Page 39

Danmarks Radio kunne mærke utilfredsheden.

kan handle hurtigt, uden at der forekommer en alt for seriøs og langvarig debat, modsat Facebook. Desuden er det vigtigt for Brygger, at man skal gøre noget i samfundet, hvis man er utilfreds med det. ”Hvis der er noget, man er utilfreds med, så må man jo også ytre den utilfredshed. Det synes jeg er ens borgeransvar”, udtaler han til SAMSON. Han uddyber, at han skrev på Twitter, fordi han ønskede at skubbe til tingene, således at

Danmarks Radio kunne så sandeligt også mærke, at de havde trådt ved siden af. Dagen efter programmet blev vist, kom de selv med en beklagelse af programmets tema. DR skrev på Facebook: ” Det har ikke på nogen måde været [sic] vores intention at støde eller skabe skel. Vi beklager, at det er dét, der er sket - og en anden gang vil vi sikkert angribe sådan et tema anderledes og sikre en større nuancering.” Man kan nok regne med, at næste gang Timm Vladimir siger ”klar, parat, bag”, vil de programansvarlige være mere opmærksomme på, hvilke temaer der skal med i programmet, så danskerne ikke får kaffen galt i halsen – igen.

"DEN STORE BAGEDYST" Konceptet i Den store bagedyst er blevet inspireret af den engelske udgave The Great British Bake Off. Den store bagedyst handler om, at deltagerne ugentligt kommer ud for tre udfordringer inden for bagning. I hvert afsnit er der et bestemt gennemgående tema – det kan være alt fra valentinsdag til fastelavn. Disse tre udfordringer bliver bedømt af dommerne, og deltageren som har klaret sig dårligst ryger hjem. Udskillelsesløbet fortsætter, indtil der er tre deltagere tilbage, som i finalen kæmper om at blive ”Danmarks bedste amatørbager.”

FOTO: CARSTEN MOL / DR

[ 39 ]

SAMSON Forår 2017 færdig.indd 39

15/03/2017 18.21

Samson 2017 #1  

Når medier flytter grænser

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you