Page 1

Verkoop - Verhuur : Antwerpen antwerpen VLaamsbrabant

DE LINK tussEN u EN DE vastgoEDprofEssIoNaL

27 juli - 17 augustus 2013 • nr225

meer info over dit pand: lees p.19

antwerpen

antwerpen

Aangenaam 1-slpk app met terras en kelderberging nabij Park Spoor Noord en het Antwerpse eilandje. Aankoop staanplaats mogelijk. 139.000 e

Moderne villa op 1 hectare (10.000m²), 420m² woonruimte.

www.CitYpLUs.be - 03/231.20.30

www.Vbpartners.be – 03/337.50.70

www.derCo-immo.be – 016/40.32.86

Residentieel luxe-appartement met garage en 250m² ruimte voor riante liv met open kkn, 2 bdks, 3 slks, e.a. EPC 212 kWh/m². Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv. VP: 545.000 e

oUd-HeVerLee (nabij LeUVen)

Vind nog meer panden en foto’s op www.LogiC-immo.be

1


nieuwbouwprojecten

Res. laVandou Hoek Paul Parmentierlaan – julius Hostestraat

App. met 1, 2 of 3 slpk. aan het Rubensplein. Mogelijkheid aankoop garage in gebouw.

Vanaf 325.000.

Res. CaPuCine Hoek dumortierlaan - duinviooltjesstraat

Ruime appartementen met 1, 3 of 4 slpk. Mogelijkheid van garage in het gebouw. Bezoek het modelappartement !

te koop

Res. CalVi & lumio Hoek Paul Parmentierlaan - blancgarinstraat

Appartementen met 2 of 3 slaapkamers met een zuid of zuid westen oriëntatie !

Vanaf 500.000.

Vanaf 385.000.

Res. mulsanne lippenslaan

Res. eden ii kustlaan

Zonnige nieuwbouwproject gelegen in het centrum van Knokke. Appartement met 2 slpk.

Wandeldijk Zoute

Uitzonderlijk ruim hoekapp. met 4 slpk. en 3 zonneterrassen gelegen in een standingvolle villa-residentie. Parking inbegrepen. EPC: 170kwh/m² - UC: 1372342 Vraagprijs: 2.490.000.

Zoute

Vanaf 2.195.000.€ Res. FaRida Hoek elizabetlaan – Paul Parmentierlaan

Nog slechts 4 appartementen met 2 of 3 slpk. Open zicht!

Vanaf 425.000. Res. FaiRWay Hoek Zoutelaan – Van bunnenlaan

Exclusieve appartementen met 2 of 3 slpk. met open zicht over de Zoute villa’s.

Vanaf 585.000.

Charmante, goed onderhouden en zeer goed gelegen koppelvilla ( 4 slpk.) vlakbij de winkels en op wandelafstand van het strand in het Zoute. EPC: 585 kWh / m² - UC: 616489

Vanaf 495.000.

Luxueus vernieuwd gelijkvloers hoekapp. met 3 slpk. en tuin (150m²), heel rustig gelegen in een wandelpaadje in het Zoute vlakbij de winkels van de Kustlaan . Garage inbegrepen. EPC: 276 kWh/m² - UC: 817354Vraagprijs: 1.750.000.

Zeedijk Zoute

knokke

Prachtig en luxueus vernieuwd app. (120m²) met 3 dubbele slpk. t.h.v. het Driehoeksplein vlakbij het Albertplein. TOP AFWERKING. EPC: 161 kwh/m² - UC: 363980

Lichtvol en zeer smaakvol vernieuwd appartement met 1 slpk, heel centraal gelegen aan het Zoute tussen het Driehoeksplein en Lichttorenplein. EPC: 132 kWh/m² - UC: 1148000

Vraagprijs: 1.595.000.

Vraagprijs: 349.000.

Vraagprijs: 1.245.000.

Res. squaReVieW Paul Parmentierlaan

Moderne appartementen met 3 slpk. zonnig georiënteerd.

Zoute

Vanaf 385.000.

Zoute

Appartementen met 2 slpk. met terras voor & achter.

Res. CambRidge Hoek Zeedijk – Van bunnenplein

2 laatste luxeappartementen met meer dan 22 meter gevelbreedte en 3 slpk. Zuid westen gericht terras. Top afwerking (Obumex) !

albeRtstRand

Prachtig ingericht hoekapp. met 2 slpk. en parking in een stijlvolle villa-residentie in cottage stijl gelegen op de Bayauxlaan op slechts 100m van de Zeedijk en het Rubensplein. EPC: 128 kWh/m²-UC:1381763 Vraagprijs: 695.000.

Vanaf 560.000.€

gerenoveerd appartement met 2 slpk. centraal gelegen in een zijstraat van de Zeedijk tegen het Driehoeksplein. EPC : 461 kwh/m² - UC : 1006254 Vraagprijs: 325.000.

Zoute

Prachtig zuidgericht appartement met 3 slpk. gelegen op de Kustlaan vlakbij de Minigolf. 7 meter gevelbreedte ! EPC: 127 kWh/m² - UC: 1267526. Vraagprijs: 750.000.

Zeedijk Zoute

Prachtig en instapklare studio met frontaal zeezicht vlakbij het Albertplein. EPC: 120 kWh/m²-UC:1088562 Vraagprijs: 395.000.


“Zelf verkopen is vaak op klanten hopen”

WWW.VBPARTNERS.BE WWW.VBPARTNERS.BE

WWW.VBPARTNERS.BE

Fax : 02/340 70 77

vlaanderen@logicimmo.be

Frankenstraat 79 - 1040 Etterbeek

TEL: TEL: 03/337.50.70 03/337.50.70

NO CURE, NO PAY. NO CURE, Indien er door VB Partners Immobiliën NO CURE, geen koper wordt gevonden,dan is NO PAY. er door de verkoper commisNO geen PAY.

tijd geld waard. een En kostbaar iets. Indien U graag En tijd is is geld waard. doorwerkt tijdens uw werkuren en niet gestoord wil worden...Indien U In deze gejaagde en complexe In deze gejaagde enin het complexe graag na de werkdag, weeksamenleving is meer dan samenleving is tijd, tijd, meer dan ooit, ooit, end of tijdens uwIndien middagpauze een kostbaar iets. graag een kostbaar iets. Indien U U graag van uw rust geniet...Neem dan een doorwerkt tijdens uw en doorwerkt tijdens uw werkuren werkuren en makelaar, het is onze job om ons niet gestoord wil worden...Indien U niet gestoord wil worden...Indien U op elk na moment van de in dag met uw graag de werkdag, het weekgraag na de werkdag, in het weekeigendom bezig te houden. end end of of tijdens tijdens uw uw middagpauze middagpauze van uw rust geniet...Neem van uw rust geniet...Neem dan dan een een makelaar, het is onze job makelaar, het is onze job om om ons ons op op elk elk moment moment van van de de dag dag met met uw uw eigendom eigendom bezig bezig te te houden. houden.

7 7 EEN MAKELAAR NEMEN IS TIJD UITSPAREN. EEN EEN MAKELAAR MAKELAAR En tijd is geldTIJD waard. NEMEN NEMEN IS IS TIJD UITSPAREN. In deze gejaagde en complexe UITSPAREN. samenleving is tijd, meer dan ooit,

INFO@VBPARTNERS.BE INFO@VBPARTNERS.BE

INFO@VBPARTNERS.BE

Indien Indien er er door door VB VB Partners Partners Immobiliën Immobiliën geen koper wordt geen koper wordt gevonden,dan gevonden,dan is is er er door door de de verkoper verkoper geen geen commiscommissie sie verschuldigd. verschuldigd.

sie verschuldigd.

8.

6. 8. 6. 8. Bij een verkoop komen heel wat wettelijke verplichtingen en administratie kijken. Als extra troef biedt VB Partners Immobiliën eerstelijns juridisch advies aan. Advies omtrent verkoopovereenkomsten en fiscaliteit maken benadering deel uit van onze full-service benadering. Bovendien Bij een komen heel wat verplichtingen Bij een verkoop verkoop heel wat wettelijke wettelijke verplichtingen stellen wij een komen volledig juridisch dossier samen waaren administratie kijken. Als extra troef biedt VB en administratie kijken. Alsvan extra biedt VB Partners Partners door de ondertekening detroef verkoopakte bij de Immobiliën eerstelijns juridisch advies aan. Advies Immobiliën eerstelijns juridisch advies aan. Advies notaris vlot kan plaatsvinden. omtrent omtrent verkoopovereenkomsten verkoopovereenkomsten en en fi fiscaliteit scaliteit maken maken deel uit van onze full-service benadering. deel uit van onze full-service benadering. Bovendien Bovendien stellen stellen wij wij een een volledig volledig juridisch juridisch dossier dossier samen samen waarwaardoor de ondertekening van de verkoopakte door de ondertekening van de verkoopakte bij bij de de notaris notaris vlot vlot kan kan plaatsvinden. plaatsvinden.

Juridische in een persoonlijke benadering Juridische omkadering omkadering in in een een persoonlijke benadering

zo bijzonder maakt. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons voor de een vrijblijvend gesprek. De De persoonlijke persoonlijke touch, touch, de fl flexibiliteit, exibiliteit, de de voordelen voordelen van een professioneel en dynamisch team, van een professioneel en dynamisch team, de de kennis kennis en gedrevenheid is wat VB Partners Immobiliën en gedrevenheid is wat VB Partners Immobiliën zo zo bijzonder bijzonder maakt. maakt. Aarzel Aarzel niet niet en en neem neem vandaag vandaag nog nog contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek. omkadering contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

een koper vinden

Wij willen u een binden, van een professioneel en dynamisch team, de kennis Wij willen u niet niet aan aan een makelaar makelaar binden, en gedrevenheid is wat VB Partners Immobiliën maar maar

De persoonlijke touch, de flexibiliteit, de voordelen

5. een koper vinden 5.

Wij willen u niet aan een makelaar binden, maar

ookeen rekening houdt met omgevingsfactoren en marktBij Bij een verkoop verkoop bepaalt bepaalt de de grondwaarde grondwaarde in in grote grote mate mate voorwaarden. de waarde van uw eigendom. We kijken verder de waarde van uw eigendom. We kijken verder dan dan uw uw eigendom eigendom alleen alleen en en bezorgen bezorgen U, U, indien indien gewenst, gewenst, een een nauw-keurig nauw-keurig en en realistisch realistisch schattingsverslag schattingsverslag dat dat ook rekening houdt met omgevingsfactoren ook rekening houdt met omgevingsfactoren en en marktmarktvoorwaarden. voorwaarden.

4. 4.

TEL: 03/337.50.70

VB Partners Immobiliën verkoopt snel en efficiënt door een optimale promotie en actieve prospectie SPEED IS ALL YOU NEED SPEED ISeen ALL YOU NEED naar potentiële kopers. Om dit te stimuleren beschikken wij niet VB Partners Immobiliën verkoopt VB Partners Immobiliën verkoopt alleen over een ervaren en gemosnel en effi ciënt door een optimale snel en effi ciënt doorook eenover optimale tiveerd team, maar een promotie en een prospectie promotie en een actieve actieve prospectie uitgebreid netwerk, een uitgebreide naar potentiële kopers. Om naar potentiële kopers. kandidaatOm dit dit te te database vanbeschikken zoekende stimuleren wij niet stimuleren beschikken wij niet kopers en goedgerichte, creatieve alleen over alleen over een een ervaren ervaren en en gemogemopubliciteit. tiveerd team, maar ook tiveerd team, maar ook over over een een uitgebreid uitgebreid netwerk, netwerk, een een uitgebreide uitgebreide database database van van zoekende zoekende kandidaatkandidaatkopers en goedgerichte, kopers en goedgerichte, creatieve creatieve publiciteit. publiciteit.

SPEED IS ALL YOU NEED

3. 3.

wij wij creëren creëren ook ook vraag vraag

radio, advertentieschermen in oa. Delhaize, in diverse magazines maar uiteraard ook een grote database met zoekende klanten in uw regio. Door actief ons netwerk aan te spreken,inrekruteren wij radio, advertentieschermen Delhaize, radio, advertentieschermen in oa. oa. de meest geschikte kopermagazines voor uwDelhaize, pand. publicaties in diverse maar publicaties in diverse magazines maar uiteraard uiteraard ook ook een een grote grote database database met met zoekende klanten in uw regio. zoekende klanten in uw regio. Door Door actief actief ons ons netwerk netwerk aan aan te te spreken, spreken, rekruteren rekruteren wij wij de meest geschikte koper voor de meest geschikte koper voor uw uw pand. pand.

op vraag, publicaties op de de vraag,

wij creëren ook vraag

VB Partners Immobiliën maakt een promo“ antwoorden niet tieplan“ Wij op maat van uw eigendom. Samen Wij antwoorden niet alleen alleen met U bepalen we de beste strategie. Met onze opvallende doch stijlvolle borden trekken we de aandacht van maakt de toevallige voorVB Partners Immobiliën promoVB Partners Immobiliën maakt een een bijganger. We hebben radiospots op depromolokale tieplan op maat van uw eigendom. Samen tieplan op maat van uw eigendom. Samen met met U U bepalen bepalen we we de de beste beste strategie. strategie. Met Met onze opvallende doch stijlvolle onze opvallende doch stijlvolle borden borden trektrekken ken we we de de aandacht aandacht van van de de toevallige toevallige voorvoorbijganger. We hebben radiospots bijganger. We hebben radiospots op op de de lokale lokale

2.

2. ““

Hoop Hoop doet doet leven, leven, maar maar al al dat dat wachten wachten kan kan lang lang duren. duren. Een Een pand pand dat dat te te lang lang te te koop koop staat staat raakt ‘verbrand’. In ons vak is het gekend dat “een eigendom zijn beste prijs haalt binnen “ Wij antwoorden nietgekend alleen vraag,zijn beste prijs haalt binnen de raakt ‘verbrand’. In ons vak is het datop “eende eigendom de 2 2 maanden maanden na na de de tekoopstelling”. tekoopstelling”. Snel Snel en en effi efficiënt ciënt verkopen verkopen aan aan de de juiste juiste prijs prijs is is dus dus de de boodschap boodschap en en daar daar wil wil VB VB Partners Partners Immobiliën Immobiliën U U bij bij helpen. helpen.

verkopen verkopen

Hoop doet leven, maar al dat wachten kan lang duren. Een pand dat te lang te koop staat raakt ‘verbrand’. In ons vak is het gekend dat “een eigendom zijn beste prijs haalt binnen de 2 maanden na de tekoopstelling”. Snel en efficiënt verkopen aan de juiste prijs is dus de boodschap “Zelf is op isbijvaak vaak op klanten klanten hopen” hopen” en daar“Zelf wil VB Partners Immobiliën U helpen.

1. 1. “De grond der waarheid is de grond.” Bij een verkoop “De grond “De bepaalt grondde grondwaarde in grote mate de waarde van uw eigendom. We kijken verder dan der waarheid deralleen waarheid uw eigendom en bezorgen U, indien gewenst, is de grond een nauw-keurig en realistisch.” is de grond .”schattingsverslag dat

WWW.VBPARTNERS.BE WWW.VBPARTNERS.BE

WWW.VBPARTNERS.BE

IN REGIO. DE UW MAKELAAR IN UW REGIO.

tel. :

inhoudstafel 27 juli - 17 augustus 2013 • N°225

6. rubriek

Provincie Antwerpen

22. rubriek

Nieuwbouw

Zee dijk

Kustla an

antwerpen

27. rubriek Provincie Vlaams Brabant vlaams brabant

35. rubriek Provincie Kust

leuven

EDitiE AntwErPEn VLAAMs-brAbAnt DE Kust

02/340 70 70

OPLAGE 34.989 EXEMPLArEn Alle reproducties, zelfs gedeeltelijk, verboden. De uitgever is niet verantwoordelijk voor fouten in druk of foto’s. Prijzen en beschrijvingen vallen onder de verantwoordelijkheid van de auteurs.

La Naturale Zeebrugge

Kleinschalig project met slechts 3 appartementen, op een unieke locatie met zeezicht en zicht op het mooie natuurgebied ‘De fonteintjes’. Wees er snel bij!

0475/24.59.79 www.keyimmo.be


verkoop - Verhuur : Antwerpen

Van pagina 6 tot en met pagina 21

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

ANTWERPEN en zijn omgeving

Antwerpen, Boom, Brasschaat, Deurne, Essen, Hoboken, Kontich, Lier, Mortsel, Schilde, Schoten, Westmalle, Wilrijk, Wuustwezel, Heist-Op-Den-Berg, Mechelen, Nijlen, Puurs, Willebroek, Arendonk, Balen, Geel, Herentals, Hoogstraten, Merksplas, Mol, Olen, Turnhout, Westerlo Antwerpen

vlAAms-BrABAnt

Antwerpen, een stad vol verrasingen summer edition

news news june 2013

kust

voor meer info

03 231 20 30

te koop

nieuw

Dit aangename 2 slaapkamer appartement bewijst dat art deco en hedendaags design samen een perfecte sfeer creëren. De open keuken met eetkamer biedt bovendien een mooi uitzicht op de tuin van 95 m². Optie tot aankoop garage.

2170 ANTWERPEN, Sint-Lutgardisstraat 18 V0 vraagprijs €249.000 en EPC 240 kWh/m²

Op zoek naar een investering? Deze vernieuwde hoekappartementen gelegen op ‘t Eilandje bieden 1 slaapkamer, badkamer en een leefruimte met open keuken.

Monumentale herenwoning met van ZW-geörienteerde Uitstekend gelegen pand te(7m) midden het historisch tuin en terras, inpandige bevat garage,een authentieke 5 centrum. Dit eigendom patio en trapzaal, is nog te slaapkamersTotale en 2 badkamers. Gunstig gelegen aan Pulhof. renoveren. opp van 320m² en grondopp 108m².

Licht 3 slaapkamer appartement van 130m² met terras, garagebox en ruime kelder gelegen nabij 3 grote parken en de belangrijke hoofdwegen van Antwerpen.

2060 ANTWERPEN, Duboisstraat 75

2600 ANTWERPEN, Sint-Pieter-en-Paulusstraat Grote Steenweg 261 2000 2

2140 ANTWERPEN, Luitenant Lippenslaan 36 V4

vraagprijs €119.000 en EPC ia.

nieuw

nieuw

Antwerpen, Boekenberglei 190

vraagprijs €189.000 en EPC 146 kWh/m²

nieuw

Uitstekend gelegen woning met handelsgelijkvloers waar vele specialiteitenzaken een vaste waarde zijn. Uitbreiding mogelijk tot zuidgeörienteerd dakterras.

4 appartementen en 1 dakappartement met individuele staanplaats en 1 tot 3 slaapkamers gelegen nabij het Rivierenhof. Privé of als investering aan te kopen.

www.cityplus.be

2000 ANTWERPEN, Sint-Jorispoort 12

2100 ANTWERPEN, Herentalsebaan 236-240

2000 ANTWERPEN, Britse lei 56

vraagprijs €329.000 en EPC 257 kWh/m²

Prachtig herenhuis met open keuken in veranda waar u uitkijkt op de mooie aangelegde tuin. Ook ingericht en dienstig als B&B, voorzien van 3 badkamers en alle comfort.

