Page 1

Sachin Arora: Figură reprezentativă pentru modă și om de afaceri expert

Omul de afaceri român Sachin Aurora este o figură de succes în modă ce locuiește în București. În prezent, Arora este unul dintre acționarii Peeraj Group, cel mai mare grup de franciză în modă din toată România. În plus, Sachin Arora este managerul local zonal pentru București. Și-a început cariera în lumea comerțului cu amănuntul după ce a studiat management financiar și s-a folosit de tenacitatea și etica sa profesională pentru a deveni director executiv. Sub conducerea lui Arora, Peeraj a devenit una dintre cele mai profitabile companii din România. Compania gestionează un portofoliu larg și multe dintre inițiative au fost pornite de însuși Arora. Însăși marca Peeraj aduce recunoaștere și distincție fiecărui magazin pe care îl gestionează, datorită reputației sale excelente. În 2019, Peeraj gestionează peste 100 de magazine diferite și peste 10 mărci, iar compania este în continuă creștere.

Postare anterioară: Sachin Arora – De la modă la alimentație Arora a călătorit în întreaga lume pentru a studia diferitele tendințe emergente pe care Peeraj vrea să le folosească în avantajul său. Fiecare dintre locațiile grupului Peeraj se concentrează pe o formă diferită de modă, pentru a ajunge la câți mai mulți


consumatori posibil. De exemplu, Peeraj a achiziționat de curând Armani Exchange pentru București, aflat în prezent în Băneasa Shopping City. Sub conducerea lui Arora, Peeraj a conceput această locație imitând estetica magazinelor de modă de înaltă clasă din New York, pentru a atrage vânzările de la consumatorii din segmentul superior.

Deși Arora este om de afaceri, speră să își folosească acest succes rapid și important să își asigure o pensionare timpurie. Muncește foarte mult, dar este și om de familie: peste 10 ani, speră să se apropie de pensie ca să poată sta cu familia sa. Cu atitudinea sa încrezătoare și dorința de succes, Arora își va atinge cu siguranță obiectivele viitoare.

Profile for Sachin Arora

Sachin Arora - Figură reprezentativă pentru modă și om de afaceri expe  

Sachin Arora - Figură reprezentativă pentru modă și om de afaceri expe

Sachin Arora - Figură reprezentativă pentru modă și om de afaceri expe  

Sachin Arora - Figură reprezentativă pentru modă și om de afaceri expe

Advertisement