Page 6

Referat fra SABR-Bestyrelsesmøde Torsdag den 19. marts 2015 kl. 19.00 i ”Tutten”

300.

Sekretær, FU

400.

Handy-udvalg

500.

UndervisningsKoordinator 1. Undervisermobil

2. Ny elevhest

600. 700.

Ewa/Jan Ewa

Der er opfordring fra en elevforælder om: Fremover at hænge opslag op et par uger inden en arbejdsdag, og gerne med opgaver der skal laves og gerne med plads til at skrive på hvis nogen har forslag til arbejdsopgaver de kan udføre.

Christian

Marie Ønsker ikke længere en undervisermobil, da det alligevel er hendes privatnr. der bliver brugt. Nummeret bruges fremover til MobilePay. Der rettes til i forhold til dette på hjemmesiden, foldere ect.

Marie

Der kigges først efter ny elevhest som erstatning for Funny til sommer, da der ikke er ressourcer til det nu. Vi takker nej til den tilbudte gratis pony via Jan, da vi er blevet oplyst at den ikke har korrekt benstilling.

Marie

3. Lukket punkt

Er behandlet.

Hestevelfærdsudvalg PR-udvalg 1. Sponsorringridning og loppemarked.

Intet.

2. Mosaik

Mosaik med SABR-logo. Mangler bare ”afsyring”, hvilket Bente gør. PR foreslår, at mosaikken bliver hængt op i hallen på langsiden over for tilskuerpladserne og til venstre for spejlet. OBS på at den så nok hurtigt vil blive grim af kalkaflejringer fra vnadingsanlægget. Foreslag om at sætte den i en vinduesramme og hænge den op over stalden. Forslag vedtaget og iværksættes.

3. Logo-broderi på tøj og udstyr

800.

Ewa kontakter Jan for en løsning. Mobilen kommer til at ligge ved Ewa, da det ikke er nødvendigt at den er fysisk tilstede for at kunne modtage penge. Betaler kan dokumenterer sin betaling.

En dag med begge aktiviteter. Datoforslag: søndag den 30. august. Godt forslag som er godkendt.

Vi har tidligere besluttet ikke at købe trøjer eller andet til lager. Der er mulighed for, gennem Horze at få broderi på både eget tøj eller varer købt hos dem. Mulighed for kundeaften. Det koster 1.000 kr. at få oprettet filen med logo. Vi kan så tage et mindre overhead pr. tryk og dermed langsomt tjene investeringen ind igen. God ide, der arbejdes videre med.

Stævneudvalg 1. DjurslandsBank-Cup Vi satser på at stævnet i bededagsferien (1.-3. maj) igen i år bliver en Djurslands Bank Cup. Det laves der dækkener efter. Kamilla kontakter banken igen for svar. Horze kontaktes for god pris på Cup-vinder dækkener til stævnet

Karen

Katrine

Karen

Christian

Kamilla

Katrine Kamilla Kamilla 6

SABR

-

SABRO RIDEKLUB, Grønvej 110, 8471 Sabro

-

www.sabrorideklub.dk

Profile for Sabro Rideklub

Bestyrelsesmøde, marts 2015  

Referat af bestyrelsesmøde i Sabro Rideklub

Bestyrelsesmøde, marts 2015  

Referat af bestyrelsesmøde i Sabro Rideklub

Advertisement