Page 1

EEN NIEUWE DIMENSIE VOOR UW EETKAMER


«Design is pas uitmuntend als het ook voor onvergetelijke momenten in het leven zorgt.» Curt Bossuyt, CEO

W

SALUC - CALLENELLE (BELGIUM) ANNO 1952


... DE FUSION-TAFEL MAAKT HET VERSCHIL Tijden veranderen, trends volgen elkaar op... maar het woord "fusion" is ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan een concept. We kennen allemaal al de fusionkeuken en fusionmuziek, maar vandaag stellen wij u het Fusion-meubilair voor. Tegenwoordig wordt een goed product niet langer enkel gedefinieerd door goed design, maar ook door alles wat er mee samenhangt: de mensen op wie het product zich richt en hun leven, hun wens om momenten te scheppen die ze kunnen koesteren. De extra biljartdimensie die onvergetelijke momenten garandeert... is het essentiĂŤle kenmerk van de Fusion-tafel. De Fusion-tafel werd ontworpen met het oog op ontspanning. Ze heeft alles om u, uw gezin en uw gasten prachtige en onvergetelijke momenten te bezorgen in een resoluut hedendaags kader.

R


GENIET VAN UW MAALTIJD... De functionele Fusion-tafel kreeg een tijdloos en elegant ontwerp mee, en creĂŤert een ontspannen sfeer tijdens uw etentjes met gezin of vrienden. In de standaardopstelling kunnen er 10 mensen aan de Fusion-tafel zitten. Ze is dus ideaal voor familiefeesten of professionele bijeenkomsten. De grote breedte is niet enkel praktisch en comfortabel, ze zorgt er ook voor dat u de Fusion-tafel op een ongekend elegante manier kunt decoreren.

U


... EN SPEEL BILJART

Na het eten tovert u de Fusion-tafel in een handomdraai om in een moderne biljarttafel. U schuift gewoon de zitbanken onder de tafel, verwijdert de 3 topbalden, neemt de keus, de rack, de Aramith-ballen, het krijt... En u bent klaar voor een eerste partijtje biljart. Met de "easy-lift"-oplossing stelt u de tafel via een eenvoudig kliksysteem eenvoudig in op de ideale speelhoogte. Deze biljarttafel heeft exact dezelfde afmetingen als een Amerikaanse 7'-tafel. Geniet van het technisch vernuft van een echte biljarttafel in de comfortabele omgeving van uw huis of kantoor. Zowel beginnelingen als doorwinterde spelers zullen er eindeloos plezier aan beleven.

I


ALLEEN VOOR U...


Op de volgende pagina's vindt u enkele aspecten van wat mensen drijft en inspireert om een Fusion-tafel in huis te hebben. Zij zijn voor ons de beste ambassadeurs die beter dan ons kunnen aangeven wat juist die extra dimensie van de Fusion-tafel brengt.

MEER GETUIGENISSEN VINDT U OP DE WEBSITE WWW.FUSIONSTABLES.COM

{


EEN HEDENDAAGSE STIJL MAAR MET EEN ORIGINEEL KANTJE Het bruisende stadsleven trekt heel wat dynamische kaderleden zoals mezelf aan en daar hangt een hoog prijskaartje per vierkante meter aan vast. Maar dankzij multifunctionele meubels kan ik toch maximaal genieten van de beperkte leefruimte waarover ik beschik. Als kind had ik thuis een biljart. Ik had mezelf dan ook altijd voorgenomen om ook in mijn flat een biljart te zetten, maar er was helaas niet voldoende ruimte voor die droom. Nu heb ik, dankzij de Fusion-tafel, een schitterende eettafel en een prachtig biljart waarmee ik mijn vrienden kan verrassen. Ze zijn er weg van! 2 seconden, meer had mijn vader niet nodig om te beslissen dit grote huis te verkopen en te verhuizen naar Key Biscane. Deze Fusion-tafel heeft ongetwijfeld meegespeeld in zijn beslissing. Welkom bij de club, papa!

