Issuu on Google+

HP

CODE: HP2-E49 Exam Name: Technical Essentials of HP Servers, Storage and Networking - Upgrade Exam

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


Question: 1 You have a customer who requires a storage solution for a large amount of structured data. Which drive technology is commonly recommended for such a purpose? A. SATA B. IDE C. PATA D. SAS

Answer: D Question: 2 A long-time HP customer has an application that has developed a large quantity of unstructured data. He is looking for a cost-effective storage solution for this data. Which drive technology is commonly used for this type of data? A. SAS B. SATA C. PATA D. SCSI

Answer: B Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


Question: 3 Which requirements does the infrastructure as a service (IaaS) cloud service meet? (Select two.) A. storage B. application services C. processing D. database management

Answer: A, B Explanation: Reference: http://searchcloudcomputing.techtarget.com/definition/Infrastructure-as-a-Service-IaaS

Question: 4 Which feature does the Integrity Superdome 2 support? A. internal disk storage B. zx2 chipset C. passive backplane D. sx2000 chipset

Answer: C Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


Explanation: Reference: http://h20195.www2.hp.com/V2/GetPDF.aspx/4AA1-1678ENW.pdf (page 2, second bulleted point on the left column of the content)

Question: 5 Which HP clustering software product allocates resources and manages application performance, based on service-level objectives? A. Tru64 Unix B. HP-UX Workload Manager C. HP OpenVMS D. HP Serviceguard

Answer: B Explanation: Reference: http://h71036.www7.hp.com/enterprise/downloads/wlm.overview.pdf (page 4, topic: what is HP-UX Workload Manager)

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


Question: 6 Which statement is true about Integrity virtual partitions? A. They divide soft partitions into separate pools. B. They provide isolation of cell boards through partitioning and virtualization technology. C. They allocate a complete resource to a specific application. D. They run their own image of an operating system to isolate an application from other applications

Answer: B Explanation: Reference: http://www.martyp.net/HP_servers.html (topic: Virtual Partitions (vPars) on PA-RISC HP 9000 Server)

Question: 7 A customer hosts an Integrity server locally. The server is on a Percent CPU agreement within the HP Pay-per-Use program. Which statement is true about this agreement? A. The customer determines the percentage of CPUs that are active. B. The Utility Metering Appliance reads all CPUs once every 24 hours and averages the utilization. C. The customer can use up to 25% of the CPUs in the server. D. Cost is based on the number of active processors.

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


Answer: B Explanation: Reference: http://h71000.www7.hp.com/solutions/adaptenterprise/ae_openvms_nov02.pdf (page 12, first paragraph; http://h71036.www7.hp.com/enterprise/downloads/RedHatLinux_Integrity_wpSVK.pdf (page 14, second paragraph)

Question: 8 How do Integrity Virtual Machines (VMs) differ from vPars? A. VMs use dedicated resources that are exclusively under the control of one kernel; vPars do not. B. vPars employ the Platform Manager; VMs do not. C. vPars are better than VMs for fine-grained, virtualized soft partitioning with shared resources. D. VMs share processor and I/O devices among guest kernels; vPars do not.

Answer: D Explanation: Reference: http://www.sics.se/~niwi/hpux/VSE.pdf (page 1 and 2)

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


Question: 9 Which is a feature of the Matrix Operating Environment? A. real-time capacity planning B. control of all infrastructure elements C. provision application environments D. consolidation of Ethernet and storage networks

Answer: B Explanation: Reference: http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enwHYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operatingenvrionment-4aa1-4409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"&HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"pid=66HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"&HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"sid=HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"&HYPERLINK "http://hp.sharedvue.net/sharedvue/resources/?rl=servers-matrix-operating-envrionment-4aa14409enw&pid=66&sid=&lcid#_blank"lcid= (page 1, second column, second sentence)

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


Question: 10 Which features of Windows Server 2008 R2 Enterprise are supported by the HP Converged Infrastructure? (Select two.) A. plug-and-play storage B. clustering C. hot-add processor D. virtual partitions E. FlexFabric

Answer: B, D

Microsoft

8

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


HP

CODE: HP2-E49 Exam Name: Technical Essentials of HP Servers, Storage and Networking - Upgrade Exam

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html Microsoft

Cisco

IBM

MCTS 70-177

CCNA 640-802 640-822 640-816 640-460

MBS 98-361 98-366

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

000-G01 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-461 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

70-162 70-462

MB3-861

77-601 77-604 70-281 70-284 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

9

IBM

IBM Lotus

000-M42 000-M60

000-M41 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

Solutions Expert

000-640 000-913

IBM Cognos

COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-005 000-032

000-015 000-042

HP

Other

AIS

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 1Y0-A20 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-314 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-407 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 M70-101 7004 HP3-X11 HP3-X08

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP0-D11 HP0-S29

HP0-J37 HP0-P14

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50 ASE

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/HP2-E49.html

Symantec


HP2-E49 Questions and Answers (pdf) free download