Page 1

November December 2012 www.salonjanna.nl


Introductie De eerste online brochure was een groot succes. Een vervolg kon natuurlijk niet achterwege blijven. In deze brochure staat huidverbetering d.m.v. kuren, nieuwe producten en de winterlook in de spotlight. De overgang van warmte naar de gure kilheid heeft niet alleen een effect op ons humeur, maar ook op je huid. Om de huid weerbaar te maken voor de kou, en om voor te bereiden op de (droge) CV warmte binnen, kan de huid wel wat extra’s gebruiken. Een op uw huid geadviseerde kuur zorgt ervoor dat u een zachtere, gladdere, stevigere, gevoede, gezondere en frissere huid verkrijgt. Daarnaast is het erg belangrijk om thuis met de juiste producten afgestemd op uw huidtype, huidconditie, leeftijd en persoonlijke wensen voor te zetten. Door de geadviseerde producten te gebruiken brengt u uw huid in een goede conditie en verlengd u de kwaliteit van de kuurbehandeling. Laat nu de kou maar komen. Natuurlijk kan een goed advies over de nieuwe winter look niet ontbreken. De trend dit jaar is warm en soft met een natuurlijke en frisse look. Warme tinten en zachte lijnen zijn daarbij het kenmerk. De ogen zijn de blikvangers met metallic accent.

Ik wens iedereen een heel goed, gezond en mooi 2013. Janna Braam – van Hoesel.

BB Cream Hervindt een perfecte huid met de BB crème van Peggy Sage. Dit 5-in-1 verzorgingsproduct op de grens tussen verzorging en make-up hydrateert, egasliseert de teint, camoufleert onvolkomenheden, onthult een stralende huid en beschermt tegen UV-Stralen (SPF 20). Verkrijgbaar in clair en doré.

Normaal v.a. € 14,90

TIJDELIJK € 13,50


De winterlook Deze winter is er weer een nieuwe look helemaal hot. Lees stap voor stap hoe je deze look kunt creëeren. Stap 1: Gebruik een goed dekkende foundation. Zorg dat je niet teveel gebruikt en smeer de foundation goed uit. Stap 2: Door een lichtroze blush op te smeren zorg je voor een schattige look. Breng de blush in een rechte lijn op de jukbeenderen aan.

Stap 3: Creëer volle wimpers en zorg voor een verleidelijke look. Met de Amizing cils mascara van Peggy Sage creëer je een gewaagde volume van de basis tot de uiteinden. Stap 4: Erg belangrijk bij deze look is de wenkbrauw. Zorg dat ze goed geëpileerd zijn en kam je wenkbrauwen in een boog naar boven. Teken vervolgens je wenkbrauw iets donkerder. Of gebruik de speciale wenkbrauwpoeder. Stap 5: Zorg eerst voor gladde, gevoeden lippen met de "set voor verleidelijke lippen". Gebruik daarna een dun laagje lichte So Shiny lipgloss.

Amazing Cils Mascara SLECHTS € 9,90


Invensteer in je huid Je gaat niet voor niets naar de schoonheidsspecialist en als je bent geweest, wil je het effect zo lang mogelijk behouden. Dat doe je door thuis ook de juiste producten te gebruiken. De schoonheidspecialist adviseert je graag over de dagelijkse verzorging, hoe de huid te reinigen, te scrubben of een masker te geven. Na verloop van tijd is het verschil aanmerkelijk, de huid verjongt zich zienderogen, voelt gladder en is vitaler. Het is de investering dubbel en dwars waard. Daarom deze vier basis crèmes in de spotlight; Hemels zachte crème, Absoluut Comfort Crème, Absoluut Matterende verzorging en Perfect Balans Fluid.


Rol uw huid gezond met de Home Kit Dermaroller® home kit, is ontwikkeld om thuis je huid in topconditie te "rollen". Wanneer je om de 5 dagen de home kit gebruikt, resulteert dit in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij: Acné en atrofie littekens, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté, grove poriën en straie en striemen. Door de roller in combinatie met Genové huidverzorgingsproduct te gebruiken, worden de werkstoffen maar liefst 200x meer opgenomen! Wilt u nóg meer resultaten bereiken? Dan is een salonbehandeling zeker aan te raden.