€549.000 en EPC 773 375 kWh/m² vraagprijs €379.000

nieuw

vraagprijs vanaf €90.000 en EPC 112 kWh/m²

steeds welkom voor een persoonlijk gesprek

nieuw

P.9

Uiterst geschikt voor vrij beroep en/of als opbrengsteigendom.

www.cityplus.be 03 231 20 30 03 231 20 30

www.cityplus.be

6

Vind nog meer Panden en foto’s oP www.LogiC-immo.be

7


verkoop - Verhuur : Antwerpen

keerbergen

haacht

Grensstraat 91: Laagbouwwoning met 3 slpk, gelegen op een hoekperceel van 8a 51ca. EPC = 656 kWh/m² € 299.000

beerzel

Sint Adriaanstraat 4: Ruime te renoveren woonst op 18a 50ca met 5 slaapkamers. EPC = 535 kWh/m² € 335.000

putte

Hoogstraat 237: Ruime woning met garage en tuin. EPC = 580 kWh/m² € 225.000

kontich

Zoetewei 31: Villa op maar liefst 5ha grond met grote hangaar van 600m². EPC = 358 kWh/m². € 699.000

lier

Kosterijstraat 49: Gerenoveerde bel-étage, met 3 slpk, ruime garage en tuin. EPC 296 kWh/m² € 299.000

Aarschotsesteenweg 182/4: Nieuw gezellig app op 1e verd. met ruim terras en groen uitzicht. € 150.000 EPC = 139kWh/m²

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

duffel

Provinciestraat 40 : Te renoveren rijwoning met koertje, nabij verbindingswegen, scholen, enz. EPC = NVT. € 110.000

lier Hendrik Consciencelaan 10: Ruime HOB met 3 slpk en rustige ligging. EPC=256 kWh/m² € 299.000

keerbergen Rijmenamsebaan 2A: Zeer ruime winddichte nieuwbouwwoning met 3 slpk. Oplevering 2014. € 274.000 excl btw

mortsel

Eduard Arsenstraat 7: Instapklare gezellige rijwoning met 3 slpks, veranda, terras en garage. EPC = 407kWh/m² € 259.000

booischot Prof August Lodewijckxstr 6: Interessante investeringseigendom met veel potentieel. EPC=304 kWh/m² € 470.000

lier Aarschotsesteenweg 182/2: Nieuw gelijkvloers 2-slaapkamerappartement. EPC = 135kWh/m² € 185.000

mechelen

beerzel

Nekkerspoelstraat 368: Ruime, stijlvol gerenoveerde woonst met mooie tuin en 4 slpk. EPC 264 kWh/m² € 370.000

deurne

Berkenstraat 64: Eigentijdse villa met zwembad op 21a 48ca. Een topper! EPC 324 kWh/m² € 599.000

mechelen

Nieuwe Donk 9/7: Uitzonderlijk ruim app. 160m² met zuid-terras! Garage mogelijk. EPC 134 kWh/m² € 295.000

st-kateliJne-WaVer

Lakenmakersstraat 299B: Prachtige loft/woning op een zeer rustige locatie. EPC 195 kWh/m² € 359.000

berlaar

o-l-V-WaVer

Dijk 1: Ideaal investeringseigendom, bestaande uit handelsruimte en duplex-app. EPC 482 kWh/m² € 249.000

8

Berlaarbaan 144: Gezellige gezinswoning met living, keuken, 3 slpk, mooie tuin, ... € 218.000 EPC 230 kWh/m²

st-kateliJne-WaVer Duffelstraat 31: Prachtige woning met zeer ruime loods op een perceel van 10a 59ca. EPC 1366 kWh/m² € 498.000

mechelen Colomastraat 19: Ruime, verzorgde woning met stadstuin. EPC 713 kWh/m² € 265.000 mechelen

www.immovercammen.be

Molenlei 27: Recente, instapklare woonst met 3 à 6 slpk, 3 garages, werkhuis en tuin. € 470.000 EPC = 247 kWh/m²

kampenhout

Schuttershof 41: Ideale gezinswoning met 5 slaapkamers en tal van mogelijkheden! EPC 426 kWh/m² € 390.000

Bergstraat 140: Landelijke villa in residentiële wijk, op wandelafstand van allerlei winkels. EPC 588 kWh/m² € 595.000

putte

Daliastraat 8: Gunstig gelegen HOB. Rustige woonwijk inhet hartje van SKW. EPC 329 kWh/m² € 275.000

Peter Michielslei 13: Gunstig gelegen villa met maar liefst 6 slpk. Veel ruimte en licht! EPC 402 kWh/m² € 399.000

TIS A R G o-l-V-WaVer

berlaar

heist-op-den-berg Sparrestraat 8: Leuke HOB met 4 slpk, garage en mooie zuidtuin in rustige wijk. EPC = 375 kWh/m² € 299.000

mechelen

mechelen

Duivenstraat 75: Tal van mogelijkheden, gelegen op de rand van Mechelen. EPC 572 kWh/m² € 295.000

Hombeeksesteenweg 206: Vernieuwde woning met 2 slpk, bureau en tuin. EPC 173kWh/m² € 199.000

 EPC BIJ VERKOOP*  VERHUISSERVICE *  WAARDEBEPALING

015 755.444 * www.immovercammen.be

www.immovercammen.be

9


verkoop - Verhuur : Antwerpen

2020 Antwerpen

Camille Huysmanslaan 34. Deels geren app met behoud authentieke elementen. Indeling: Ruime living, grote keuken, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet, ruime berging. Epc 357 kWh/m². Gvg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv

2600 Berchem

Fruithoflaan 118. Zeer mooi app met 1 slpk. Voll ing kkn, technische ruimte, inger badk, terras, leefruimte. Goede locatie. Mogelijkheid tot aankoop garagestaanplaats. Epc 507 kWh/m². Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv

179.000E

2060 Antwerpen

Lange Dijckstraat 59. Vergund opbr eig met 4 1-slpk app’en (45 m²). Indeling units: Leefruimte met open kkn, aparte slpk, douchek en afz wc. Afz meters. Overal dubbel glas. Blanco EK. Mndl huuropbr € 1.665. Epc glvl 558 / Epc 1V 192 / Epc 2V 172 / Epc 3V 471 395.000E

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

2060 Antwerpen

Lange Kongostraat 45. Deels geren 2-slpk app met mooie leefruimte (open haard), ingerichte keuken met terras, badkamer en toilet. Mogelijkheid tot aankoop garagebox. Epc 165 kWh/m². Vg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv

De Moystraat 3. Authentiek en ruim, te renoveren herenhuis op unieke ligging. Tal van de originele elementen zijn bewaard gebleven. Ideaal als stijlvolle woning of in te richten als opbr eig met studio’s/kamers. Epc 482 Gvg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 225.000E

Waalse kaai 60. Uniek penthouse op een toplocatie!! Luxueus ingerichte leefruimte, uitgeruste keuken, 3 slpks, 2 badks en 3 terrassen (elk 10 m²)! Epc 256 kWh/m². Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv

139.900E

128.000E

2018 Antwerpen

2000 Antwerpen

2018 Antwerpen

Brederodestraat 117. Centraal gelegen studio (24 m²) 2V met afz kkn en badk. Zeer rustig. Lage algemene kosten. Dubbel glas. Verhuurd €350/mnd. Water, gas en elektriciteit individueel. EPC 597. Conformiteitsattest aanwezig. vg - wg - gdv - gvkr - gvv. 49.500E

450.000E

2650 edegem

Florent Geversstraat 54. Opbr eig op een perceel van 53m² bestaande uit 3 1-slp units van telkens 40m². Glvl recent gerenoveerd. Enkel glas. Alle units zijn verhuurd aan 450 Euro/maand. Elektriciteit en verwarming met afzonderlijke meters. CV op gas. EPC 480 Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 269.000E

2140 Borgerhout

2140 Antwerpen

2018 Antwerpen

2018 Antwerpen

2600 Berchem

2000 Antwerpen

2060 Antwerpen

2018 Antwerpen

2000 Antwerpen

2060 Antwerpen

2060 Antwerpen

2100 deurne

Kroonstraat 196-4V. Casco studio app met zeer ruim dakterras! Het appartement is gelegen in een mooi en kleinschalig art deco gebouw waarvan de gemeenschappelijke delen gerenoveerd worden. Epc nvt wegens casco. Gvg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 75.000E

Lange Van Sterbeeckstraat 31. Recent en zeer degelijk gerenoveerd gebouw bestaande uit een gelijkvloers appartement en 7 studentenkamers. Gevelbreedte: 4,5m. Dubbel glas, nieuwe elektriciteit, nieuwe afvoer. Verwarming op gas. Gemakkelijk verhuurbare units. Mogelijke mndl inkomsten: € 2.700. Epc 562 Gvg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 395.000E

Turnhoutsebaan 455. App tegenover het mooie “Rivierenhof”. Inkomhal met vestiaire, living op parket met open haard, binnenhal naar ing kkn, 2 slpks, afz toilet, badk met ligbad, terras (18m²) en kelderberging. Mog aankoop autostpl. Epc 173kWh/m² Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 125.000E

Isabellalei 136. De woning bestaat uit een aantrekkelijk en ruim leefgedeelte en een grote volledig ingerichte kkn, 2 slpks (mog 3), moderne badk en een ruim en zonnig terras. Het glvl is uiterst geschikt om als commerciële ruimte/kantoren/extra leefruimte te gebruiken. Epc 631 Gvg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 345.000E

Sterstraat 20. Hedendaagse architectuurwoning met 3 slpks (mog 4), 2badkrs, zeer lichte open leefruimte, veranda, stadstuin (met berging), inger kkn, afz toilet, kelder. Mog tot aankoop autostpl. In uitstekende staat. Epc 190 kWh/m² en blanco EK. Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 575.000E

Paardenmarkt 1. Te renoveren opbrengsteig met uiterste charmante trapgevel. Glvl en 3 verd. De verdiepingen zijn casco, handelsglvl instapklaar. Mog tot handelsglvl en woongelegenheid. Aparte inkom naar de verdiepingen. Blanco EK. Epc 438 Vg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 250.000E

Ketsstraat 3. Te renoveren opbr eig bestaande uit 4 woongelegenheden. Ramen werden bijna overal vernieuwd. Recent vervangen condensatieketel. Geen lift. Lage algemene kosten. CV op gas. Mndl huurinkomsten: € 1137,29. Epc 458 Gvg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 295.000E

Oranjestraat 24. Gerenov gebouw met 4 studio’s (eigen kkn en badk). Elke unit heeft afz meter gas/elekr. Water gemeenschappelijk. Blanco EK en gaskeuring. Conformiteitsattest aanwezig. Mndl huuropbr € 1520 (incl water). Buurt in volle expansie. Gebouw met veel potentieel. Epc 171 Gvg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 255.000E

Jos Ratinckxstr 5. Prachtig en luxueus app met inkomhal (veel bergruimte),vestiairekast, toilet, leefruimte, half-open inger kkn, 2 terrassen, inger badkr. Technische ruimte. Afz douche. 3 slpks. Zeer goede locatie en rustige straat. Epc 275. Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 229.000E

Muizenstraat 5. Op wandelafstand van het koningsplein huis met 6 woongelegenheden waarvan een 2-slpk app met stadstuin, drie 1-slpk app’en en 2 studio’s. Huurinkomst per m 2050 Euro. Epc 304 Gvg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 320.000E

Franklin Rooseveltplaats 4. App is gelegen in het centrum van de stad. Inkomhal met gastentoilet, leefruimte (88m²), open ing kkn. 2 slpks (15-13m²). Badk met douche, lavabo en toilet. Terras (30m²). Incl stijlvolle meubilering. C.V. individueel op gas. Verkoop onder BTW stelsel. EPC 95! Gvg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 420.000E

Lundenstraat. Nieuwbouwproject “De Lunden” bestaande uit 31 app’en met 1 of 2 slpk. Alle app’en beschikken over een ruim zonnig terras. Afwerking naar keuze volgens budgetten vermeld in het lastenboek. Mogelijkheid tot aankoop parking. EPB in opmaak Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv Prijzen vanaf: 119.900E

WIJ ZOEKEN EEN GEMOTIVEERDE ADMINISTRATIEF BEDIENDE (M/V) (TIJDELIJKE OPDRACHT)

2000 Antwerpen

Minderbroedersrui 9. Instapklaar appartement met authentieke elementen en smaakvolle uitstraling. Ingericht in een loftstijl met ruime, lichte leefruimte, hyperuitgeruste kkn, 2 luxe badk, 1slpk (mog 2) en dakterras !!! Epc 320 vg - wg - gdv - gvkr - gvv. 319.000E

10

2020 Antwerpen

Jan Van Rijswijcklaan 281. Op te frissen 2 slpk app op de 8V. Een perfecte ligging met vlotte bereikbaarheid. Mits een paar aanpassingen is er hier echt een pareltje van te maken. De ramen werden reeds vervangen. Epc 287 KwH/m². Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 89.900E

2060 Antwerpen

Van Arteveldestraat 26. Recent ger opbr eig. ingedeeld in 6 studio-kamers met eigen badk en kkn. Casco glvl met ruime tuin mog te ontwikkelen tot woonst +/- 90 m². Mndl huuropbr € 2770. Kamers tussen 20 en 32 m². EPC 355 Gvg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 395.000E

2000 Antwerpen

Amerikalei 79. In dit gerenommeerde nwbproject unieke casco penthouse (240m²) met 2 terrassen (25m²-35m²). Plafondhoogte 3.30m. Veel lichtinval. Prachtig uitzicht over de stad. Mog aankoop ondergrondse parking en kelderberging. Verkoop onder het stelsel van registratierechten! Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 675.000E

2000 Antwerpen

Huikstraat 47. Werkelijk uniek wonen tussen de Grote markt en het Mas? Het kan in “de smalste woning” van Antwerpen! Epc 174 Vg - Wg - Gdv - Vkr - Gvv 389.000E

2018 Antwerpen

Marialei 53. In de majestueuze residentie De Officiersmess vinden we deze ruime casco loft van 89m². Op het glvl van dit complex is er een centraal gelegen gezellige patio met rondom gelegen handels- en praktijkruimtes. Mog aankoop ondergrondse parking. EPB in opmaak Vg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 174.000E

2018 Antwerpen

Clementinastraat 19. Woning die een opfrisbeurt nodig heeft. Ondanks de verouderde inrichting, biedt dit huis een waaier van perspectieven: mog tot inrichten van liefst 6 slks. Tal van authentieke elementen aanwezig die het huis een specifiek karakter bezorgen. EPC 534 Gvg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 259.900E

2018 Antwerpen

Juliaan Dillenstraat 17. De woning is volledig te renoveren. Geschikt voor diverse doeleinden (eengezinswoning, opbr eig (studentenkamers/ studio’s)). Om Uw comfort compleet te maken beschikt u tevens over een garage. EPC 535 Gvg - Wg - Gdv - Gvkr - Gvv 239.000E

Wegens het zwangerschapsverlof van een van onze medewerkers zoeken wij een gemotiveerde administratief bediende die tussen oktober 2013 en maart 2014 ons team wil vervoegen.

Interesse? Stuur uw CV naar an@walls.be

11


verkoop - Verhuur : Antwerpen

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

STEF PROOST www.stefproost.be

info@stefproost.be

ANTWERPEN GEEL WWW.VBPARTNERS.BE

03 226 20 40

014 59 10 20

ARENdoNk

IJS

UW

D AG

VE

UW

NIE

A RL

ANTWERPEN

WIJNEGEM

Deze uiterst charmante woning met prachtige zuid georiënteerde parktuin (perceel van 1800m²) geniet volgende indeling: GVL:inkomhal met vestiaire, gastentoilet, leefruimte op parket, volledig ingerichte keuken met mooi uitzicht en toegang tot het mooie terras en de tuin. V1: nachthal met toegang tot 2 slpks, badk, dressingruimte met trap naar de 2 zolderkamers.

Deze ruime villa is uiterst rustig gelegen op een toplocatie te Schilde. Deze villa beschikt over een volledig aangelegd en omheind perceel van 2.637m² met automatische toegangspoort, 4 slaapkamers, 3 badkamers, keuken met kookeiland, 2 leefruimten met elk een open haard. De woning biedt zeer veel mogelijkheden en werd voorzien van zeer hoogwaardige afwerkingsmaterialen.

Riant en zonnig appartement in hartje Antwerpen met zicht op de Schelde! Dit prachtig appartement op V1, gelegen aan de Antwerpse kaaien, werd afgewerkt met oog voor detail en hoogwaardige afwerkingsmaterialen. Er werden onder andere ingebouwde speakers en wandverlichting voorzien. De vloeren bestaan uit parket en de keuken en badkamer werden afgewerkt met corian werkbladen. 2 ruime terrassen aanwezig! Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse staanplaats aan 35.000,euro.

Recent en modern appartement met duurzame afwerkingsmaterialen! Ruim appartement op V1: inkomhal met gastentoilet, leefruimte (38m²), open keuken, berging, badk. met inloopdouche, 2 ruime slpks en 2 terrassen. Er bestaat een mogelijkheid om ondergrondse garageboxen bij aan te kopen (25.000,-euro per stuk) (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 126,5kWh/m² ref. spir700

(Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv)EPC : 78kWh/m² ref. spir659

440.000 euro

950.000 euro

549.500 euro

UW

335.000 euro

UW

NIE

ANtwERpEN

ANtwERpEN

ANtwERpEN

dEURNE

NIE

SCHILDE

(Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 265kWh/m² ref.spir750

03 455 75 55

UW

NIE

WIJNEGEM

(Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 423kWh/m² ref. spir749

014 51 95 00

WESTERLO HOVE 014 26 78 78

R EP

GROBBENDONK

Centrum. Mooi nieuw project Bouwgrond voor gezinswoning Nieuwbouw kantoor/handels- Prachtig herenhuis op toplocatie Ruim licht app. 2 slpks., terras, met 8 appartementen. of appartementen. Vlakbij Karel ruimte 55m² + kelder vlakbij in hartje centrum. kelder, vernieuwde ramen. Vanaf 155 000/ tot 293.000 € de Grote-Hogeschool. 104 900/ nieuw Justitiepaleis. 90 000/ 595 000/ 138 000/

hovE

moRtsEl

ANtwERpEN

ANtwERpEN

pUllE

Ruim appartement met 3 slaap- Mooi vernieuwd app. met 2 slpks., Hoogwaardig afgewerkt apparte- Woning met 3 slpks. nabij Park Res. Pulloo. Mooie hedendaagkamers in het centrum. ruim terras, garage, kelder. ment van 128m² met terras. Spoor Noord. Cv en elektriciteit se app-ten in het centrum. Lift. 149 500/ 179 000/ 335 000/ vernieuwd. 160 000/ Garages. Vanaf 145 700/

mol

GEEl

GEEl

ANtwERpEN

ANtwERpEN

UW

NIE

NIE

Residentieel gelegen ruime ECODROOM. Fase I bijna uitver- In de natuur gelegen instap- Goed gelegen handelsruimte Appartement op bovenste vermoderne villa met zwembad. kocht. Fase II verkoop gestart ! klaar ruim (340m²) landhuis op 105m² nabij Meir (Frankrijklei). dieping met 3 slpks. nabij het Prijzen vanaf 150 000/ 4.281m². 595 000/ 525 000/ 225 000/ stadspark. 175 000/

GEEl

WIJNEGEM

SCHILDE

SCHILDE

SCHILDE

Goed onderhouden doch op te frissen opbrengsteigendom op gunstige locatie te Wijnegem. Dit opbrengsteigendom bestaat uit 3 appartementen met telkens 2 slaapkamers en terras/tuin + 3 ondergrondse garageboxen. Alle appartement zijn verhuurd aan stabiele huurders. Kortom een ideale investering met potentieel voor hogere huuropbrengst. Zeker een bezoekje waard.

Prachtige villa met parktuin van 10.450m² voorzien van paardenstallen, verlichte rijpiste en parktuin met verwarmd binnen -en buitenzwembad. Indeling: GVL: inkomhal m. vestiaire en gastentoilet, dubbele garage, waspl, keuken, bijkeuken, slpk (met dressing en badk),living, eetk, tv-hoek, bureau, spa: zwembad met bar, veranda en kleedkamer: toilet, douche, jacuzzi en stoombad. V1: 3 slpks, 2badk, toilet, zithoek en berging.

(Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: GVL: 427 – V1: 216 – V2:

(Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv) EPC: 271kWh/m² spir633

Zeer goed onderhouden en aangename modernistische villa op toplocatie te Schilde! Indeling: GVL: inkomhal m. vestiaire, gastentoilet, koele berging, ruime leefruimte met veel lichtinval, keuken met ontbijteiland, wasruimte, dubbele inpandige garage. V1: masterbedroom met badkamer en dressing, 2 slpks (12,5m²), toilet, badk. en een zolder (25,5m²). Prachtig zuid georiënteerd perceel van 2025m² met kruidentuin, vijverpartij en tuinberging.

Zeer charmante Van Calster villa met veel privacy op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van maar liefst 2788m². Deze uiterst verzorgde villa is voorzien van hoogwaardige afwerkingsmaterialen, prachtig aangelegde tuin met buitenzwembad en fraai bijgebouw. Deze villa geniet onder andere 5 slaapkamers, 3 badkamers, moderne en volledig ingerichte keuken en een bibliotheek en bureau met ingemaakte kasten. Kortom een prachtige en exclusieve villa op zeer gegeerde locatie te Schilde!

(Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv)EPC : 351kWh/m² ref. spir764

(Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv)EPC : 404kWh/m² ref. spir776

499.000 euro

848.000 euro

573kWh/m² ref. spir748

455.000 euro

1.000.000 euro

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND VOOR EEN SCHATTING VAN UW WONING, GROND, OPBRENGSTEIGENDOM OF HANDELSPAND.

GRATIS

boRGERhoUt

ANtwERpEN

boRGERhoUt

wIlRIJk

BARBARIE. Stijlvol nieuwbouw- Ruim en licht app. met 2 slpks., Authentiek app. met ruime living Mooi gerenoveerd appartement Licht app. met 2 slpks., verproject in het centrum en nabij terras, kelder. Garage mogelijk. (parket) en 3 slpks. (parket). met 2 slaapkamers en balkon. nieuwde badk., terras, 2 kelders, 135 000/ nieuwe el. + C.V. het station. Vanaf 185 000/ 125 000/ 160 000/ 145 000/

hobokEN

NIEl

GEEl

ANtwERpEN

GANshoREN

Rustig gelegen woning met 2 rui- Volledig vernieuwde gezellige Recent mooi duplex-apparte- Handelsgelijkvloers. 125.000 € Mooi ruim appartement 120m² me slaapkamers. Klein beschrijf woning met 2 slaapkamers. ment 163m² met 2 terrassen Bovengelegen mooi appartement met 2 slaapkamers en terras. mogelijk. 155 000/ 145 000/ (50m²) en kelder. 245 000/ mee aan te kopen aan 125.000 € 265 000/

bERchEm

mEchElEN

wIlRIJk

wEstERlo

GRobbENdoNk

of spring eens binnen in ons kantoor op de Turnhoutsebaan 175 te Wijnegem.

WWW.VBPARTNERS.BE 12

TEL: 03/337.50.70

INFO@VBPARTNERS.BE

Volledig gerenoveerd bemeu- Goed gelegen handelspand met Charmante volledig vernieuwde Ruim herenhuis met prachtige Rustig gelegen woning met 4 beld appartement op goede lig- woonst. Momenteel goed draai- woning met 3 slpks. en tuintje. tuin (1.470m² !) op de Markt. of 5 slaapkamers, garage, tuin. ging. 159 000/ ende frituur. 265 000/ 269 000/ 498 000/ 310 000/

13


verkoop - Verhuur : Antwerpen

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

0496/107.108 info@bj-vastgoed.be www.bj-vastgoed.be Mosvennedreef 40 3140 Keerbergen ROTSELAAR: Landhuis

mAchELEn: Woning

sCHoenMArKT 4 (groTe MArKT) 2800 MeCHeLen dEndERLEEuW: Bouwgrond

mAchELEn: Bouwgrond

puTTE: Bouwgrond

Cor neel

To u lo u s e

treNdy wooNcomfort! Mooi landhuis met prachtig aangelegde tuin. Leefruimte in L-vorm met 2 salons en eetkamer. veranda met grote raampartijen naar terras en tuin toe. voll ing kkn. 4 grote slpk. geïsoleerde zolder. inpandige gar 2 w, berging met douche. 2 tuinhuizen, jacuzzi en infrarood sauna. ePC 192.

