Page 1

IBM CODE: LOT-442 Exam Name: IBM Notes and Domino Fundamentals

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Symantec


Question: 1 How can IBM Notes email be surfaced in IBM Connections? A. The Notes email connector must be installed. B. IBM iNotes can be presented in an Connections iFrame. C. Connections must be configured for Connections Mail. D. The Connections email forwarder must be enabled and configured.

Answer: C

Question: 2 What feature allows IBM Domino users to send secure 128-byte encrypted SMTP messages? A. SPNEGO B. IP Version 6 C. Banyan Vines protocol D. SMTP over SSL

Answer: D

Question: 3 Which server feature is responsible for name changes and database ACL updates? A. Name Change Process B. Replication C. Extended ACL D. Administration Process

Answer: D

Question: 4 Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Symantec


Sarah has been asked to remove company data from a mobile device that's been lost. How can she do this? A. She would issue a remote wipe command for that device. B. She would need to call the mobile device carrier and have them clear the device. C. She would need to change the user's IBM Notes Traveler configuration to an empty mail file. D. She would issue a tell traveler clear device user command on the Traveler server.

Answer: A

Question: 5 What does Joe need to do to enable IBM Notes Traveler in his environment? A. Joe's users need to be on IBM Notes 8.x or higher. B. At a minimum, Joe needs to ensure he has 100 MB free disk space and install HTTP/HTTPS. C. The IBM Domino server needs to be setup in a Web Configuration since Traveler does not support Internet Sites. D. At a minimum, Joe needs to ensure he has 500 MB free disk space, 512 MB free RAM, and HTTP/HTTPS service.

Answer: D

Question: 6 What are two proxy actions that operate on spoke servers? (Choose two.) A. Rename in ACL. B. Delete in Reader/Author fields. C. Recertify person in Domino Directory. D. Rename Person in Free Time database. E. Approve rename server in Domino Directory.

Answer: A,B Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Symantec


Question: 7 Sarah is a new administrator. What would Sarah need to create a new IBM Notes ID? A. She needs Editor access to the IBM Domino Directory with the AddUser role. B. She needs the administrator password for the workstation where she is creating new Notes ID's. C. She needs Domain access to the Domino Directory and UserCreator role in the Domino Directory. D. She needs an Domino Administrator client, access to the certifier ID, the certifier ID password, and UserCreator role in the Domino Directory.

Answer: D

Question: 8 What is DAOS designed to do? A. to help users remember their password B. to eliminate the need to attach files to an email C. to prevent users from attaching files that are too large D. to save space at the file level by attachment consolidation

Answer: D

Question: 9 Sree's new statistics reporting agent exits early without error on the production server. It ran fine when he tested it on his test server. What could be wrong on the production system? A. The disk is out of space and DAOS must be turned on. B. The server's cluster-mate crashed while the agent was running. C. Sree had an error in the agent, but never noticed it in his test system. D. The "Max LotusScript/Java execution time" field in the Server document is set incorrectly for this complex agent.

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Symantec


Answer: D

Question: 10 What feature is required for Sarah to run the IBM Domino Console? A. Domino server running the HTTP task B. SSO configured on the Domino server C. Server Controller configured and running D. Full Access Administration to the Domino server

Answer: C

Question: 11 Users at Jake's company are trying to send encrypted email from IBM iNotes. What does Jake need to do for users to send encrypted email? A. Set "Enable Encrypted Email" in the iNotes policy. B. Have users enable encrypted email in their iNotes preferences. C. Update the IBM Domino server notes.ini with the "Encrypt_iNotes_Enabled=1". D. Ensure the "Encrypted Mail Support" and the "Name Resolution and Validation" fields on the iNotes tab of the server's Configuration Settings document are set correctly.

Answer: D

Question: 12 How would an IBM Domino administrator create policy for all users in a domain? A. Certify the policy on the user ID. B. Add the policy to the ACL of the mail file. C. Create a policy at the Organization (O) level of the company. D. Create region-specific policies at the Organization Unit (OU) level of the company.

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Symantec


Answer: C

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Symantec


IBM CODE: LOT-442 Exam Name: IBM Notes and Domino Fundamentals

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html Microsoft

Cisco

IBM

MCTS 70-337

CCNA 640-802 640-822 640-816 640-460

MBS 98-361 70-332

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

000-G01 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-461 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

70-336 70-462

MB3-861

77-601 77-604 70-281 70-284 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

7

IBM

IBM Lotus

000-M42 000-M60

000-M41 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

Solutions Expert

000-640 000-913

IBM Cognos

COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-005 000-032

000-015 000-042

HP

Other

AIS

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 1Y0-A20 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-314 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-407 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 M70-101 7004 HP3-X11 HP3-X08

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP0-D11 HP0-S29

HP0-J37 HP0-P14

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50 ASE

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-442.html

Symantec


LOT-442 TestsExpert.com  
Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you