Page 1

Salou 2014

FESTA

MAJOR D’HIVERN Del 24 de gener al 3 de febrer

Visca el Cos Blanc!


Índex

Pàgina

Salutacions

3i5

Normes de la Festa Major

4

Bases del Concurs de Fotografia

6

Programa

7 a la 19

Plànols dels recorreguts

20

Pubilles i Hereu

21

Activitats esportives

22

Ordre de carretel·les

23

Col·laboradors

23

EDITA: Ajuntament de Salou - Regidoria de Cultura i Festes Tel. 977 309 217. www.salou.cat DISSENY I MAQUETACIÓ: SALOU GRÀFIC (www.salougrafic.com) IMPRESSIÓ: ANFIGRAF, S.A. D.L.: T-150-2014

2


Viu la nostra Festa Major de Salou!

D

e nou tinc la satisfacció de tornar-vos a presentar el programa de la Festa Major d’hivern de Salou, que és la celebració festiva més genuïna, tradicional i popular de la nostra vila, i la que més mou el poble al voltant d’un sol objectiu, que és projectar i afirmar la nostra identitat cultural i festiva. Una festa que té el valor de ser la suma d’esforços de persones i d’entitats que amb tota la il·lusió i l’alegria han confeccionat aquest programa, i que conté una oferta variada d’activitats destinades a petits i grans. Per això vull agrair molt especialment la implicació, la feina i la lleialtat de les entitats i de les colles, que són el gran actiu de què disposa aquesta ciutat. La Festa és allò que més transforma la ciutat, que l’omple d’activitats, de tradicions, de música i de ball; de color i d’alegria; però també és l’àmbit per excel·lència de participació activa de la gent que la gaudeixen, la comparteixen i la viuen, i per això estic segura que entre tots tornarem a fer que aquesta edició de la nostra Festa Major sigui més gran, més nostra i més sonada, i esdevingui un altre èxit de la ciutadania salouenca, i el reflex del mateix poble, de la nostra realitat i de la nostra identitat cultural i social. Per tant, em complau convidar a tots els ciutadans i ciutadanes de Salou i poblacions veïnes a celebrar aquesta festa de 2014; i us animo a tots a viure-la i a participar-hi.

3

PERE GRANADOS Alcalde de Salou


Normes de la Festa Major Programa oficial de la Festa Major:

L’organització es reserva el dret de modificar aquest programa si per causes de darrera hora ho considera convenient i d’anunciar-ho en cas de ser possible als mitjans de comunicació.

Mesures de seguretat al correfoc:

Retireu els vehicles del recorregut. Es recomana que els comerços i veïns dels pisos per on passa el correfoc, mantingueu les portes dels balcons i finestres tancades, com persianes baixades i que no tingueu roba estesa, recolliu tendals, protegiu marbres i vidres dels aparadors amb fustes o cartrons. S’aconsella a les persones que no envaeixin i que no destorbin l’espai on els grups de foc fan l’actuació. Les persones que vulguin participar activament al correfoc hauran de dur roba vella de cotó ( els compostos sintètics es cremen molt fácilmente), màniga llarga, barret de palla i mocadors per al cap i la cara. No es pot jugar amb les restes del material pirotècnic.

Llotges de l’envelat:

Abonament per a 6 localitats amb cadires i taula per a divendres, dissabte i diumenge: 50 euros. A la venda a partir de dilluns, 27 de gener de 2014, a la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou. Horari: De dilluns a dijous de 10.00 h a 14.00 hores, i les tardes de dimarts i dijous de 17.00 a 20.00 hores. Les activitats realitzades a l’envelat tindran un aforament limitat.

4


Vive nuestra Fiesta Mayor de Salou!

