Page 1

Vikbar Diskhylla

Optimerade arbetsförhållanden Vår nya förbättrade utförande av diskhylla erbjuder dig en bättre hantering av mjölkorganet. Diskhyllan kan vikas in under mjölkningen, vilket optimerar din arbetsmiljö.

Bättre diskning Du kan välja mellan två storlekar på disknipplar för varje diskhylla - det säkrar en bättre rengöring.

Förbättrad lösning tillgänglig i två versioner SAC introducerar en ny förbättrad lösning för diskningen av mjölkorganen. Den nya diskhyllan monteras högt i mjölkgropen vilket ger en god arbetsställning när organet ska placeras i diskhyllan - och den kan vikas in under mjölkning vilket ger dig

den bästa arbetsställningen under arbetet. Den nya diskhyllan är gjord av högkvalitativt rostfritt stål - och finns tillgänglig både i en manuell och automatisk version och kan användas i alla SAC mjölkstall.

-för kon, mjölken och mjölkaren...


Vikbar Diskhylla

Bättre disk av mjölkorganet För att uppnå optimal kontakt vid disk finns en höger och en vänsterversion av diskhyllan tillgänglig. Den nya diskhyllan är utrustad med ett nytt rörsystem som säkrar den bästa disken av mjölkorganet. När mjölkorganet är placerat i den nya diskhyllan är det lättare att rengöra utsidan också - sparar tid och pengar.

SAC, din partner när det gäller högkvalitativ mjölkning SAC utvecklar, producerar, marknadsför och distribuerar världens mest innovativa lösningar inom full-line mjölkningssystem. Tillsammans med våra kunder och erfarna forskare erbjuder vi dig flexibilitet och säkerhet - det bästa för kon, mjölken och mjölkaren.

AKTIESELSKABET

S. A. CHRISTENSEN & CO.

www.sacmilking.com

Foldable wash bracket se final web  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you