Page 1

ALBERTUCHO & EL CAPITÁN COBARDE TRÍO

Salamandra 1

Preu: Ant: 12 EUR - Taq: 15 EUR

L´HOSPITALET

projecte compartit per:

www.casadelamusica.cat

activitats-concerts

Vols rebre informació per mail de les cases de la música? Escriu-nos a: salamandra@casadelamusica.cat www.casadelamusica.cat/salamandra T. 93 337 06 02

NOVEMBRE

2011

editorial

TALLER DE MUSICOTERÀPIA

per a persones amb discapacitat intel·lectual

Suport als artistes locals amb servei d’autoedició La transformació constant que ha viscut la industria discogràfica, i tots els conceptes que fa poc més de 5 anys eren la base de la projecció dels enregistraments dels artistes i la seva pròpia difusió artística, han canviat radicalment. L’enfonsament dels models discogràfics i del mateix negoci de venda de còpies en suports físics, degut entre altres coses a la irrupció imparable de la socialització de la xarxa internet i les noves tecnologies associades, ha fet canviar tots els paràmetres preestablerts. El panorama ha augmentat en noves propostes artístiques i ha tingut descens tant d’indústria com de punts de venda físics. Les Cases de la Música, conscients dels canvis, volen donar suport i resposta a les necessitats reals dels artistes novells i emergents, donant la possibilitat d’editar els seus enregistraments i difondre’ls digitalment, assumint una tasca tant feixuga pels musics com imprescindible. La venda compulsiva de CD als concerts i la difusió digital són els conceptes actuals a desenvolupar. Per això posem a disposició dels músics catalans el servei d’autoedició discogràfica i de distribució digital. Aquest servei contempla l’edició sota el segell discogràfic “Cases de la Música” de CD o d’altres suports que puguin sorgir en el futur i opcionalment la seva distribució digital. Les bandes interessades podeu concertar reunió amb nosaltres.

salamandra@casadelamusica.cat

FESTIVAL ACRÓBATAS Del 7 al 13 de novembre La quarta edició del Festival Acróbatas, organitzat i produït per “Les Nits de l’Art”, torna a reunir a L’Hospitalet concerts de música i recitals de poesia. Després de passar per Gavà i Madrid, repeteix seu a la nostra ciutat, que acollirà els actes programats entre el dies 7 i 13 de novembre. El Teatre Joventut, l’Auditori Barradas, la Biblioteca Tecla Sala i el bar L’Oncle Jack són els espais escollits pel festival. Els espectadors tindran l’ocasió d’escoltar sobre un mateix escenari les melodies de Mikel Erentxun i els versos de Jesús María Cormán, (que ja havia escrit les lletres d´algunes cançons de Mikel). També actuaran d’altres noms importants de la música i la poesia espanyola i catalana com l’ex líder de Los Piratas, Iván Ferreiro, el poeta i pare del músic Ismael Serrano, Rodolfo Serrano, el cantautor valencià Pau Alabajos o el duo de pop rock Pereza.

FESTIVAL DJANGO L’H Del 2 al 6 de novembre El Festival Django L’H, dedicat al jazz manouche i especialment a la figura de Django Reinhardt neix en el 2010 creant un punt de trobada entre músics i afeccionats a l’estil de tot el país. Amb un grapat d’artistes nacionals i internacionals, i un ampli ventall d’activitats tals com classes magistrals, tallers exclusius o conferències, aquest festival pretén divulgar i estendre el jazz manouche. Aquestes són les activitats: Dimecres 2, dijous 3 i divendres 4 de novembre C.C.Sant Josep TALLER DE CONSTRUCCIÓ D’UNA GUITARRA MANOUCHE

Objectius del taller: El que pretén aquest taller és en primer lloc, conèixer a cada alumne, les seves necessitats, carències i virtuts. Donar un espai de creació i conèixer l’efecte que poden produir els paràmetres del so i els elements constitutius de la música, en cada alumne amb necessitats educatives especials. Destinat a joves i adults amb discapacitat intel·lectual Horari: Dilluns de 17:30h a 18:30 Preu: 15 Eur / Mes Lloc: Salamandra 2 (Av. Carrilet 301, L’Hospitalet) Impartit per: Acari Bertràn i Arrue Inscripcions: 93 337 06 02 (de 10h a 13:30) o envieu un mail a: edu@salamandra.cat

ELS PETS TANQUEN GIRA D’ANIVERSARI A LA SALAMANDRA

ELS GRUPS DE L’HOSPITALET ES MOUEN

Els Pets enguany en fan vint-icinc, i no ho diria ningú. El seu últim disc ha rebut els elogis unànimes dels mitjans i s’ha passejat dos mesos llargs a les llistes dels discos més venuts de l’estat espanyol. Per rematar-ho, els premis de la crítica els han triat com a artistes de l’any i el seu disc ha entrat en la terna dels millors treballs del 2010. Sí, aquest és un any especial. Les entrades exhaurides de cadascun dels concerts de la gira “Els Pets fan més teatre” ho corroboren. Tothom vol estar prop del grup i donar-li l´enhorabona per les estones compartides i la feina ben feta.

