Page 1

Löydä


Täällä on tilaa uudelle yritystoiminnalle ja kasvulle Salon lupaus yrityksellesi: 1. Löydämme osaajat yritykseesi tarvitsitpa sitten 5 tai 300 osaajaa 2. Löydämme yrityksellesi tilat, tarjolla 20 – 26 000 m2 toimisto-, logistiikkaja tuotantotilaa 3. Selvitämme yrityksellesi sopivat tuet

www.sijoitusaloon.fi

S NORJA

RUOTSI

Oslo

SUOMI SA LO

Turku E 18

Tukholma

alo sijaitsee yrityksen näkökulmasta kaiken keskellä, Suomen ehkä parhaimmalla paikalla: pääkaupunkiseutu on tunnin päässä, Turusta Saloon ajaa moottoritietä pitkin puolessa tunnissa. Salo on mahdollisuuksien kaupunki, jolla on vankka elinkeinoelämä ja pitkät yrittäjyyden perinteet.

E 18

E 18

Helsinki

Pietari

Tallinna

VIRO

E4

VENÄJÄ TANSKA

Riika

Kööpenhamina

LATVIA

LIETTUA

Vilna

PUOLA

Hampuri

Gdansk

SAKSA Berliini

Salossa olet hyvällä tiellä menestykseen

S

alossa on satoja menestyviä ja palkittuja yrityksiä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla. Vahvimpia toimialoja ovat ICT, perusteollisuus ja palvelut sekä muovi- ja metalliteollisuus. Alueen yritykset voivat olla yrityksesi tulevaisuuden päämiehiä, asiakkaita tai alihankkijoita. Toimivat yritysten yhteistyöverkostot ovat yksi Salon vahvuuksista.

S

alosta löytyy eri alojen ammattitaitoista työvoimaa sekä huippuosaajia. Erityisesti ICT-sektorilla on koulutettua työvoimaa, joista monella on pitkä kansainvälinen työkokemus ja osaamista liikkeenjohdon ja teknologian aloilla. Työpaikkauskollisuus on erittäin korkea. Ota yhteyttä niin etsimme tarvitsemasi osaajat.

H

aluamme vahvistaa elinvoimaista kasvukeskustamme entisestään ja etsimme aktiivisesti uutta yritystoimintaa Saloon. Tarjolla on monipuolinen kirjo valmiita toimitiloja ja hyviä liikepaikkoja sekä apua ja konkreettisia tukimahdollisuuksia alueelle sijoittumiseen. Esittelemme mielellämme vaihtoehtoja yrityksesi tuleviksi toimitiloiksi.

Löydä Salo  

Esitteen kansi.

Advertisement