RUiMe woning met oprit, garage en tuin, gelegen in het centrum. glv: inkom, grote leefruimte, bureau (evt slpk), ing bdk met zitbad, grote ing kkn met aansluitend polyvalente ruimte/veranda over de hele breedte van de woning. Kelder. 4 ruime slpk, zolder. ePC 439.

(diegeM) Mooie bouwgrond voor half open bebouwing. Zeer gunstig gelegen in een doodlopende straat. Zw georiënteerd. breedte 11,50m en diepte 45m. alle verdere info op kantoor.

bouwgrond met een grootte van 5a77ca bestemd voor het bouwen van 6 appartementen volgens vergund architecturaal plan. deze grond is gelegen in een rustige doodlopende straat op wandelafstand van het station. alle verdere info op kantoor.

(PeULis) grond met twee naast elkaar gelegen rijwoningen in Peulis-Centrum. de oppervlakte van de 2 percelen samen bedraagt 3a85 ca met een breedte aan de straatzijde van 11,40m. ideale gelegenheid voor kleinschalig bouwproject. ePC 624 en 827. alle verdere info op kantoor.

OLV WAVER: Villa

TiEnEn: Burgerwoning

duffEL: nieuwbouwapp

kEERBERgEn: Woning

AARSchOT: handelsruimte

LiCHtRijKe viLLa met moderne architectuur. groot ruimtelijk gevoel: spatieuze liv met open kkn en gr raampartijen die uitgeven op binnentuin, tuin en binnenzwembad. 3 ruime slpk, 2 bdk, bur, zomerkamer (veranda). gar 2 w (sect poort), gar 1 w en sauna. voll onderkelderd. ePC 482.

degeLijKe bURgeRwoning met tuin. 3 ruime slpk. de zolder, bereikbaar via vaste trap, biedt nog extra mogelijkheden. woning volledig onderkelderd en via de oprit met poort, links v/d woning, kan men de garage in de kelderverdieping bereiken. Klein beschrijf mog. ePC 744.

LUXe-aPPaRteMent, nieuw te bouwen in mooie residentie in villastijl. Hedendaagse en kwalitatief hoogwaardige architectuur. 2 of 3 slpk. terras of tuin. Parkeergarages. vanaf 215.460€ excl. RRs 10% op grondwaarde en btw 21% op constructiewaarde.Plannen en lastenboek op aanvraag.

Rijwoning gelegen in het centrum, op wandelafstand van openbaar vervoer, verschillende scholen en winkels. gLv : inkom, wc, grote leefr, leefkeuken met toegang tot het terras, de berging en de tuin. de verdieping biedt een nachthal, 3 slaapkamers en badkamer. Zolder. ePC : 509.

Handelsruimte in commercieel centrum. goede bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheid. Mogelijkheid tot aankoop duplex-appartement in het gebouw.

m ort se l

Vanaf €159.000

Verkoop gestart voor residentie «Parkhof» !

03/449 44 26 info@immomortsel.be Statielei 5 2640 Mortsel

Trendy appartementen in een rustige straat in deurneZuid. In een moderne architectuur biedt residentie Corneel wooncomfort palend aan groene ruimte, maar toch dicht bij alle diensten. elke wooneenheid beschikt over een ruime leefruimte, ingerichte keuken en berging, een inkomhal met wc, 1, 2 of 3 slaapkamers, 1 of 2 badkamers, en een mooie tuin of terras. ondergronds bevinden zich autostaanplaatsen met of zonder berging, aparte bergingen, en fietsenstallingen. een ideale woonomgeving! VanaF

e 195.000*

Nieuw wooNproject!

Residentie Toulouse is een nieuw woonproject in een groene omgeving vlakbij winkels, openbaar vervoer en biedt een vlotte verbinding antwerpen/Mechelen/ Brussel. de hedendaagse architectuur contrasteert mooi met de nieuwe laan met perken en bomen. appartementen met inkomhal en toilet, zonnige ruime leefruimte met afgewerkte keuken en berging, 1, 2 of 3 slaapkamers, en badkamer. gelijkvloers met zuidtuin, verdiepingen met zuidterras en balkon vooraan. ondergronds autostaanplaatsen en bergingen. VanaF

Corneel Franckstraat 81-87 deu rne

e 218.500*

Mechelsesteenw eg edegem

* Prijzen exclusief kosten.

meer info op

WWW.Immomortsel.Be 14

www.wit-zwart.be

theo Mertensplein 9 - edegem (zijstraat Joe Englishlaan)

NIEUWBOUWLIJN 0474 101 101

Openingsuren Ma-Wo-Vr 13u30 - 18u Zaterdag 10u - 16u

frank@woonplanners.be 0475 83 44 96

Verkoop via : tel. 03 444 99 11 mob. 0468 148 994 | mike@woonplanners.be

reclamebureau

GRATIS SCHAT TING

NIEUWE KIJKWONING!

Deze projecten kan u steeds terugvinden in 1 van de 5 Promocon-kantoren

tel. 03 443 21 15

www.promocon.be

15


verkoop - Verhuur : Antwerpen

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

Mechelsesteenweg 288 2650 Edegem Tel: 03 455 26 00

Schoolstraat 6 bus 2 2520 Ranst

welkom@marimax.be

Tel. 03/233 63 66 info@immopatio.be

www.immopatio.be schrijf u nu online in en blijf op de hoogte van onze nieuwe panden!

VP: 195.000E

WaarLOOs

Kerkelei 9. Instapklaar glv. app. met tuin. Liv., open kkn., rme slpk., badk., linnenberging. Tuin en terras, (EPC:245).

nieuw

WaarLOOs

Veldkantvoetweg 2. Gezellige instapklare woning op 700m². Glv.: liv., kkn., garage, terras. 1ste v.: 2 slpks. badk., 2de v.: Zolder. (EPC:473)

nieuw

Kerkelei 9 Duplex app. Liv., openkkn., Gr. Z-terras badk., waspl., 2de v.: 2 slpks. (EPC:165).

nieuw

HOVE

nieuw

VP.: 560.0000

VP.: 160.000E

WILrIJK

Niederhausenlaan 11. Zeer ruime ééngezinswoning op 764 vierkante meter grond. Glv.: hall, rme liv., kkn, garage, terras en z-tuin. 1ste v.: 2 slpks., dressing, badk., bureau, mogl. 3de slpk. 2de v.: 2 ruimtes mogl. 4 slpks., 2de badk., gr. terras. (EPC:201)

nieuw

VP.: 196.000E Hugo Verriesstraat 9. Rme hob. Ind.: glv.: Inkh., vest., berg., liv., rme ing. eetkkn., waspl., veranda, terras, tuin, garage, 1ste: bzdk. 3rme slpks. 2de: gr; slpk, bureau, mogl. extra badk., (EPC:262)

ANTWERPEN

Eilandje, Genuastr., laatste 2 gelijkvloerse LUXE nieuwbouw app-ten van 95m² of 100m² met terras van 64m² of 76m² en 2 slpk. Parking mogelijk! Kelder inbegrepen! Onmiddellijk beschikbaar! EPB: max. E94-K41, (Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv)

VP vanaf 259.800E

VP.: 595.000E

HOVE

boRgERhouT

Dr. Van de Perrelei 62, V1 of V2, goed onderhouden app. 87m² met ZW-gericht terras 10,5m² en 2 ruime slaapkamers. Cv op gas. Geen algemene kosten! EPC V1: 448 kWh/m², V2: 417 kWh/m² (Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv) V1 132.000E - V2 116.000E

liER

Berlaarsestwg 30, ruime woning met handelsruimte en extra brede zuid-tuin op 230m² en bewoonbare oppervlakte van 208m², 4 volwaardige slaapkamers! (Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv)

VP 235.000E

VP.: 250.000E

mERksEm

V. Govaerslaan 16 b16, app. 6eV met veel lichtinval en panoramisch uitzicht, 95m², 2 slaapkamers + dressing, 2x terras, koop/huur van garagebox moglk. EPC 177 kWh/m², (Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv)

VP 139.000E

Dorpsstraat 34/1 - 2590 Berlaar

moRTsEl

Osylei 9, volledig gerenoveerde riante villa/herenwoning op 695m² met bewoonb. opp. van 264m²: 5 slpk, 2 bdk., garage, ing. tuin, kelder 70m²! Elektriciteit conform! EPC 273 kWh/m², (Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv)

VP 790.000E

RANsT

Molenstraat 7 b6, instapklaar duplex app. 155m² op 2de & 3de verdieping met 4 slaapkamers, zuid terras 10m² en garagebox! Lage algemene kosten. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK! EPC 403 kWh/m²

0473/33 33 34 Gerststr. lot 7. Nieuwbouw HOB op 462m² met o.a. 3 slpks (meerdere mogelijk op zolder), garage en tuin. Zeer goede ligging! Vg–Wg–Gdv–Gvkr– Vv 0473/33 33 34

eu ni Oude Vaartstr. 43, voll. te renoveren open beb. op 2.023m² met 2 slaapkamers & garage! Perceelsbreedte ca 34m! EPC 1.161 kWh/m².

RANsT (oElEgEm)

Muizenheuvelstr., prachtige bouwgrond voor OPEN bebouwing van 958m², ZONDER bouwverplichting & zeer rustig gelegen! Tal van bouwmogelijkheden!

perceel van 174 m .

Ref li516 900 Ref

299 000e € 189.000

MERKSEM berlaar

Gunstighob gelmet apparteBel-étage liv in L, ment kkn, op 2de 3de verbalkon, slpk, berging/ dieping met eenwaspl, opdress, ing bdk, zolder, 22 pervlakte van 892 m tuin, tuinberging, oprit w, en 2 slaapkamers. inpandige garage. EPC=317. Ref Ref li487 898

€ 139.900 229 000e

03/464.04.06 Stationsstraat 209 2590 Berlaar intra-muros@skynet.be

WILRIJK nijlen

Luxe m22 Instapklapp appt van met 250 2 slpkrs, gel in het Nachtenz-gericht overdekt terras en galenhof. autostaanplaats 4 met slpks, fietsenrme terr, gr liv, bergingkkn, in het centrum. dress, berg, 2 badks. EPC=in aanvraag.

Ref Refli499 885

lier HOBOKEN

HOBOKEN

Ruim glvls met living, Rustig gel appt instapklare open ing kkn,vlakbij ing badk, het 2 slprijwoning krs, toilet, berging, terras en centrum en openb tuin. Bewoonbare opp is 92 vervoer, met 3 slpks m². EPC=177. en een voortuintje. Ref 912 Ref li496

237 500e € 169.000

WILRIJK nijlen

Mooie duplex. Instapklare woning 1e met v: ve1randa, slpk,volbadk, ing kkn, waspl, ing badk, bergkast. v: luxe toilet, berging,2e kelder, woonkkn, met kamer, ruime 3 slpkrs liv + dressing, zicht op gez dakterr. zolderruimte. EPC=385.

€ 690.000 Ref li506 199 000e Ref 904

€ 210.000 310 000e

Venstraat 23, CENTRUM!, bouwgrond zonder bouwverplichting van 426m² voor gesloten bebouwing met perceelsbreedte van 8m! (Gvg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv)

VP 199.000E

hoVE

Oudstrijdersstr. 5, Res. Frijthout. Laatste 7 gelijkvloerse, energiezuinige nieuwbouwapp.-ten in prachtig parkdomein! App. met 2 of 3 slk van 110m² tot 125m², verdeeld over 4 moderne gebouwen, met zonnig terras/tuin (tuinen worden onderhouden door de gemeenschap!)! Lift, ondergr. parking, warmtepompen, vloerverwarming, type D balansventilatie, groendaken, E-peil max. E60, hoge plafonds, grote ramen, véél lichtinval, kwaliteitsvolle afwerking, oplevering bij akte! Vanaf 290.000 €

WommElgEm

Herentalsebn 696, prima onderhouden HOB met gevelbreedte van 12,5 m op 746 m², bewoonb. opp. van 264 m²! Living 50 m² op parket, 4 ruime slaapkamers + bergzolder, enz. EPC 350 kWh/m², (Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv)

VP 355.000E

moRTsEl ht

HEMIKSEM

Instapklare OB met woon- en Ged gerenoveerde eetkamer, kkn, 2 ing 2 woningingmet 1 bdk, slpk wc, veranda, pergola, aangeen mog tot 2 slpks legd terras, ruime tuin, 4 slpk, bij te maken op een zolder, carport 2 w. PC=388. 22

.be muros www.

VP 260.000E

schoTEN

ht

berlaar HEMIKSEM

hulShout

0473/33 33 33

RANsT

oc

295 000e

€ 165.000

rk

Ref 924 Ref li509

ve

459 000e

€ 269.000

%

toilet, 2 slpks.

Ref 819 Ref li502

45

220 000e

€ 275.000

VP 310.000E

Veldenstr. 7. Goed onderhouden woonhuis OB op 910m² met o.a. 3 slpks (meer mogelijk), veranda, ruime garage en tuin. EPC=719. Vg–Wg– Gdv–Gvkr – Gvv 0473/339 337 Vaartstr. 43 b2. Nieuwbouw duplex app. met o.a. 2 slpks, terras en garage. Vg–Wg–Gdv–Gvkr –Vv

VP 160.000E

met liv,

oc

Beerzel

Oude Vaartstr., bouwgrond voor OPEN bebouwing van 739 m² met perceelsbreedte van 20 m en zuidtuin! Gevelbreedte 14m, bouwdiepte 17m, kroonlijsthoogte 3 tot 6 m. Zonder bouwverplichting!

Zeer v, voll ingmooi kkn, wc,app, 3 slpk,2e ing bdk, op 1.500 m v/h 3centr. waspl, kknberging, kamers Voll kkn, gar liv met met nog afing te werken, secingemaakte ing tionale poort, tuin.kast, EPC= 376. badk, 2 slpks, 2 keld.

rk

BooiSchot

RANsT

houtvenne

DEURNE Woning in hoevestijl

ve

Oude Mechelbaan 13. Op te knappen HOB op 696m² met o.a. 3 slpks (meer mogelijk) en tuin. Doodlopende straat EPC=842. Gvg–Wg Gdv–Gvk– Gvv 0473/33 33 34

hallaar

“Eilandje”, 3 slpkrs.

Ref 935 Ref li521

Kkn, Mooie Inkomh/ liv en bdkomg. zijn zeer designvol dress, berg, ingericht.toilet, In het 1st huis isliv/ een terr, ing app kkn, gemeubeld (kannachtverhuurd hal/waspl, worden). EPC=ing 244 &badk/ 324.

heiSt-o/D-BerG

Netestr. 21. Centraal gelegen HOB op 221m², bj 2002. O.a. 2 slpks (meer mog), garage, 2 terrassen en tuin. Vrij beroep mog. EPC=219. Vg–Wg– Gdv–Gvkr–Gvv 0473/33 33 34 Broekmansstr. 50. HOB op 573m² met o.a. 3 slpks, garage en tuin. EPC=798. Vg–Wg–Gdv–Gvkr –Gvv

16

Veldstr. 26 A. Prachtige HOB op 379m², bj 2010, met o.a. 3 slpks (meerdere mogelijk), garage en tuin. EPC=120. Vg–Wg–Gdv–Gvkr –Vv 0473/33 33 39

berchem

BOECHOUT Dubbele herenwoning.

%

weStMeerBeek

itegem

ANTWERPEN Woning met ruime living, ing Volinggerenov duplex kkn, badk, veranda, toilet, appt opberging, het 2e & 3e wasplaats, 2 slpkrs. verd, het garage, centrum Oprit metbijaparte ruienachtertuin. nabij het hippe me EPC=831.

keerBerGen

90

0473/33 33 33

0473/33.33.33

masscommunication.be

Processieweg. Nieuwbouw dakapp. met lift en o.a. 2 slpks, ruim terras en garage. Afwerking nr keuze. Vg–Wg–Gdv–Gvkr– Gvv

VP 760.000E

w

Fax : 03/411.22.65

iteGeM

Hondsstraat 22, op te frissen riante villa op 3.912m², met ruime leefruimte, ing. kkn, 6 slpk, 3 bdk, bureel, hobbykmr, zwembad, poolhouse en tuin. Prachtige ligging in agrarische omgeving. EPC 353 kWh/m², (Vg, Wg, Gdv, Vkr, Vv)

VP 255.000E

www.wijns.be

GSM :

liER

Lintsesteenweg 37 glv. app. met tuin. Indeling: inkomh., liv., kkn., badk., 2 slpks., fietsenberging, parkeerplaats, tuinhuis. (EPC: 235)

nieuw

VP.: 485.000E

eu

Sint Goriksplein 10 5de v.: inkomh., liv., kkn, gr. berging, 2 slpks 1 met een zuid terras, badk., kelder, de garagebox is mee aan te kopen voor 15.000E (EPC:219).

nieuw

VP.: 155.000E

VP.: 180.000E

HOVE

EDEGEM

ni

Singel 74/1eV. Appartement op de 1eV van een klein gebouw zonder lift. Ind.: inkomhall met aparte WC, 2 slaapkamers, een terras, badkamer, een living en een deels ingerichte keuken. EPC: 291.

w

nieuw

BOrsBEEK

eu

Antwerpsesteenweg 35. Praktijkwoning. Glv.: Onthaalruimte, berging, badk. 1ste v.: 2 kmrs, ZW-terras. Deze woning kan, mits de nodige renovatiewerken, terug als residentiele woning gebruikt worden (EPC: 578 kWh).

ni

KONTICH

w

Bel ons geheel vrijblijvend voor een gratis schatting van uw woning - 03 455 26 00

Statielei 13, Residentie ‘De Linden’. Nieuwbouwapp.-ten van 60m² met 1 ruime slk & terras, lift, kelder, enz. Oplevering februari 2014. (Vg,Wg,Gdv,Gvkr,Gvv) Vanaf 135 820E

www.immopatio.be 17


verkoop - Verhuur : Antwerpen

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

Villerslei 14 - 2900 Schoten - 03 653 11 33 www.meeusenvastgoed.be

dESKUNdIGhEId&SERVICE voor al uw vastgoedtransacties

PUTTE

Charmante eengezinswoning met authentieke gevel, volledig te renoveren en in te richten, op 6a65ca nabij centrum, scholen, winkels en openbaar vervoer. Omvat o.a. binnenkoer met veranda, groot bijgebouw met zolder en ZWtuin met vijver. Goede bereikbaarheid! Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. 259.000E

HEIST-OP-DEN-BERG

Grootlo. Charmante instapklare gezinswoning met zuidtuin op 10a54ca. Glvl: inkomhal, wc, gezellige leefruimte met zeer veel lichtinval, ingerichte keuken, badkamer, berging, hobbyruimte, uitpandige dubbele garage en tuinberging. Verd: nachthal, 3 slpk en vaste trap naar de zolderruimte. K.I. 587. EPC 606 kWh/m² 299.000€ UC 1402323. Vg-Wg-Gdv.

PUTTE-BEERZEL

2 Serviceflats, Mechelbaan 53. Deze flats zijn respectievelijk gelegen op het gelijkvloers en eerste verdieping in het woon-zorgcentrum “Beerzelhof” in een groene, rustige omgeving aanpalend aan het natuurdomein Beerzelberg. EPC: flat gv 86 kwh/m² - UC :0001398505 EPC: flat 1e verd. 84 kwh/m² UC: 0001398521. Flat glvl: 181.000E, flat 1ste: 171.000E

LEUVEN - WILSELE

Nieuwbouwwoning met zuidtuin op 4a 09ca. Woning omvat: inkomhal, wc, vestiaire, ruime leefruimte met open keuken, berging, inpandige garage, terras, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en inkoopdouche, vaste trap naar zolder. Woning is winddicht. Vg-Wg-Gdv. Prijs volledig afgewerkt: 349.000E

BOORTMEERBEEK

Gebouw langsheen commerciële as Leuven-Mechelen, ingericht als kantoor met garage/opslagruimte op 10a 4ca. Mogelijkheid tot commerciële activiteit op gelijkvloers met woonst op verdieping.15m Gevelbreedte en parkeermogelijkheid voor gebouw. Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. 348.000E

WIJGMAAL

Ruime gezinswoning met Z-tuin en loods (140m²) op 7a66ca. Omvat o.a. inkomhal, vestiaire, ruimte living, 2 bureauruimten, keuken, berging, 4 slaapkamers, dressing, badkamer, veranda, terras en carport. EPC: 353 kWh/m² - UC: 1113725.

SCHOTEN

EKEREN

DEURNE

SCHOTEN

Ruim handelsgelijkvloers en 2 deels gerenoveerde appartementen met 2 slaapkamers vlakbij het Albertkanaal.

Centraal gelegen 3 slaapkamer appartement in kleinschalig gebouw met lift, achter het gebouw tevens een autostaanplaats. EPC 727 kWh/m².

Ruim appartement 110m². Residentieel gelegen nabij park Rivierenhof. EPC 192 kWh/m².

Rijwoning in aangename woonlei met 2 slaapkamers en terras. EPC 782 kWh/m².

TREMELO

Recent hedendaags duplex appartement met lift op 2e verdieping, gelegen nabij centrum. Omvat o.a. inkomhal, ruime living met terras, open keuken, 2 slaapkamers, dressing en badkamer. Zeer gunstig EPC: 132 kWh/m² (24109G-2009-6881/EP06241/K069/DO1/SD010) E-peil: E97.Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. 269.000E

PUTTE-BEERZEL

Goed gelegen perceel bouwgrond op 5a12ca, Bareelstraat naast nr.27. Goede bereikbaarheid, vlakbij dorpskern, winkels en openbaar vervoer en school. Goedgekeurde verkaveling 2010/V.007. Gvg-Wg-Gdv-Gvk-Vv. 140.000E

329.000E

PUTTE - NIEUWBOUWPROJECT

MEChELBAAN - LEUVENSEBAAN 6 hANdELS- EN OF KANTOORRUIMTEN met ruime parkeermogelijkheden achteraan 17 LUXE APPARTEMENTEN met ondergrondse parking.

