Page 1

Workshops Fotografie


Fischer Fotografie Workshops Fotografeer je graag en zou je wat tips kunnen gebruiken over licht of compositie? Heb je een spiegelreflexcamera en kom je maar niet door de gebruiksaanwijzing heen? Wil je foto’s nabewerken in Photoshop om de beeldkwaliteit te verbeteren maar weet je niet waar te beginnen? Schrijf je in voor een workshop bij Fischer Fotografie en kom binnen een dag een hele hoop stappen verder. De workshops zijn voor iedereen toegankelijk; beginners of gevorderden. We werken in kleine groepen zodat er alle tijd en ruimte is voor vragen en feedback. In de ochtend bespreken we de theorie en na een gezamelijke lunch gaan we op pad om te oefenen. Je kan uiteraard ook een workshop kado doen aan een vriend of vriendin die gepassioneerd met fotografie bezig is. Heeft u vragen over de workshops of wilt u zichzelf inschrijven neem dan contact met mij op:

Marcel Fischer info@fischerfotografie.nl 06 - 47 22 41 90


Workshop Compositie Een krachtige foto maak je door het vinden een goede compositie. In deze eendaagse ingewikkelde

verhalen

over

workshop dus geen

diafragma,

sluitertijd

of

lichtgevoeligheid maar veel oefenen. Leer een sprekende foto te maken in plaats van een kiekje. Zondag en maandag van 10:00 tot 16:30 in Boxtel. €85,- p.p. voor een kleine groep, maximaal 4 personen, inclusief lunch en lesmateriaal. €195,- voor een individuele les, inclusief lunch en lesmateriaal.

Workshop Techniek Waarom is mijn foto onscherp, te licht of te donker. Wat is er mis met de kleuren? In deze eendaagse workshop behandelen we de fotografische technieken en basisbegrippen. Leer foto’s te maken waar je trots op zal zijn. Zondag en maandag van 10:00 tot 16:30 in Boxtel. €85,- p.p. voor een kleine groep, maximaal 4 personen, inclusief lunch en lesmateriaal. €195,- voor een individuele les, inclusief lunch en lesmateriaal.


Workshop Nabewerken in Photoshop Verbeter de kwaliteit van je foto’s in de digitale doka; leer te werken met Photoshop. Met een paar eenvoudige handelingen maak je kleuren helder, pas je belichting aan, stel je contrast bij en verwijder je ruis. Deze workshop beslaat twee avonden. Zo kun je thuis oefenen en tijdens de volgende les, alle resultaten bespreken. Twee dinsdag avonden van 19:00 tot 22:00 in Boxtel. €85,- p.p. voor een kleine groep, maximaal 4 personen, inclusief lesmateriaal. €195,- voor een individuele les, inclusief lesmateriaal.


Ook voor: Bruidsreportages

Loveshoots Familie foto’s

Workshops Bedrijfsfotografie

Portretten Reclamefotografie


Voor meer informatie ga naar: www.FischerFotografie.nl of bel 06-47 22 41 90

Ontwerp brochure:

www.Profiel-Ontwerp.nl

Brochure Fischer Fotografie Workshops  

Voor Fischer Fotografie heeft Profiel Ontwerp & Communicatie een brochure ontworpen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you