D

e nuevo tengo la satisfacción de volveros a presentar el programa de la Fiesta Mayor de invierno de Salou, que es la celebración festiva más genuina, tradicional y popular de nuestra villa, y la que más mueve el pueblo alrededor de un solo objetivo, que es proyectar y afirmar nuestra identidad cultural y festiva. Una fiesta que tiene el valor de ser la suma de esfuerzos de personas y de entidades que con toda la ilusión y la alegría han confeccionado este programa, y que contiene una oferta variada de actividades destinadas a pequeños y grandes. Por eso quiero agradecer muy especialmente la implicación, el trabajo y la lealtad de las entidades y de las ‘colles’, que son el gran activo que dispone esta ciudad. La Fiesta es aquello que más transforma la ciudad, llenándola de actividades, de tradiciones, de música y de baile; de color y de alegría; pero también es el ámbito por excelencia de participación activa de la gente que la disfruta, la comparte y la vive, y por eso estoy segura que entre todos volveremos a hacer que esta edición de nuestra Fiesta Mayor sea más grande, más nuestra y más sonada, y acontezca otro éxito de la ciudadanía salouense, y el reflejo del mismo pueblo, de nuestra realidad y de nuestra identidad cultural y social. Por lo tanto, me complace invitar a todos los ciudadanos y ciudadanas de Salou y poblaciones vecinas a celebrar esta fiesta de 2014; y os animo a todos a vivirla y participar.

5

Mª JOSÉ RODRÍGUEZ

Regidora de Cultura i Festes


Bases del concurs de fotografia de la Festa Major 2014 (6a. edició) Organitza l’Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili de Salou. 1. TEMA: La Festa Major d’hivern de Salou 2014. 2. PARTICIPANTS I CATEGORIES: Categoria A: qualsevol persona major d’edat que hi vulgui participar amb una fotografia pròpia i que no sigui estudiant de la URV al curs 2013-2014. Categoria B: qualsevol estudiant de la Universitat Rovira i Virgili. Cal presentar la matrícula del curs 2013-2014. 3. OBRES: En color o blanc i negre. Han de ser inèdites. Quedarà exclosa la fotografia en que hi constin persones clarament identificables, especialment amb imatges d’infants. 4. FORMAT: Les fotografies han de tenir una mida màxima de 30x40 cm, muntades sobre un suport rígid de color negre de 40x50 cm. Igualment s’hauran de presentar en suport digital. 5. TÈCNICA: Lliure, sempre que sigui sobre suport fotogràfic. 6. PRESENTACIÓ DE LES OBRES: Al dors de la fotografia cal que consti el títol de la fotografia i el pseudònim de l’autor o autora. A part, en un sobre tancat, hi han de figurar el mateix títol i pseudònim i cal incloure-hi les dades personals (nom, telèfon de contacte, adreça i adreça electrònica). El lloc per presentar les obres és el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament - TAS. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10h a 14h, dimarts i dijous de 18h a 20h. 7. TERMINIS: Les obres es poden presentar del 10 al 14 de febrer de 2014.

8. INSCRIPCIÓ: Gratuïta. 9. UN PREMI PER CATEGORIA: - Premi a la millor fotografia de la categoria A: 125 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV. - Premi a la millor fotografia de la categoria B (estudiants de la URV): 125 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV. 10. JURAT: Estarà constituït per membres de la Universitat Rovira i Virgili, de les aules de Cinema i d’Art. 11. NOTIFICACIÓ AL GUANYADOR/A: Es farà saber qui ha guanyat el concurs contactant directament amb la persona per telèfon i/o adreça electrònica. A més, es donarà a conèixer el guanyador el dia del lliurament del premi. 12. EXPOSICIÓ: Les obres que se seleccionin s’exposaran al passadís del Teatre Auditori de Salou. La mostra s’inaugurarà el dia 20 de febrer i es tancarà el 4 de març. 13. NOTES: L’autor/a serà l’únic responsable del contingut de l’obra. Amb les obres que concursin es farà una exposició per donar-les a conèixer. Totes les obres quedaran en poder de l’Ajuntament de Salou, que es reserva el dret de publicar-les lliurement, fent constar el nom de l’autor/a. L’Ajuntament posarà la màxima cura en la conservació de les obres, però no es farà responsable del deteriorament o la pèrdua. La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases. El jurat té la potestat de declarar desert algun dels premis i la seva decisió serà inapel·lable.