El clip d’una cançó de A Medianoche ha guanyat el festival CL’HLIPS a la categoria de millor realitzador de L’Hospitalet. El videoclip realitzat per la productora “SIX SHOTS” del tema “Lejos de mi” ha estat el més votat a Daylimotion.

Dijous 3 de novembre, 18:30 C. C. Tecla Sala CLAUS DE LA GUITARRA MANOUCHE Dijous 3 de novembre, 18:30 C. C. Tecla Sala XOPS. ACOMPANYAMENT I INTERACCIÓ DEL VIOLINISTA AMB LA BANDA DE JAZZ MANOUCHE Dissabte 5 de novembre, 10:0014:00 C.C.Sant Josep CONSTRUCCIÓ D’UNA GUITARRA MANOUCHE Dissabte 5 de novembre, 18:30 Salamandra 2 LA GUITARRA DELS DOIGTS DE L’HOMME

MÉS INFORMACIÓ: www.festivalacrobatas.com

Musicoteràpia: La musicoteràpia és l’us de la música i els seus elements musicals (so,ritme,melodia i harmonia) dirigida a un pacient o grup, en un procés creat per facilitar i promoure la comunicació, les relacions, l’aprenentatge, el moviment, l’expressió, l’organització i altres objectius terapèutics rellevants, per així satisfer les necessitats físiques, emocionals, mentals, socials i cognitives.

Per inscriure’t a qualsevol activitat o rebre més informació, envia un mail a: info@festivaldjangolh.com

El Mc de L’Hospitalet Dawizard torna amb IMMORTAL, un treball que podreu descobrir en forma de diversos volums que s’aniran publicant trimestralment per a la seva descàrrega gratuïta a: www.dawizard.es Per a aquest nou projecte DWZ a tornat a envoltar-se dels seus habituals; RJBeats en les produccions i Lebuqe en les tasques de l’estudi. En el volum I podrem trobar els dos últims singles que Dawizard ha tret en forma de videoclip: “#indigna2” i “Superheroes (amb Aixa Sanuy)”, a més de dos temes inèdits, “Influencias” i “No es por ti”.

Aquest estiu, Els Pets han volgut compartir amb aquest públic massiu i incondicional les 25 cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria en una gira per les sales de concerts més emblemàtiques de Catalunya. Una gira única i irrepetible que ofereix el seu últim concert a la Salamandra 1, un repàs exhaustiu on el públic podrà gaudir de tot un seguit de cançons que els han acompanyat tot aquestos anys, cançons que els han fet riure i emocionar-se, somiar i enamorarse, suar la samarreta i oblidar-se dels maldecaps.

www.pachamama.org

MÉS INFORMACIÓ: http://www.casadelamusica.cat

www.facebook.com/pages/CASADE-LA-MÚSICA-SALAMANDRA

El grup Pachamama Tunait acaba de penjar en descàrrega lliure el seu primer treball “Laif”. Gravat en directe a la Salamandra, mitjançant una beca de La Casa de la Música | L’Hospitalet, d’aquesta manera els Pachamama Tunait es converteixen segurament en una de les primeres bandes de Catalunya que editen el seu primer treball en format de directe. Tota la informació i els enllaços de descàrrega a:


Dijous 3 MON FEIJÓO

Glops - 22:00 h - Gratis

Divendres 4 Jazz-manouche

FOLKINCATS Auditori Barradas - 21:00 h Preu Únic: 15Eur Xtrarradimusicfest

MATARÓ SALT (GIRONA) L’HOSPITALET TERRASSA MANRESA

LA CÉLULA DURMIENTE + CYAN + AUTUMN COMETS + PARMESANO Salamandra 2 - 21:30 h Ant: 8Eur – Taq: 10Eur Anticipades a: www.salamandra.cat Casa Chango presenta:

