Brochure Norel Hallenbouw

Page 1

Bouwen met visie


Renovatie & onderhoud Als specialist in gevelbeplating en renovatie kan Norel Hallenbouw u helpen bij restyling, schadeherstel of achterstallig onderhoud van uw bedrijfsgebouw. Onze adviseurs bieden werkbare oplossingen en ondersteunen u met kwalitatief hoogwaardige materialen, kennis van zaken en een ruime ervaring. Norel Hallenbouw heeft een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijfspand duurzame meerwaarde te geven. Meer informatie? Op onze website vindt u een groot aantal voorbeelden!


Engineering - Design & Build De bouw van een bedrijfspand vergt heldere keuzes met betrekking tot de functionaliteit. Welke eisen stelt u – als gebruiker – aan de vorm, faciliteiten en uitvoering? De specialisten van Norel Hallenbouw helpen u bij het nemen van de juiste beslissingen. U kunt rekenen op kwalitatief hoogwaardig advies en begeleiding van de voorbereiding tot en met de oplevering. De specialisten van Norel Hallenbouw bouwen graag aan solide resultaten in alle opzichten. Met hun uitgebreide kennis en ervaring begeleiden ze desgewenst het complete traject van ontwerp, administratieve voorbereidingen en planning tot en met de constructie. Korte communicatielijnen maken onze werkwijze efficiënt en overzichtelijk. Dat levert niet alleen een

functioneel bedrijfsgebouw op, maar ook tijdwinst, verminderde risico’s voor u als opdrachtgever en een optimale prijs/kwaliteitverhouding. U kunt een beroep op Norel Hallenbouw doen voor zorgeloze uitvoering van turn-keyprojecten, inclusief grondwerk, fundering, betonvloer en binnenbouw met installaties. Daarnaast kunnen wij ook materialen leveren en deelprojecten verzorgen.


Orionhal - Optimale benutting Het toppunt van flexibiliteit: de moderne Orionhal. Het kubusmodel, met de kenmerkende horizontale daklijn, biedt uw bedrijfsvoering alle ruimte. We kunnen de veelzijdige Orionhal in talloze uitvoeringen voor u realiseren. Precies volgens uw wensen en geheel op maat. Welke bestemming uw bedrijfsgebouw ook heeft; het Orion bouwsysteem biedt alle mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.


Normhal - Traditionele oplossing Wanneer u kiest voor de traditionele, landelijke uitstraling van een zadeldak (puntdak), dan is de Normhal een uitstekende oplossing. Norel Hallenbouw kan deze multifunctionele bedrijfshal geheel op maat voor u ontwerpen en opleveren in verschillende afmetingen en uitvoeringen; zowel ge誰soleerd als onge誰soleerd. De Normhal is een uitstekende keuze voor zowel permanente als tijdelijk bouw.


Nidihal - Uniek ontwerp Een nieuwe dimensie in uitstraling: de eigentijdse, halfronde architectuur van de New Dimension Nidihal. Met dit verrassende systeem hebben we in de afgelopen vijftig jaar naam gemaakt in de hallenbouw. De functionele en veelzijdige Nidihal is een opvallend alternatief voor traditionele en standaard bouwvormen. Het unieke design kan tot in alle details worden afgestemd op uw wensen en eisen. Met de geperfectioneerde techniek vormt de Nidihal een uiterst duurzame ĂŠn representatieve basis rondom uw bedrijfsactiviteiten.


Systeemhal - Flexibele ruimte Heeft u direct bedrijfsruimte nodig? Geen probleem. Met onze Rono- en Rondhallen beschikt u snel over flexibele ruimte die geheel aan uw eisen voldoet. Lever- en bouwtijden zijn uiterst kort en de systeemhallen zijn eenvoudig op te bouwen, uit te breiden, te demonteren en te verplaatsen. Met de mogelijkheid tot huur met de optie van koop houdt u bovendien al uw opties open. Tevens zijn wij uw partner voor export en levering en montage van gebruikte hallen.


Bouwen met visie Van Norel Systeembouw b.v. Laan van Westenenk 90 7336 AZ Apeldoorn telefoon (055) 542 44 99 fax (055) 541 60 80 Kijk voor meer informatie op www.norelhallenbouw.nl of mail naar info@norelhallenbouw.nl