6


Del

24 3 Febrer al

24

FESTA MAJOR D’HIVERN DE SALOU

Divendres / Gener INAUGURACIÓ DE LA FIRA XIC’S

A les 17.30 h. Al Passeig 30 d’Octubre cantonada C/ Tarragona. XOCOLATADA PER ALS MÉS PETITS. Existències limitades. La fira estarà oberta del 24 de gener al 3 de febrer.

Divendres / Gener

PRESENTACIÓ DE PUBILLES i PREGÓ DE FESTA MAJOR

20.00 h. Al Teatre Auditori de Salou (TAS) A càrrec de XAVIER DELTELL, actor i humorista. Entrada lliure. Aforament limitat. Les portes s’obriran a partir de les 19.30 h i fins a esgotar l’aforament. Seguidament,

TRACA D’INICI DE LA FESTA MAJOR Davant del Teatre Auditori de Salou (TAS)

FESTA FLAIX FM! Amb el Dj’s Miquel Àngel Crisol i Sergi Domene 23.00h. A l’Envelat. Torna la megafesta! Entrada lliure. Aforament limitat.

7


FESTA MAJOR D’HIVERN DE SALOU

25

Dissabte / Gener TORNEIG DE PETANCA

9.30 h. Al carrer Pere Galés (a la pista del parc de darrera de l’Ajuntament). Organitza el Club Petanca Salou. Inscripcions el mateix dia.

III OLIMPIADA ESCOLAR D’ESCACS

09.30 h. Al Punt d’informació Juvenil Masia Tous. Inscripció a escolaescacs.salou@gmail.com o el mateix dia al Punt d’informació Juvenil Masia Tous. Organitza l’Escola d’Escacs Salou.

CONCURS DE PESCA INFANTIL

10.00 h a 12.00 h. A l’Espigó del Moll (Club Nàutic). Organitza la Societat de Pesca Esportiva de Salou. Inscripcions a la piscina municipal de Salou fins al divendres 24 de gener i el mateix dia a l’Espigó del Moll.

SUPERGINKANA FAMILAR XIC’S

10.00 h. A la Plaça Andalusia. Un desafiament per a nens i adults on haureu de superar proves d’habilitat, equilibri i sobretot molta diversió! Inscripcions a l’Espai d’Infància o el mateix dia de l’acte. Amb premis per als guanyadors!

TORNEIG DE TENNIS TAULA

10.30 h a 14.00 h i de 16.00 a 20.00 h. Espai Annex Pl. Carrilet. Organitza el Club de Tennis Taula de Salou. Inscripció a c.t.t.salou@hotmail.com fins divendres 24 de gener o el mateix dia a l’ Espai Annex Plaça Carrilet.

TORNEIG D’ESCACS ESCOLARS

12.00 h. Al Punt d’informació Juvenil Masia Tous. BENJAMÍ, ALEVÍ, INFANTIL I CADET. Inscripcions el mateix dia o al Sr. Liñan al 616 094 289. Organitza Club d’Escacs Salou.

8


CÓS BLANC 2014

RECEPCIÓ DE L’ALCALDE I DE LA CORPORACIÓ A TOTES LES ENTITATS I LES ASSOCIACIONS SALOUENQUES amb motiu de les festes. 13.00 h. A la Torre Vella de Salou.

VII MOSTRA I TALLERS PER A PETITS I GRANS. XARXA DE CULTURA TRADICIONAL CATALANA DE SALOU 17.00 h a 20.00 h. Al passadís del Teatre Auditori de Salou. Amb la participació i actuacions dels grups :

• La Mulassa, els Nanos i el Ball de Bastons de l’Associació SAL-i-OU- Bestiari i Balls Populars de Salou • Ball de Diables Maleïts i Bruixes “Latemó” de Salou • Contrapunt d’Onades • Colla Gegants i grallers de Salou i Canons d’en Pascual • Grup Esplai i Morena de Salou • Grup de Dones de Salou (Puntaires) • Associació Salou Teatre • Antena del Coneixement de la URV • Escola de Gralla i Timbal de Salou • Grallers la Tarota

9


FESTA MAJOR D’HIVERN DE SALOU

25

INICI XVII TORNEIG 24 HORES FUTBOL SALA SALOU 2014. 18.00 h. Al Pavelló Municipal d’Esports.

INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “PINTORS DE SALOU”

20.00 h. A la Torre Vella. L’exposició romandrà oberta fins el dia 22 de febrer.

CELTAS CORTOS EN CONCERT 23.00 h. A l’Envelat. Entrada lliure. Aforament limitat

26

Diumenge / Gener XX PEDALADA POPULAR

09.00 h. Recollida de dorsals, Pavelló Municipal d’Esports. 10.00 h. Sortida del P. M. d’Esports. Imprescindible portar casc. Organitza l’Associació Ciclista de Salou/BTT Salou. Per a més informació a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou. Horari de dilluns a divendres d’ 11.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. (Tel. 977 30 92 11)

XXVIII TROBADA DE GEGANTS.

11.30 h. Sortida de la Plaça de la Pau. Recorregut a la pàg. 20.

10


CÓS BLANC 2014

Diumenge / Gener BALLADA DE SARDANES

13.00 h. A la Plaça de la Pau. A càrrec de la COBLA REUS JOVE.

26

FINAL XVII TORNEIG 24 HORES FUTBOL SALA 2014. 18.15 h. Pavelló Municipal d’Esports.

VI BALL DE SANT MIQUEL DELS DIABLES MALEÏTS DE SALOU

18.30 h. A la Plaça de la Pau (ball parlat, satíric i versat).

TEATRE: “Golfos de 5 estrellas” 20.00 h. Al Teatre Auditori de Salou. de Juan José Alonso, a càrrec del grup Associació Salou Teatre. Directora: Anna de Manuel i Josep Ma. Azabal. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

27

Dilluns / Gener HOMENATGE A LA GENT GRAN 17.00 h. A l’Envelat. Amb berenar i ball amb actuació musical. Aforament limitat. Recollida d’invitacions: 21 i 22 de gener a la Regidoria d’Acció Social (1er pis de l’Ajuntament de Salou). Horari de 10 a 13 hores. El berenar només és per a jubilats empadronats a Salou. Gratuït. (És necessari presentar la invitació el mateix dia)

11


FESTA MAJOR D’HIVERN DE SALOU

Del

27 29

Dilluns / Gener

28

Dimarts / Gener

29

Dimecres / Gener

al

II GIMCANA DE LLIBRE ES BUSCA! PERDUTS ALS LLIBRES!

A la Biblioteca Municipal de Salou. A quins llibres han anat a parar els Gegants de Salou, el rei Jaume I i la reina Violant? Participa en la gimcana de la Biblioteca per buscar els nostres Gegants perduts i sigues tu qui els trobi abans de la cercavila de Festa Major. Qui els trobi se’ls endurà a casa!

PINTA’T PER LA CARA! 17.30 h. A l’Espai d’Infància. Vine i et maquillarem per a les festes.

ZONA XIC’S D’ INFLABLES

17.30 h a 20.30 h. A la Plaça davant el Teatre Auditori de Salou. Vine, salta i gaudeix als inflables més divertits.

PARTIDES D’ESCACS

18.00 h a 20.00 h. Al Passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS). Partides simultànies populars amb el mestre Antonio Moro.

X CONCERT “LAUDÍSTICO”

20.00 h. A la Sala Xavier Turull de l’Escola Municipal de Música. Amb el grup la “RONDALLA JAIME I”. Organitza l’Associació Cultural Aragonesa. Entrada lliure. Aforament limitat.

12


CÓS BLANC 2014

TAST DE CERVESA

19.00 h. A la Sala Mediterrània del Teatre Auditori de Salou. “LA FABRICACIÓ ARTESANAL DE CERVESA I INTRODUCCIÓ AL TAST DE CERVESA”, sessió a càrrec d’Albert Barrachina, mestre cerveser. Inscripcions: Departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament, durant els dies 24 i 27 de gener en horari de 10h a 14h, i el dia 28 de gener en horari de 10h a 14h i de 17h a 20h.

