Page 1

Exercici 1. Utilitza les carpetes Anem a crear una sèrie de documents de text de prova per i associar diferents etiquetes. 1. Crea un Nou Document. El titulem Kiwi i afegirem una fotografia centrada en el document que prèviament haurem buscat a internet. Ara prem el botó Guardar i Tancar per sortir del document. Hem creat un document anomenat Kiwi. 2. Fes el mateix, en tres nous documents, però escrivint Plàtan, Taronja i Blau i inserint tres fotografies diferents a cada un dels documents: un plàtan, una foto on destaqui el color taronja i alguna fotografia on destaqui el color blau. Ara hem de tenir també els documents Plàtan, Taronja i Blau a la llista de documents actius. 3. Prem en Nou, i en Carpeta per crear una nova carpeta (col·lecció). Anomena-la Colors i li afegeixes un color. 4. Selecciona el document Blau, fes clic en Més i a l’opció “organitza” i tria la carpeta Colors. Prem a “aplica els canvis”. Hem assignat Blau a Colors. 5. Crea una nova carpeta anomenada Fruites i li afegeixes un altre color diferent. 6. Destria Blau, selecciona el document Taronja, prem a “organitza” i selecciona Colors. Prem a “aplica els canvis”. Torna a fer-ho, però tria Fruites i utilitza el botó “organitza”. Ara Taronja ens haurà quedat en les carpetes Colors i Fruites. 7. Destria Taronja. Selecciona ara Kiwi i Plàtan. Prem “organitza” i tria la carpeta Fruites. Prem “aplica els canvis”. Tenim ja Kiwi, Taronja i Plàtan a la carpeta Fruites. 8. En l'arbre de l'esquerra, prem la carpeta Fruites. Ara ens apareix una llista que només conté els documents: Kiwi, Plàtan i Taronja. 9. Prem ara la carpeta Colors. La llista conté ara només els documents: Taronja i Blau. 10. Seleccionem tots els documents de la llista, i premem el botó “organitza” i en el diàleg descliquem el document. La carpeta (col·lecció) Colors queda buida i apliquem els canvis.


Exercici 2. Mostra un índex d'imatges Crearem una taula amb les teves imatges. En aquest exercici pas a pas, anem a crear una taula que contingui miniatures de les nostres imatges. En fer clic sobre elles, veurem les imatges completes. 1. Crea un nou document i escriu Les meves imatges com a títol del document. Escriu Les meves imatges també en la primera línia del document, selecciona-la 2. En Format, tria Capçalera 1. Canvia-li el color al text. (Donar aspecte de títol) 3. Prem Intro dues vegades per saltar dues línies. 4. Des del menú Insereix, s'insereix una nova taula fent clic a Taula. 5. A la finestra Inserir taula, tria: Crea 9 files per 3 columnes. La mida l’has d’adequar als títols i l’espai necessari per a les tres columnes. A la primera columna posaràs “Nº” a la segona “IMATGES” i a la tercera “DESCRIPCIÓ”. Ompliràs als espais i inseriràs les fotografies tal qual el model següent:

Les meves imatges Nº

IMATGES

DESCRIPCIÓ Un parell de llimones necessàries per a les paelles de marisc. Important rentar-les prèviament.

1 *

2 3 4 5 6 7 8

7. Tria vuit imatges per inserir de qualsevol tema. Pots agafar l'equip, descarregar de Google o utilitzar àlbums de Picasaweb (picasaweb.google.es) o copiar la URL.


Google Docs. Exercicis  

Exercicis individuals sobre google docs

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you