Page 25

off -listen Hvilke medietendenser begejstrer os, og hvilke krummer vi tæer over?

STORY-FUNKTIONEN I MESSENGER Først kom Snapchats My Story-funktion, så fulgte Instagram trop, og så skulle man måske tro, at vi nu har mere end rigeligt med muligheder for at følge med i hinandens liv. Ikke desto mindre har Messenger nu tilføjet funktionen Min dag, der giver os mulighed for… ja, godt gættet! At uploade et billede, som vores venner og bekendte kan se de næste 24 timer. Facebooks Messenger-app fungerer fint som dét, den er. Så lad os stoppe dér. Nu, tak!

BLOMSTERBERG FORLADER DEN STORE BAGEDYST Det var en sorgens dag, da det blev offentliggjort, at Mette Blomsterberg ikke længere skal være dommer i DR’s Den Store Bagedyst. Blomsterberg har i løbet af programmets fem sæsoner lært os alle, hvor vigtigt det er, at en kage har et flot snit og at moussen har sat sig – og det bliver uden tvivl en stor opgave at løfte for ham eller hende, der skal følge i Blomsterbergs fodspor. Snøft!

SÆSON 117 AF PARADISE HOTEL Ja, den er god nok. Det er blevet forår, og det betyder, at TV3 endnu engang blænder op for azurblåt hav, drinksparaplyer og drama og lader en flok unge danskere tjekke ind på Paradise Hotel. Selvom vi her på redaktionen er ved at være trætte af konceptet, tør vi alligevel ikke afvise, at vi en aften kommer til at zappe forbi – for det er jo altså lidt spændende, når der kommer “breeeeeeeev”!

TRUMP PÅ SOME I efterårets udgave af ON-/OFF-listen bad vi til, at den amerikanske valgkamp snart ville være forbi. Nu spørger vi os selv, om det havde været bedre, hvis den var fortsat lidt endnu. For selvom Trumps indsættelse for længst er overstået, handler historierne om den amerikanske præsident om meget andet end reel politik. Derudover kan man hverken åbne Facebook eller scrolle igennem Instagram uden at se fjollede Trump-memes eller læse overskrifter om fake news og alternative facts. Det tegner til fire spændende år…

[ 25 ]

SAMSON Forår 2017 færdig.indd 25

15/03/2017 18.20

Samson 2017 #1  

Når medier flytter grænser

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you