Dijous / Gener

CAMPIONAT DE BOTIFARRA LOCAL

10.00 h. A la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou (TAS). Inscripcions el mateix dia mitja hora abans.

XOCO XIC’S

17.15 h. A la Fira Xic’S. Xocolatada infantil. Existències limitades.

EN PATUFET

18.00 h. A la Biblioteca Muncipal de Salou. Petit espectacle amb la tècnica de Kamishibai, teatre de paper, amb la companyia La Petita Brownie. Espectacle recomanat per a nens i nenes fins a 6 anys.

TALLER DE KAMISHIBAI

18.30 h. A la Biblioteca Municipal de Salou. Manualitat adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys.

13

30


FESTA MAJOR D’HIVERN DE SALOU

30

Dijous / Gener

FESTA INTERACTIVA

19.00: A la Carpa Jove. Tornejos de PlayStation, Wii, Karaoke, Dance evolution i molt més. Amb Dj’s i actuacions. Inscripcions gratuïtes al Punt d’Informació Juvenil Masia Tous. A partir de 13 anys. Berenar pizza per als assistents. Entrada lliure. Aforament limitat.

PROGRAMA DE RÀDIO: adolescents.cat 19.00 a 21.00 h. Sala Costa Daurada del Centre Cívic. El programa jove dels 40 principals en viu.

ACTE D’HOMENATGE A LA DONA GRAN DE SALOU

20.00 h. A la Torre Vella de Salou, amb motiu de la Festivitat de Santa Àgueda. Organitza el Grup de Dones de Salou.

FESTA DE LES COLLES

23.00 h. A l’Envelat. Amb l’actuació “NUEVA ALASKA” i seguidament FESTA DISCO. Entrada lliure. Aforament limitat Actuació del GRUP D’ATABALADORS .

31

Divendres / Gener ZONA XIC’S D’ INFLABLES

10.30 h a 13.30 h. A la Plaça davant el Teatre Auditori de Salou. Vine, salta i gaudeix als inflables més divertits.

XIII TORNEIG DE DÒMINO LOCAL

15.30 a 20.30 h. A la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou. Organitza Club Dòmino Salou. Per parelles, inscripcions el mateix dia a les 15.00 h.

14


CÓS BLANC 2014

FESTA CÓS BLANC XIC’S 17.30 h. A l’Envelat Amb música, confeti i molta festa per als més menuts!

SKATE PARKTY

18.00 a 20.00 h. Al Skate Park. Exhibició de cultura urbana de Salou:Hip-Hop, Brak Dance, Skate, graffiti i molt més. American hot dog + beguda per a tots els participants!

FESTA UNDER 16

21.00 h a 23.00 h. A la Carpa Jove. La millor festa per als menors de 16 anys. Amb Dj’s locals, la millor música i molta festa.

CONCERT DE CORALS

21.00 h. Al Teatre Auditori de Salou (TAS). A càrrec del Cor Jove Vila De Salou, Coral Eixàrcia, Coro Vasco Ama-Lur, Coral Alborada i Cor Gospel Salou. Entrada lliure. Aforament limitat

BALL + FESTA DISCO

23.00 h. A l’Envelat. Amb l’orquestra VENUS i seguidament FESTA DISCO. Entrada lliure. Aforament limitat

ESSENCIAL SESSIONS DJ

23.30 h. A la Carpa Jove. Una festa amb els millors Dj’s de Salou. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

15


Dissabte

Febrer

CERCAVILA I PRESENTACIÓ DE CARROSSES A partir de les 10.30 h. Recorregut: Pàgina 20.

VERMUT POPULAR

13.30 h. A l’Envelat, amenitzat amb TXARANGA BANDARRA STREET ORKESTRA.

CONCERT DE FESTA MAJOR

17.00 h. A l’Envelat, amb l’orquestra LA MARAVELLA . Entrada lliure.

SORTIDA DE LES CARRETEL·LES DE CÓS BLANC 18.30 h. Al carrer Advocat Gallego.