Normaal € 141,34

TIJDELIJK € 125,-


Voor altijd glad wie wil dat niet? Er is een nieuwe behandeling voor het verwijderen van overbeharing: met flitslicht - IPL! Deze methode is veilig, pijnloos, snel en zonder complicaties. Het werkt zo: de lichtflits word door het pigment in de haarwortel omgezet in warmte, de warmte zal daar de wortel vernietigen. Het is wel noodzakelijk dat de haren genoeg pigment bevatten. Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief verwijderd worden. Dus er zullen een aantal behandelingen gegeven moeten worden om al die haren in de anagene fasen te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 behandelingen nodig. Vergelijk de prijzen eens met wat je op dit moment uitgeeft aan ontharen zoals: harsen, scheerschuim en mesjes, ontharingscrĂŠme of misschien wel elektrisch epileren! En de duur van het resultaat. Scheren en harsen behoren nu tot het verleden.


IPL DEALS Deal 1 - € 99,- / 6 behandelingen van 1 locatie Keuze uit: •Bovenlip (normaal € 120,-) •Kin (normaal € 120,-) •Wangen (normaal €120,-)

Deal 2 - €149,- / 6 behandelingen van 1 locatie Keuze uit: •Oksels (normaal 210,-) •Bikinilijn (normaal € 210,-) •Onderarmen (normaal € 300,-) •

Deal 3 - € 399,- / behandelingen van 1 locatie Keuze uit: Onderbenen (normaal € 900,-) Bovenbenen (normaal € 990,-) Rug (normaal €720,-) Vraag naar de actie voorwaarden.


Microdermabrasie kuurbehandeling Fijne lijntje en rimpels, grove poriën, pigmentvlekken, zonbeschadigde huid, acné littekens of een doffe, verhoornde huid… u hoeft zich er niet langer druk om te maken. Uw huid is weer als nieuw na een microdermabrasie behandeling: een mechanische peeling waarbij met behulp van fijne kristallen dode huidcellen en oneffenheden worden verwijderd. Microdermabrasie versneld de celdeling in de huid, wat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor zal de huid gladder, steviger worden. De conditie van huid verbetert structureel. De actieve werkstoffen die daarna worden aangebracht worden beter door de huid opgenomen. Het resultaat is een zachte, gladde, stevige, gezonde en frisse nieuwe huid. De behandeling is pijnloos en er is geen kans op een allergische reactie.

Een kuurbehandeling bestaat uit 6 behandelingen, met een interval van 14 dagen tussen elke behandeling . Vóór de 1ste microdermabrasie behandeling, 14 dagen, gaat u de huid voorbereiden. Dit doe u zelf thuis met een speciaal op u huid(probleem) samengesteld voorbehandelingspakket. Daarna wordt de 1ste intensieve microdermabrasie behandeling toegepast. Na iedere microdermabrasie behandeling verzorgt u zelf,14 dagen, de huid met de daarbij ook op u huid samengesteld nabehandelingspakket. In het totaal bent u 14 weken aan het kuren.

Na het afronden van de complete kuur is het mogelijk om met Salon Janna herhalingsbehandelingen in te plannen om het behaalde resultaat te behouden.

De microdermabrasie behandeling duurt 45 – 60 minuten.

Normaal € 330,-

TIJDELIJK € 275,-


Fluidbase MAX Unieke formule met drie innovatieve ingrediĂŤnten die de mimieklijnen en rimpels effectief tegengaan. Fluidbase MAX bevat SNAP-8, leusaphyl en Aldenine, een vernieuwde peptide combinatie met spierontspannende eigenschappen. Vermindert mimieklijnen zichtbaar en geeft de huid weer een frisse uitstraling.


EEN GOED, GEZOND EN MOOI 2013

www.salonjanna.nl

Brochure November - December 2012  

Ontdek onze aanbiedingen en behandelingen voor november en december 2012.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you