}

Bryan F. (New York - USA)


OMDAT TEAMGEEST BELANGRIJK IS We zijn een klein communicatiebureau en onze klanten weten hoe ze met hun last-minute marketingcampagnes de druk op de ketel moeten houden... We hebben dus geen keuze! Het zijn dus vaak lange werkdagen en er is meestal weinig tijd om aan team-spirit te werken. De Fusion-tafel is dan ook precies wat we nodig hebben. Er wordt niets gepland maar één keer per week, als de gelegenheid zich voordoet, spelen we na een vergadering een partijtje biljart. En weet je wat? Dit moment van ontspanning is ideaal voor het bevorderen van de teamgeest. Deze tafel is even innovatief en creatief als ons bureau, ze is als het ware ons symbool geworden. Béatrice F. (Marseille - FR)

e


MIJN PERSOONLIJKE NIVEAU OPKRIKKEN Sinds ik geregeld biljart, droom ik ervan om thuis mijn eigen tafel te hebben. Mijn vrouw heeft zich altijd verzet tegen het idee om een traditionele biljarttafel in ons salon te zetten. Maar toen zag ze op een dag deze Fusion-tafel in een interieurmagazine, en ze was op slag overtuigd en kon mijn droom eindelijk gerealiseerd worden. Met deze tafel kunnen we op de gewone hoogte eten, en als ik even vijf minuten tijd heb, kan ik mijn biljarttechniek bijschaven met professioneel materiaal. Ook de kinderen zijn er weg van.

Gareth S. (Dublin - Ireland)

r


LEUKE MOMENTEN OM TE DELEN Sinds ik verhuisd ben naar mijn flat in Brussel, zie ik mijn broer en zijn vrouw Julie minder vaak. Ik speel al jaren piano en geef 's avonds geregeld een klein concert om mijn familie en vrienden te plezieren. Maar sinds ik mijn Fusion-tafel heb, is biljart steeds meer die rol gaan overnemen. Iedereen wil het proberen ook als hij nog nooit eerder heeft gebiljart. Een biljarttafel is ideaal om vrije tijd door te brengen met familie. Het is een van de enige sporten die ons echt allemaal samenbrengt: jong en minder jong, mannen en vrouwen, vrienden en buren... het is ook altijd leuk, ongeacht het niveau van de spelers.

Ingrid V. (Bruxelles - Belgium)

u


BEANTWOORDEN AAN DE VERWACHTINGEN VAN DE KLANT We ontdekten de Fusion-tafel op het web, via blogs en een architectuurwebsite. Onze klant wou een biljarttafel in zijn nieuwe woning. Het was voor mij heel moeilijk om een tafel te vinden die bij de moderne stijl van zijn huis paste. Hoewel het gerenoveerde huis een bewoonbare oppervlakte van meer dan 300 m² had, was er geen plaats meer voor een aparte biljartkamer. De Fusion-tafel met zijn moderne design was dus de ideale oplossing.

Benjamin L. (Lausanne - Suisse)

Minimumafmetingen van de ruimte: 4.38 m x 3.42 m - 171” x 134” With Premium Aramith accessory kit.

i


EEN UNIEK DESIGN Het verfijnde en zuivere design van de Fusion-tafel vertrekt van een stevige staalstructuur die het geheel de nodige stevigheid en stabiliteit geeft om er een leiplaat op te leggen: de basis van elk professioneel speloppervlak. Door zijn finesse en verhoudingen vergeet je gemakkelijk dat de Fusion-tafel bijna 350 kg weegt. Dit mooie staaltje vernuft is het werk van designbureau Saluc SA. Alle biljartaccessoires worden opgeborgen binnenin de tafel, zonder dat iemand ziet wat er onder de afdekplaten verscholen zit. Hoogte van het kader: 11,3 cm

p


Easy Lift-systeem Met het optionele Easy-Lift-systeem wordt de tafel moeiteloos verhoogd van 75cm tot de officiële hoogte voor een comfortabel partijtje biljart. De Easy-Lift vereist geen onderhoud en is voorzien van een blokkeringsysteem waarmee in de "verhoogde" stand een stabiel, regelmatig en vlak speloppervlak wordt gegarandeerd. De éénmalige horizontale afstelling van de tafel gebeurt via een schroefsysteem dat in de poten van de tafel is verborgen.

Zo bent u op elk moment onmiddellijk klaar voor een partijtje. Via een originele oplossing kunnen de biljartaccessoires worden opgeborgen in de Fusion-tafel zelf. De ballen en de keus worden gewoon bewaard in de verborgen ruimte onder de afdekplaten. De ballen kunnen in de pockets worden bewaard via de zogenaamde Ball-slide, een uniek systeem waarmee de pockets kunnen worden afgesloten.


