a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

»Det skal være sjovt at male!«

Gratis til din mobil eller tablet!

P R Ø V D I N FA R V E M E D

SADOLIN VISUALIZER Vores app Sadolin Visualizer kan hentes gratis i App Store og på Google Play. Med appen kan du fx:

Efterårets

Testmale dine vægge med Sadolins farver ved bare at pege på skærmen. Tag et billede, og peg på et punkt eller et møbel på billedet – så hjælper appen dig med at finde den rigtige farvekode. Du får også et udvalg af matches til de nuancer, du godt kan lide.

News

FIND DET RIGTIGE PRODUKT Vælg imellem produkter, og vælg ud og søg efter nye farver, samtidig med at du ser på dit rum.

De farver, som vi har valgt ud til efterårets kollektion, er i toner, som emmer af harmoni. De er matte, bløde, venlige og ser næsten ud som om, de kan spises. Vi har opdelt dem i to grupper, som vi kalder soft og contrast. Men faktum er, at alle snildt kan kombineres med hinanden, og du kan med fordel anvende dem på både vægge, træværk og indretningsdetaljer. SADOLIN S PA R T E L M A S S E

SADOLIN GRUNDMALING T I L VÆ G G E O G L O F T E R

SADOLIN VÆ G M A L I N G 1 0 M A T

Sadolin spartelmasse, medium, er en dækkende allround-letspartelmasse af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin og glat overflade.

Helmat vandbaseret grundmaling af god kvalitet. Let at påføre og med god dækkeevne på puds, beton, byggeplader, glasvæv, sandspartlede overflader m.v.

Sadolin vægmaling, mat, er en vægmaling af høj kvalitet, som giver dine vægge en fin, mat overflade og glans.

SADOLIN TRÆGRUNDER V

SADOLIN T R Æ O G M E TA L V S U P E R 5

SADOLIN T R Æ O G M E TA L V S U P E R 4 0

Sadolin Trægrunder V er en hurtigtørrende grundmaling, der er beregnet til maling af indendørs træværk og vægge.

En unik helmat træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rustbeskyttede blik- og ståldetaljer.

En halvblank træmaling af høj kvalitet med ekstremt god udflydningsevne og ridsefasthed. Perfekt til fx køkkenlåger, døre, møbler og rustbeskyttede blikog ståldetaljer.

Jeg og designteamet på Sadolin vil gerne ønske dig et rigtigt farverigt efterår. Lad væggene få plads, kast dig ud i farverne, og glem ikke at have det sjovt! Ann-Charlotte Linde, Color Manager Sadolin

Akzo Nobel Deco A/S, Amerikavej 15, 1756 København V, Tlf.: +45 32 69 80 00

SADOLIN.DK

I N S P I R AT I O N

Alle farver i denne brochure er gengivet så godt, det er muligt med den trykketeknik, der findes. Derfor kan der forekomme visse afvigelser.

For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret, give ro eller skabe spændende kontraster. Vi henter indtryk fra alle verdenshjørner, og gennem vores forskning opfanger vi de første tegn på kommende farvetrends. Vores mål er enkelt – det skal være sjovt at male!

Ann-Charlotte

Colour

FIND DIN FARVE

farvenyheder

Det bedste ved maling er, at det skaber forandring så utrolig hurtigt og kan give et rum en helt ny personlighed. Vælg én favorit, to fint kontrasterende nuancer, eller brug hele paletten. Hvis du føler dig lidt usikker på, hvor du skal starte, kan du få hjælp fra de guider og tips, du finder på sadolin.dk.

SADOLIN PRÆSENTERER

STRAKS SE DIT RUM I VALGFRI FARVER!

SADOLIN.DK


Soft

I N S P I R AT I O N

I N S P I R AT I O N

»gø r væggen til et kunstværk«

Du behøver ikke være modig for at vælge nogle af de lidt mørkere farver. De er nøje balancerede med ekstra sort farve for at skabe en behagelig ro. Når vi maler, fokuserer vi ofte på den farve, vi skal bruge. Nogle gange kan det endda være bedre bare at se den som en baggrund for alt andet, som vi gerne vil have skal ses. Blueberry Crush er en rigtig mørk gråblå nuance, som giver en følelse af luksus. Den er meget smuk sammen med lyse træsorter, og her ser du også, hvordan det fremhæver det hvide i andre materialer. Et hot tip, hvis du har stukkatur eller høje fodlister i dit hjem. De har godt af at blive set lidt mere. Trenden med grå farver fortsætter, og fordelen er, at de kan opleves meget forskelligt om dagen og om aftenen. Derudover får de med den rette belysning en interessant dybde. Det er ikke altid let at finde den perfekte grå nuance selv, men vi tror, at du vil elske Salty Liquorice! Her har vi matchet den med Cotton Candy på en stribet væg, som næsten bliver et kunstværk i sig selv. Alt, hvad du behøver, er god malertape og et vaterpas.

»lad væggene få plads«

Den lidt roligere side af farvepaletten indeholder Cotton Candy, en lys beige farve, som udnytter lyset uden at virke kold. En blød start, hvis du tidligere har været vant til helt hvide vægge. Forskellen mellem hvid og beige kan synes lille, men med beige skaber du en rummelighed og en hyggelig stemning, du ikke får med hvid. Derudover viser du, at du ikke bare har valgt den nemmeste vej. Du har anstrengt dig lidt mere. Men væggen er stadig lys nok til, at indretningsdetaljer som møbler, billeder og tekstiler bliver grafisk fremtrædende. Raspberry Pink og Blue Macaron er voksne fortolkninger af de farver, som nogle gange kaldes babyrosa og babyblå. Nogle stænk af sort gør dem meget mere komplekse og interessante, hvilket gør, at de kan flytte ind i alle hjemmets rum. Pear Green er en helt vidunderlig farve, som vi ofte ser i forskellige nuancevarianter på indretningsblogs og i magasiner. Grøn er håbets farve, og det signalerer fred, ro og afslappethed. Perfekt til store overflader!

RASPBERRY PINK A0.05.75

COTTON CANDY E6.05.85

Fudge er en spændende og sprælsk mørkegul farve. Gult anses af de fleste for en glad farve, men her får den lov til at trække over mod brunt, så den bliver mindre synlig og fungerer bedre som baggrund for dine indretningsdetaljer. I soveværelsesmiljøet har vi malet med den varmbrune farve Chocolate Syrup. Dette er en rigtig dyb nuance, som gør sig ekstra godt på baggrundsvægge. Også her ser du Cotton Candy som kontrastmaling, og resultatet bliver en smagfuld kombination af caramel og chokolade.

GIVER EN SKØN FØLELSE AF LUKSUS

M AT C H FA R V E R M E D M Ø B L E R O G T R Æ VÆ R K !

Sadolin Xtramat er en vægmaling til dig, der gerne vil have lidt ekstra. Det er en vægmaling af høj kvalitet, som giver en elegant, ekstra mat og refleksfri overflade. Anvendes til indendørs puds, beton mm.

Træ og metal V Super giver et flot resultat og en finish, der næsten ser ud som om, den er sprøjtemalet. Den er let at anvende, tørrer hurtigt og giver et holdbart resultat, der modstår ridser effektivt. Det bedste valg til både møbler, lister, knopper og andre detaljer.

PEAR GREEN H0.09.80

BLUE MACARON Q5.06.80

SALTY LIQUORICE ON.00.49

BLUEBERRY CRUSH S0.09.30

C H O C O L AT E S Y R U P E6.14.23

FUDGE E9.24.67

Profile for SadolinDanmark

Colour News Inspiration  

Colour News Inspiration  

Advertisement