DESFILADA I FESTA DEL CÓS BLANC A partir de les 19.00 h. Recorregut: Pàgina 20.

BALL + FESTA DISCO

00.00 h. A l’Envelat, BALL amb l’orquestra LA MARAVELLA i seguidament FESTA DISCO. Entrada lliure. Aforament limitat

“CÓS BLANC NIGHT”

00.00 h. A la Carpa Jove acomiadem les festes de la mà de Dj Joan Monty.

16


17


2

FESTA MAJOR D’HIVERN DE SALOU

Diumenge / Febrer MATINADES DE GRALLERS

09:00 h. Per diferents carrers de Salou. Amb la participació dels grups: Clau de Mar · Grallers de Vilanova i la Geltrú · Grallers Pentagralla de Reus, Companyia Harmònica de Granollers, Escola de Grallers de Salou i Grallers La Tarota.

VII TROBADA SCOOTERISTA “Festa Major d’Hivern SALOU 2014” 10.00 h a 14.00 h. Al Passeig Jaume I.

JORNADA DE PORTES OBERTES

11.00 h. Al Club Nàutic de Salou. Amb l’obertura de la sala d’exposicions, visites guiades per les diferents sales del Club i activitats infantils: EXPOSICIÓ DE PINTURES DEL MAR, JOCS I TALLERS PER ALS MÉS PETITS I SORTIDES EN VAIXELL.

EXHIBICIÓ D’HÍPICA

11.00 h. A la platja de Llevant. Vine a muntar amb poni. A càrrec de l’Hípica les Arenes i la Finca de Greta.

MISSA SOLEMNE PARROQUIAL

12.00 h. A la Parròquia de Sant Ramon de Salou.

DEGUSTACIÓ: FIDEUS NEGRES DE SALOU 13.30 h. Al Club Nàutic de Salou.

CONCERT DE FM 17.00 h. A l’Envelat. Amb l’orquestra LA DAMA. Entrada lliure.

18


CÓS BLANC 2014

XOCO XIC’S

17.30 h. A la Fira Xic’S. Xocolatada infantil. Existències limitades.

CERCAVILA DE DIABLES

A partir de les 18.30 h. Recorregut: Pàgina 20.

BALL DE FESTA MAJOR

19.30 h. A l’Envelat. Amb l’orquestra LA DAMA. Entrada lliure.

ESPECTACLE PIROTÈCNIC

22.00 h. Al carrer Advocat Gallego. Disparat per la pirotècnia Tomàs de Benicarló.

Dilluns / Febrer DIA XIC’S A LA FIRA

Durant tot el dia. Totes les atraccions a només 1 euro el viatge.

3

ZONA DE TALLERS XIC’S

10.30 h a 13.30 h. A la Carpa Jove. Amb les activitats més divertides i entretingudes per als infants. Entrada gratuïta.

ESPECTACLE INFANTIL

18.30 h. A la Carpa Jove. Amb Mikey Mouse i els seus amics. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Diumenge / Febrer

TORNEIG DE NATACIÓ BENJAMÍ FESTA MAJOR “LLANÇA’T A NEDAR”

9.30 h. A la Picina Municipal de Salou. Per nens i nenes de 3r de primaria. Inscripcions al teu professor d’Educació Física del teu col·legi fins el 31 de gener o a la Piscina Municipal el mateix dia. Organitza el Club de Natació Salou.

19

9


Trobada de gegants

Cercavila de diables

Diumenge 26 de gener. 11:30 h

Sortida de la Plaça de la Pau, c. Francolí, c. Barcelona fins la rotonda amb Via Roma i tornada pel Carrer Barcelona, c. Francolí i arribada i ballada final a la Plaça de la Pau.

Diumenge 2 de febrer. 18:30 h

Sortida del c. Advocat Gallego, Via Roma, c. Barcelona, c. Francolí i arribada i ballada final a la Plaça de la Pau.