MATERIALEN VAN UNIEKE KWALITEIT Deze combinatie van geavanceerde biljarttechnologie en een verfijnde, mooi ogende afwerking die enkel gepassioneerde vakmensen vandaag de dag nog weten af te leveren, resulteert in een uitzonderlijke ergonomie en tijdloos design die meerdere generaties lang zullen standhouden. Onderdelen van de hoogste kwaliteit, moderne materialen, een strenge selectie van de beste houtsoorten. Een uiterst precieze fabricage: Dankzij het gebruik van de meest geavanceerde digitale machines, wordt de Fusion-tafel gemaakt onder minimale toleranties zodat een uiterst nauwkeurig resultaat kan worden bereikt. De houten elementen worden digitaal versneden, maar de geverniste afwerking gebeurt nog steeds manueel door vakmensen.

]


Systeem van onzichtbare pockets Om ervoor te zorgen dat alle onderdelen van de biljarttafel discreet kunnen worden weggewerkt in de dikte van minder dan 12 cm (4 ½’’), werd een ingenieus en uniek pocket-systeem ontwikkeld. Dit bestaat uit een elastisch membraan van resistent hightech nylon dat alle ballen die tijdens het spel worden gepot kan opvangen, en dat daarna zijn uiterst platte initiële vorm weer aanneemt zodra de ballen worden verwijderd. Daarboven is een systeem van metalen glijders geplaatst om de ballen op te bergen in de pockets zonder deze te vervormen zodra het spel is afgelopen. Op die manier blijft al het nodige biljartmateriaal bewaard in uw eettafel, zonder dat iemand er iets van merkt. Fusion tafels worden naar wens geleverd met hoogwaardige professionele biljartballen en biljartkeus van het wereldvermaarde Aramith merk.


De “K66� banden De Fusion-biljarttafel werd uitgerust met K66banden die bekend staan om hun uitstekende veerkracht en zo een grote precisie tijdens het spel garanderen.

Simonis-biljartlaken Elke Fusion-tafel is uitgerust met een biljartlaken van het wereldvermaarde merk Simonis. Deze lakens bevatten minstens 85% wol en werden gekamd volgens de regels van de kunst. Zo staan ze garant voor een optimale en vlotte snelheid, een eenvoudig onderhoud en een opmerkelijk lange levensduur.

S


Een uiterst stevige structuur De unieke, stevige structuur van de tafel die werd uitgerust met een hoogte-regelsysteem garandeert een snelle, eenvoudige en precieze montage. In tegenstelling tot houten biljarttafels, moet de stevige staalstructuur na installatie niet meer worden bijgesteld omdat het frame van de tafel ongevoelig is voor vochtigheid- of temperatuurschommelingen.

Een leisteen uit één stuk De Fusion-tafel is uitgerust met een natuurleisteen van 19 mm dik waarvan de afwerking gebeurt in onze ateliers. Omdat het speeloppervlak gevormd wordt door één enkele plaat, moet het later niet meer worden bijgesteld door een vakman, in tegenstelling tot de traditionele tafel in 3 stukken.


HET GAMMA


1. INOX UITVOERING Technische fiche Afmetingen van de tafel 2.30 m x 1.34 m ; hoogte: 0.75 m 52.8” x 90.6” ; hoogte: 29.5” Speeloppervlak 1.92 m x 0.96 m 37.8” x 75.6” Optimale afmetingen van de eetkamer* 4.90 m x 3.95 m 192” x 154” (*) Met een Aramith Premium accessoireset.

De structuur en de poten van deze hoogwaardige tafel zijn uitgevoerd in geborsteld roestvrij staal.

Geborsteld roestvrij staal Minimumafmetingen van de ruimte* 4.38 m x 3.42 m 171” x 134” (*) Met een Premium accessoireset van Aramith.

Hout

Wengé-afwerking (decor)

Notenhout

Grijze eik

Lichte eik

Mat gelakt zwart

Mat of glanzend gelakt wit

J


2. GELAKTE UITVOERING Technische fiche Afmetingen van de tafel 2.30 m x 1.34 m ; hoogte: 0.75 m 52.8” x 90.6” ; hoogte: 29.5” Speeloppervlak 1.92 m x 0.96 m 37.8” x 75.6” Optimale afmetingen van de eetkamer* 4.90 m x 3.95 m 192” x 154” (*) Met een Aramith Premium accessoireset.

