Page 1

Foldbart vaskebeslag

Optimale arbejdsforhold Vores nye forbedrede vaskebeslag giver dig en forbedret håndtering af malkesættet. Vaskebeslaget kan foldes væk under malkning – og dine arbejdsforhold forbedres herved.

Passer til alle malkesæt i SAC's produktprogram

Forbedret løsning tilgængelig i to udgaver SAC lancerer en ny og forbedret løsning til vask af dit malkesæt. Det nye vaskebeslag monteres højt i stalden, som sikrer dig en optimal arbejdsposition, når du placerer malkesættet i vaskebeslaget og gør klar til vask. Beslaget kan foldes væk,

mens du malker – og dine arbejdsforhold forbedres under malkning. Det nye vaskebeslag er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet. Vaskebeslaget fås i både en manual og automatisk udgave, og det kan anvendes i alle SAC stalde.

- for koen, mælken og malkeren...


Foldbart vaskebeslag

Forbedret vask af malkesættet Det nye beslag er opgraderet med et nyt rørsystem, som sikrer dig den bedste vask af malkesættet. Når malkesættet er placeret i det nye beslag, kan du også nemmere vaske malkesættet udvendigt – hvilket sparer dig i forhold til både tid og penge.

SAC er din lokale partner i malkning SAC udvikler, producerer, markedsfører og sælger en af verdens måske mest innovative full-line løsninger til fremtidens mælkeproducenter. Sammen med vores kunder og erfarne eksperter, tilbyder vi dig fleksibilitet og pålidelighed – det bedste for koen, mælken og malkeren

AKTIESELSKABET

S. A. CHRISTENSEN & CO.

www.sacmilking.com

Foldable wash bracket dk final web  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you