Cercavila de carretel·les Dissabte 1 de febrer. 10:30 h

Cós Blanc

Dissabte 1 de febrer. 19:00 h

CAMPING ‘LA SIESTA’

Sortida del c. Advocat Gallego, c. Carrilet, c. Barcelona, Passeig Jaume I fins l’Estació d’autobusos i tornada pel Passeig Jaume I, c. Barcelona, Via Roma i arribada al c. Advocat Gallego.

20

Sortida del c. Advocat Gallego, c. Carrilet, c. de Joan Manuel Muñoz, c. Ciutat de Reus, Via Roma, c. Barcelona, c. de les Sínies, c. Ciutat de Reus, Via Roma i c. Barcelona.


Pubilles, Dames i Hereu 2014

Laura Collins Pubilla Infantil

Sayoa Alzate Pubilla Juvenil

Àgata Basulto Pubilla Major

Anastasia Foca

Dama d’Honor Infantil

Claudia Y. Díaz

Dama d’Honor Juvenil

Sukhvir Kaur

Dama d’Honor Major

21

Zoé A. Ramos

Dama d’Honor Infantil

Aina Virgili

Dama d’Honor Juvenil

Núria Ruiz

Dama d’Honor Major

Xavier Gaseni Hereu


Partits entitats esportives F. M. 2014 DIA HORA LLOC* ESPORT CATEGORIA

EQUIPS

25/01

09:15 h.

P. M.

Futbol-sala

Cadet Masculí

Playas de Salou - Flix

25/01

10:30 h.

P. M.

Futbol-sala

Juvenil Masculí B

Playas de Salou - Amposta

25/01

12:00 h.

P. M.

Futbol-sala

Juvenil Masculí B

Club Salou FS - Playas de Salou

25/01

16:00 h.

P. M.

Futbol-sala

Sènior Femení

Club Salou FS - Riudoms

25/01

18:00 h.

P. M.

Futbol-sala

Activitat Festa Major INICI 24 HORES FUTBOL SALA

25/01

12:00 h.

P. C. S.

Voleibol

Juvenil Masculí

C.Vòlei Salou - C.N. Sabadell

25/01

13:30 h.

P. C. S.

Bàsquet

Juvenil Masculí

C.Bàsquet Salou - CB Amposta

26/01

10:00 h.

P. C. S.

Voleibol

Sènior Masculí

C.Vòlei Salou - C.V.Joves Caldesl

26/01

10:00 h.

P. C. S.

Voleibol

Cadet Masculí

C.Vòlei Salou - C.V.Gavà

26/01

12:00 h.

P. C. S.

Voleibol

Sènior Femení

C.Vòlei Salou - FM Tècnic Eulàlia

26/01

12:00 h.

P. C. S.

Voleibol

Juvenil Femení

C.Vòlei Salou - C.V.Gavà

25/01

10:00 h.

E. M.

Futbol

Babys

U.D.Salou - Cambrils Unió C

25/01

10:00 h.

E. M.

Futbol

Prebenjamí Masculí

U.D.Salou - Nastic

25/01

11:00 h.

E. M.

Futbol

Aleví Masculí

U.D.Salou - EF SP i SP

25/01

11:00 h.

E. M.

Futbol

Benjamí Masculí

U.D.Salou - Els Pallaressos

25/01

12:30 h.

E. M.

Futbol

Infantil Masculí

U.D.Salou - Santes Creus D

25/01

16:00 h.

E. M.

Futbol

Juvenil Masculí

U.D.Salou - EF SP i SP B

25/01

18:00 h.

E. M.

Futbol

Femení

U.D.Salou - Cambrils

26/01

09:15 h.

E. M.

Futbol

Prebenjamí Masculí B Salou Costa Daurada - SP i SP B

26/01

09:15 h.

E. M.

Futbol

Benjamí Masculí

Salou Costa Daurada - Reus Deportiu

26/01

10:30 h.

E. M.

Futbol

Aleví Masculí B

Salou Costa Daurada - Nàstic D

26/01

16:30 h.

E. M.

Futbol

Sènior Masculí

U.D.Salou - Les Borges del Camp

01/02

16:00 h.

