Page 1

Habitatges amb protecci贸 oficial en r猫gim de lloguer

Fundaci贸 Nou Lloc Habitatge Social Rambla, 221 - Sabadell Tel. 931125918 info@fundacionoulloc.org www.fundacionoulloc.org


Presentació corporativa Fundació Nou Lloc Habitatge Social Pàgina 2

Presentació La Fundació Nou Lloc Habitatge Social és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat la promoció d’Habitatge amb Protecció Oficial en règim de lloguer destinat, preferentment, als més joves. Nascuda l’any 2006 la Fundació té la voluntat de coordinar els esforços i iniciatives del sector públic i privat en la satisfacció de les demandes socials en el camp de l’habitatge. Donat que l’estructura del sector immobiliari a Catalunya no aporta suficients solucions i, sobretot, adequades a les necessitats d’habitatge de la població amb rendes mitjanes o baixes, la nostra vocació és ben clara: facilitar l’accés a l’habitatge a les persones, independentment de les seves condicions econòmiques o socials.

Objectius • Facilitar l’accés de tota persona a un habitatge mitjançant l’adquisició o promoció d’habitatges amb protecció oficial en regim de lloguer • La rehabilitació d’habitatges amb protecció oficial amb destinació de lloguer • La construcció d’habitatges per gent gran amb serveis comuns • La promoció d’habitatges amb protecció oficial • La promoció de la investigació en temes relacionats amb les persones i l’habitatge • L’ajuda a d’altres organitzacions no lucratives, tant d’àmbit nacional com internacional, que persegueixin ajudar a les persones desfavorides amb necessitats d’habitatge

Patronat • Sr. Pere Esteve Sala, president. • Sr. Domènec Martínez Maroto, secretari. • Sr. Xavier Barata Martí, vocal. • Sr. Josep Sala Botana vocal.


Visió, missió i valors Visió Facilitar a tota persona l’accés a un habitatge, independentment de les seves condicions econòmiques i socials.

Missió Promoure habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer destinat, preferentment, als més joves.

Valors • Compromís amb aquelles persones que tenen dificultats per accedir a un habitatge de compra o de lloguer a preus de mercat. • Cooperació entre les diferents entitats del sector públic i privat per a la coordinació d’esforços i iniciatives que busquin satisfer les necessitats en el camp de l’habitatge. • Vocació Social per actuar i també per promoure els canvis socials necessaris per millorar el dret fonamental de tot ser humà de tenir una llar. • Innovar aplicant les millores, tant tècniques com de gestió, que facilitin l’anticipació a les necessitats dels llogaters i de la societat en general. • Servei a través de la disposició i la voluntat d’atenció a les necessitats dels llogaters i potencials llogaters. • Sensibilitzar la societat respecte a les dificultats d’una part important de la població per accedir a un habitatge.


Presentació corporativa Fundació Nou Lloc Habitatge Social Pàgina 4

Promocions en gestió

El Triangle del 22@

Interior d’un dels habitatges

Xavier Trias i Pere Esteve al lliurament de claus. Façana prinicpal de l’edifici El Triangle del 22@

Edifici residencial distribuït en planta baixa i 6 plantes tipus amb i 53 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer, 53 trasters i 59 places d’aparcament, al districte 22 @ de Barcelona. Tots els habitatges tenen balcó i safareig i són de 2 dormitoris a excepció del 7è 5a que és d’una habitació. El Triangle del 22@ ha obtingut la certificació de Qualificació energètica A que atorga l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN). S’han minimitzat les necessitats energètiques dels habitatges implementant sistemes d’estalvi d’energia (façana ventilada, ventilació creuada, control temporitzat de la renovació d’aire dels habitatges i lluminàries de baix consum, entre d’altres) i sistemes de producció d’energia tèrmica renovables i d’alta eficiència (connexió a la xarxa Districlima).


