Page 2

Ma. 27/10: TIBERIAS – JERUSALEM. Vårt første stopp er ved DÅPSSTEDET i JORDAN eleven. Så til SAKNE og de varme kildene ved GILBOA fjellet. Deretter kjører vi inn i SAMARIA til hotell ESHEL HASHOMRON i ARIEL for lunsj. På ettermiddagen fortsetter vi til ELON MORE hvor ABRAHAM kom til landet. Deretter til SHILO hvor bl.a. Tabernaklet sto i ca. 400 år og vi ankommer JERUSALEM og vårt hotell GRAND COURT. Frokost og middag. Ti. 28/10:JERUSALEM. Vi begynner dagen i YAD VASHEM – minnesmerke over falne jøder under annen verdenskrig. Deretter besøker vi EITANIM hvor pinsevennene har sitt arbeid i ISRAEL. Så stopper vi et sted hvor vi kjøper oss lunsj. Resten av ettermiddagen til egen disposisjon. Frokost og middag. On. 29/10: JERUSALEM. Formiddagstur inn i SAMARIA. Første stopp er JAKOBS BRØNN i SIKEM, stedet hvor Jesus møtte den samaritanske kvinne. Deretter går turen til Josvas alter. Vi har en flott utsikt til fjellene EBAL og GARISIM midt i hjertet av SAMARIA. Vi returnerer til JERUSALEM og avslutter turen på OLJEBERGET hvor vi har en fantastisk utsikt over JERUSALEM og områdene omkring og GETSEMANE. Herfra spaserer vi ned til GETSEMANE via

GRÅTEKIRKEN hvor vi avslutter dagen. Resten av ettermiddagen fri. Frokost og middag. To. 30/10: JERUSALEM. Vi begynner dagen i GORDONS GOLGATA og den tomme grav. Her skal vi også ha NATTVERD. Vi spaserer hit fra hotellet. Fortsetter gjennom HERODESPORTEN og inn i gamle byen til BETESDA DAM. Fortsetter opp til GABBATA og restene av ANTONIABORGEN hvor Jesus ble domfelt av Pilatus. Vi fortsetter ut på VIA DOLEROSA og går til GRAVKIRKEN. Vi finner et sted for lunsj. På ettermiddagen spaserer vi gjennom det JØDISKE kvarteret og ned til KLAGEMUREN. Resten av dagen til egen disposisjon. Frokost og middag. Fr. 31/10: DØDEHAVET (MASADA frivillig tur.) Vi setter kursen ut i JUDA ørken og ned til QUMRAN grottene ved DØDEHAVET. Her besøker vi stedet hvor esserne bodde. Vi fortsetter langs DØDEHAVET til EIN BOKEK hvor vi svømmer i DØDEHAVET. Ekstraturen til Masada NOK 125.- (bør helst bestilles før avreise fra Norge). De som vil tar en ekstratur til MASADA borgen hvor taubanen tar oss opp ca 400m til platået. Her får vi høre historien om zelotene/jødene og deres kamp mot romerne i årene 70 – 73 e.Kr. Kjører så til EIN BOKEK så også Masadafarerne får et bad i havet før vi returnerer til JERUSALEM. Frokost og middag. Lø. 1/11: ISRAEL – NORGE. Vi må opp kl. 02.30 og må være på flyplassen 03.20 ca. 3 timer før avgang. Tel Aviv - Wien - Gardermoen

Pris ved minimum 30 betalende NOK 13.190.Pris ved minimum 40 betalende NOK 12.990.Prisen inkluderer »»Flyreise Oslo– Tel Aviv med retur. »»Assistanse på flyplassen i Tel Aviv ved ankomst og avreise.

»»Transport flyplass - hotell - flyplass. »»Opphold på hotell i dobbeltrom. »»Frokost og middag alle dager. »»Rundreise ifølge det oppsatte program. »»Inngangspenger til severdighetene ifølge programmet.

»»Båt tur på Genesaretsjøen. »»Skuddsikker buss i Samaria. »»Skandinavisk talende guide. »»Norsk reiseledelse. Prisen inkluderer ikke »»Flyskatter nok 2.131.- ( kan forandres) »»Tips til guide, sjåfør og hoteller. usd 80.pr. person.

»»Taubane til Masada. »»Tillegg for enkeltrom NOK 4.480.Vi tar forbehold om endringer i program og pris. Ved påmelding, vennligst benytt påmeldingsskjema. På melding så snart som mulig da vi har begrenset med plasser. Velkommen med oss på tur.

Vi tar forbehold om evt. trykkfeil.

HØYDENE til fjellet på BEN TAL 1250 m over havet for bla. å høre om kampene på GOLAN under YOM KIPPUR krigen i 1973. Fortsetter over GOLAN HØYDENE og ned til HAMAT GADER på grensen mellom Syria – Jordan og Israel. Her bader vi i de varme kildene. Retur til TIBERIAS. Frokost, lunsj og middag.

Rundreise i Israel med Holmen og Evensen  

Sabra Fokusreiser, oktober/november 2014

Rundreise i Israel med Holmen og Evensen  

Sabra Fokusreiser, oktober/november 2014

Advertisement