Prijzen vanaf 125 000e

139 000e

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

159 000e

Gvg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

159 000e

SCHOTEN

MERKSEM

MERKSEM

SCHOTEN

Vernieuwd appartement 100m² met 2 slaapkamers en bureel/kinderkamer en terras. Elektriciteit conform verklaard. EPC 174 kWh/m².

Instapklare eengezinswoning 145m² met 3 slaapkamers en berging/bureelruimte. Nabij scholen, parken, winkels en openbaar vervoer. Mogelijkheid tot klein beschrijf! EPC 443 kWh/m².

Nog 2 nieuwbouw woningen gelegen in een uitzonderlijk rustig woonerf, nabij diverse invalswegen, winkels en openbaar vervoer. Woonkamer, ingebouwde keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, apart toilet, wasplaats, zolder en tuin.

Handelswoning op 174m² in het centrum van Schoten. Mogelijkheid tot apart gebruik van woonst en handel. EPC 155 kWh/m².

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

167 000e

179 000e

279 500e

315 000e

SCHOTEN

SCHOTEN

RANST

SCHOTEN

Ruime woning aan de Villerslei met 5 slaapkamers op 1.059m² met zuid-tuin. EPC 491 kWh/m².

Unieke duplex-woning in het centrum van Schoten, doch met volledige privacy en rust. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats. EPC 298 kWh/m².

Ruime HOB met 3 slaapkamers, kinderkamer, hobbyruimte, bureel en garage op 1.380m² in aangename woonwijk nabij invalswegen en openbaar vervoer. EPC 253 kWh/m².

Woning met handelszaak op 679m², gelegen op uiterst commerciële hoek van de wijk Donk en Schotenhof. EPC 526 kWh/m².

340 000e

375 000e

Info & plannen op kantoor

www.l-pkeusters.be info@l-pkeusters.be

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Gvg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

339 000e

Gvg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Vg, Wp, Gdv, Gvkr, Gvv

419 000e

Mechelbaan 556 • 2580 Putte • TEL. 015/75.61.61 • FAX. 015/76.23.28 18

19


verkoop - Verhuur : Antwerpen

Verkoop - Verhuur : Antwerpen

Bij immo C&S heb je altijd succes! www.immo-cs.be Antwerpen(2000)

Kattendijkdok Oostkaai 13 Ruim appartement (ca. 80m²) met 2 slaapkamers (ca. 16m²-16m²) op toplocatie vlakbij het toekomstig park Cadix. Vg, Wg, Gdv, Epc 238. VP: 179.000 €

stAbroek

Antwerpen(2000) blauw 2765

rood 603 grijs 60% 85%

Rodestraat 24 Gunstig gelegen pand met 19 studentenkamers naast de Universiteit van Antwerpen. Jarlijks rendement van 6%. VP: 995.000 € Vg, Wg, Gdv, Epc ia.

zwijndrecht

Antwerpen(2060)

Lange Kongostraat 43 Rustig gelegen app (ca. 80m²) met 2 slpks (ca. 13-10m²) en dressing. Terras aanwezig. Privatieve kelder. Vg, Wg, Gdv, Epc 181. VP: 149.000 €

Antwerpen (2000)

deurne

August Van De Wiellei 285 Instapklaar hoekappartement (ca. 110m²) met 3 slaapkamers (ca. 12-8-7m²). Zonneterras en privatieve kelderberging. Vg, Wg, Gdv, Epc ia. VP: 149.900 €

Antwerpen (2018)

Antwerpen

merksem

Nationalestraat 100, voll vernieuwd opbrengsteigendom bestaande uit: handelsgelijkvloers + 1ste verd = verhuurd aan een tea-shop. 2de v: studio (32m²). 3de en 4de: duplex app: 2 slpks, apart toilet, douche kamer met lavabo, living, open keuken, berging, aparte ingang voor app, kelder. Alles verhuurd. RENDEMENT +/- 5%

deurne

Dr Maurice Timmermanslaan 62, woning met praktijk: gelijkvloers: grote hal met vestiaire, gastentoilet, kl keuken, praktijk/kantoorruimte wachtruimte. 1st v: woongedeelte met living, terras uitgevend op een mooi aangelegde tuin (400m²), grote leef keuken met eethoek. 2de v: 3 rm slpk, 2 badks (ligbad + douche), garage. EPC 421 UC 0001303828. VP 385.000€

Plankenbergstraat 174, opbrengsteigendom nabij het park Rivierenhof: glvl: winkel, toilet, bureau/opslag kamer. aparte privé ingang voor app. 1ste v: inkom, living, planken vloer (plafondhoogte 320cm), kk, douche, toilet. 2de v: 3 slpks, douchek, toilet, kelder: VP 325.000€

VG – WG – GVKR – GVV

VG – WG – GVKR – GVV

VG – WG – GVKR – GVV

Antwerpen

berchem

kontich

Groenplaats 6, handelspand met directe toegang naar achterliggende woning (langs Zwaluwstraat): handelspand: glvl 70m², hoge plafonds, prachtige authentieke kroonlijsten en schilderwerken, tussenliggende koer 30m², woning (3 bouwlagen van elk 36m²) Biedt zeer veel mogelijkheden zowel naar commerciële als privé doeleinden. VP 600.000€

Diksmuidelaan 14-16, 2 polyv panden met veel potentieel: nr 14: autom poort met vitrine en glazen deuren, gr ruimte, 110m² (mog kantoren/opslagpl), toilet, overdekte koer, kelder. nr. 16: oprijlaan tot achterin pand. Polyv ruimte op 2 vloeren, tot. 120m², overdekken van binnenkoer mog (gr extra ruimte). Wooneenheid mog op glvl. Beide gebouwen kunnen met elkaar worden verbonden via de binnenmuren. VP 375.000€

VG – WG – GVKR – GVV

VG – WG – GVKR – GVV

Cornelis Marckxlaan 11, villa op 840m², rustige, kindvriendelijke omgeving Inkom, toilet, living mt aanpalende veranda, ingerichte keuken, 3 slpks, badk (ligbad), berging, garage, grote zolder (ev extra slpk of speelkamer).

EPC 310 UC 0001225634

VP 429.000€

VG – WG – GVKR – GVV

SIDIMEX - 03 203 02 02 - www.sidimex.be - immo@sidimex.be Frankrijklei 94 - 2000 ANTWERPEN - Gesloten kantoor: Groeningenlei 98 - 2550 KONTICH

DOMEIN KONTICH GARDENS -te KONTICH - NIEUWE FASE GESTART Sigarenstraat 57 Rustig gelegen ruime woning (ca. 220m²) met aanpalende bouwgrond. 4 slaapkamers aanwezig. Vg, Wg, Gdv, Epc ia. VP: 225.000 €

Antwerpen (2060)

Somméstraat 5 Instapklaar gerenoveerd app (ca. 71m²) met 1 slaapkamer en koertje. Open keuken. Badkamer met luxebad. Vg, Wg, Gdv, Epc 174.

VP: 98.000 €

Constant Van Goeystraat 67 Goed gelegen Bel-etage woning (ca. 197m²) met 4 slaapkamers. Tuin met jacuzzi. Klein beschrijf mogelijk. Vg, Wg, Gdv, Epc 585. VP: 279.000 €

Antwerpen (2060)

Amsterdamstraat 27 Instapklaar app op 1ste verdiep (ca. 70m²) met 1 ruime slaapkamer (ca. 15m²). Zonneterras aanwezig (ca. 25m²). Vg, Wg, Gdv, Epc ia.

Grote Beerstraat 46 Winkelierswoning (ca. 105m²) die opgesplitst is in 4 studio’s, nabij de Dageraadplaats. Nieuwe dubbele beglazing. Vg, Wg, Gdv, Epc ia.

VP: 200.000 €

VP: 170.000 €

schoten:

temse:

Somméstraat 5 Gerenoveerd app (ca. 75m²) met 2 slpks (ca. 18 – 7m²). Volledig ingerichte open kkn. Ruime berging. Kelder aanwezig. Vg, Wg, Gdv, Epc 226.

Pletterijstraat 102 Prachtig pand (ca. 245m²) met mogelijkheden. Gelijkvloers met 2 slaapkamers en tuin. 1ste verdiep in te delen naar wens. Vg, Wg, Gdv, Epc ia.

Akkerstraat 51 Charmante handelswoning (ca. 190m²) in het centrum van Temse met verschillende mogelijkheden. Tuin aanwezig. Vg, Wg, Gdv, Epc ia.

VP: 126.000 €

VP: 275.000 €

VP: 189.500 €

Immo C&S bvba I Amsterdamstraat 27 I 2000 Antwerpen T. +32 (0) 3 233 53 33 I F. +32 (0) 3 233 40 33 I www.immo-cs.be I info@immo-cs.be 20

Op een unieke ligging op wandelafstand van Kontich centrum, aan de Duffelsesteenweg, ligt Domein “Kontich Gardens”. Oppervlakten 125m² tot 260m² per appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers. Gelijkvloerse appartementen met tuin. Alle appartementen zijn voorzien van ruime zonneterrassen.

FINSPICO

Tel. 03. 203 02 02 02 02

ook ook na na 18 18 uur uur en en in in weekends weekends PROJECTONTWIKKELING www.finspico.be 21


Verkoop Nieuwbouw

Verkoop Nieuwbouw

Antwerpen en vlAAms-brAbAnt en de Kust

van pagina 22 tot en met pagina 26

Koop Nieuwbouw

50 modellen vanaf www.teamconstruct.be

180.000€* (exclusief grond)

Ontdek hier Ons vOlledig nieuwbOuw aanbOd in uw regiO Om te wOnen Of investeren

Isolatie Comfort Energiezuinig Grond en kosten inbegrepen vanaf :

OOST-VLAANDEREN 310.000 € ANTWERPEN 330.000 € BRABANT 330.000 € Voor meer info en gratis catalogus surf naar www.teamconstruct.be of bel naar 02/556 47 56 info@teamconstruct.be

PUNT AAN DE LAAN - Groen wonen vlakbij het centrum van Antwerpen! De bouwwerken van het nieuwbouwproject Punt Aan De Laan langs de Roderveltlaan, aan het einde van de Fruithoflaan, op de grens van Mortsel en Berchem, worden opgestart op 1 augustus eerstkomende. Op 24 en 25 augustus wordt van 11u tot 20u een feestelijke opstart van de bouwwerken voorzien; met de eerste steenlegging, verkoopstanden met UITZONDERLIJKE AANKOOPVOORWAARDEN, live optredens, WWW.WOONPLANNERS.BE leuke kinderanimatie, lekkere eetstanden, enz… Een waar volksfeest om 03/444.99.11 dit mooi project in te huldigen. IEDEREEN VAN HARTE WELKOM. info@woonplanners.be 22

Vind nog meer panden en foto’s op www.LogiC-immo.be

*Op al onze woningen, versterkte isolatie, drie-dubbele beglazing, een ventilatie met dubbele luchtstroom met warmterecuperatie, zonnepanelen en zonneboiler, condensatieketel. ..+ de kwaliteit en de service van TEAM CONSTRUCT

cover-2.indd 1

10/01/2012 10:31:37

23


Verkoop Nieuwbouw

Verkoop Nieuwbouw

Woon op het ritme van de stroom. Kaai Nieuw Zuid Antwerpen

RUMST

LAATSTE INSTAPKLARE APPT

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

2 LAATSTE WONINGEN AAN HET WATER

Vg, Wche, Gdv, Gvkr, Gvv

Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

• • • •

Subliem zicht op de Schelde. Uitmuntend gelegen aan het Zuid. Palend aan 4ha wandel- en fietspark. Ruime leefterrassen (10 x 3m) voor zomer en winter.

NIEUW ZUID

LANCERINGSVOORWAARDEN

TRIPLE LIVING

GROEN WONEN IN DE STAD? 2 LAATSTE STUDENTENFLATS

ANTWERPEN

ANTWERPEN

De Waterkant

De Mutsaert

Studentenflats Rijke Ridder

• 1 instapklare woning 3 slpk, ZW-tuin, dubb garage, afgewerkte zolderverdieping • 1 woning 3 slpk, ZW-tuin, dubbele garage • Ruime appt met terras 1 à 3 slpk vanaf € 175.000

• 3 instapklare appt 1 à 2 slpk • Met tuin of terras • 3 winkelruimtes op gelijkvloers • Topinvestering in stadscentrum • Vanaf € 170.000

• 2 laatste, nieuwe studentenflats • Hartje Antwerpen • Campussen op wandelafstand • Uitstekende investering met zicht op meerwaarde • Vanaf € 107.824

BEL 03 336 00 00

WWW.NIEUWZUID-ANTWERPEN.BE

NIEUWBOUWPROJECTEN AAN DE KUST

MECHELEN

DROOMLIGGING CENTRUM STAD

MECHELEN

2 LAATSTE INSTAPKLARE WONINGEN

ELEWIJT

LAATSTE PRACHTWONING

Veemarkt

St.-Janshof

Edelweiss

• Laatste woning 2 slpk met ruim dakterras en garage • Laatste duplex appt 3 slpk met terras • Op 100m van Grote Markt!

• 2 laatste woningen 4 slpk • Zuid georiënteerde tuin met zicht op groen binnengebied • Ondergrondse parking • 5 min van Grote Markt

• Ruime 4-gevel woning 3 slpk • 2 Zuid georiënteerde terrassen • Naar keuze: ruwbouw of afgewerkt • Ondergrondse parking • Prachtige, originele architectuur

ADINKERKE TUINWIJKSTRAAT open bebouwing  4 slaapkamers  rustig gelegen aan de vaart  op fietsafstand van de zee  goede verbinding met E40 

DUINBERGEN KNOKKESTRAAT Adres kijkwoning: Schildeken 2  stijlvolle cottage - pastorij stijl  3 of 4 slp  garage, terras & aangelegde tuin  700 m v/d zee, naast nieuwe golf

OOSTDUINKERKE POLDERSTRAAT & SCHEPENSSTRAAT

Adres kijkwoning: Oscar Jespersstraat 8  26 & 37 nieuwbouwwoningen  charmante Normandische stijl  3 of 4 slp  1,3 km van de zee  energiezuinige woningen  dicht bij nieuwe golf Ter Hille  rustige en groene omgeving

Sparen ruïneert, vastgoed rendeert.

OPENDEURDAG OOSTDUINKERKE 18/09

www.realis.be

van 14u tot 18u. In toep. van art. 5.2.6. VCRO: Vg - Wg - gdv - gvkr - Vv - Gab. EPB-attest beschikbaar ongeveer een maand na voorlopige oplevering.

24

realis_logicimmoA_03_07_2013.indd 1

27/06/13 10:41

130727_ADV_Logic Immo_200x133,5.indd 1

KOKSIJDE HOUTSAEGERLAAN   

40 nieuwbouwwoningen  GB, HOB en OB  3 of 4 slaapkamers mix van moderne en hedendaagse architectuur  energiezuinige woningen aangelegde tuin met terras en garage  kindvriendelijke, groene omgeving

WENDUINE RESIDENTIE DE ZANDPAREL   

16 villa-appartementen in klassieke stijl  optimale ruimtelijke indeling 1, 2 of 3 slp  ruime terrassen, ondergrondse parking  aangelegde tuin 300 m van het strand  rustig gelegen in de Joseph Knuddestraat

T 0475 31 50 95 info.dekust@matexi.be

www.matexi.be

15/07/2013 11:39:42

25


Verkoop Nieuwbouw

Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant

De Portugese Vastgoedspecialist! Van af

Van pagina 27 tot en met pagina 34

€ 11

0.00

vlaamsbrabant

Aarschot, Affligem, Alsemberg, Asse, Averbode, Beersel, Bertem, Bever, Boortmeerbeek, Boutersem, Brussel, Diest, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Grimbergen, Haacht, Halle, Herent, Heverlee, Hoeilaart, Keerbergen, Lennik, Leuven, Linkebeek, Lubbeek, Merchtem, Overijse, Scherpenheuvel, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Tienen, Tremelo, Vilvoorde, Wemmel, Zaventem, Zellik, Zemst

0 in

cl. B TW

Antwerpen

vlAAms-BrABAnt

kust

Prachtige moderne appartementen, op wandelafstand van het strand!

Realiseer in Portugal de droom die in België onbetaalbaar geworden is! En de zon, die krijgt u er gratis bij

ni

eu

w

Kribbestraat 3 | 2000 Antwerpen | +32 478 33 43 30 | www.immoportugal.com

Tel. : 016/40.32.86 Fax : 016/40.13.54 Website : www.derco-immo.be Bergenstraat 72 - 3053 HAASRODE haasrode (oud-heverlee)

oud-heVerlee (leuven)

Rustig achterin gelegen villa op 18 are 5 kamers (1 gelijkvloers), living 40m² met open haard, open keuken, garage 2 wagens, mooie privatieve tuin.

Tijdloze villa op 74 are, 5 kamers, zwembad, nabij Meerdaalbos, zeer rustige en discrete ligging, uniek verzicht op bossen-weiden-velden, uitzonderlijk lage EPC 64 kWh/m². 450.000 € 995.000 €

haasrode (oud-heverlee)

kortenberg

Rustig gelegen villa op 15 are 5 kamers (2 gelijkvloers), living 50m² met oh, super keuken, 270m² woonruimte + 150m² kelders mooie privatieve zuid-tuin.

Prachtig Anglo-Normandisch landhuis op 48 are met tennis en waterpartij, 400m² woonruimte + inrichtbare zolder 140m², living 75m² met open haard, 4 kamers, sauna. 575.000 €

26

895.000 €

kessel-lo (leuven)

heVerlee (leuven)

Omgeving Trolieberg, zeer rustig : op einde doodlopend straatje, klasse villa op 11 are, blijvend verzicht, 6 kamers, bureau met bibliotheek, living 70m² met open haard, super keuken, onderhoudsarme tuin.

Ruime topklasse-villa op 27 are, 580m² woonruimte, living 75m² in L-vorm met open haard, Bulthaup keuken (2012) met zithoek, bureau, bibliotheek (of 2e zitkamer) met oh, 6 kamers - waarvan 1 gelijkvloers, (wijn-)kelders, alarm, sauna.

nodebais (nabij oud-heverlee)

landen

Prachtige topklasse villa op 32 are Zeer rustig, 425m² woonruimte, groene omgeving vlakbij Meerdaalbos, 4 à 5 kamers, zwemvijver. 999.000 €

UkkEl

Op 20 min LEUVEN-HASSELT-LUIK Topklasse villa, zuidtuin 26 are (34m breed), 4 kamers + bureau, 430m² woonruimte + 200m² kelders. 685.000 €

Appartementsgebouw ontworpen en ontwikkeld om u een kalme en toegankelijke levensstijl te bieden. Opgebouwd in hedendaagse architectuur met strakke lijnen, prachtig geïntegreerd in het hartje van Ukkel nabij het Observatorium, het Zoniënwoud en de markt van Sint-Job. Dit nieuwbouwproject bestaat uit 21 appartementen en 1 woning. Elke entiteit is naast hypermodern ook uiterst aangenaam en van de allerhoogste kwaliteit. De nadruk werd gelegd op een maximale lichtinval en een optimale benutting van de ruimte. U kunt genieten van een unieke, groene en residentiële woonomgeving. Het project biedt een gegarandeerde meerwaarde! Meer info www.dewaele.com

02/223 23 23

www.dewaele.com

Vind nog meer panden en foto’s op LogiC-immo.be

27


Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant elke laatste zaterdag van de maand

Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant

de panne

oostende

zeelaan 56

koninginnelaan 51 1

residentie parkzicht

residentie monique

Ruime nieuwbouwappartementen (117 m²) met 2/3 slaapkamers en terras. Dichtbij zee!

D8630-10012-NB

van 14u30 >16u30, enkel op afspraak!

Nieuwbouw project residentie Monique. bespaar tot 11% bij uw aankoop.

vanaf

dewaele veurne | t 058 330 600

vanaf

D8400-01354

€ 237.500

€ 450.000

dewaele oostende | t 059 50 60 50

opendeur blankenberge elke zaterdag residentie

blankenberge

sterken dries

residentie orphée

Stijlvol nieuwbouwproject op wandelafstand van het strand, de pier en het station.

Moderne residentie bestaande uit 18 appartementen met terras op wandelafstand van zeedijk en strand.

kerkstraat 117 -119

D8000-A0465-NB

van 14u > 17u, enkel op afspraak!

t ch ko r ve

casinostraat

vanaf

€ 360.000

dewaele brugge | t 050 444 999

vanaf

D8000-A0460-NB

€ 199.440

dewaele brugge | t 050 444 999

opendeur gent za 22.06 residentie

residentie gloriette

Nieuwbouwproject gelegen in het hart van Gent, een krachtig geheel waarin oud en nieuw, groen en stedelijk hand in hand gaan.

