Page 1

UNIMILCO

gebruiksvriendelijke alles-in-één controle unit

De volgende functies zijn o.a. gecombineerd in de UNIMILCO: • Aansturen van de melkpomp frequentie- en niet-frequentie gestuurd • Aansturen van IDC melkplaats controle units • Melken/Reinigen schakelaar • Vacuümmeter display - Vacuüm alarm

De UNIMILCO is een oplossing die alle functies om een melkstal aan te sturen combineert in één centrale bedieningskast – Dit zorgt voor optimaal en efficiënt melken. Verhoog uw winst in de melkstal Samen met onze klanten en toonaangevende experts, heeft SAC een controle unit ontwikkeld die alle essentiële functionaliteiten voor het besturen van de melkstal samenbrengt op een centrale plek. De hoofdtaak van de UNIMILCO is het aansturen van het gehele proces voor, tijdens en na het melken.

Daarnaast wordt de gehele melkstal gemonitord tijdens het melken, zodat de melker ervan verzekerd is dat alles naar behoren verloopt en dat de koeien onder de meest optimale omstandigheden wordt gemolken. Daarnaast hebben we functies als Dual Mode, het automatisch legen van de gehele melkleiding na het melken, en een gecentraliseerde IDCupdate poort toegevoegd. Hiermee profiteert u van een oplossing die eenvoudig is te bedienen en het gehele melkproces efficiënter maakt.

- voor de koe, de melk en de melker...


UNIMILCO

gebruiksvriendelijke alles-in-één controle unit

Overmelkbeveiliging

Niveausensor

Digitale vacuümmeter

Frequentieregeling sensor

Melkpomp

Vacuümregelaar

SAC NEDERLAND www.sacmilking.com

Leaflet UNIMILCO NL final web  
Leaflet UNIMILCO NL final web