Page 24

[ ON/OFF LISTEN]

TEKST: REDAKTIONEN

on/

@ULRIKKEFALCH PÅ INSTAGRAM Du kender hende sikkert som den entusiastiske og naive Vilde i NRK-serien Skam, men hvis du endnu ikke følger kvinden bag karakteren, Ulrikke Falch, på Instagram, så går du altså glip af noget! Serr! Krydret med en stor portion selvironi uploader den unge nordmand alt fra dobbelthager til mavedeller, og det er dejligt befriende i en verden, hvor avocadomadder, outfitbilleder og fitnessmodeller hersker.

AARHUS 2017 Den 21. januar 2017 oprandt dagen endelig. Den officielle åbning af Aarhus og resten af Region Midtjylland som Europæisk Kulturhovedstad 2017. Rundt om i byen er fortovsfliser blevet skiftet ud, og kalenderen er fyldt op med et utal af kulturelle events. Ikke mindst giver begivenheden anledning til en lang række oplagte Instagram-opdateringer! To gode eksempler er det oplyste rådhustårn fra åbningsceremonien og det lysende ”The Same For Everyone”-skilt i rådhusparken.

VR LIMITLESS I februar åbnede Nordeuropas største virtual reality-café i hjertet af Aarhus, nærmere bestemt Frederiksgade 33. Her kan man afprøve forskellige VR-spil med og mod sine venner, og der er masser af plads til at bevæge sig og bruge hele kroppen. VR Limitless er et tydeligt tegn på, at virtual reality er kommet for at blive – og det er helt klart on, at teknologien ikke kun er forbeholdt de få længere!

NYE PODCASTS At podcastformatet er on er ikke i sig selv en nyhed, men til gengæld dukker flere og flere nye danske podcasts op. Senest har Peter Falktoft og Esben Bjerre, der brød igennem æteren som radioværter på P3, startet Her Går Det Godt, hvor de to gode venner ugentligt vender verdenssituationen. I Den Grå Side inviterer musiker Søren Rasted hver uge gæster i studiet for at læse erotiske historier fra Ugens Rapport op. God underholdning! Hermed to varme podcast-anbefalinger fra redaktionen.

ROYAL ARENA Danmarks nye multiarena skal huse alt fra koncerter til svømning, ishockey og fodbold. Arenaen vil uden tvivl give Boxen i Herning kamp til stregen i konkurrencen om at huse de største musik- og sportsbegivenheder. Så mens de to giganter kæmper, kan vi andre gå og glæde os til alle de store events, Royal Arena skal lægge gulv til fremover.

KIRSTEN BIRGIT SCHIØTZ KRETZ HØRSHOLM Kirsten Birgit er Danmarks reelle kulturdronning. Hun ser lige igennem magthaverne og piller dem og deres evindelige spin fra hinanden med kirurgisk præcision. Ingen er for fine til at komme under (knapt så) kærlig behandling med Kirsten Birgits satiriske skalpel.

[ 24 ]

SAMSON Forår 2017 færdig.indd 24

15/03/2017 18.20

Samson 2017 #1  

Når medier flytter grænser

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you