P. M.

Voleibol

Sènor Masculí

C.Vòlei Salou - C.V.Alella

01/02

16:00 h.

P. C. S.

Futbol-sala

Sènior Femení

Playas de Salou - Teia Futbol 5

01/02

16:00 h.

E. M.

Futbol

Veterans

U.D.Salou - BASF

02/02

9:15 h.

E. M.

Futbol

Benjamí Masculí B

Salou Costa Daurada - Calafell C

02/02

10:30 h.

E. M.

Futbol

Aleví Masculí D

Salou Costa Daurada - Selva del Camp

02/02

10:30 h.

E. M.

Futbol

Prebenjamí Masculí

Salou Costa Daurada - La Canonja

02/02

12:00 h.

E. M.

Futbol

Benjamí Masculí C

Salou Costa Daurada - Mas Pellicer B

02/02

12:00 h.

E. M.

Futbol

Benjamí Masculí D

Salou Costa Daurada - Escola Valls C

* P. M.: Pabelló Municipal - P. C. S.: Pavelló Cap Salou - E. M.: Estadi Municipal

22


Ordre carretel.les Cós Blanc 2014 1.- Colla Gastronòmica 2.- Escola Elisabeth 3.- Colla Picardies 4.- Grup Esplai 5.- Colla Cas Antic 6.- Escola Sta. Ma. Del Mar 7.- Colla Los Impossibles 8.- Colla Las Prisas 9.- Colla Disbauxa 10.- Colla La Gresca

11.- Colla Julibert 12.- Colla Xucurrate 13.- Pubilles 14.- Colla Jaume I 16.- Colla Grup D’amics 17.- Colla La Traca 18.- Colla Dimecres 19.- Escola Vora Mar 20.- Colla Bandarra 21.- Escola Salou

22.- Escola Europa 23.- Colla Confeti 24.- Colla Festera 25.- Colla Escola Sandra Rubi 26.- Colla Masia Tous 27.- Colla P. I. J. 28.- Colla Grup Jove 29.- Colla Grup No Tant Jove

Col·laboren en els actes de la FM • Antena del Coneixement • Club Nàutic de Salou de la URV de Salou • Club Patí de Salou • Associació Ciclista de Salou• Club Petanca Salou • Associació Cultural • Club Salou Futbol Sala Aragonesa • Club Tennis Taula • Associació de Teatre • Club Volei Salou de Salou • Contrapunt D’onades • Associació Sal-I-Ou • Cor Gospel de Salou • Atabaladors de Salou • Cor Jove Vila de Salou • Ball de Diables Maleïts de Salou • Coral Alborada • Biblioteca Municipal • Coral Eixàrcia de Salou • Coro Vasco Ama-Lur • Bruixes Latemó de Salou • Escola d’Escacs Salou • Canons d’en Pascual • Escola de Grallers i • Cb Salou Timbals de Salou • Club d’Escacs Salou • Escola de Música de Salou • Club de Bàsquet Salou • Escola Elisabeth • Club de Domino Salou • Escola Europa • Club Natació Salou • Escola Salou

• Escola de Sant Ramon • Escola Vora Mar • Espai d’Infància Estació del Carrilet • Flaix FM • Gegants de Salou • Grallers de Salou • Grallers la Tarota • Grup de Dones de Salou • Grup de Puntaires de Salou • Grup Esplai de Salou • La Morena de Salou • Mestre Antonio Moro • Parròquia Sant Ramon • Playas Salou • Societat de Pesca Esportiva de Salou • UD Salou • URE Cósta Daurada

AGRAÏM LA COL·LABORACIÓ DE TOTES LES PERSONES I ENTITATS QUE HAN FET POSSIBLE LA FESTA MAJOR DE SALOU 2014

23


Organitza:

AJUNTAMENT DE SALOU

FESTA MAJOR SALOU Hivern 2014

www.salou.cat | Tel. 977 30 92 17

Programa Festa Major d' Hivern 2014  
Programa Festa Major d' Hivern 2014  

Disseny i maquetació programa i carteleria.

Advertisement