Page 1

dissabte, 6 d'octubre de 2007 >

«Portarem tractors a Bracons»

L'alcalde de la Vall d'en Bas, Miquel Calm, va titllar Manel Nadal d'irresponsable i va dir que la manera com ha fet les coses pot tornar a enfrontar els municipis, motiu pel qual i segons ell hauria de presentar la dimissió. «Si vol fer les coses com en el temps d'en Franco ens haurà de passar per sobre. Estic disposat a portar cada dia tractors a Bracons fins que no hi hagi variant», va indicar. «No s'escull un traçat de més de dos quilòmetres en un territori tan sensible avalat per només deu cates», va dir, recordant que fins i tot l'Ajuntament d'Olot ja va alertar que si es tocava l'aqüífer de la Vall d'en Bas els problemes d'aigua els patirien ells. Calm va sentenciar que cal escollir el traçat amb diàleg i consens. L'alcaldessa de les Preses, Esther Pagès, va dir que les dues propostes de traçat s'havien millorat molt: l'oest, amb el cobriment, i l'est, no deixant a l'aire lliure el tram central del túnel i va afegir-hi que són millorables, però va alertar que el calendari «juga en contra».

«El debat s'acaba»

Manel Nadal diu a la carta que amb els nous estudis han quedat eliminats els motius de rebuig al pas de la variant per la plana. «Espero que sigueu capaços de valorar l'esforç de revisió del projecte que hem efectuat i que no escatimarem recursos per poder construir-la de manera integrada al territori», sentencia. «Ara toca prendre decisions per començar el camí d'aprovació i construcció de la variant», manifesta. I hi afegeix: «La decisió no es pot imposar ni des del territori ni des del govern, però el temps del debat i la reflexió s'acaba i ara toca prendre decisions per començar el camí d'aprovació i construcció de la variant.»

Portarem tractors a Bracons  

L'alcalde de la Vall d'en Bas, Miquel Calm, va titllar Manel Nadal d'irresponsable i va dir que la manera com ha fet les coses pot tornar a...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you