Presentació corporativa Fundació Nou Lloc Habitatge Social Pàgina 5

La Florida

Vista general de la promoció La Florida de Matadepera

La Florida és una promoció d’Habitatges amb Protecció Oficial en règim de lloguer promoguda per la Fundació Nou Lloc Habitatge Social i gestionada per Salas Serveis Immobiliaris. La promoció de La Florida, situada a Matadepera, està distribuïda en sis blocs i estructurat en plantes baixes i primeres plantes amb una superfície útil contant la terrassa entre els 44,64m2 i els 68,44m2. En total es compon de 10 habitatges de 3 dormitoris, 21 habitatges de 2 dormitoris i 5 habitatges d’1 dormitori. Cadascun d’aquests habitatges està vinculat a una plaça d’aparcament de 25m2 i un traster de 5m2 útils. El desenvolupament de la promoció de la Florida ha estat possible gràcies a la voluntat de l’Ajuntament de Matadepera de dur a terme una política de sòl i d’habitatge social i de futur. Aquesta política s’ha plasmat en la cessió de sòl en dret de superfície per a la construcció de La Florida. Aquesta promoció es troba situada entre l’Avinguda del Massot, el Carrer Balmes i el Carrer Sant Quirze. Detall d’un dels edificis i del sistema de pre-escalfament d’ACS amb energia solar


Presentació corporativa Fundació Nou Lloc Habitatge Social Pàgina 6

Promocions en projecte i desenvolupament

Setúria

Render de façana de la Promoció Setúria de La Seu d’Urgell

Promoció d’habitatges amb protecció oficial a La Seu d’Urgell que consta de 40 habitatges de règim general d’adjudicació i 20 habitatges de lloguer. Localitzat a la zona de l’Horta del Valira amb àmplies vistes a Castellciutat i a la Serra del Cadí, l’edifici està constituït per dues plantes soterrani i cinc plantes d’alçada. Els habitatges, d’entre 62 i 80 m2 útils, compten amb terrassa o pati i tenen 3 dormitoris, a excepció de sis pisos de 2 dormitoris. Els acabats son de qualitat amb marques de reconegut prestigi com Balay o Roca. L’edifici obtindrà el certificat de qualificació energètica A degut a la implantació de diferents avenços tecnològics i solucions constructives d’alta eficiència (tancaments exteriors amb trencament de pont tèrmic, micro-cogeneració, ventilació creuada,...).

Fotografia del pis mostra


Presentació corporativa Fundació Nou Lloc Habitatge Social Pàgina 7

Badalona

Infografia del projecte de Badalona

Aquest projecte pretén construïr, entre els barris de Sant Crist i Bufalà, un total de 56 habitatges de promoció pública i entre 80 i 90 pisos de lloguer amb protecció oficial, una gran plaça pública i un local destinat a ús assistencial sanitari a on està previst que s’ubiqui el futur CAP de Sant Crist. El projecte, que serà gestionat de manera integral per la gestora Salas Serveis Immobiliaris i que el Ple de l’Ajuntament va aprovar adjudicar a la cooperativa Arauca, preveu el desenvolupament del sector de l’avinguda dels Vents – carrer de la Batllòria, amb la construcció de dos edificis, un dels quals acollirà entre 80 i 90 habitatges de lloguer amb protecció i l’altre que acollirà els pisos de promoció pública. En el primer bloc, el d’habitatges de lloguer, és on es preveu la construcció d’un local d’uns 1.500 m2 a on aniria el futur CAP de Sant Crist. Un cop construïts, els habitatges de lloguer seran adquirits per la Fundació Nou Lloc Habitatge Social que en realitzarà la gestió.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president de la cooperativa Arauca SCCL, Oriol Martínez presenten públicament el projecte.


Fundaci贸 Nou Lloc Habitatge Social Rambla, 221 - Sabadell Tel. 931125918 info@fundacionoulloc.org www.fundacionoulloc.org

Fundació nou lloc  

Presentació de la Fundació Nou Lloc Habitatge Social

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you