Page 1

Uitnodiging demonstratie-dagen

Nieuwigheden voor de professionele schilder

Beste klant, Graag stellen wij u tijdens onze technische demonstratiedagen enkele nieuwigheden - en vernieuwde producten aan u voor : Er zijn doorlopend demonstraties en testmogelijkheden van de verschillende producten , zodat u zelf kunt kiezen naar welke systemen uw interesse uitgaat : COATRIGHT de nieuwe generatie watergedragen coatings : Dit watergedragen laksysteem kan verwerkt worden met de kwast roller of spuit, is geschikt voor binnen en buiten, kan gebruikt worden op alle (lastige) ondergronden : metaal, Non-ferro, harde kunststof, MDF, dak– en gevelplaten, hout, beton/steen, oude intacte verflagen … AGRIDECK Coatings de optimale oplossing voor het onderhoud van landbouw-machines en voertuigen. En dankzij zijn eigenschappen geschikt voor tal van toepassingen waarbij bestand tegen vaak extreme omstandigheden belangrijk is. Onze extra aandacht gaat in dit gamma uit naar de nieuwe AGRIDECK 3 in 1 : corrosiewerend, primer en aflak voor binnen en buiten in één product. VOSSCHEMIE “Paint” is het exclusief gamma van VOSSCHEMIE voor de vakman, met toepassingen in de bouw, verf en deco wereld. De hoogwaardige Vosschemie producten waarborgen een succesvol resultaat een betrouwbare verwerking op verschillende ondergronden zoals poleyster, metaal hout en beton. TOLLENS bouwverven met de zomer voor de deur gaat onze extra aandacht op deze demonstraties vooral uit naar de buitenmuurverven en de voorstelling van de TOTEM UV bestendige kleuren voor buitengevels. (kleurenwaaier gratis verkrijgbaar op deze demodag—uiteraard enkel voor de prof schilder) CIRANOVA afwerkings – en onderhoudsproducten voor hout ontdek het volledig gamma indoor en outdoor producten—met extra aandacht voor de neiuwe UVP producten .

Uiteraard kan u die dag ook kennismaken met ons assortiment toebehoren en non-paints en andere verfsystemen voor de professionele schilder .

Deze demonstratiedagen gaan door vanaf 7u tot 16u Wij starten met een ontbijt om 7u; maar iedereen is doorlopend welkom. Indien u tijdens de middag komt, verwelkomen wij u graag met een drankje en een broodje !

Waar ? te Sint-Niklaas op donderdag 20 juni - Spoorweglaan 44 te Erembodegem op woensdag 26 juni - IZ Zuid III , Watermolenstraat 17 Graag bevestiging van uw aanwezigheid indien u bij het ontbijt of middaglunch komt.


Antwoordformulier demonstratie-dagen Gratis fax-nr : 0800.34021 Tav Kelly of mail kelly@demaesschalckh.be Naam bedrijf: Activiteit: Contactpersoon: Functie:

e-mail :

Straat + nr: Postnummer:

Gemeente:

Telefoonnr:

Fax nr.:

Ja , wij komen langs op de demonstratiedagen met …. Personen te Sint-Niklaas op 20 juni te Erembodegem op 26 juni Kan helaas niet aanwezig zijn maar zend mij documentatie over : COATRIGHT de nieuwe generatie watergedragen coatings AGRIDECK Coatings betrouwbaar in weer en wind VOSSCHEMIE “Paint” TOLLENS bouwverven CIRANOVA onderhoudsproducten voor hout Andere producten nl : ………………………………………... Wenst ook graag een bezoek van een technische afgevaardigde Om de ontvangst optimaal te laten verlopen hadden wij graag van u vernomen wanneer u (ongeveer) zou langs komen : tussen 7u en 8u30u In de loop van de voormiddag Tussen 12 en 13u In de loop van de namiddag Graag bevestiging vóór 17 juni . Alvast bedankt voor uw medewerking, met vriendelijke groeten, De Maesschalck H. nv

2013 schildersdagen  
2013 schildersdagen  
Advertisement