Auditori Barradas Rbla. Just Oliveras, 56 www.l-h.cat/barradas

De Marie Passatge de la Pau, 7

Depósito Legal C/ Santa Anna, 14 www.depositolegal.com

Glops C/ Bruc, 46

La Catedral del Kfè Olé C/ Enric Prat de la Riba, 160 www.facebook.com/lacatedralkfeole

La Resistencia C/ Rosalia de Castro, 92 www.facebook.com/laresistenciabcn

Lennon´s Av. Fabregada, 91 www.facebook.com/lennons.hospitalet

L’Oncle Jack C/ Roselles, 32 www.onclejack.com

Salamandra (Sala 1) Av. Carrilet, 235 www.salamandra.cat

Salamandra (Sala 2) Av. Carrilet, 301 www.salamandra.cat

Teatre Joventut C/ Joventut, 10 www.l-h.cat/teatreJoventut

WALTER CORONDA TRIO + NICOTINE SWING Salamandra 2 - 22:00 h Ant: 6Eur – Taq: 8Eur

Anticipades a: www.salamandra.cat Black Rebel presenta:

REGGAE GOT SOUL PARTY La Resistencia - 22:00 h Preu Únic: 5 Eur

MARIAN BARAHONA L´Oncle Jack - 19:00 h Preu Únic: 5 Eur

Jazz-manouche

LES DOIGTS DE L´HOMME Auditori Barradas - 19:00 h Preu Únic: 15Eur

KASPARRATA + ATRAKO A MANO ARMADA + KOMANDO ALKANTARILLA + KARLAHAN + RAVEN BLOODLETAL La Resistencia - 20:00 h Preu: 5 Eur DISCCONCERTS Salamandra 1 - 19:30 h Preu Únic: 3 Eur

Dimecres 9 Festival Acróbatas

IVÁN FERREIRO

ISAAC BLÁZQUEZ

Glops - 22:00 h - Gratis

Festival Acróbatas

EL RENO RENARDO Salamandra 1 - 22:00 h Ant: 12Eur – Taq: 15Eur

Anticipades a: www.salamandra.cat

ORPHANED LAND + ARKAN + MYRATH + ARTWEG Salamandra 2 - 19:00 h Preu Únic: 18Eur Anticipades a: www.salamandra.cat Black Rebel presenta:

UNIVERSAL ROCKERS + BADALONIANS SOUND + SR WILSON + IRIE SOLDIER La Resistencia - 22:00 h Gratis

Diumenge 13 Festival Acróbatas

PEREZA & BENJAMIN PRADO Teatre Joventut - 21:00 h Preu Únic: 24Eur IN EXTREMO Salamandra 1 - 22:00 h Preu Únic: 25Eur

Anticipades a: www.salamandra.cat

Dijous 17 CARRETERA + LA OTRA HISTORIA L´Oncle Jack - 21:00 h Preu Únic: 5 Eur

Dijous 10

SAM DESTRAL De Marie - 21:30 h - Gratis

ZENET

Teatre Joventut - 21:00 h Preu Únic: 21Eur ELS PETS Salamandra 1 - 22:00 h Ant: 15Eur – Taq: 20Eur

Anticipades a: www.salamandra.cat XIII So Saltó

RUGE BAND + GAIA STALLA + MAJO PERFIL Salamandra 2 - 21:30 h Preu Únic: 7Eur Casa Chango presenta:

COSTO RICO La Resistencia - 22:30 h Preu: 5 Eur

Divendres 11

JAM SESSION

Festival Acróbatas

Dissabte 19

SANTI ARISA Auditori Barradas - 21:30 h Preu Únic: 15Eur

Glops - 22:00 h - Gratis

Nit de tributs

ALBERTUCHO & EL CAPITÁN COBARDE TRÍO

DE ACERO (EXTREMODURO) + BARRENA (BARRICADA) + A PELO (PLATERO Y TU)

Anticipades a: www.salamandra.cat

Anticipades a: www.salamandra.cat

Salamandra 1 - 22:00 h Ant: 12Eur – Taq: 15Eur

Diumenge 20

SNACH THE REPER La Resistencia - 20:00 h Preu per confirmar

43 Voll-Damm Festival Internacional de jazz de Barcelona

Festival Acróbatas

ZOUKÉ ROOT La Resistencia - 22:00 h Preu: 5 Eur

Reservas: entradas@lesnitsdelart.net

Divendres 18

Anticipades a: www.salamandra.cat

Anticipades a: www.salamandra.cat

ALEJANDRO MARTÍNEZ L´Oncle Jack - 19:00 h Preu Únic: 8 Eur

PACO CIFUENTES L´Oncle Jack - 21:00 h Ant: 10Eur – Taq: 12Eur

Teatre Joventut - 21:00 h Preu Únic: 21Eur

ICED EARTH + INVITADO Salamandra 1 - 19:30 h Ant: 25Eur – Taq: 28Eur

Grup del mes LA BANDA MUNICIPAL DEL POLO NORTE Salamandra 2 - 22:00 h Ant: 5Eur – Taq: 7Eur

