3 minute read

anuari curs 2019-2020

Amb tu

Que lluny sembla que ens quedi l’inici d’aquest curs 2019-2020! Hem passat i viscut tantes experiències i situacions inesperades des que us presentàvem el que havia de ser el lema d’aquest curs: “Amb tu”, dues paraules que volen transmetre i expressar tant en tant poc.

Advertisement

Dues paraules que volen recollir els 125 anys de presència Salesiana al municipi de Sant Vicenç dels Horts i els 50 anys des de la fundació de la nostra escola. Dues paraules que volen donar cabuda a tantes històries viscudes i compartides i a tots els qui hi hem participat, com a alumnat, família, professorat o personal d’administració i serveis. Dues paraules que volen ser la síntesi del que per a nosaltres és l’escola: amb tu, sempre amb tu, al teu costat, al costat de l’alumnat i les famílies del municipi i de la comarca, aportant el nostre granet de sorra per aconseguir un món millor.

Malauradament el curs s’ha vist alterat a causa de la pandèmia mundial del COVID19. Des de mitjans de març hem viscut un curs que poc ens imaginàvem, completament atípic, inesperat, diferent i havent de fer front a una realitat sense precedents, una realitat massa sovint descoratjadora, trista, plena d’incerteses i renúncies i, inclús, dolorosa.

Però faltarem a la globalitat de la realitat viscuda si ens quedem sols amb aquest regust amarg i aquesta visió més negativa. Malgrat el dolor i patiment que ens ha pogut generar, aquesta situació ens ha fet també viure amb intensitat situacions de solidaritat i empatia, de creixement personal, de superació de reptes i d’esperança.

L’escola no ha quedat al marge de tot plegat, perquè l’escola la formen les persones que la integrem: alumnat, professorat, personal d’administració i serveis i famílies. Des del 13 de març l’escola no ha estat tancada, realment ha estat ben oberta i ben viva. Molt viva!!!!

És cert que els edificis han estat tancats i que ens hem hagut d’adaptar a una situació que ningú esperava, però gràcies a l’esforç de tota la comunitat educativa, de la qual tots i totes formem part, l’escola ha estat ben oberta. Gràcies al professorat i al personal d’administració i serveis que des del minut zero us heu abocat en reinventar-vos per tal de d’oferir una nova manera d’aprendre, a distància però alhora molt propera, donant resposta a les noves necessitats que han aparegut. Gràcies a l’alumnat, a tots els nois i noies que també des de bon principi us heu esforçat per continuar donant el millor de vosaltres i us heu mantingut connectats i actius sense donar el temps per perdut. Gràcies a les famílies que, malgrat les dificultats del moment, heu confiat en l’escola i heu compartit amb els vostres fills i filles el seu procés d’aprenentatge, acompanyant-los i mantenint-vos al seu costat.

I arribem a final de curs amb aquesta memòria fotogràfica que teniu a les mans i que recull els principals moments que hem viscut durant aquest curs, un curs que difícilment oblidarem, per tot allò que hem viscut i per tot allò que hem après. Amb el desig que el camí recorregut juntament “amb tu”, malgrat les dificultats i les incerteses, hagi estat positiu i ple d’esperança.

Molt bon estiu!

Marina Coll | Directora pedagògica

Xavi Somoza | Director titular

Un trimestre en confinament

Videotrucades dels alumnes amb els tutors i tutores

Videotrucades dels alumnes amb els tutors i tutores

Videos de comiat de totes les etapes

Videos de comiat de totes les etapes

reunions per videotrucada

reunions per videotrucada

reunions per videotrucada

reunions per videotrucada

Una emissora de bons dies!

Videoconsells de l'alumnat

FOTOS DE TOTS ELS GRUPS I ETAPES