Page 1

13 januari 2017

Versie 17.1

Jawel je leest het goed: versie 17.1. Een nieuw jaar, en ik besloot dat het eens tijd was voor een makkelijkere telling. Er was namelijk af en toe eens iets misgelopen bij de vorige, en zelfs als dat niet was, was er nog onzekerheid of de telling wel klopte. Als verantwoording ben ik inspiratie bij Peter de Grote gaan halen, die in het jaar 1700 de Russische tijdsmeting omgooide en op de Gregoriaanse kalender overschakelde. Om deze omgooi te beschrijven, mag je gerust een nieuw uitgevonden woord met Sandra erin gebruiken. Afkeuren mag ook, in deze contreien geldt nog steeds vrije meningsuiting. Bij het vouwen van dit blad merkte je waarschijnlijk ook dat er maar vier bladzijden zijn. Ik heb namelijk geleerd kortere zinnen te schrijven, (wat niet waar is, want ik schrijf gewoon maar door totdat de zin die ik aan het typen ben terwijl ik aan mijn bureau zit en misschien ook een beetje zou moeten studeren, onleesbaar wordt hihihi.) De echte reden is dat het examens zijn, en het gros van de redactie moet studeren! Als je ons wil aanmoedigen, mag je plezante tekstjes doorsturen naar Nele of Sandra! Veel succes aan de studenten, en De beste wensen voor het nieuwe jaar aan iedereen!


Uw logo hier? Om de Peru-reis een beetje te sponsoren, gaan wij aan reclame doen in de PZN! Binnenkort ontvangen jullie een mail met daarin een contractje en meer uitleg om het allemaal wat te structureren. Met dat contractje en de infobrief kan je dan aan iedereen gaan vragen of ze ons willen sponsoren. In ruil daarvoor plaatsen wij hun reclame in de PZN.

Acties voor Peru Voor wie er niet bij was op het nieuwjaarsfeestje: het wordt tijd dat er wat actie wordt ondernomen om financieel in Peru te geraken. Op Facebook herinnerde ons daar ook aan:


De filosofische pagina Deze week wil deze laatste bladzijde jullie aanzetten tot nadenken over hoop

Zijn jouw verwachtingen vaak te hoog? Misschien zijn ze gewoon te specifiek...

Mensen kijken soms teveel achteruit, terwijl voor hen zoveel ligt om naar uit te kijken.

*

*De lege lijntjes zijn om zelf mee te filosoferen Vragen insturen → bit.ly/VraagPZN (hoofdlettergevoelige link)

PZN17.1  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you