Issuu on Google+

Symantec CODE: ST0-090 Exam Name: Symatenc control compliance suite 10.0

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


Question: 1 An administrator wants to ensure that issues flagged as out of compliance are addressed as efficiently as possible. The administrator wants to trigger the remediation process. Where is the remediation option set? A. within the Evaluation Job Wizard B. within the Standard specification C. on the Asset Properties page D. on the Reporting page

Answer: A

Question: 2 A Standards Evaluation has completed and is ready to be viewed. What are two view options? (Select two.) A. Risk-based view B. Compliance-based view C. Asset-based view D. Failure-based view E. Standard-based view

Answer: C, E

Question: 3 Within an evaluation result, the status 'Unknown' is primarily defined with which check setting? A. missing data items B. check expression C. precondition D. post-processing expression

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


Answer: A

Question: 4 When an administrator of Control Compliance Suite 10.0 views the results of an evaluation against a standard, both the risk score and the compliance score are high. How can these evaluation results be explained? A. Multiple sections contain failures. B. The risk score tracks critical failures. C. Many exceptions have been approve d. D. The compliance score tracks informational items.

Answer: C

Question: 5 A single Data Processing Service (DPS) Reporter is assigned to perform database synchronization between which two databases? (Select two.) A. Reporting database B. Evidence database C. Credentials database D. Production database E. Master database

Answer: A, D

Question: 6 Which two statements accurately describe the purpose of the Control Compliance Suite Production database? (Select two.) A. It stores the data that is collected from the assets. B. It stores data specific to individual dashboards. C. It stores the results of evaluation jobs.

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


D. It stores data specific to individual reports. E. It stores evidence gathered from the extended evidence sources.

Answer: A, C

Question: 7 What is required for the Control Compliance Suite 10.0 Application server and Directory server components to support Kerberos authentication in an Active Directory environment? A. username and password B. configured PKI certificates C. configured Service Principal Names (SPNs) D. successful sync configuration

Answer: C

Question: 8 What must be done before the Control Compliance Suite 10.0 can use a newly installed Data Processing Service (DPS)? A. synchronize settings on all registered DPS hosts B. register the DPS with the Application server C. set all values of the common fields with reconciliation rules D. import primary assets

Answer: B

Question: 9 Which database do the dashboards pull data from? A. Production database B. Reporting database C. Evidence database

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


D. Master database

Answer: B

Question: 10 Which function of Control Compliance Suite 10.0 is responsible for generating tiered dashboards? A. DPS Evaluator B. DPS Reporter C. Application server D. Directory server

Answer: B

Question: 11 Which two actions can be taken on a predefined report in the Control Compliance Suite 10.0 Console? (Select two.) A. Move B. Delete C. Copy D. Export Report Template E. Paste

Answer: C, D

Question: 12 An administrator troubleshooting the Symantec Control Compliance system notices that both the Application server and the Directory server failed to start. The administrator verifies that Windows started normally on the two servers. What is the next step the administrator should take?

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


A. verify that the Active Directory server is runnings B. ping the load balancer from the Application server C. verify that the Information server is running D. verify internet access from the Directory server

Answer: D

Question: 13 A Data Collection job fails for a Windows machine in Control Compliance Suite 10.0 (CCS). All components appear to have been correctly installed and configured in the console. What is an initial step to take outside of the CCS Console (Reporting and Analytics) to troubleshoot the issue? A. restart Symantec RMS Process Manager B. run a bv-Control for Windows query C. recreate the Credentials database D. verify the Enterprise Configuration Service

Answer: B

Question: 14 Asset Import jobs from a particular site are running more slowly than Asset Import jobs from other sites. What is the most likely cause? A. The Application server service is untrusted for delegation. B. One of the DPS Collectors from the site has failed. C. The Reporting Database Synchronization job has failed. D. Service Principal Names (SPNs) are configured incorrectly.

Answer: B

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


Question: 15 A Control Compliance Suite 10.0 user schedules a Policy Acceptance report. After the Report job finishes, the user opens the results and receives the message: 'No data available to generate this report.' The user is sure that certain people have already accepted policies this morning. What should the user do in order to get the data in the report? A. run the Report Generation job again B. run the Policy and Mandates Metrics Computation job C. run the Report Data Purge job D. run the Report Data Synchronization job

Answer: D

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


Symantec CODE: ST0-090 Exam Name: Symatenc control compliance suite 10.0

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html Microsoft

Cisco

IBM

MCTS 70-337

CCNA 640-802 640-822 640-816 640-460

MBS 98-361 70-332

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

000-G01 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-461 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

70-336 70-462

MB3-861

77-601 77-604 70-281 70-284 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

8

IBM

IBM Lotus

000-M42 000-M60

000-M41 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

Solutions Expert

000-640 000-913

IBM Cognos

COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-005 000-032

000-015 000-042

HP

Other

AIS

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 1Y0-A20 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-314 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-407 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 M70-101 7004 HP3-X11 HP3-X08

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP0-D11 HP0-S29

HP0-J37 HP0-P14

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50 ASE

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/ST0-090.html

Symantec


ST0-090 TestsExpert.com