Nieuwbouwproject bestaande uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers met ruime terrassen.

vrijdagmarkt

vanaf

€ 213.444

€ 149.500

Charmante dorpswoning, volledig vernieuwd. Zeer ruime woonkamer 44m² met veel lichtinval, moderne ing kkn 31m², ontbijthoek, waspl, 3 slpk, 2 bdk, 3 wc, kelder. Afgesloten tuin met poort, dubbele garage. EPC 525kWh/m², Sellaerstr 32. 400.000 € Vg. Gdg. Gvkr. Gvv. Wg

vilvoorde

Handelspand met winkelruimte, bureauruimte én loods. Bovengelegen duplexappartement, 3 slaapkamers en tuinterras. Mogelijkheid om aanpalende bel-étage bij te kopen. EPC-Waarde : 358 kWh/m² Vlaanderenstraat 14 398.000 € Vg. Vkr. Gvv. Wg

Av. prince d’orange 241

Hedendaagse architectuur met strakke lijnen, prachtig geïntegreerd in het hartje van Ukkel.

vanaf

€ 280.000

dewaele brussel | t 02 223 23 23

Topproject gelegen in één van de meest prestigieuze wijken van Ukkel!

prijs op

D1000-13002-NB

aanvraag

dewaele brussel | t 02 223 23 23

vlamertingen

Vg. Gdg. Vkr. Gvv. Wg

ur hu te

vlamertingen

residentie blaisant park

nieuwe vestigingen in dendermonde & brussel kortrijkstraat 52,53

ons volledig aanbod op van 10u > 12u, enkel op afspraak!

www.dewaele.com vanaf

keuze uit meer dan 1500 panden € 150.200

D8000-H1319B

vilvoorde

Woning met tuin, overdekt terras, prachtig geïnstalleerde keuken, ruime woonkamer met open haard (cassette), 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche en bad, kelder. Centrale verwarming. Zeer mooie afwerking en perfect onderhoud. EPC: 547 kWh/m² H.Consciensestr 67

residentie les jardins de majorelle

Avenue Latérale 23

vilvoorde

Mooie handelsruimte in centrum van Vilvoorde, +/- 120m². Elektriciteit 63 Amp, gas 25G voorzien. Eigen tellers voor gas/electr en water. Ideaal als kantoor of winkelruimte. 140.000 € Vg. Vkr. Gvv. Wg

vilvoorde

ukkel

residentie les hauts de st.job

dewaele ieper | t 057 489 499

melSBroeK

machelen

vanaf

D9000-13075-NB

ukkel

D8000-H1319B

Handelshuis, ideaal als investering. Momenteel een huur-opbrengst van 6,31%. Het pand bestaat uit 3 woongelegenheden en 2 handelsruimtes. Gedeeltelijk te verfrissen. EPC: 437kWh/m² en 549 kWh/m², Fr Rooseveltln 100 440.000 € Vg. Gdg. Vkr. Gvv. Wg

Mooi recent app op 1ste verd met 2 mooie slpk en 2 terrassen. Ruime liv met voll ing kkn en bdk met ligbad en aparte douche. Toilet, inkom- en nachthal, berging. Garagebox en lift. Prachtig, rustig gelegen, nabij kleinhandel en openb verv. EPC 106 kWh/m². Merelplein 24/4. Vg-Gdg-Gvkr-Gvv-Wg 295.000 €

dewaele dendermonde | t 052 33 44 55

D1000-13001-NB

vilvoorde

pastoor claeysstraat 63

dewaele gent | t 09 234 34 34

residentie blaisant park

300.000 €

zaventem

Gezellige studio met een aparte slaapkamer en badkamer met douche. Geïnstalleerde nieuwe keuken. Mogelijkheid om de studio gemeubeld te huren zonder meerkost. EPC-waarde : 266 kWh/m² Leuvensesteenweg 619 / 2

Vg. Gdg. Vkr. Gvv. Wg

ur hu te

kortrijkstraat 52,53 van 10u > 12u, enkel op afspraak!

585 €

vanaf

€ 150.200

dewaele ieper | t 057 489 499

slim gevonden.

28

Recent dakappartement met twee slaapkamers en twee terrassen, woonkamer met open geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad en apart toilet. Lift en fietsenstalling. EPC-waarde : 190 kWh/m² Vg. Gdg. Gvkr. Gvv. Wg

dendermonde

dulle griet

van 10u30 > 12u30, van 14u30 > 16u00, D9000-12159-NB enkel op afspraak!

vilvoorde

ur hu te

mechelen

Recente woning met ruime woonkamer, geïnstalleerde open keuken met eiland. Ruime badkamer en aparte douchekamer, 3 slaapkamers. Leuke tuin met terras. Parkeerplaats voor de woning. EPC : 101,84 Kwh/m² Zennebeemden 15

960 €

Grote woning met een handelspand. Het woongedeelte omvat een ruime woonkamer, eetplaats en geïnstalleerde keuken. 1 zeer grote slaapkamer en een luxueuze badkamer. 3de verdieping is een studio. Het handelspand is voorzien van een commerciële ruimte, opslagplaats, wc, keukentje en koer. Kelder. Epc 653 kWh/m² - Hendrik I lei 50

280.000 €

merchtem

Mooi appartement met ruime en zonnige living van +/- 35m², open geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, badkamer met bad, wastafel in meubel en spiegelkast. Ruim terras. LIFT. Centraal gelegen nabij kleinhandel en openbaar vervoer. EPC-waarde 109 kWh/m² Stoofstraat 3/2.4

vilvoorde

Vg. Gdg. Gvkr. Gvv. Wg

ur hu te

machelen

Prachtig nieuw appartement met living met terrasje. Mooie ingerichte keuken, badkamer met douche, wastafel in meubel, 1 grote slpk, toilet en berging, Staanpl in garage, LIFT en kelder. Prachtig gelegen, nabij kleinhandel en openb verv. 700 € EPC 60,8 kWh/m².

Compacte maar goed onderhouden woning met 2 slaapkamers, woonkamer en eetplaats, geïnstalleerde keuken en badkamer met douche. Geïsoleerde zolder en kelder. Klein beschrijf (5%) mogelijk! Gunstige EPCscore van 310 kWh/m². Roger de Grimberghenstraat 10

260.000 €

vilvoorde

Prima appartement in hartje Vilvoorde met 2 slaapkamers, geïnstalleerde keuken, living, mooie badkamer, 2 terrassen en eigen kelder. Perfecte ligging nabij winkels, openbaar vervoer en scholen. EPC : 271 kWh/m²

Vg. Gdg. Vkr. Gvv. Wg

ur hu te

725 €

640 €

ur hu te

vilvoorde

Bel-étage met zonnige woonkamer en terras en een semi-geïnstalleerde keuken. 2 slaapkamers en kinderkamer, een badkamer met bad en wastafel, en terras. Garage voor 3 auto's, wasplaats. Mooie grote tuin en kelder. EPC 815 kWh/m² JF Willemsstraat 68

ur hu te

vilvoorde

Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers, terras en garage. Ruime woonkamer en nieuwe voll ing keuken, nieuwe badkamer met bad, lavabomeubel en toilet. Bergruimte. Isolatiewerken nog in uitvoering. J Ensorlaan 17 b 1. 760€ EPC momenteel 700kWh/m².

170.000 €

vilvoorde

Mooi appartement met 2 slaapkamers. Woonkamer met open geinstalleerde keuken, badkamer met wastafelmeubel en bad, toilet. Gelegen op de eerste verdieping dichtbij het station, openbaar vervoer en winkels. EPC 278kWh/m², Van Helmontstr 30/1/1

740 €

ur hu te

vilvoorde

Prachtige nieuwbouw kantoorruimte vlakbij station, ruime handelsruimte/bureau, berging, toilet en hall. Verkoop op plan: binnenafwerking kan nog mee bepaald worden. Garage. Gebouw met 8 appartementen en handelsruimte op glvl Casco - Blondieaustraat. 1500€ EPC in opmaak. Vg. Gvkr. Gvv. Wg.

Immo vervloet wenst iedereen een prettige vakantie toe !

29


Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant

RIJMENAM Rustig gel woonhuis op 4a 20 ca in open bebouwing met tuintje. Dient volledig gerenoveerd te worden. Woonpl, kknruimte, douche, slpk. Bj voor 1850. Geen verwarming. Ki: € 252 Klein beschrijf mog. Vloeropp 72m². 150.000€

TREMElO GRENs KEERBERGEN Met tuin op 10 are. Zuid geor. Kelder, liv, veranda, ing kkn, gar, badk, 3 slpks. Goede staat. Bwjr 1966. Epc 683. Vloeropp: 118m² + gar + zolder. Vg, wg, gdv, gvkr, gvv 255.000€

KEERBERGEN Appartement duplex met ruim terras zuid-west, parkingpl, liv, ing kkn, bad-douchek, 2 à 3 slpks. Bwjr 1998. Epc 162 kwh/m². Vloeropp: 133m² + terras. Vg, wg, gdv, gvkr, gvv 259.000€

BONhEIDEN Volledig te renoveren - zr gunstig en commercieel gel op rand centrum tgo ruime openbare parking. Geschikt vr diverse doeleinden. 275.000€

KEERBERGEN Nabij centrum en scholen. Opp.: 9 are 34, zuid. Keld, gar, liv, inger kkn, 3 slpks waarv 1 te bereiken via schuifladder, badk, zolderb. Cv mazout. Epc 898 kWh/m². Vg wp gdv gvkr vv 275.000€

BOORTMEERBEEK Rustig op 7a 10ca in hob. Inkomhal, living, voll. ing. keuken, berging, wc, 3 slaapkamers, bureel, badkamer. Afz. garage. Bj.1968 doch gerenov. Epc 406kwh/m². Cv-mazout. Vg,wg,gdv,gvr,vv. 315.000€

Gemeenteplein 22 3140 Keerbergen

Gemeenteplein 22 3140 Keerbergen

KEERBERGEN 22 luxe appartementen met terrras of tuintje in een stijlvol modern gebouw met lift. In centrum op wandelafstand winkels. Vloeropp 99m² tot 153m². Reeds 60% verkocht. Vg, wg, gdv, gvkr, gvv. Vanaf 261.290€ tot 361.336€

BOORTMEERBEEK Zeer ruim nieuwbouwappartement (duplex) van 169m² + ruim terras 13m² in het centrum liv 77m², ing kkn, badk, 3 slpks, zolderberging. App wordt afgewerkt verkocht. Vg - wg - gdv - gvkr – vv 265.000€

KEERBERGEN Zr rustig en resid zr mooie tuin op 19 are 57 ca. Zuid. Liv 45m², vol ing kkn, dubb gar, 4 slpks, recente douchek. Vloeropp 267m². Zr gde staat. Bwjr 1977. Epc 285. Vg wp gdv vkr vv 495.000€

KEERBERGEN Rustig en resid mooie tuin 15 are. Kelder, liv 52m², ing kkn, garage 2 wag, badk, bureelhoek, 4 slpks. Bjwr 1966. Te moderniseren. Epc 429. Vloeropp: 293m². Vg wp gdv gvkr vv 520.000€

TREMElO Rustig gelegen op 18a. Liv 60m², ing kkn, dub gar, badk 2 slkps, ruime zolder met mog bijmaken slpks. Tot. vloeropp 271m²+zolder. Epc 301 kWh/m².

RUMsT 4 luxe-nieuwbouwapp. in centrum op 900m E19 + tuin en/of terras in “resid. Tuinwijk” (117m²-127m²-135m²166m²), 2à3 slpks. BTW-stelsel. Afwerking via lastenboek en keuze koper. vanaf 277.800€ tot 404.150€

MEchElEN Opbrengsteigendom met 3 à 4 appartementen gel in rustige straat op wandelafstand centrum. Opp 2 are 82 ca. Bouwjaar 1972 - deels nog af te werken. Tot vloeropp: 271m² + kelders. 295.000€

RIJMENAM Gelijkvloers-landhuis met tuin op 10 are. Liv28m² met oh, kkn, badk, gar, 3 slpks. Bwjr 1969 en dakbedekking 10 jaar vernieuwd. Gde st van onderhoud. Epc 560 kwh/m². Vloeropp 121m². 305.000€

KEERBERGEN In half open-beb vlakbij centrum en scholen op 7are79 ca. Zuid. Inkom-salon, liv, ing kkn+ eeth, gar,3 slpks,badk.Gd st. CV aardgas. Bwj1955. Epc 403 kwh/m². Vg geacht, Wp,Gdv,Gvkr,Gvv 310.000€

AARschOT - lANDORp R In 2011 volledig vernieuwde hoeve op 75 are met prachtig landelijk vergezicht. Liv, vol ing kkn met eeth, polyvalente ruimte, bureel, 3 mgl 4 slpks, badk, dubbele carport. Epc 100. Vg ag gdv vkr gvv 549.000€

KEERBERGEN nabij grens Rijmenam. Rustig en resid mooie tuin 18 are 45 ca. Liv + zr ruime veranda, ing kkn, dub gar, bureel, 4 slpks, badk. Vloeropp 312m². Zeer goede staat. Bwjr 1979. Epc 324. Vg wp gdv gvkr vv 555.000€

KEERBERGEN Zr rustig nabij centrum en scholen op 16 are 07 ca in half-openbeb. Liv, ing kkn, badk, 2 slpks. Gde st. Epc 590 kwh/m². Vloeropp 127m² + tuinberging 30m². Vg, wp, gdv, gvkr, gvv 325.000€

ZEMsT Handelsruimte commercieel gel in centrum. Met tuintje en kelder. Thans verhuurd sinds 1/12/2006. Mogelijkheid bijaankopen bovengelegen appartement met 2 slpks + 2 terrassen. Vg wg gdv vkr gvv 325.000€

KEERBERGEN Landhuis op 4 are 49 ca vlakbij centrum. Liv, ing kkn, gar, badk, 3 slpks (2 slpks en badk op gelijkvloers). Zr gde st. Bwjr 1984. Epc 605. 329.000€

KEERBERGEN Gebouw van circa 550m² op 22 are met zeer ruime polyvalente zaal ca 140m², verschillende ruimtes, bergruimtes, garages. Vergunning voor verbouwen tot restaurant. Wp, gdv, gvkr, gvv 335.000€

KEERBERGEN Zr rustig en resid op mooi perceel 19 are 31 ca. Zuidwest. Liv 25m², kkn, gar, badk, 3 slpks. Bwjr 1967. Gde st van onderhoud. Epc 996 kwh/m². Vloeropp: 121m² . Vg, wp, gdv, gvkr, vv 335.000€

ROTsElAAR Rustig en resid op 16 are 18 ca. Kelders, liv 65m², vol ing kkn, dubb gar, 2 bad-of doucheks, 4 slpks, bureelhoek. Bwjr 2002. Vloeropp 292m². Epc 152. Vg wp gdv gvkr vv 599.000€

AARschOT Nieuwbouwwoning met tuin in half-open-beb op 4 are 10 ca. Op 1km centrum en 7min van E314. Huis wordt afgewerkt verkocht. Liv, voll ing kkn, badk, 3 slpks, zolder. Vg wg gdv gvkr vv 339.900€

hAAchT Appartement 148m² + terras 18m² + voorterras, op 3de verd met lift. Liv 45m², ing kkn, 3 slpks, badk. Mgl bijkopen garage(s). Zeer goede st. Bwjr 1991. Zonnige inr. Epc 211 kwh/m². 350.000€

KEERBERGEN Landhuis op 5a56ca, inkomhal, living, keuken, berging, garage, 3 slaapks, badk., overdekt terras. CVaardgas. Vloeropp.178m². Bwj1977. Epc 315 kwh/m². Vg, wg, gdv, gvkr, gvv 380.000€

TREMElO Zeer rustig vernieuwd landhuis op 19a30ca. Kelder, living, ing. keuken, veranda, 4 slaapkamers, 3 doucheks, bureel, berging. Cv aardgas. Epc 142 kwh/m². Vg,wg,Gdv, Gvr, gvv.. 380.000€

KEERBERGEN Zr rustig en resid mooi perceel 21 are 28 ca met breedte 36m. Zuid. Liv, ing kkn, gar, badk, 3 slpks + zolder mgl bijmaken slpks. Gd staat. Bwjr 1964. Epc 583 kwh/m². Vg, wp, gdv, gvkr, gvv 388.000€

BOORTMEERBEEK Stijlvol herenhuis in industriezone op 14 are 35 ca. Op 8 min E19. Liv, veranda, kkn, gar, bureel, 4 slpks, badk. Zr gde st van onderhoud. Bjrw ca 1925. Vg geacht, igb, gdv, vkr, gvv. 389.000€

hEIsT OD BERG – ITEGEM Rustig 10 are 80 ca met prachtig vergezicht op Netevallei op wandelsafstand van centrum. Liv, ing kkn, gar, 4 slpks, 2 bad-of dchks. Epc 332 kwh/m². Vloeropp 250m². Vg, lwag, gdv, vkr, gvv. 390.000€

BOORTMEERBEEK Rustig gel woning in pastorale stijl op 4a. Omvat o.a. liv, vernieuwde luxe keuken, bureel, gar, 3 slpks. Zeer goede afwerking. Epc 199 kWh/m². Instapklaar. Vloeropp.: ±225m². Bwj: 2006. 395.000€

TREMElO Landhuis op 18 are. Zuid geor. Volledig onderkelderd met gar, hobbyruimte, wasplaats, bergkelders - ruime liv, ing kkn, badk, 4 slpks. Bouwjr: 1970.

KEERBERGEN Recent vernieuwde villa met praktijk-bureel op 20 are langs verbindingsweg. Liv, ing kkn, 3 burelen, 4 slpks, badk, dub gar. Epc 479 kwh/m².

KEERBERGEN Op 18 are 46 ca. Liv met haard, ing kkn, garage, badk, bureel, 4 slpks. Bwjr 1957 en recent vernieuwd. Vloeropp: 293m². Epc 329 kwh/m².

408.000€

pUTTE-BEERZEl Rustig gelegen met verwarmd zwembad op 7a98ca. Omvat o.a. 2 slks met mogelijkheid tot bijmaken Kamers. Tot. vl. opp.:155m² + zolder. Epc 280. wg-vg-gdv-gvkr-vv 415.000€

KEERBERGEN Vernieuwde woning op 26 are - rustig en zuid gel. Liv, ing kkn, veranda, bureel, 5 slpks, 2 badks, gar. Vloeropp 380m². Epc 281 kwh/m².

hERsElT Hoeve met bijgebouw 288m² rustig gel op 49 are. Liv, ing kkn, badk, gar, 3 slpks, zolder mgl bijmaken slpks. Vloerop 195m². Epc 728. Bj 1920.

KEERBERGEN Vernieuwde hoeve van 360m² - rustig gel op 10 are. Ruime liv + tvkamer, vol ing kkn, sauna, 4 slpks, 3 bad-of doucheks. Zr gde St. Recente inr. Gde afw. Epc 561kwh/m². Vg, wg, gdv, vkr, gvv. 439.000€

TREMElO – BAAl Nieuwbouwvilla op 7 are rustig gel. Liv, vol ing kkn, gar, 2 badof doucheks, 4 slpks, hobbyzolder 66m². Vlopp 213m² + 66m². Btw-stelsel. Epc 106 kwh/m². Vg, wp, gdv, gvkr, vv. 440.000€

KEERBERGEN Gelijkvloers-landhuis op 9 are 95 ca rustig gel vlakbij centrum. Liv 57m² + 23m² veranda, ing kkn, 2 bad-of doucheks, 4 slpks, gar. Instapklaar. Bwjr 1998. Epc 298. Vg, wg, gdv, gvkr, vv 448.000€

Vg, lwg, gdv, gvkr, gvv

425.000€

Vg ag gdv vkr gvv.

425.000€

Vg, wg, gdv, gvkr, vv

398.000€

Vg, wg, gdv, gvkr, vv

Vg geacht, wp, gdv, gvkr, gvv

RIJMENAM grens Keerbergen. Zr rustig en resid op 17 are 70 ca. Zuid. Ruime liv, dub gar, bureelhoek, 3 mgl 4 slpks, 2 bad-of docuheks. Zeer goede staat. Bwjr 1978. Gde st. Vloeropp 260m². Epc 290 kwh/m². 539.000€

hEIsT OD BERG Nieuwe handelsruimte 320m² vlakbij parkeerplein en met doorgang naar Bergstraat. Brede etalage, handelsruimte, kitchenette, sanitair, berging, garage. 540.000€

KEERBERGEN Rustig en resid mooi perceel 30 are 33 ca. Zuid. Liv, kkn, gar, 4 slpks, 2 badks. Epc 657 kwh/m². Vlopp 250m².