Bij deze reeks werd de staalstructuur bekleed met een epoxy poederlak die zorgt voor een hoge kras- en corrosieweerstand. Bestaat in 3 kleuren: Grijs aluminium, Satijnwit RAL9003 en Satijnzwart RAL9005.

Hout

Wengé-afwerking (decor)

Notenhout

Grijze eik

Lichte eik

Mat gelakt zwart

Mat of glanzend gelakt wit

a


s


g


Fusion Dressoir Voor de nieuwe reeks FusionTablesdressoirs werd een meubel ontworpen in de "Fusion"-geest met een puur lijnenspel dat perfect aansluit op de vormgeving van de Fusion-tafel. Het dressoir-gamma is uitgevoerd in 2 stijlen en 2 lengtes. Dit moderne modulaire concept omvat een opbergelement in hoogkwalitatief, satijnen of glanzend wit of zwart gelakt hout. Het heeft 3 of 4 deuren* zonder handgrepen. Dit dressoir is meer dan een klassiek opbergmeubel. Je kunt er ook de tafelbladen van de Fusion-tafel in wegstoppen tijdens het biljarten. De asymmetrische plaatsing van de deuren geeft uw interieur een artistieke en originele toets. Het minimalistische en rustgevende lijnenspel voert over de 2 types deuren die verticaal en horizontaal openen. De troeven: flexibel concept met een lengte van 2,20 m tot 2,66 m; perfecte overeenkomst met de houtkleur van de Fusion-tafel en die van het dressoir. De kasten gaan moeiteloos open zonder handgreep, gewoon door er even op te drukken. Grotendeels vooraf geassembleerd voor een snelle montage in 6 stappen. * Het model met 4 deuren is uitgerust met een lade.


j


46,5 cm

43 cm 9 cm

Bijpassende zitbanken

3 cm

Om een vrije speelruimte te kunnen creëren, werden de Fusion-banken zo ontworpen dat ze onder de tafel kunnen worden geschoven. Het Fusion-universum blijft dus niet beperkt tot een eettafel. Het is het resultaat van een coherentie tussen de puurheid en lichtheid van het lijnenspel. De Fusion-zitmeubelen versterken dit visuele resultaat. • Onderstel in gelakt aluminium (poedercoating) of in inox om perfect aan te sluiten op de kleur van de Fusion-tafel. • Multifiber-bekleding en -afwerking. (zwart, wit, donkerbruin). • Doorgestikte naden voor een perfect "leder"-effect. • Stevig zitgedeelte dankzij een compact en comfortabel schuim.

43 cm 9 cm

200,2 cm

4 cm

48 cm

• Bank voor 4 personen, en voor één persoon.

k

Zwart

Donkerbruin

Warm wit


De Fusion-stoel De nieuwe Fusion-stoel werd speciaal ontworpen door het designteam dat ook de Fusion tafel en dressoir tekende. De bekleding in zwart microvezelleder is uitermate comfortabel en eenvoudig schoon te maken, en sluit perfect aan bij het design van de tafel. De rugleuning van de Fusion-stoel werd zo ontworpen dat ze onder de hoogte van de Fusion-tafel blijft wanneer die in de hoogste positie staat, zodat de biljartspelers er niet door worden gehinderd. Niets staat dus het spel nog in de weg zodra de stoel tegen de tafel is geschoven.

34O ,,mm 13,5

79O mm / 31

44O ,,mm 17,5 44O mm / 17,5

,,

,,


Z


Fusion led-systeem 14O cm / 55

,,

16 cm / 6,5

Kenmerken: • Werkt met een 220 - 240 transformator en groep-sectieschakelaar. • SEC 12 - 35 V 700 mA • Nettogewicht: 10 kg • Materialen: glas & metaal, afwerking in gesatineerd nikkel.

,,

De transformator en de ledbediening hebben een EC/VDEcertificering Afmetingen: 16 cm breed / 140 cm lang. Kan worden opgehangen op ten minste 70 cm en ten hoogste 115 cm van het plafond.