Festival Acróbatas

OCTUBRE Diumenge 6

Reservas: entradas@lesnitsdelart.net

projecte compartit per: AGENDA DE CONCERTS L´HOSPITALET

LES BARBEUX La Resistencia - 22:00 h Preu: 5 Eur

ANDRÉS SUAREZ Auditori Barradas - 21:30 h Preu Únic: 15Eur

PAU ALABAJOS L´Oncle Jack - 21:00 h Ant: 10Eur – Taq: 12Eur

NOVEMBRE

Casa Chango presenta:

Dissabte 5

Festival Acróbatas

salamandra@casadelamusica.cat www.casadelamusica.cat/salamandra T. 93 337 06 02

Anticipades a: www.salamandra.cat

Dissabte 12

ESTEL SOLÉ Auditori Barradas - 21:30 h Preu Únic: 15Eur

www.casadelamusica.cat

SHINE & PT GAZELL + CARL WYATT & ARCHIE LEE HOOKER FEAT A CONTRA BLUES Salamandra 2 - 21:30 h Ant: 6Eur – Taq: 8Eur

DINAMO + ACCIÓ FESTIVA La Resistencia - 22:00 h Preu Únic: 5 Eur

Cicle de Blues & Boogie-Festival Django

ADRECES

Cicle de Blues & Boogie-Festival Django

Salamandra 1 - 20:00 h Ant: 12Eur – Taq: 15Eur

Dilluns 21 TURISAS Salamandra 1 - 20:00 h Ant: 20Eur – Taq: 25Eur

Anticipades a: www.ticketmaster.es

Dimecres 23 RIKI LÓPEZ L´Oncle Jack - 21:00 h Preu: 10 Eur

Dijous 24 JORDI GOMARA PÉREZ De Marie - 21:30 h - Gratis

Divendres 25 Woogie Boogie jubile

JEAN PAUL AMOUROUX + JOERG HEGEMANN DE WITTEN + LLUÍS COLOMA Auditori Barradas - 21:30 h Preu Únic: 15Eur TANKARD + ONSLAUGHT Salamandra 1 - 20:00 h Ant: 22Eur – Taq: 25Eur

Anticipades a: www.salamandra.cat

LA GRAN ORQUESTA REPUBLICANA Salamandra 2 - 22:30 h Ant: 10Eur – Taq: 12Eur

Anticipades a: www.salamandra.cat Casa Chango presenta:

BURITACA La Resistencia - 22:00 h Preu: 5 Eur FABIÁN L´Oncle Jack - 21:00 h Preu: 10 Eur

LIDIA CAÑADAS

Glops - 22:00 h - Gratis

Dissabte 26 CHIMO BAYO ”20 ANIVERSARIO” + OBLIQUE Salamandra 1 - 21:30 h Ant: 15Eur – Taq: 20Eur Anticipades a: www.salamandra.cat

Cicle de Blues & Boogie-Festival Django

LA BANDA DEL YUYU + BOOTY HUNTERS Salamandra 2 - 21:30 h Ant: 6Eur – Taq: 8Eur Anticipades a: www.salamandra.cat Black Rebel presenta:

ALTERKADOS La Resistencia - 22:00 h Preu: 5 Eur JOAN MASDEU “WHISKYN’S” L´Oncle Jack - 19:00 h Preu Únic: 10 Eur

Diumenge 27 MIKE TRAMP’S ROCK & ROLL CIRCUS + CRIMES OF PASSION Salamandra 1 - 21:00 h Ant: 25Eur – Taq: 30Eur Anticipades a: www.ticketmaster.es

SESSIÓ BLUES L´Oncle Jack - 19:00 h Preu per confirmar Si voleu aparèixer a la programació de les Casesdelamúsica, escriviu-nos a salamandra@casadelamusica.cat

NOVIEMBRE CASA DE LA MÚSICA | L'HOSPITALET  

Agenda conciertos y noticias L'Hospitalet de LLobregat

NOVIEMBRE CASA DE LA MÚSICA | L'HOSPITALET  

Agenda conciertos y noticias L'Hospitalet de LLobregat

Advertisement