KEERBERGEN Gelijkvloers-landhuis 15 are 61 ca met zr mooi achterzicht op groene omg. Liv 53m², verand, vol ing kkn, gar, 2 bad-of doucheks, 3 slpks, zolder mgl inr. Bj 1993. Instapklaar. Epc 230 Vg wp gdv gvkr vv 579.000€

pUTTE Villa van 304m² op 11 are 15 ca. Liv 67m² met oh, ing kkn, garage, 4 slpks, bad-douchek. Zr gde st. Goede afwerking. Bwjr 1997. Epc 310 kwh/m². Vg, verkaveling wg, gdv, vkr, vv. 588.000€

KEERBERGEN Mooie tuin 12 are 57 ca mooi achterzicht groene omg. Ruime living, recente vol ing luxe kkn, gar + carport, 4 slpks, 2 bad-of doucheks, zolder. Instapklaar. Bwjr 1998. Epc218. Vg wgl gdv gvkr vv. 588.000€

BOORTMEERBEEK Stijlvolle villa op 11a30ca met aangelegde tuin. Omvat o.a. living met parket, ruime veranda, 3 à 4 slks. Tot.vl.opp.: 322m². Bwjr:1988. EPC: 180 kWh/m² - UC: 1190375. Vg-wggdv-gvkr-vv. 595.000€

schRIEK Rustig 95 are met tuin en wei. Liv 51m² + 20m² veranda, vol ing kkn, dub gar, badk, 3 slpks + 160m² verdieping mgl bijmaken slpks. Epc 344. Vloeropp 286m² + 160m². Vg wgl gdv vkr vv 615.000€

KEERBERGEN Zr rustig en resid prachtige tuin 28 are met groot zwembad. Liv 51m², vol ing kkn, gar, badk, bureel, 4 slpks. Zr gde st. Bwjr 1984. Epc 296. Vloeropp 275m². Vg wp gdv gvkr vv. 630.000€

schRIEK nabij grens Keerbergen. Rustig gel. Moderne villa op 10a met verwarmd openluchtzwembad. Omvat o.a. 4 slk, bur., gar. Bj:2000. Tot.vl.opp.:285m². EPC: 206 kWh/m² - UC:1374971. Vg-wug-gdv-gvkr-vv 635.000€

KEERBERGEN Zr rustig en resid mooie tuin 15 are 75 ca. Liv 68m² + orangerie 25m², dub gar, 4 ruime slpks, 2 bad-of doucheks. Instapklaar. Bwjr 1996. Vloeropp 317m² + zolder. Vg wp gdv gvkr vv 635.000€

MEchElEN Vernieuwd ruim herenhuis met tuin op 3 are 27 ca. Geschikt vr kantoor-praktijk. Liv, vol ing kkn, praktijk, 5 slpks, badk. Vloeropp: 410m²+kelders. Vernieuwd 2007-2010. Zr gde afw. Gde staat. 645.000€

BONhEIDEN Rustig en resid 10 are 42 ca. Zuid geor. Liv 72m², ing kkn, dubb gar, bureelh, 4 slpks, 2 bad-of doucheks. Zeer goede staat. Bwjr 1972. Vloeropp 307m². Epc 421. 645.000€

hAAchT Volledig gerenoveerde (2004) hoeve van 460m² met tuin op 10 are 28 ca. Liv 92m², voll ing kkn, 2 bad-of doucheks, 4 slpks, dubbele gar + carport. Instapklaar. Epc 196 kwh/m². Vg wgl gdv gvkr gvv 650.000€

BEGIJNENDIJK Zr rustig op 1hectare 18 are met prachtig uitzicht. Living, bureel, 4 slpks, voll.ing.keuken, 3 wc’s, 2 bad/doucheks, dub. garage, bijgebouw, Cv-mazout, Epc 193 kwh/m². Bwj. 2004. Zr gde st. 658.000€

KEERBERGEN Rustig en residentieel gelegen stijlvolle villa op 42a. Omvat o.a. kelders, living met haard, ruim bureel, 5 sks. Tot.vloeropp.: ±510m². Te moderniseren. Vg geacht, wp, gdv, gvkr, gvv. 675.000€

KEssEl-lO GRENs lINDEN Rustig met weiland en bossen op 2 hectare, west. Omvat: inkom, bureel, living, keuken, 5 slaapks, 2 badks, 2 gar, kelders, Bwj 1993. CV-mazout, vloerop:300m², Epc:224 kWh/m². 695.000€

BERlAAR Gerestaureerde hoeve op 52 are met mooie tuin en paardenpiste. Liv, vol ing kkn, 2 badks, bureel 40m², 4 slpks, 2 badks, schuur-gar 100m². Epc 336 kwh/ m². Vg, ag, gdv, vkr, gvv. 750.000€

425.000€

ROTsElAAR “Middelberg” Villa met mooi binnenzwembad - rustig op 36 are met mooie tuin. Zuid. Liv 78m², 5 slpks, 2 bad-of docucheks dub gar. Zr gde afw. Perfecte st. Bwjr 1993. Epc 204 kwh/m². Vg, wp, gdv, gvkr, vv. 815.000€

KEERBERGEN Rustig gel villa op 31a nabij centrum met praktijkruimte. Omvat oa. 2 praktijkruimtes, 5 sks.Tot. vloeropp.:±640m². Bwjr:1975. EPC:433 kWh/m²-UC:1214573. vg-wp-gdv-gvkr-vv. 850.000€

BONhEIDEN Zr rustig en uitzonderlijk gel op 1 hectare 81 are met veel privacy. Zuid geor. Kelder, lig, ing kkn, bureel, 4 slpks, 2 badks, dub gar. Bwjr: 1989. Vloeropp: 354m². 865.000€

KEERBERGEN Zeer rustig en resid op 45 are mooie tuin met zwembad. Liv 67m², vol ing kkn met eeth, dub gar, 2 bad-of doucheks, bureel 26m², 5 ruime slpks. Vlropp: 430m². Vg, wp, gdv, vkr, vv. 885.000€

ROTsElAAR Rustig 21 are 40 ca. Zuidwest. Liv 61m², vol ing kkn, dub gar, bureel, 4 slpks + zolderkamers, 2 bad-of doucheks. Bwjr 2011. Vlropp 368m² + 2de verd. Zr degelijke afw. Vg, wag, gdv, gvkr, vv. 895.000€

ROTsElAAR Exclusieve moderne design villa 15 are. Liv 70m², vol ing kkn, dub gar, atelier 32m², 4 slpks, 2 bad-of doucheks. Instapklaar. Bwrj 2009. Vloeropp 373m². Epc 158. Vg wp gdv gvkr vv. 945.000€

RIJMENAM Prachtig perceel 1 hectare 17 are met woonhuis rustig gel in agrarisch gebied (mgl herbouwen, verbouwen). Liv, kkn, gar, schuur, 3 slpks, badk. Bwjr 1962. Ki 604 - klein beschrijf mgl. 450.000€

KEERBERGEN Resid gel stijlvolle vernieuwde villa op 30a met openluchtzwembad. Liv, vol ing kkn, bureel, 5 slpks, 4 bad/douchek. Zr gde afw. Zr gd st. Epc 354kwh/m². Vlropp 400m². Vg, wp, gdv, gvkr, gvv. 980.000€

KEERBERGEN Rustig en resid in villalaan op 28 are +zwembad. Liv 93m² + tv-kamer, vol ing kkn met eeth, gar 3 wag, bureel 21m², 5 slpks, 2 badks. Zr gde afw. Zr gd st. Vloeropp: 570m². Vg, wp, gdv, gvkr, vv. 995.000€

KEERBERGEN Villa op prachtig domein 1 ha 27 are met tuin en grote vijver. Liv 76m², veranda, ing kkn, 3 à 4 slpks, badk, gar 2 wag + carport 2 wag. Perfecte st. Epc 238 kwh/m². Vg, wg (deels ag), gdv, vkr, vv. 995.000€

KAMpENhOUT Resid gel prachtige tuin 56 are. 2 livings, ing kkn, bureel, 4 slpks, 3 badks, polyvalente ruimte 55m², gastenverblijf met liv, kkn, badk, slpk. Vloeropp 420m². Bwjr 1937. Vg wp gdv gvkr gvv 1.090.000€

KEERBERGEN Vernieuwde villa 72 are. Zuid. Liv 150m² + tv-speelk 56m², vol ing kkn, dub gar+3 carports, bureel, 6 slpks, 3 recente badks. Instapklaar. Vlopp: 800m². Epc 152 kwh/m². Vg, wp, gdv, gvkr, gvv. 1.485.000€

hEIssT-Op-DEN-BERG Rustig gelegen villa met openluchtzwembad, weiland, stallingen. Bouwjaar:2005. Tot. vloeropp.:450m². EPC:144 kWh/m² - UC: 1120108. Vg, wg, ag, gdv, vkr, vv. 1.485.000€

Vg, wp, gdv, gvkr, gvv.

BOUwGRONDEN TE KOOp

wERchTER grens Tremelo – luxe lofts in industrieel gebouw (voorheen graanmolen) gel in rustige en landelijke omg. Lofts van 190m² tot 250m² + terrassen + garageplaats. Van 450.000€ tot 550.000€. Btw 6%.

T 015 52 80 20

30

Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant

KEERBERGEN Rustig gel op 19 are met openluchtzwembad. Zuid-west. Liv, ing kkn, bureel, 2 slpks, badk. Epc 419. Vloeropp 220m². Bwjr 1976. Vg wp gdv vkr gvv..

450.000€

KEERBERGEN Zeer rustig en resid mooie tuin 16 are 78 ca. Liv, vol ing kkn, gar 2 wag, 5 ruime slpks, bad-douchek. Zr gd st. Recente inrichting. Bjwr 1975 Zon inr. Epc 374. Vlopp 270m². Vg wp gdv gvkr vv 478.000€

AARschOT – lANGDORp Rustig in groene omg op 1 hectare 54 are met tuin, wei en bos. Liv 47m², veranda, ing kkn, gar 1à2 wag, bureelhoek, 3 slpks, badk. Vernieuwd 1985. Vloeropp: 300m². Vg, wag, gdv, vkr, gvv. 479.000€

www.schoeters.be

pUTTE GRENs KEERBERGEN Woning met aanpalend bijgebouw met diverse mogelijkheden op 40 are. Liv, ing kkn, ruime veranda, gar, badk, 3 slpks, diverse opslagruimtes/werkruimte. Epc 380 kWh/ m². Wgl, gv, gdv, gvkr, gvv. 480.000€

TREMElO Vernieuwde villa op 15a. Vernieuwd in 2012. Omvat o.a. liv met haard, 4 slks, 2 bad/douchek. EPC: 285 kWh/m² - UC: 1314381. Tot.vloeropp.: 273m². Vg, lw, gvkr, gvv.

485.000€

info@schoeters.be

Vg,wp,gdv,gvkr,gvv.

•SCHRIEK - € 144.500 - 7 are - breedte : 17,7 - 8,3m - rustig gelegen - Trommelstraat rechts van nr 31 •tREmElo - € 150.000 – 5a 80ca - breedte ca 16,9m - zuid georiënteerd •SInt-KAt-wAvER - € 158.000 – half open bebouwing 4 are 21 ca •PUttE - € 165.000 – opp 7a 25ca - ca 16m - paalt aan groene omgeving - Mechelbaan •SInt-KAt-wAvER - € 173.000 – half open bebouwing 5 are 67 ca •BonHEIDEn - € 190.000 - 14a80ca. Breedte: 16,67m. Invalsbaan. Rijmenamseweg. •tREmElo - € 190.000 - 14a 19ca - breedte ca 21,5m - mooi achterzicht op groene omgeving •tREmElo - Baal - € 195.000 – 25 are 50 ca – breedte 45m - zr rustig - zuid •HAACHt - € 208.000 - 9 are 19 ca. Rustig nabij centrum. Mercatorlaan rechts van nr 66. •tREmElo - BAAl - € 208.000 - Rustig - 10 are 62 ca - breedte 22,50m - Weekeindstraat •KEERBERgEn - € 230.000 - 13 are 81 ca - beedte vooraan 15m en achteraan 20m - zuid

T 015 52 80 20

530.000€

Vg, wp, gdv, gvkr, vv.

540.000€

•KEERBERgEn - € 249.000 - 10a 42ca. -breedte 19,21m - rustig op wandelfastand centrum, G. Asselberghsstr •KEERBERgEn - € 260.000 - 17 are 51 ca. -gem. 27m breed - Nieuwstraat r.nr.214 •KEERBERgEn - € 278.000 - opp 17a 55ca - ca 25,4m - Tremelobaan vlakbij centrum •KEERBERgEn nabij grens Rijmenam - € 295.000 - 15 a – breedte 42m. Zeeptstraat •KEERBERgEn - € 298.000 Perceel bouwgrond 28a69ca langsheen Tremelobaan. Breedte: ca 39 m. Zuiden vooraan. •KEERBERgEn - € 298.000 - 15a85ca. Gem. 27m breed – rustig – west - Duivenbergen •RIjmEnAm - € 315.000 - Rustig mooi achteruitzicht op groene omgeving. Op wandelafst centrum en scholen. 15 are - breedte: ca 22,5m •KEERBERgEn - € 320.000 - 32a - 40m breed - geschikt voor duo-wonen (2app) of wonen met kantoordiensten •RIjmEnAm - € 337.000 - Rustig 19a 86ca - vooraan 27,5m en achteraan 31,5m. Oude Booischotsebaan 44 •KEERBERgEn - € 355.000 Opp: 32 are 82 ca met privé weg. Breedte: ca 52m. Resid in villalaan. Fazantendreef. •KEERBERgEn - € 490.000 - 30 are - 42m breed - Vlieghavenlaan - zr rustig en zr resid in golf- en meerdomein •KEERBERgEn - € 510.000 Projectgrond 6a in centrum. Handelsglvl ca 560m² bebouwd en 3-tal app op verd.

www.schoeters.be

info@schoeters.be31


Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant

Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant Brusselsesteenweg 518 3090 Overijse

Nest - immo DILBEEK

Goed gelegen volledig gerenoveerd appartement met 2 slpk op 2de verdieping. Ruime lichtvolle living met US ingerichte kkn, hal, apart toilet, badkamer (met ligbad en lavabo) en achteraan twee slaapkamers (waaronder één met terras/balkon). Beantwoordt aan het hedendaags comfort. Individuele verwarming op gas. Elektrische installatie volledig conform Directe nabijheid openbaar vervoer, handelszaken en scholen. EPC: 115 kWh/m². U.C. 924279. 215 000E

DILBEEK

www.immoferco.be Overijse

DILBEEK

Zeer goed gelegen gesloten garageboxen (aantal 9) en aanpalende grond van 4 are gelegen in woongebied. 219 000E

DILBEEK

Aangename, hernieuwde woning. Glvl: inkomhall, eetkamer en salon, nieuwe kkn, wc, voll ing bdk met hoekbad, inloopdouche en lavabo. 1ste verd: 2 slpk, wc. Zolder: slpk + opbergruimte. Kelder. Garage. Klein terras. Dubbel glas in pvc. CV op gas met hoogrendementsketel. Vernieuwde electriciteit. Gelegen in een rustige woonwijk en op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. EPC: 490 kWh/m². U.C.1357565. 264 900E

Woning met volgende indeling: Glvl: inkomhall, aparte wc, niet ingerichte keuken, 2 kamers evt om te vormen tot living, veranda, garage. 1ste verd: 2 slaapkamers, nachthall, aparte wc, te vernieuwen badkamer. 2de verd: inrichtbare zolderruimte, 1 slaapkamer. Dak te vernieuwen. CV op gas. Dubbele beglazing. Zuidgericht tuintje met zicht op de velden. EPC: 587 kWh/m².

DILBEEK

DILBEEK

Ruime 4-gevelwoning. -1 (niv straat): bureel, bar, aparte wc, sauna. Glvl: living met veel lichtinval en o-h, ing kkn, inkomhall met wc, wasplaats. 1ste verd: 3 slpk waarvan 1 met douchekamer, bdk, 2 wc’s, terras. CV op gas met vernieuwde ketel (2007). Mooie tuin met tuinhuis. Mog voor vrij beroep. Oprit voor 3 wagens. Goed gelegen in de nabijheid van scholen, winkels en openb verv. EPC: 355 (001022743). Bod vanaf 425 000E

DILBEEK

1070 BRUSSEL

1070 BRUSSEL

HERNE

Gratis schatting

In een residentiële en rustige buurt vlakbij het centrum van Overijse, mooie klassieke VILLA, bj 1970, voll gerenoveerd, op 5a 40ca. ± 207m² bew opp + garage (± 35m²). L-vormige liv/eetk met o-h ± 45m², family room ± 14m², super uitgeruste kkn ± 10m², 4 slpk (± 20-16-16-13m²), bureau, 2 bdk waarv 1 nieuwe met douche, gar 2 wagens met autom poort. Verwarming met gas. EPC 430 kWh/m². 385 000e

Overijse

Uw woning, gekocht of verkocht, door slechts "1" contactpersoon.

In een rustig en residentiële buurt, mooie VOLLEDIG TE RENOVEREN VILLA type serristenhuis uit de jaren 30 is geïmplanteerd op een terrein van 11a 4ca en heeft ongeveer 200m² bewoonbaar. Glvl: liv/eetkamer +/-42m², ing kkn +/11m², slpk +/-20m² + dressing & bdk, gar 2 auto’s. 1ste : 3 slpk (+/-17,5-15-12m²) & bdk. 2de : 2 zolders (19 & 17m²slpks mog). Cv op stookolie. EPC 922 kWh/m². 369 000e

Huldenberg

275 000E

Zeer rustig landelijk gelegen 4 gevelvilla in residentiële buurt. Glvl: inkomhal, wc met wasbakje, bureel, keuken met ontbijthoek, ruime living met o-h en massief parket, garage. 1ste verdiep: drie slaapkamers (met parket), badkamer, aparte wc, zolderruimte. Cv op mazout (recent 2010). Dubbele beglazing (hout). Nabijheid openbaar vervoer. EPC: 388 kWh/m². U.C. 065354-05-7. 399 000E

Deze instapkl ruime duplex (180m²) van 2008 biedt al het hedendaags comfort. Het app is gelegen in een villa-app complex (Wittouck Village) aan de achterzijde van het domein. Rust en kalmte gegarandeerd. 1ste V: ruime liv/eetk met open 100% ing kkn, 2 slpk, bdk, berging, apart toilet en inkomhal. 2de V: 2 ruime slpk (30-20m²), douchekamer 8m² met wc. Zongericht terras met uitzicht. Kelder 16m² en binnenstaanpl. Indiv verwarming op gas. EPC: 114 kWh/m². U.C. 01375791-010-2. 349 900O

Klein Heiken 19 - 2180 Ekeren

0472 / 370.880 - info@ellex.be

Aangename, knusse villa, in een rustige, residentiële wijk. Glvl: inkomhall, ruime living met veel lichtinval en o-h, mooie ingerichte keuken, veranda met zicht op tuin, badkamer, 1 slaapkamer. 1ste verd: 2 slaapkamers. Kelder, garage voor 1 wagen, buitenstaanplaats. CV op gas (vernieuwd), waterverzachter, dubbele beglazing. EPC: 659 kWh/m². U.C. 1397353. 345 000E

SINT-PIETERS-LEEUW

Overijse

DILBEEK

U zoekt al lang een gelijkvloers appartement met grote tuin, garage en drie slaapkamers in een klein gebouw met weinig lasten? Dan hebben wij een aangenaam instapklaar appartement voor U. Goed gelegen met onmiddellijk openbaar vervoer in de nabijheid. EPC: 330 kWh/m². U.C. 1329153-06-9. 295 000E

Woonhuis met 4 app-ten. Glvl: 3 slpk-app 145m² met terras en grote tuin. 1ste en 2de verd: 1 slpkapp 45m². 3de verd: 1 slpk-app met mezzanine 65m². Voll gerenoveerd: nieuw dak met onderdak en isolatie, voll nieuwe elektriciteitsinstallatie, nieuwe bad- en douchekamers, nieuw ing kkns, nieuw raamwerk pvc dubbel glas. Alle nutstellers zijn individueel. CV op gas, individueel. Nabij handelszaken, scholen en openb verv. Momenteel verhuurd. EPC app 1: 437 kWh/m². U.C. 000017-0. EPC app 2: 186 kWh/m². U.C. 0000056. EPC app 3: 202 kWh/m². U.C. 000006-2. EPC app 4: 912 kWh/m². U.C. 000004-9. 499 000E

32

DILBEEK

Tel + 32.2.657.04.12 Fax + 32.2.657.28.67 mail@ferco.be

Persoonlijke & professionele aanpak van "A" tot "Z". In residentiële buurt van Jezus Eik, vlakbij winkels en openb verv, mooie BEL ETAGE, bj 1975, met terras en tuin. Mooie volumes en zeer aangenaam. Circa 220m² bew. Living/ eetkamer met open haard en parketvloer +/-50m², veranda 15m², super ing kkn (2010) 11m², 4 slpk (20-17,5-17,5-14m²), bdk, doucheruimte, verwarming op mazout, gar 2 auto’s ach395 000e ter elkaar, waspl, alarm. EPC 212 kWh/m².

In rustige, groene omgeving, nabij centrum, klassieke, karaktervolle VILLA, bj 1974, op 12a44ca. Door zijn hogergelegen ligging is er veel privacy met mooie (ver)zichten. Goed onderhouden, gerenoveerd, instapklaar. 233m² bew opp + 71m² (kelders en garl). Liv 45m², nieuwe super ing kkn, 5 slpk, bur, bdk, 2 doucheruimtes, 2 mooie terr en ruime achtertuin, verw. 473 000e stookolie, zolder, parking. EPC 268 kWh/m².

Oudesmidsesstraat 20, 1700 Dilbeek BIV: 503 184

w w w. e l l e x . b e Tel. 02/ 569 99 99 Fax 02/ 460 03 83

Email: info@immoprodilbeek.be

IMMOpro,

Professioneel woonadvies... NIEUW TE NINOvE

Goed gelegen tweeslaapkamers gelijkvloersappartement met terras. Ruime living (30m²), grote keuken, apart toilet, badkamer met ligbad, hall. Berging en kasten. Kelder. Nabijheid RING , Westland Shopping center en openbaar vervoer. EPC: 479 kWh/ m². U.C. 155897-01-70. 159 000E

LENNIK

Zeer praktische gelijkvloerse woning met veranda. Aangename ruime living in L-vorm, nieuwe ingerichte kkn, inkomhal met wc, nachthal, bdk en 3 slpk. Ondergrondse garage en kelders. Grote inrichtbare zolder over de volledige bebouwde oppervlakte. De elektrische installatie werd volledig vernieuwd, alsmede de badkamer en de keuken. Tuin aan de achterkant met nieuw tuinhuisje. EPC: 707 kWh/m². U.C. 0720144-04-6. 364 000E

Penthouse gelegen op de 5de verd, met lift. Ruime liv met open ing kkn, de living vloeit over naar de lange inkomhall. 1 grote slpk met aanpalend de bdk met ligbad en regendouche. Aparte wc en opbergmogelijkheden. Veel licht door de vele veluxramen met een open en ruim gevoel. Mooi zicht op Brussel. Leuke kalme buurt en in de nabijheid van winkels, scholen en openb verv. Mog voor aankoop ondergrondse parking: 15.000€. EPC: 631 kWh/m². U.C. 157375-01-8. 187 000E

Zeer rustig landelijk gelegen woning met 3/4 slaapkamers. Voor liefhebbers van rust en groen. EPC: 646 kWh/m². U.C. 20133025-01396890-014-6. 279 000E

BEERSEL

1080 BRUSSEL

Het meest bijzondere aan dit huis zijn de magische compactheid, de grote lichtinval en de ligging midden een prachtige tuin waarop u vanuit elk raam een uitzicht hebt. De woonkamer geeft uit op een groot terras met betonnen balustrade die elke inkijk belet. ‘s Winters schijnt de laagstaande zon tot in de kleinste hoekjes naar binnen, ‘s Zomers beschermt een betonnen luifel tegen de hoogstaande zon. Gelegen in een zeer rustige, groene omgeving en toch op geringe afstand van de Ring en het openb verv. EPC: 475 000E 265 kWh/m². U.C. 20130629-0001400160-011-7.

