Page 1

Goedkope Opslagruimte Huren Deventer Arnhem Apeldoorn

Salland Storage DEVENTER

Duurstedeweg 6 (Industrieterrein Bergweide 4) 7418 CK Deventer


Over Salland Storage Al sinds 2006 is Salland Storage het adres voor iedereen die behoefte heeft aan ruimte. In de afgelopen elf jaar hebben meer dan duizend Deventer huishoudens opslagruimte bij ons gehuurd. Van de doorsnee Deventenaar tot profvoetballers, popsterren, schrijvers en meer, van 18- tot 98-jarigen. Ook gerenommeerde Deventer bedrijven en instellingen maken onderdeel uit van ons klantenbestand.


Salland Storage, Duurstedeweg 6 in Deventer Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.

In het geval van een verhuizing of tijdelijk verblijf op een ander woonadres kunt u bijvoorbeeld opslag zoals verhuisdozen, inboedel, meubels, huisraad of andere zaken tegen een lage prijs safe en veilig bij ons opslaan. Ook bieden wij ruimte te huur in Deventer en Twello voor andere goederen, zoals auto’s, caravanstalling, motorstalling, boten en meer.

Alle bij ons te stallen goederen staan safe en veilig onder permanent cameratoezicht in een alarmklasse 3 beveiligde, vorstvrije ruimte. U kunt uw goederen bij ons het gehele jaar door opslaan.


Verhuisdozen kopen in Deventer Aanbieding: Een pak van 15 stuks verhuisdozen voor

â‚Ź

22,50. Vanaf 30

stuks of meer gratis bezorgd in Deventer en omgeving! U kunt pinnen aan de deur. Wilt u deze bestellen, neem dan even contact op via 0570629231. Tip: zorg er altijd voor dat u uw verhuisdozen maximaal opvult. Half gevulde verhuisdozen zijn slecht voor uw portemonnee. Dozen zijn op zo’n moment kwetsbaarder en half gevulde dozen nemen natuurlijk relatief veel ruimte in. Probeert u wel het gewicht van een verhuisdoos onder de 25kg te houden.


StowBox concept Salland Storage in Deventer is de eerste opslaglocatie waar de StowBox beschikbaar is. De StowBox is RDW goedgekeurd en mag door iedereen met een Brijbewijs en een auto+trekhaak worden meegenomen.

Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer Bij Salland Storage staan de goederen droog en veilig.


Kantoorruimte te huur Deventer Voor ieder budget een maatoplossing, al vanaf

€

195,-

p.m.

Ons huidige aanbod voor kantoorruimte huren in Deventer:

Kantoorruimte te huur van 13m2 (HELAAS, VERHUURD) Kantoorruimte te huur van 47m2 (HELAAS, VERHUURD) Kantoorruimte te huur van 48m2 (HELAAS, VERHUURD)


Contactgegevens Duurstedeweg 6 (Industrieterrien Bergweide 4) 7418 CK Deventer E-mail: info@sallandstorage.nl Telefoon: (0570) 629 231 KvK nummer: 53829727 BTW nummer: NL851034950B01

Opslagruimte nodig | vanaf € 25,- per 4 weken -sallandstorage.nl  
Opslagruimte nodig | vanaf € 25,- per 4 weken -sallandstorage.nl  

Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte,...

Advertisement