Issuu on Google+

IBM CODE: LOT-440 Exam Name: IBM WebSphere Portal and Portal Products Fundamentals

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html

Symantec


Question: 1 What component enables Facebook, Google, or Yahoo users (OpenID/OAuth) to authenticate to IBM WebSphere Portal? A. LTPA B. IBM Tivoli Access Manager C. trust association interceptor D. Client Certificate Authentication

Answer: C

Question: 2 What step is necessary when configuring a remote search service in IBM WebSphere Portal 8.0? A. adding the modified dmgr01 parameter CONFIG_FOLDER_PATH to the Portal Search service B. deleting the modified dmgr01 parameter CONFIG_FOLDER_PATH to the Portal Search service C. adding the modified DefaultCollectionsDirectory parameter CONFIG_FOLDER_PATH to the Portal Search service D. deleting the modified DefaultCollectionsDirectory parameter CONFIG_FOLDER_PATH to the Portal Search service

Answer: C

Question: 3 What special considerations exist for logging out users authenticated by an external security manager (ESM)? A. whether and how to expire the ESM's cookies B. what role mappings to assign the default login portlet C. how to clear the authorization context in the ESM's session D. how to bypass the trust association interceptor during the logout

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html

Symantec


Answer: A

Question: 4 The first tier in a clustered topology consists of a web server. What are the web server's plugins necessary for? A. to expand the JVM heap size B. to balance the load between servers C. to enable a single sign on environment D. to be able to successfully interact with LDAP

Answer: B

Question: 5 What is the difference between enabling tracing through the IBM WebSphere Integrated Solutions Console and the IBM WebSphere Portal Enable Tracing portlet? A. Any traces enabled through the Enable Tracing portlet are lost after a restart. B. The Enable Tracing portlet only allows a user to set traces that take effect after a restart. C. A user cannot trace WebSphere Portal packages through the WebSphere Integrated Solutions Console. D. If a user enables the traces through the Enable Tracing portlet it will write the trace to a separate log file.

Answer: A

Question: 6 On which of the following can portlet fragment caching be based? A. Page count B. Thread number C. Logging frequency D. Request parameters and attributes

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html

Symantec


Answer: D

Question: 7 An administrator creates a page and denies access to anonymous users. The friendly URL for this page is .../wps/myportal/page1. J2EE authentication is enabled. Which default authentication level could be associated with this page such that users who selected "Remember me on this computer" when logging in previously will not be prompted for credentials when requesting .../wps/myportal/page1? A. Identified B. Standard C. Authorized D. Authenticated

Answer: A

Question: 8 Steve wants to create a wire between two portlets. Before he can, what must be true about the portlets? A. Only JSR 168 portlets can be wired together. B. Only IBM Web Content Manager portlets can be wired together. C. The portlets must be cooperative portlets or they must define events. D. The portlets must be written to the JSR 286 spec and can use events.

Answer: C

Question: 9 Which can be used when the WSRP producer is both online and offline to set up a producer definition? A. Web Service Configuration portlet

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html

Symantec


B. Manage Web Modules portlet C. IBM WebSphere Integrated Solutions Console D. XML configuration interface

Answer: D

Question: 10 Virtual Member Manager (VMM) is configured to leverage an LDAP server's membership attribute. The LDAP server's membership attribute includes direct groups only. Access to IBM WebSphere Portal resources has been assigned based on nested group membership. What configuration options should be changed or verified? A. Change VMM membership attribute to scope "all". B. Change VMM membership attribute to scope "nested". C. Leave VMM membership attribute as scope "direct". Enable WebSphere Portal nested groups. D. Leave VMM membership attribute as scope "direct". Disable WebSphere Portal nested groups.

Answer: C

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html

Symantec


IBM CODE: LOT-440 Exam Name: IBM WebSphere Portal and Portal Products Fundamentals

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html Microsoft

Cisco

IBM

MCTS 70-337

CCNA 640-802 640-822 640-816 640-460

MBS 98-361 70-332

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

000-G01 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-461 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

70-336 70-462

MB3-861

77-601 77-604 70-281 70-284 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

6

IBM

IBM Lotus

000-M42 000-M60

000-M41 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

Solutions Expert

000-640 000-913

IBM Cognos

COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-005 000-032

000-015 000-042

HP

Other

AIS

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 1Y0-A20 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-314 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-407 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 M70-101 7004 HP3-X11 HP3-X08

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP0-D11 HP0-S29

HP0-J37 HP0-P14

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50 ASE

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/LOT-440.html

Symantec


LOT-440 TestsExpert.com