02 - 466 82 84 Ninoofsesteenweg 87 - 1700 Dilbeek

BRUssELsEsTEENWEg DENDERLEEUW

Polyvalente woning met een zeer ruim woongedeelte en een professioneel gedeelte met aparte inkom. Dit pand is de ideale woning voor een groot gezin (5 slpk) en het uitoefenen van een beroepsactiviteit zoals een dokterspraktijk, veeartspraktijk, kinesitherapeut,... Het dak en de kkn zijn in 2006 vernieuwd. Nabij scholen (NL/FR), openb verv en winkels. Mog om bouwgrond naast het pand aan te kopen dat momenteel dient als gedeeltelijk een parking voor 2 wagens en een gedeelte tuin voor de woning. EPC: 433 kWh/m². U.C. 155816-01-9. 499 000E

www.nest-immo.be

Iddergem. Charmante half open bebouwing op een terrein van 225m² met zuidgeoriënteerde tuin en terras. 3 slaapkamers, garage voor 2 wagens, gelegen in een rustige straat met alle comfort in de onmiddellijke omgeving !! 179 000e

assE

Moderne villa in residentiële omgeving met een bewoonbare oppervlakte van nog 393m²!!. Strategisch gelegen in een doodlopende straat. Het landelijke terrein van 8 are geeft rechtstreeks zicht op velden en kouters. Alle moderne technieken aanwezig! 645 000e

Project bestaande uit 12 appartementen met ruime terrassen en garages. Op een boogscheut van het centrum. Alle comfort in de onmiddellijk omgeving terug te vinden. Plannen en informatie op kantoor.

gOOIk

Nabij het dorpscentrum van Gooik kan u deze instapklare karaktervolle woning terugvinden. Door de jaren is dit huis steeds gemoderniseerd waardoor alle comfort aanwezig is. Op de verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers + een inrichtbare zolder als 3e slaapkamer. 199 000e

Prijzen vanaf 170 000e

EvERE

appELTERRE

Charmante open bebouwing op een terrein Stadswoning met 4 slaapkamers!! bewoonvan 8 are in een landelijke omgeving. 4 bare oppervlakte van 150m². Gerenoveerd slaapkamers + dressing!! Aangelegde tuin met bewaring van authentieke materialen. met siervijver. volledig instapklaar! 299 000e

NINOvE

245 000e

LIEDEkERkE

Handelswoning met grote atelier/werkruimte van 130m²+winkelruimte van 62m². Appartement op de verdieping met 4 slaapkamers! Badkamer met ligbad en douche, living in parket… Gelegen in een winkelstraat nabij het centrum! 250 000e 199 000e

Prachtig appartement in centrum ninove!! Ruime living in parket, badkamer met ligbad en douche afgewerkt in natuursteen. 2 slaapkamers + ingebouwde dressing!! een buitenkans!!

www.immoprodilbeek.be 33


Verkoop - Verhuur : Vlaams - Brabant

Verkoop - Verhuur : De Kust

KANTOOR AFFLIGEM BRUSSELBAAN110

NINOOFSESTEENWEG 4A

bvba.accenta@telenet.be

accenta@telenet.be

TE HUUR

WWW.IMMOAccENTA.BE

053/41.57.92

aalst

02/308.33.83

Heel mooi recent (‘09) 2 slaapkamer appart. op 2de verd. m. ruim terras en lift, kelder en inpandige autostaanpl., onmidd. buurt v. winkels en 5 min van station, werkelijk instapkl.! EPC: 129 kwh/m².

ronse Resid. en rustig gelegen bungalow op 18a : in-

erembodegem Gerenoveerde (‘06) eengezins- erembodegem Solide, rustig gelegen rijwoning

sint-Pieters-leeUW Solide 3-gevelwoning op 3a 30ca. Inkomhal, leefruimte, kkn, veranda, 3 slpk, bdk, zolder, afz garage en gezellige achtertuin. Rustige ligging en goede bereikbaarheid, op 5’ van Bergense Steenweg, EPC 1006kWh/m² U.C.1330791.

beersel Villa gelegen in rustige en mooie omgeving met een grote tuin van 15a 21ca, palend aan het Kleetbos ... Inkomhal, vestiaire, wc, liv met haard, kkn, 4 slpk, bdk, zolder, voll. onderkelderd. (Garage, stookplaats,.... ), EPC 795 kWh/m² U.C.1350284.

erembodegem Deels gerenoveerde vrijstaan- affligem Stevige, gezonde en heel goed onder-

borchtlombeeK Bouwgrond (46a 50ca) voor lenniK/schePdaal Hoeve-fermette op lenniK Te met renov. hoevewoning met weide, uit- 10a77ca, met zeer veel uitbreidingsmogelijkheden dankhoeve in L-vorm vloerplaat (4x12)+(8x20m), metvele dakverd

op 3a 45ca, nieuwe ramen, 2 ruime slaapkamers, zolder met vaste trap=mog. + 2 slpk, kelder, inpandige zijingang, 2 min station en E40. EPC: 808 kwh/m².

houden 4-gevel (‘72) met 2 slpk + bureel, volledig onderkelderd +/- 117m², ideaal vr kl. zelfstandige, op 1 min van E40, 5 min (fiets) station Liedekerke. EPC: 442kwh/m².

affligem Knusse ééngezinswoning op N9 (=openb. vervoer + winkels), gerenoveerd in 2004. 2 slpk + zolder met vaste trap (= 2 slpk), nieuw: ramen, dak, elektr., keuken, badkamer, enz., ideale starterswoning. EPC: 534kwh/m².

affligem Gezellige en goed onderhouden 3-gevel

De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan, Blankenberge, Knokke-Heist

breidingsmoglijkheden dankzij de straatbreedte van 28m. (160m²). Grote glaspartijen (prachtig zicht op omheinde tuin). Na werken straatje. kan u vanuit de woning en vanop uw terras Doodlopend 10’ m station Liedekerke /Ternat/E40. Gd (zuidwest georienteerd) eenomg. prachtig bereikbaar en kindvriendelijke Gvg,zicht Ag, Gdv, Gvkr, Gvv.

antwerpen

vlaams-brabant

komhal met toilet, living met cassette, ing kkn, berging, bdk en slpk. Zolderverd met 2 kamertjes. Zuidterras (+100m²) schitterend panoramisch zicht. Ruime gar/atelier, carport naast de woning. EPC620 kWh/m² U.C.669594.

zij aanpalende stallingen. De woning werd grotendeels gerenoveerd maar moet verder afgewerkt worden. Bruto opp. 435m²!!!!!! EPC 351kWh/m² UC13438.

NI EU W EV OO RW AA RD EN

de HOB, nieuw: dubbele beglazing(pvc), elektriciteit, cvaardgas, keuken, badkamer, enz., 3 slpk, zolder (mog. tot extra kamers), terras, zongeoriënteerde tuin, garage, Laag beschrijf mogelijk. EPC 657kwh/m².

van pagina 35 tot en met pagina 43

kust

lede Resid. villa met praktijk op 31a met straatbr 65m, (+/500m²) met prachtige parktuin. Authentieke materialen, imposante inkomhal, kelder en dubb gar. Uitbreiding mog dankzij aanpalende bouwgrond. Handelsfunctie mog, goede bereikbaarheid en geschikte commerciële ligging. EPC 611 kWh/m². UC1249497.

woning met 3 slpk, inkomhal, ruime living met open keuken, 2 toiletten, badkamer, kelder, zuid-georiënt. tuin met mooi terras toegang via zij-ingang. EPC: 309 kwh/m².

DE Kust

KANTOOR HERNE

woning, in het centrum van Essene (deelgemeente van Affligem), reeds vernieuwd dak, 2 slaapkamers, zolder (mog. in te richten tot 2 slpk), tuin, ideale starterswoning. Laag beschijf mogelijk, EPC 837 kwh/m².

lenniK Te renoveren hoeve op 14a50ca met reeds roosdaal Te renoveren half-open bebouwing op goedegekeurde plannen en vergunnigen. Mooie schuur, +/-24m gevel, landelijke en rustige ligging, doch met goede verbindingsmogelijkheden.

+/-10a met heel wat uitbreidingsmogelijkheden.Indeling: ink, tech.lok, leefrmte, keuken, badkamer, 3 slpk, zolder. Rustige ligging met gde bereikbaarheid. Epc 879 kWh/m² Gvg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv.

DOmEIN KARThUIzER TE NIEUWPOORT / OOSTDUINKERKE NIEUW PROJECT - UNIEKE CENTRALE LIGGING - AAN DUINENGORDEL • Ruime terrassen met verzichten • Op wandelafstand van de dijk, de zee en het strand • Ondergrondse parkeergelegenheid en aparte fietsberging

affligem Rustig gelegen bungalow (‘68) op +/- 10 are, 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken met veranda, 2 garages, op 2min v/h centrum. EPC 622 kwh/m².

asse (ZelliK) Vrij rustig gelegen ééngezinswoning in doodlopende straat met 3 slpk, garage, zuidgeoriênteerde tuin, dubbel glas, nieuwe elektr., inrichting te actualiseren, EPC 796 kwh/m².

erPe-mere Charmante bungalow gelegen in een Westrem Bouwgrond voor HoB (laatste stuk!), doodlopend straatje met grote tuin, terras en garage. Inkomhal, living met open keuken, 2 slpk, grote badk. waspl. Gde bereikbaarh. EPC 530kWh/m² UC 1182201, Ag, Vg,Gdv,Gvkr, Gvv. 299.000€

met grote bebouwbare opp (7m x 12m) + gar. 1ste verdieping 84m² + zolder. Gvg, Wg, Gdvg,vv, vkr.

AANKOOp - vERKOOp - vERHUUR - BEHEER - OvERLATING 34

VOOR mEER INfO EN VERKOOP Contacteer Rik Pype - verkoopkantoor Kinderlaan 17, Oostduinkerke Projectrealisator: Coussée-Bostoen Invest nv - Industrieweg 74, Roeselare

058 24 24 27 - info@domein-karthuizer.be - www.domein-karthuizer.be

Vind nog meer panden en foto’s op LogiC-immo.be

35


Verkoop - Verhuur : De Kust

Verkoop - Verhuur : De Kust

Prestigieuze residentie ‘Queens Avenue I’ Duinenweg/Koninginnelaan | MIDDELKERKE

TALLIEU & TALLIEU - WWW.TNT.BE

BE S VA TE P N M RIJ ID S/K DE W LK AL ER ITE KE IT

Bezoek onze 20 andere topprojecten op onze website!

Verkoop nieuwbouw Verhuur seizoen ons kantoor zeedijk Albertstrand 502 8300 knokke-heist Tel: 050 60 17 82 Fax: 050 62 15 09 agence@immo-woestyn.be www.immo-woestyn.be

EXCLUSIEF TE KOOP - Landhuis Damme:

EXCLUSIEF TE KOOP - Woning Duinbergen :

Uniek gelegen, authentiek en prachtig gerenoveerd landhuis aan de Damse Vaart. Woonkamer met open haard, leeshoek, keuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 douchekamers, hobbyruimte van 50 m², wasplaats, wijnkelder, garagebox, zeer goed onderhouden tuin met vijver. (Vg, Ng, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 215 kWh/m² - UC 1321164

Zeer goed gelegen woning op 100 m van het Strand in een residentiële wijk te Duinbergen. Living uitgevend op grote zonneterras en tuintje, keuken, 4 grote slaapkamers, 1 badkamer, berging. Garagebox en oprit voor een wagen. PVC ramen, gas verwarming. Bew. opp 164 m² (Vg, Wg, Gdv,Gvkr, Gvy) EPC: 432 kWh/m² - UC 1262158

TE KOOP - Duplex Albertstrand:

EXCLUSIEF TE KOOP- Triplex Albertsrand:

Uniek luxe duplex appartement met groot zonneterras en uitzicht op zee en open zicht over de villa’s te Duinbergen. Living met haard, open keuken met bar, woonkamer met TV, 3 slaapkamers, bad –en douchekamer, en 2 garageboxen. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 260 kWh/m² - UC 1043-G-2006_219/ EPO2064/E109/D01/SD014

Prachtig zongericht triplex appartement met zonneterrassen in recente residentie op de zeedijk met panoramisch zeezicht. Living, open keuken met eetkamer, 3 slaapkamers met bad en douchekamers, dressing, wasplaats, ruime kelder en fietsenberging. Aankoop parking mog. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 172 kWh/m² - UC 1217714

EXCLUSIEF TE KOOP- Duplex appartement:

EXCLUSIEF TE KOOP- Albertstrand:

Gelegen aan het J. Stubbenpark, de residentie in cottage stijl ligt op een van de mooiste locaties vlakbij de Zeedijk te Duinbergen. Living met uitstekend zicht over de Zee, terrassen, open keuken, wasplaats, 3 slaapkamers met bad en / of douchekamer. Brede gesloten garagebox in het gebouw. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 165 kWh/m² - UC 1330526

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen op de Zeedijk tussen het Casino en de Meerlaan te Albertstrand. Ruime living met open haard en terrasje, eetplaats, moderne keuken, 3 slaapkamers, terras achteraan, bad en douchekamer. Kelder fietsenberging in het gebouw. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 164 kWh/m² - UC 1277448

TE KOOP- Zeedijk Albertstrand:

EXCLUSIEF TE KOOP- Duinbergen:

Zeer goed gelegen appartement tussen het Rubensplein en het Casino. Aangename living met mooi zijdelings zeezicht, gesloten keuken met een achterbalkon, 2 grote slaapkamers , 1 kinderkamer, 1 badkamer, vestiaire en berging. Kelder en fietsenberging in het gebouw. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: 227 kWh/m² - UC 1150797

Zeer goed gelegen appartement in villa residentie op 50 m van de Zeedijk. Zeer leuke hoekliving met een uitstekende orientatie, met terrassen en zijdelings zeezicht, 2 slaapkamers met bad en douchekamer. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox. (Vg,Wg,Gdv, Gvkr, Gvy) EPC: 217 kWh/m² - UC 435344

EXCLUSIEF TE KOOP- Penthouse Duinbergen:

TE KOOP- Nieuwbouwappartement Duinbergen:

Prachtig gelegen penthouse appartement te Duinbergen op 50m van het strand. Ruime living met groot zuid georiënteerd zonneterras ( 40 m²) met zicht over de minigolf. Eetkamer, open keuken, 2 slaapkamers met achterterras, 2 badkamers, wasplaats. Aankoop 2 parkings mog. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvy) EPC: 378 kWh/m² - UC 1131101

Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en slaaphoek op de zeedijk vlakbij het Zeilschool te Duinbergen. Living met terras, open keuken, hall met vestiaire, bad en douchekamer. Mogelijkheid tot aankoop van 1 of 2 parkings. Aankoop onder registratie kosten. (Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv) EPC: in opmaak

Koninginnelaan

Residentie Queens Avenue I, een architecturaal hoogstaand nieuwbouwproject gelegen in de Koninginnelaan/Duinenweg te Middelkerke. Deze residentie biedt onze klanten het comfort van de zee en de onmiddellijke nabijheid van het centrum. Het project omvat 48 appartementen met een mooi en ruim zonneterras (2 m diepte) en 54 ondergrondse garageboxen.

Aedimar, niet zomaar een TOPinvestering aan zee...

Voor inlichtingen: Aedimar nv www.aedimar.be - info@aedimar.be - 0495 26 40 69

De appartementen in Queens Avenue I genieten allemaal een hoogstaande afwerking. Verder kan u steeds gebruik maken van de grote fietsenberging in de residentie. Het project zal een duurzaam karakter krijgen en een meerwaarde betekenen voor de buurt waarin wordt geïnvesteerd.

V V V

Uw garantie op kwaliteit ■ aantrekkelijke inkom met videoparlofoon

■ luxueuze keuken met Miele toestellen twv 12.500 euro afgewerkt met

een granieten of composiet werkblad

■ volkeramische vloeren 60x60 twv 100 euro/m2

■ wandtegels tot plafondhoogte

■ Detremmerie badkamermeubel met ingebouwde lavabo’s, boven-

kasten met spiegeldeuren en lichtluifel twv 3.000 euro

1 slpk. €145.000 - 2 slpk. va. €200.000 - 3 slpk. va. € 230.000 duplex va. €280.000 - penthouse €340.000 - garage va. €47.000

V

Duinenweg

■ Condensatie combiketel op aardgas

V V

V

■ Ruime gezamenlijke fietsenberging

■ AANNEMER ■ BOUWHEER ■ PROMOTOR ■ VERKOPER ■

MODELAPPARTEMENT TE BEZICHTIGEN OP ZATERDAG 27 JULI en ZATERDAG 24 AUGUSTUS

Troonstraat 60 • 8400 Oostende • Tel. 059 80 91 91 Burelen open: ma-vrij: 8.30-12 & 13-18 u. • zat: 10-12 & 14-18 u.

BLANKENBERGE

- OLV - straat 14

Residentie Ghislain I, 100m van het strand. Parkeergelegenheid in het gebouw beschikbaar. Laatste dakduplex (285.000 €) en laatste 3 slpk appartement (300.000 €) te koop !

www.vastgoed-degroote.be

BLANKENBERGE - J de Troozlaan 66 Residentie Ghislain II, 100m van het strand. Parkeergelegenheid in het gebouw beschikbaar. Prijs vanaf 201.000 €

*alle prijzen excl. kosten, registratie op de grondwaarde en BTW op constructiewaarde

36

VDG_LI_C_Queens_Av.indd 1

10/07/13 11:00

37


Verkoop - Verhuur : De Kust

Verkoop - Verhuur : De Kust

INVESTEER VEILIG UW KAPITAAL IN TOPVASTGOED AAN ZEE

OPENDEUR zat. 27 juli - zon. 28 juli van 1 tem 15 augustus

Bezoek onze 20 andere topprojecten op onze website! tallieu & tallieu - www.tnt.be

Oj Ec T PR NI EU W UN IEK OP E fR ZE ON E E TA N D LE UIN ZIch EN TE N

Zeedijkresidentie ‘North Beach’ Zeedijk - Duinenweg | OOSTENDE/RAVERSIjDE 1 slpk. VERKOchT - 2 slpks. €220.000 - €575.000 - 3 slpks. €275.000 - €695.000 Penthouse 3 slpks. €725.000 - €1.400.000 - ruime garageboxen va. €45.000

ma tem vrij: 14-17u zat & zon: 11-16u

Residentie ‘Antaris’ Rozenlaan 17-21 | bREDENE 1 slpk. va. €155.000 - 2 slpks. va. €190.000 - dupl. 2 slpks. €265.000 dupl. 3 slpks. €325.000 - Garage va. €32.000

OPENDEURDAGEN Vakantiedomein Zee & Polder | Lombardsijdelaan 153 - Westende Nieuwe vakantiewoningen te koop. Bezoek het domein en de ingerichte kijkwoning tijdens de opendeurdagen of na afspraak. Vraag onze nieuwe brochure. GRATIS BADLAKEN VOOR ELKE BEZOEKER TIJDENS DE OPENDEUR.

Zeedijkresidentie ‘Hermes’ Zeedijk/Manitoba helling | DE hAAN/WENDUINE 1 slpk. €260.000 - 2 slpks. va. €435.000 3 slpks. VERKOchT - gar. va. €62.000

Stationsstraat 33 - 8420 De Haan 059 / 23.33.23 de.haan@immo-belgium.be

RO yA LE

TE RR AS SE N

Residentie ‘Queens Avenue I’ Koninginnelaan | MIDDELKERKE 1 slpk. €145.000 - 2 slpks. va. €200.000 - 3 slpks. va. €230.000 duplex va. €280.000 - penthouse €340.000 - garage va. €47.000

Residentie ‘Park Lane’ Parklaan 13-25 | bREDENE Laatste 2 duplexappartementen 2 slpks. €300.000 n REEDS AfGEWERKT n

Residentie ‘Kennedy’ Verlaatstraat 58 | OOSTENDE (aan Kennedy Rondpunt, naast Notariskantoor) 1 slpk.: VERKOCHT - 2 slpks. va. €195.000 - 3 slpks.: VERKOCHT Penthouse: VERKOCHT - garage va. €26.000

T| 0497/47 13 13 www.zee-en-polder.be

Franchommelaan 72 - 8370 Blankenberge 050 / 42.70.80 blankenberge@immo-belgium.be

De Haan

De Haan

De Haan

De Haan

Landelijk woning met grote tuin. Opp. 1675m². 3 slpk. Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv. EPC 956 Kwh/ m² UC= 1372693. 350.000 €

Ruime, half-open bel-etagewoning met 4 slpk. Opp. 241m². alle komfort. Prijs: 290.000,-€ VG/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv. EPC: 360 Kwh/M². UC= 1216355

Vernieuwde villa op ‘t villapark. Opp. 195m², 2 parkings, 3 slpk. Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Vv. (geen domiciliëring toegelaten). 200.000 €

Landelijke 3-gevel bungalow. 3 slpk., meerdere mogelijk. Opp. 622m². 260m² woonruimte. EPC 290 Kwh/m² UC= 882922. Vg/Wg.Gdv/Gvkr/Gvv. 369.000 €

BlankenBerge

BlankenBerge

BlankenBerge

rumBeke - roeselare

Nieuwbouwapp. met verschill. types. 1 of 2 slpks. Zuidgerichte terrassen en mooie afwerking. Bezoek nu het modelappartement. Vg/ Wg/Gdv/Gvkr/Gvv.

