Page 67

Middag på Pastis med KTH-alumni Området påminner om vilken europeisk stad som helst med att litet torg utanför, låga hus och massa små uteserveringar. Totalt är vi närmre 20 personer som ska mötas upp här och äta middag ihop. KTH-alumni i New York brukar försöka dra ihop en sammankomst en gång i månaden och dit är alla gamla KTHare välkomna att vara med. Middagen börjar med en ostronbricka, en premiär för många, och bläckfiskringar. När de är uppätna är det dags att påbörja vår trerättersmiddag.

.

Vi befinner oss i ny-hippa MeatPacking. District paå Manhattan. Restaurangen vi ska äta paå , Pastis, har franskt tema med mysiga inslag paå väggarna. TEXT: Lweendo Chibuye

Sebastian Nordgren med en present från Project Destination.

Gruppen som är med idag har bott i New York olika lång tid allihop. Den som brukar planera eventen är Sebastian Nordgren som arbetar för en stor bankkoncern i New York, och han har bott i USA i över 10 år. Ett par som var med på middagen flyttade till New York hösten 2012 efter att ha bott ett tag i Sverige. De hade båda studerat sin master på KTH och flyttade till New York nyligen då en av dem hade sina rötter i USA. Några hade flyttat för jobb, medan andra hade flyttat för kärleken. Alla medlemmar i alumninätverket är välkomna, oavsett hur länge de befunnit sig i New York. Alla evenemang som anordnas för alumni kommer upp på KTH-alumnis hemsida. Där kan alla medlemmar i alumninätverket anmäla sig till alla event som anordnas. Genom nätverket kan man också hitta sina gamla studiekamrater och se vart i världen de befinner sig just då. KTH-alumni har närmare 18 000 medlemmar i världen, varav cirka 350 medlemmar befinner sig i USA.

67

Project Destination  
Project Destination  
Advertisement