Page 1

Opklapbaar spoelrek

Optimale ergonomie Ons vernieuwde spoelrek biedt u een eenvoudige handeling met het plaatsen van de melkklauw op de spoeljetters. Tijdens het melken kan het spoelrek worden opgeklapt zodat de melker een ideale positie kan innemen aan de putrand. Beter reinigen De spoeljetters zijn in twee verschillende groottes verkrijgbaar zodat u verzekerd bent van een goede reiniging.

Verbeterde oplossing beschikbaar in twee uitvoeringen SAC introduceert een geoptimaliseerde oplossing voor het reinigen van uw melkklauwen. Het nieuwe spoelrek is hoog in de melkstal geplaatst zodat u een goede werkhouding kunt hanteren tijdens het plaatsen van de melkklauwen. het spoelrek kan worden weggeklapt zodat u ook tijdens het

melken de ideale positie kunt aannemen voor het aansluiten van de koe. het spoelrek is gemaakt van hoogwaardig RVS - en is beschikbaar in een handmatige en automatische versie. De spoelrekken kunnen in elke SAC melkstal worden geĂŻnstalleerd.

-voor koe, melk en melker...


Opklapbaar spoelrek

Betere reiniging van de melkklauw Om de melkklauw optimaal te bevestigen op de spoeljetter, is er een rechtse en linkse versie beschikbaar. De nieuwe spoeljetter is uitgerust met een geheel vernieuwd vertakkingssysteem waarmee u verzekerd bent van de beste reiniging van de melkklauw. Als de melkklauw in de spoeljetter is geplaatst dan is het reinigen van de buitenkant ook makkelijker - dit bespaart u tijd en geld.

SAC, uw partner in melken met topkwaliteit SAC ontwikkelt, produceert, vermarkt en distribueert een van de meest innovatieve full-line oplossingen in melksystemen. Samen met onze klanten en ervaren onderzoekers bieden wij u flexibiliteit en betrouwbaarheid - het beste voor koe, melk en melker.

SAC Nederland

www.sacmilking.com

Foldable washing bracket nl final web  
Foldable washing bracket nl final web