Dankzij de ophanging in een licht en hedendaags design, kunt u met het Fusion led-systeem 2 verschillende sferen creëren. Tijdens de maaltijd zorgen de 7 witte led's voor een gedempte sfeer waarmee een aangenaam intieme omgeving wordt gecreëerd voor uw gasten. Tijdens het spelen verlicht een intensere verlichting de volledige tafel. Met 14 led's met een lange levensduur - voordelig en ecologisch. Verbruik: 42 W Intensiteit: 1050 Lumen Lichtkleur: 5010 Kelvin


C


BESCHIKBARE KLEUREN VOOR HET BILJARTLAKEN Elke Fusion-tafel wordt geleverd met een Simonisbiljartlaken in de kleur van uw keuze. U kunt daarbij kiezen uit meer dan 20 traditionele en meer "trendy" kleuren. De gladde en regelmatige vezels van het Simonis-laken zorgen voor een constante snelheid van de biljartbal en een optimale terugstoot van de banden. De vervaardiging op basis van gekamde vezels met een hoog wolgehalte zorgt ervoor dat de bal gelijkmatiger gaat rollen en dat er minder sporen van verschroeiing zichtbaar zijn. Deze nauwkeurige vervaardiging zorgt voor een unieke precisie en uniformiteit, wat verklaart waarom Simonis al generaties lang het uitverkoren merk voor biljartwedstrijden is. Simonis H2O: het nieuwe vlekkenwerende laken! Het Simonis H2O-laken is een gekamd laken dat een speciale behandeling kreeg zodat het beschermd is wanneer er toevallig vloeistof op wordt gemorst. Door zijn vochtafstotende vermogen blijft het laken meerdere uren beschermd tegen water en andere dranken (enkel verkrijgbaar in kleurtint 31).

V


31

27 BLUE GREEN

DARK GREEN

32

61

ROYAL BLUE

28 APPLE GREEN

SPRUCE

70

PURPLE

CHOCOLATE

ENGLISH GREEN

PETROLEUM BLUE

BURGUNDY

34

ORANGE

43

WINE

OLIVE

MARINE BLUE

CAMEL

73

68 FUSHIA

48

GOLD

75 SLATE GREY

58

POWDER BLUE

47

90

36

66

72 STEEL GRAY

60

TOURNAMENT BLUE

05

76 YELLOW GREEN

64

ELECTRIC BLUE

35 RED

18

29

77 BLACK

LIME

TITANIUM

74


OPTIONELE ACCESSOIRES aramith® Standard Kit

KIES UW UITRUSTING De Fusion-tafel wordt volledig uitgerust geleverd, maar u kunt ze op verschillende niveaus personaliseren. De lijst hiernaast is beperkt, maar bevat wel de belangrijkste opties. Wie meer wil weten, kan terecht op onze site: www.fusiontables.com

Ballset en toebehoren • 1 set Aramith Crown Standard biljartballen • 1 flesje schoonmaakmiddel voor de Aramith-ballen • 1 Aramith-microvezeldoek • 1 houten rack Keus en toebehoren • 4 biljartkeus, in 2 op elkaar te schroeven delen • 1 brugkeu, in 2 op elkaar te schroeven delen • 1 brug • 1 keuhouder met 6 plaatsen • 1 herstelkit • 4 Aramith-krijtblokjes Overige accessoires • 1 tafelborstel • 1 boekje met spelregels


aramith® New Premium Kit

Ballset en toebehoren • 1 set Aramith Premium biljartballen • 1 flesje schoonmaakmiddel voor de Aramith-ballen • 1 Aramith-microvezeldoek • 1 houten rack • 1 9-ball rack Keus en toebehoren • 2 biljartkeus 58” (147 cm) • 2 korte biljartkeus 48” (122 cm) • 1 brugkeu, in 2 op elkaar te schroeven delen • 1 brug • 1 keuhouder met 6 plaatsen • 1 herstelkit • 4 Aramith-krijtblokjes Overige accessoires • 1 tafelborstel • 1 borstel voor de onderzijde van de banden • 1 lederen tally shaker • 1 set houten tally ballen • 1 boekje met spelregels

aramith® Pro Cup Kit

Ballset en toebehoren

• 1 set Super Aramith Pro-Cup biljartballen

(inclusief de befaamde cue ball met 6 rode stippen)

