Page 1

Slaap zacht ! Hotel Quality Inn Praรงa da Batalha Porto*** Dit leuke 3-sterren hotel ligt op 30 minuten rijden van de luchthaven. We verblijven hier 4 nachten om goed uit te kunnen rusten na onze leuke activiteiten. Het hotel beschikt over een bar met roomservice, airconditioing, kamers met satelliet-tv en zoveel meer.

Ola Porto !!

Welkom in Portugal!

Adres: Praรงa da Batalha,127-130, Santo Ildefonso, 4000-102

Porto

Website:Hotel Quality Inn Praรงa da Batalha Porto

Infobrochure


Olá amigos! Vervoer Vertrek: maandag 18 april 2011 Terugkomst: vrijdag 22 april 2011

Porto ontdekken! In Porto vallen grootse dingen te zien in een klein gebied! Het gebied tussen Praça da Liberdade en de Cais de Ribeira is het meest interessant om te bezoeken. Neem de tijd om hier lekker rond te dwalen en hier en daar aan een glaasje port te nippen. Kronkelende steegjes en opeengepakte huizen, prachtig gelegen aan de Douro rivier: dat is Porto. Te midden van deze heerlijke stad liggen heel wat prachtige bezienswaardigheden die door de UNESCO tot Werelderfgoed zijn bekroond.

Wij vertrekken maandagochtend vanuit Bree richting Eindhoven waar we zullen vliegen met de service van Ryanair. De vlucht zal ongeveer 2 uur en 45 minuten duren.

Bezienswaardigheden Er zijn een aantal bezienswaardigheden en activiteiten die op het programma staan. o.a. 

Bezoek aan de kathedraal Igreja da Sé

Boottocht over de rivier de Douro

Strandwandeling

Bezoek aan de Barros wijnkelder

Bezoek aan de boekenwinkel ‘Lello’

Shoppen in Via Catarina

...

Lekker culinair ! Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt in Confeitaria do Bolhão, waar ook heerlijke Portugese lekkernijen verkocht worden. 's Avonds dineren kan in één van de vele prachtig gelegen restaurants, waaronder Praia da Luz of Boa Nova, waar je naast een heerlijke maaltijd kunt genieten van een werkelijk prachtig uitzicht over de oneindige Atlantische Oceaan. Uiteraard staat Porto bekend om de heerlijkste visgerechten, die in Filha da Mãe Preta in bijpassend decor geserveerd worden!

folder Porto  
folder Porto  

uitnodiging, korte informatie porto

Advertisement