Page 27

MIG OG MINE MEDIER

ABDEL AZIZ MAHMOUD Mig og mine sociale medier

Lige nu lytter jeg til... Mange podcast, fordi jeg kører landet rundt i bil og holder foredrag. Jeg har lyttet meget til Third Ear - jeg slugte "Kvinden med den tunge kuffert" råt. Hold kæft, det er godt fortalt. Ellers hopper jeg rundt mellem Stream Team, Monopolet og gamle P7 Mix Maraton (f.eks. 7 timer med boy bands eller 7 timer med break-up-sange!)

Forleden var jeg på ferie på Seychellerne, og jeg skrev nærmest 8 Facebook-indlæg og 100 tweets, mens jeg snappede og instagrammede konstance. Men jeg skruer ned for det, når jeg har virkelig travlt. Jeg ved godt, at de fleste gør det omvendt. Bruger SoMe i hverdagene. Men det svinger virkelig. Jeg er klart mere en twitter-mand (@ AbdelsTweet), når der er noget stort i fjerneren, som X Factor eller valgaften, mens jeg bruger Facebook til at skrive indlæg, som jeg ikke orker at vente flere dage på skal nå avisspalternes kroniksider. Jeg er svagest på Instagram (Abdelight) og Snappen (Abdelight), fordi min mad simpelthen ikke er spændende nok, og min sixpack ikke er nok on fleek til de medier.

Lige nu klikker jeg ind på... Det er sjældent, at jeg går ind på en hjemmeside. Gør man det mere? Er det ikke meget 2013-agtigt? Jeg starter som regel bare på FB eller Twitter og ser, hvad der falder min vej. Men ellers er DR.dk altså landets bedste startside. Det skal jeg sige, I know. Så det gør jeg. Hov vent, er Momondo ikke en hjemmeside? Jeg skal have købt billetter til tre kommende ferier, så der er jeg også meget for tiden.

Lige nu ser jeg... Lige nu læser jeg... Jeg har 12 bøger ventende på mig ved sofabordet. Det er en blanding af bøger af komikerne Kathy Griffin og Amy Schumer og så Morten Papes "Planen" og gode gamle Jussi Adler Olsen.

Happy Valley - BBC-krimi på Netflix. Den er fantastisk godt spillet og meget realistisk. Jeg elsker britisk crime som Broadchurch og The Fall.

[ 27 ]

SAMSON Forår 2017 færdig.indd 27

15/03/2017 18.20

Samson 2017 #1  

Når medier flytter grænser

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you