• 1 Jim Rempe training cue ball + instructieboekje • 1 houten rack • 1 9-ball rack • 1 1 flesje schoonmaakmiddel voor de Aramith-ballen • 1 Aramith-microvezeldoek Keus en toebehoren • 4 biljartkeus, in 2 op elkaar te schroeven delen • 1 brugkeu, in 2 op elkaar te schroeven delen • 1 brug • 1 keuhouder met 6 plaatsen • 1 Deluxe herstelkit • 6 Aramith-krijtblokjes Overige accessoires • 1 tafelborstel • 1 borstel voor de onderzijde van de banden • 1 lederen tally shaker • 1 set houten tally ballen • 1 boekje met spelregels

M


ONZE MISSIE: UW DROMEN WERKELIJKHEID LATEN WORDEN Al meer dan 85 jaar lang ontwerpt en maakt de Aramith-groep producten die de consument een duidelijke meerwaarde bieden. We concentreren ons al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1923 op producten van de hoogste kwaliteit en hebben ons aanbod voortdurend aangepast aan de evolutie van het leven van onze klanten. Onze bereidheid om te luisteren, kijken, analyseren en anticiperen, heeft ons in staat gesteld om producten te lanceren die uw leven aangenamer maken. We hoeden ons ervoor op onze lauweren te rusten, omdat we vinden dat onze klanten het recht hebben om steeds veeleisender te zijn. We specialiseren ons sinds jaren in het bevorderen van "know-how to live", het delen van aangename, comfortabele momenten thuis met familie of vrienden, oud en jong. De Fusion-tafel introduceert een gloednieuw concept voor de eetkamer. Een uniek product voor wie weer helemaal tot zichzelf wil komen. Met zijn verrassend design & concept met extra, verborgen dimensie, biedt de Fusion-tafel talloze mogelijkheden om zich thuis te vermaken. In een tijd waarin vele mensen uren alleen doorbrengen voor de computer, is samen plezier maken met vrienden de ideale manier om het evenwicht in uw leven te behouden. Ons team heeft heel wat plezier beleefd aan het ontwerpen van de Fusion-tafel. We hopen dan ook dat u evenveel plezier beleeft aan het gebruiken ervan.

x


LIMITED EDITION FusionTables heeft de handen in elkaar geslagen met Champagnehuis Veuve Clicquot voor een limited edition van een moderne tafel die kan worden omgevormd tot een biljarttafel. Dit mooie project vond zijn oorsprong in een ontwerp door FusionTables van een exclusieve set gele biljartballen, de kleur die de inspiratie vormt voor Veuve Clicquot en die mysterie oproept, energie losmaakt en symbool staat voor het buitengewone De door FusionTabels bedachte genummerde serie vormt een link tussen de Franse 'art de vivre' en innovatie, twee essentiĂŤle waarden die het Huis Veuve Clicquot typeren. Dit exclusieve model vormt een link tussen hedendaags design en de gezelligheid van die unieke momenten met vrienden. Dit innovatieve product in de emblematische kleuren van Veuve Cliquot, dat uit nobele materialen werd gemaakt door de meest ervaren Belgische vakmensen, weerspiegelt duidelijk het belang dat dit vermaarde champagnemerk hecht aan design.

v


CREDITS Puppy Me Too by Magis Designer Eero Aarnio Year 2005 www.magis.com LC3 by Cassina Designer Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand Year 1928 www.cassina.it Ceramic Fruit by Bull and Stein Designer Lisa Pappon 2012 www.bullstein.com Panton Chair by Vitra Designer Verner Panton 1960 www.vitra.com Veuve Clicquot Limited edition by Saluc sa Designer Saluc 2012. www.veuve-clicquot.com Vase-One by Serralunga Designer Luisa Bocchietto 2004 www.serralunga.com

FOTOGRAFEN Peter Verplancke - www.fotografie-verplancke.be Blueclic.com/G.Miclotte - www.myblueclic.com Nathalie Noel - emmry33@gmail.com

m


WWW.FUSIONTABLES.COM

Aramith group : USA - EUROPE

The manufacturer reserves all rights to change design & specifications.

Š Copyright 2013, Saluc SA, Belgium.

YOUR DISTRIBUTOR :

Catalogue fusion NEED  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you