Zeer ruime maar grondig op te frissen rijwoning. Zuidgerichte koer. Opp. 120m2. VG/Wg/Gdv/ Gvkr/Gvv. EPC: 526 Kwh/M2. UC= 1041662. 179.000 €

Recent app. (1999) met zicht op zee. Parketvloer. 2 slpks. Opp. 70 M². Ook nog een 1-kamer te koop in dit gebouw. Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv. 289.000 €

Nieuwbouwapp. met 2 slpks. +-75m². Centrum Rumbeke. Zowel vooraan als achteraan terras. Mooie afwerking. Elke slpk heeft zijn eigen badkamer. EPB 95 Kwh/M2. Vg/Wg/Gdv/Gvkr/Gvv. 235.000 €

n AANNEMER n BOUWHEER n PROMOTOR n vERkOPER n

Troonstraat 60 • 8400 Oostende • Tel. 059 80 91 91 Burelen open: ma-vrij: 8.30-12 & 13-18 u. • zat: 10-12 & 14-18 u.

www.vastgoed-degroote.be 38

VDG_LI_G_aanbod_2.indd 1

10/07/13 11:14

39


Verkoop - Verhuur : De Kust

Verkoop - Verhuur : De Kust

EEN GARANTIE OP EEN STIJLVOL, LUXUEUS AFGEWERKT APPARTEMENT, E N KE L O P TOP LO C ATIE S

OP EEN TOPLOCATIE TE OOSTENDE

ZEEDIJK ZEEDIJK ZEEDIJK 115 115 115 •• • 8400 8400 8400 OOSTENDE OOSTENDE OOSTENDE - -MARIAKERKE - MARIAKERKE MARIAKERKE •• • TEL. TEL. TEL. 059 059 059 50 50 50 64 64 64 27 27 27 •• • FAX FAX FAX 059 059 059 51 51 51 22 22 22 43 43 43 •• • info@vastgoednaessens.be info@vastgoednaessens.be info@vastgoednaessens.be Naessens Naessens David David David - zaakvoerder -- zaakvoerder zaakvoerder - erkend -- erkend erkend vastgoedmakelaar vastgoedmakelaar BIVnr BIVnr BIVnr 500261 500261 500261 - expert --51 expert expert onroerende onroerende goederen goederen goederen Zeedijk 115 • Naessens 8400 OOstende • Mariakerke • vastgoedmakelaar tel. 059 50 64 27 • Fax : 059 22 onroerende 43 • info@vastgoednaessens.be

ORIENT EXPRESS - Visserskaai 8

Instapklare appartementen – 3 slaapkamer vanaf 325.000 e

LION D’OR - Visserskaai 28

Oplevering juni 2013 –laatste app 2de verd 510.000 e

naessens david - zaakvoerder - erkend vastgoedmakelaar BiVnr 500261 - expert onroerende goederen TETE TE KOOP: KOOP: KOOP: Oostende Oostende Oostende TETE TE KOOP: KOOP: KOOP: Oostende Oostende Oostende TETE TE KOOP: KOOP: KOOP: Oostende Oostende Oostende TETE TE KOOP: KOOP: KOOP: Oostende Oostende Oostende TETE TE KOOP: KOOP: KOOP: Oostende Oostende Oostende Woning Woning Woning vlakbij vlakbij vlakbij hethet het centrum. centrum. centrum. OpOp Op hethet het OOstende OOstende verhoogde verhoogde verhoogde Prachtig hoekappartement op de 6e Art-Deco appartement met zijzeezicht, hetverdieping van residentie Royal Palace welke in zijn volle glorie werd onderhouden. glvl.: glvl.: glvl.: 8. Inkomhall, ruime woonkamer toegang Op de 2e verdieping van de geklasseerde woonk. woonk. woonk. tot terras met panoramisch zicht op zee residentie Palma. Ruime, zongerichte met met met OH, OH, OH, en die tevens volledig rondom het app woonkamer aansluitend op de ruime eetkaInstapkl. Instapkl. Instapkl. rme rme rme woning woning woning in in rustige inOriginele rustige rustige en en en zeer zeer zeer in perfecte Gemeub. Gemeub. Gemeub. glvl.app. glvl.app. glvl.app. in in res. inres. res. ‘Sam ‘Sam ‘Sam Lord’. Lord’. Lord’. doorloopt, voll ing kkn, vernieuwde bdk mer. oude parketvloer eetpl., eetpl., eetpl., zr zr zr Mod. Mod. Mod. inger. inger. inger. duplexapp. duplexapp. duplexapp. met met met pr.pr. pr. zicht zicht zicht aangen. aangen. aangen. buurt Mariakerke. testaat. Mariakerke. Mariakerke. Perf. Perf. Perf. met inloopdouche, toiletbuurt enbuurt 2 te te 2 grote slpk, prachtig afgewerkte bdk Omv. Omv. ink.hal ink.hal ink.hal met met met vest., vest., vest., woonk. woonk. woonk. met met met afzonderlijk ZrZr Zr aangenaam aangenaam aangenaam glvl.app., glvl.app., glvl.app., geleg. geleg. geleg. aan aan aan Omv. rme rme rme kkn. kkn. kkn. opop op tennis tennis tennis in in Mariakerke. inMariakerke. Mariakerke. 4e4e 4e verd. verd. verd. vanvan van ruime slpks die beidenonderh. toegang geven tot en met ligbad, kkn, ruime inkomhall en apart onderh. onderh. tuin tuin tuin en en gr. gr. gr. terras, terras, terras, rme rme rme woonk. woonk. woonk. veel veel lichtinval lichtinval lichtinval diedie die uituit geeft uitgeeft geeft opop op het het het terras die een schitdede de zeedijk zeedijk zeedijk te te Mariakerke teMariakerke Mariakerke in in res. inres. res. ‘Mar ‘Mar ‘Mar veel Afz. Afz. Afz. toilet. toilet. toilet. het ruim zongericht toilet. 3e kamer opop deop zolderverdieping. Kelres. res. res. Strandloper. Strandloper. Strandloper. Omv. Omv. Omv. zr zr zonnige zrzonnige zonnige met met met veel veel veel lichtinval lichtinval lichtinval en en en open open open zicht zicht zicht op terras, terras, open open open inger. inger. inger. kkn., kkn., kkn., badk. badk. badk. met met met terend zicht heeft op het hinterland, Welder en fietsenberging. U heeft de mogelijkdeldel del Sol’. Sol’. Sol’. Best. Best. Best. uituit uit zr zr gr zrgr woonk. grwoonk. woonk. met met met terras, 1e1e 1e verd.: verd.: verd.: tuin tuin tuin en en mod. mod. mod. gashaard. gashaard. gashaard. voll. voll. voll. geïnst. geïnst. geïnst.bijhorende interieur woonk. woonk. woonk. met met met zonger. zonger. zonger. terras, terras, terras, open open open lington renbaan - en golf. Deenresidentie heid om het prachtige ligb., ligb., ap.ap. ap. toilet, toilet, toilet, berg. berg. berg. met met met aansl. aansl. aansl. voor voor voor open open open kkn. kkn. kkn. enen en eetkamer. eetkamer. eetkamer. Veranda Veranda Veranda diedie die ligb., 2 gr. 22gr. gr. slpk. slpk. slpk. enen en badk. badk. badk. met met met ligb. ligb. ligb. enen en kkn. kkn. kkn. met met met zicht zicht zicht opop op voortuin. voortuin. voortuin. waspl., waspl., waspl., is gelegen op het verkeersvrije deel van aan te kopen zodat de prachtige sfeer die er inger. inger. inger. kkn., kkn., kkn., ap.ap. ap. toilet toilet toilet enen en traphal. traphal. traphal. OpOp Op wasmachine wasmachine wasmachine enen en 1 slpk. 11slpk. slpk. Kelder. Kelder. Kelder. toilet. toilet. toilet. 2e 2e 2e verd.: verd.: verd.: 2 slpk. 2 2 slpk. slpk. waarvan waarvan waarvan 1 zr 1 1 zr zr uitgeeft uitgeeft uitgeeft opop op zonger. zonger. zonger. tuin tuin tuin enen en terras. terras. terras. de Zeedijk van Mariakerke. en1e hangt blijven. toilet toilet toilet enKelder en en gar.gar. gar. 1e 1e verd.: verd.: verd.: 3 gr. 33behouden gr. gr. slpk. slpk. slpk. enkan en en een een een Dit is werkelijk 5e5e 5e verd. verd. verd. 2 spk. 22spk. spk. waarvan waarvan waarvan 1 met 11met met ingeb. ingeb. ingeb. gr. gr. gr. met met met nw nw nw badk. badk. badk. meubel meubel meubel en en en douche douche douche OpOp Op wandelafst. wandelafst. wandelafst. vanvan van dede de zeedijk zeedijk zeedijk in in in garagebox mogelijkheid om aan te kopen een UNIEKE aanbieding, een once in a life 1 slpk. 11slpk. slpk. enen en afgesl. afgesl. afgesl. slaaphoek. slaaphoek. slaaphoek. dressing, dressing, dressing, badk. badk. badk. met met met dubb. dubb. dubb. lav., lav., lav., toilet, toilet, toilet, kasten, kasten, badk. badk. badk. met met met ligb. ligb. ligb. enen en dubb. dubb. dubb. lav.lav. lav. vlakbij het 2gebouw. time opportunity !! 2 22 (mog. (mog. (mog. toilet). toilet). toilet). Halfgrondse Halfgrondse Halfgrondse kelder. kelder. kelder. kasten, -22-- ligb. resid. resid. resid. villawijk. villawijk. villawijk. ECP: ECP: ECP: 199kWh/m 199kWh/m 199kWh/m - -ECP: ECP: ECP: 525kWh/m 525kWh/m 525kWh/m ligb. ligb. enen en douche. douche. douche. Zeer Zeer Zeer gr.gr. gr. zolderruimte. zolderruimte. zolderruimte. EPC 244 CODE 0001326753 EPC 390 CODE 0001156416 2 22 Berg. Berg. met met met aansl. aansl. aansl. voor voor voor WM WM WM enen en DK.DK. DK. 2 22 ECP: ECP: ECP: 179kWh/m 179kWh/m 179kWh/m - UC: --UC: UC: 0001125935. 0001125935. 0001125935. Berg. UC:UC: UC: 0001091349. 0001091349. 0001091349. UC: UC: UC: 0000721301. 0000721301. 0000721301. ECP: ECP: ECP: 181kWh/m 181kWh/m 181kWh/m UC: UC: UC: 0000865515. 0000865515. 0000865515. 385000 € 415000 € Berg Berg Berg opop op hethet het glvl. glvl. glvl. Prijs: Prijs: Prijs: €207.000 €207.000 €207.000 Prijs: Prijs: Prijs: €210.000 €210.000 €210.000 Prijs: Prijs: Prijs: €145.000 €145.000 €145.000 Prijs: Prijs: Prijs: €165.000 €165.000 €165.000 Prijs: Prijs: Prijs: €400.000 €400.000 €400.000

OOstende TETE TE HUUR: HUUR: HUUR: Oostende, Oostende, Oostende, schitt. schitt. schitt. app. app. app. met met met gr.gr. gr. woonk., woonk., woonk., 2 OOstende 2slpk., 2 slpk., slpk., 1 1badk. 1 badk. badk. met met met ligb., ligb., ligb., 1 1badk. 1 badk. badk. met met met douche, douche, douche, dressing, dressing, dressing, voll. voll. voll. geïnstall. geïnstall. geïnstall. kkn., kkn., kkn., hal, hal, hal, ap. ap. ap. toilet, toilet, toilet, vestiaire. vestiaire. vestiaire. 4e4e 4e Superluxueus duplex dakappartement Instapklare bel-étage (2004) op bijzonder 2 22 - UC: -- UC: UC: 0000315692. 0000315692. 0000315692. verd. verd. verd. vlakbij vlakbij vlakbij dede de zeedijk, zeedijk, zeedijk, centrum, centrum, centrum, Petit Petit Petit Paris, Paris, Paris, zwembad zwembad zwembad enen en bibliotheek bibliotheek bibliotheek (kortop (kortop (kortop TOPLIGGING). TOPLIGGING). TOPLIGGING). Fietsenberg. Fietsenberg. Fietsenberg. inin in het het het geb. geb. geb. EPC: EPC: EPC: 143kWh/m 143kWh/m 143kWh/m met frontaal zicht op zee en schitterend goede ligging. Glvl verd: ruime inkomhall met zicht op hinterland. +- 170m² bew opp en toilet, berging, grote gar. Aangename en zongeHuurprijs: Huurprijs: Huurprijs: €625/mnd. €625/mnd. €625/mnd. +-90m² terrassen perfect verdeeld tussen

richte tuin. Bureel langswaar men ook de hob-

bedroom met zicht op zee en terrasje,zeer

werkblad. Bovenverd: nachthall, 3 slpk en zeer

reoinstallatie, alarminstallatie en airco. Garage. Op het binnenplein van het gebouw is er een openluchtzwembad. EPC 305 CODE 0001186130 1150000 €

kortom alles voor kinderen, volwassenen, wandelingen met huisdieren,…. Ideale woning voor gezin met kinderen. In perfect onderhouden toestand, als u deze bezoekt zal u niet lang meer twijfelen! EPC 167 CODE 000309243 343000 €

zonnekant envlakbij kant zeedijk. 8ste verd,centrum, rui-centrum, byruimte kan bereiken in kelderverd. 2 ruime enen TETE TE HUUR: HUUR: HUUR: Oostende, Oostende, Oostende, app. app. app. opop op 1e1e 1e verd. verd. verd. met met met terras, terras, terras, geleg. geleg. geleg. vlakbij vlakbij zeedijk, zeedijk, zeedijk, centrum, Petit Petit Petit Paris, Paris, Paris, zwembad zwembad zwembad en bibliotheek bibliotheek bibliotheek (kortom (kortom (kortom TOPLIGGING) TOPLIGGING) TOPLIGGING) best. best. best. uituit uit me inkomhall, woonkamer 50m². Prachtig kelders. 1ste: zeer ruime en voll zongerichte 2 22 - UC: -- UC: UC: 0000446812. 0000446812. 0000446812. woonk., woonk., woonk., 1 1slpk. 1 slpk. slpk. met met met terras, terras, terras, badk., badk., badk., geïnstall. geïnstall. geïnstall. kkn., kkn., kkn., berg. berg. berg. Mog. Mog. tottot tot overdekte overdekte overdekte parking parking inin in het het het geb. geb. Fietsenberg. Fietsenberg. Fietsenberg. inin in het het het geb. geb. geb. EPC: EPC: EPC: 245kWh/m 245kWh/m 245kWh/m ing kkn,Mog. perfect uitgeruste bureel. Slpk parking woonkamer toegang totgeb. zonneterrasje, ruime met bdk. Wenteltrap naar 7e verd: mastereethoek met open en voll ing kkn met granieten Huurprijs: Huurprijs: Huurprijs: €485/mnd. €485/mnd. €485/mnd. luxueuze bdk met 2resid. persoonsdouchecaruime bdk met ligbad, douche, lavabo en toilet.gesl. TETE TE HUUR: HUUR: HUUR: Oostende, Oostende, Oostende, app. app. app. nabij nabij nabij zeedijk zeedijk zeedijk opop op 1e1e 1e verd. verd. verd. van van van een een een kl.kl. kl. resid. resid. Omv. Omv. Omv. zonger. zonger. zonger. woonk., woonk., woonk., waarnaast waarnaast waarnaast gesl. gesl. enen en voll. voll. voll. inger. inger. inger. kkn., kkn., kkn., 2 2gr. 2 gr. gr. slpk., slpk., slpk., rme rme rme ink.hal, ink.hal, ink.hal, afz. afz. afz. bine met alle mogelijke opties, dubbele Vlakbij openb vervoer, winkels, de Zeedijk, het 2 22 - UC: -- UC: UC: 0000750583. 0000750583. 0000750583. Huurprijs: Huurprijs: Huurprijs: €585/mnd. €585/mnd. €585/mnd. berg., berg., berg., ap. ap. ap. toilet, toilet, toilet, vern. vern. vern. badk. badk. badk. met met met lav. lav. lav. enen en douche douche douche enen en apart apart apart toilet. toilet. toilet. Geen Geen Geen syndickosten. syndickosten. syndickosten. EPC: EPC: EPC: 226kWh/m 226kWh/m 226kWh/m lavabo en jaccuzi. Slpk met bdk. B&O steProvinciaal Domein van Prins Karel, de duinen,

OOstende

ZILVERMEEUW - Visserskaai 27

Zeer ruime app met 2 slaapkamers vanaf 495.000 e

COUSTEAU -

Visserskaai 11 Instapklaar nog slechts één duplex (ingericht en gemeubeld ) 340.000 e

Prachtig gerenoveerd app met 1 slpk en slphoek en zicht op zee. Woonkamer met open ing kkn, hall, vernieuwde bdk met inloopdouche, apart toilet,1 slpk alsook slaaphoek voor bvb stapelbed. Het appartement heeft frontaal zicht op zee en heeft een groot terras aan de zijde van de Zeedijk. Ook de slaapkamer heeft zicht op zee! Het is gelegen op de 12e verdieping van residentie Royal Palace 8, gelegen op de verkeersvrije zeedijk van Mariakerke, vlakbij Kinepolis, Wellington Renbaan, Golf, zwembad, stadscentrum en tramhalte. EPC 174 CODE 0001185610 310000 €

OOstende

ROYAL CLIPPER - Vindictivelaan 28

Oplevering juni 2013 – 1 & 2 slaapkamers vanaf 230.000 e

E N KE L O P TOP LO C ATIE S

40

Bouwt & verkoopt - Visserskaai 8 Oostende 059.266.266 - www.depoorter.be

OOstende

Zeer mooie studio vlakbij zeedijk. Op de 5e verdieping. De studio bestaat uit woonkamer, volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met douche, apart toilet. Er is een kelder in de ondergrond van het gebouw. In de residentie is er een fitnesszaal met nieuwe toestellen alsook een wasserette waar enkel de bewoners van het gebouw gebruik van kunnen maken. EPC 109 CODE 0000026276

Prachtig appartement met zeezicht en zongericht terras. Op de 8ste verdieping van de recente residentie Zon en Zee. Dankzij de unieke ligging van deze residentie geniet u vanop het terras de hele dag van de zon en heeft u bovendien een schitterend zicht op zee. Het appartement bestaat uit in inkomhall met apart toilet, twee slaapkamers, badkamer met ligbad, ruime woonkamer met open, ingerichte keuken en zonneterras met zicht op zee. Er is tevens een kelder beschikbaar op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw. EPC 205 CODE 0001347835

118500 €

275000 €

JAMES COOK -

Dr E. Moureauxlaan 199 Instapklaar duplex penthouse 1 slaapkamer + dressing + enorm zonneterras vanaf 165.000 e

OOstende

Prachtig zongericht dakappartement met zijdelings zicht op zee, afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Het moderne appartement is gelegen op de 6e verdieping, heeft een schitterend zongericht terras (opp. +- 30m²) met zijdelings zicht op zee en er is een zonnetent voorzien om optimaal te genieten. Er is een woonkamer, volledig ingerichte open keuken, 1 slaapkamer met ingemaakte kasten, badkamer met douche, afzonderlijk toilet en mogelijkheid om een dubbele berging te kopen op het gelijkvloers. Het gebouw dateert van 2001 en er is een fietsenberging. EPC 441 CODE 0000351574 247500 €

Zeedijk 115 te 8400 Oostende l tel.: 059 70 20 63 l fax : 059 51 22 43 verkoop@vastgoednaessens.be l www.vastgoednaessens.be 41


Verkoop - Verhuur : De Kust

L. BRAUWERS & CO

Verkoop - Verhuur : De Kust

Schitterend leven aan zee Exclusief wonen op toplocatie www.vabra.be

Info@vabra.be Bekijk onze website: www.vabra.be

RES. BEACh pALACE STUdiO - MiddELKERKE

RES. SUnfLOWER STUdiO - MiddELKERKE

epc 153 kwh/m² heel ruim, met een aparte slaaphoek 140.000 €

epc 206 kwh/m² volledig vernieuwd ! 135.000 €

Kantoor: Leopoldlaan 85 8430 Middelkerke

T. 059 30 07 03

+

+

n zee - en landzicht n volledig luxueus afgewerkt en geschilderd n unieke ligging n instapklaar bij akte n epc 225 kwh/m²

MiddELKERKE RES. EAgLE App. met 1 of 2 slpks MiddELKERKE

n nb woning met 3 slpks dakterras, daktuin en garage n instapklaar bij akte n ligging in centrum

BEL-ETAgE met 3 slpks MiddELKERKE

n luxueuze nb villa-app n afwerking keuken, badk naar keuze n instapklaar bij akte n ligging op 300 m van zeedijk - casino

App. met 1 of 2 slpks MiddELKERKE

n nb app met 2 slpks, 2 badk, 2 terrassen n fietsenberging n aanvang projekt : sept. 2013 n ligging in centrum

App. met 2 slpks

Kantoor: Leopoldlaan 85 8430 Middelkerke 42

Schitterend leven aan zee excluSief wonen op toplocatie inStapKlaar bij aKte ! Middelkerke

T. 059 300 703 info@vabra.be

Rechtstreeks van de bouwheer L. BRAUWERS & CO

43


Domein Karthuizer

NIEUWPOORT / OOSTDUINKERKE bezoe ons m k o appar deltemen t

UNIEK PROJECT - Ruime terrassen met verzichten

CENTRALE LIGGING

- Op wandelafstand van de dijk, de zee en het strand

MIDDEN DUINENGORDEL

- Ondergrondse parkeergelegenheid en aparte fietsberging info@domein-karthuizer.be www.domein-karthuizer.be

VOOR MEER INFO EN VERKOOP: contacteer Dhr. Rik Pype - verkoopkantoor Kinderlaan 17, Oostduinkerke - T +32 (0)58 24 24 27 Projectrealisator: Coussée-Bostoen Invest nv - Industrieweg 74, Roeselare

Domein ’t Elzenhof

OOSTDUINKERKE

start 2 fas e de

Stijlvolle en duurzame materialen zorgen voor een tijdloze indruk en een

STIJLVOL WONEN AAN DE KUST

perfecte integratie in het groen. Binnenin leiden kwalitatieve afwerkingen

HOOGSTAANDE ARCHITECTUUR

tot een perfect gevoel van leef- en wooncomfort. Domein ’t Elzenhof ligt op wandelafstand van het strand, de dijk of de duinen en dicht bij de kleine,

info@domein-elzenhof.be

gezellige dorpskern van Oostduinkerke en golfclub Ter Hille.

www.domein-elzenhof.be

Logic immo an vb 225  
Logic immo an vb 225