Page 1

Hvor g책r turen?

2013


Våre reiseledere Øystein Ramberg grunnla Sabra Tours i 1993. Han har i mer enn 30 år fulgt sine gjester til alle verdenshjørner. Hvor enn Øystein reiser, står alltid natur og historie i en særstilling. Leif Eriksen har i mer enn 15 år ledet Sabra Kulturreiser. Leif inviterer til begivenhetsrike rundreiser, musikalske festspill i innog utland og operascener verden rundt. Jon Espeland har bodd og arbeidet mange år i Latin-Amerika, og snakker flytende spansk. Jon har bred erfaring med å skreddersy temareiser til denne verdensdelen. Flere av turene er han veiviser på selv. Martin og Juliette Yu har engasjert og gledet utallige av våre Kina-farere med sine kunnskaper og sin entusiasme. De har ansvar for temareiser og rundturer i Kina, Vietnam, Laos og Kambodsja.

Gunnar Skjolden har reist verden på kryss og tvers i årevis, med lengre opphold i Nepal, Israel og Indonesia. Under mottoet ”små grupper, store eventyr” reiser Gunnar til land og steder litt utenfor allfarvei. Med andre ord eventyrlige opplevelser i en liten, dynamisk og trygg gruppe. Arild Espegren er til daglig advokat, men inviterer med seg gjester til Latin-Amerika flere ganger i året. Arild har bodd flere år i Peru og har bred kunnskap og glødende engasjement for kulturen og folket. Lidvar Nygjerde har i flere år arrangert kunnskaps- og kulturorienterte reiser, der undervisning og gode foredrag inngår som del av programmet. Stikkord er reiseglede, kunnskap og dybdeopplevelser.


NORD- & Sør-Amerika

TUR

1

«DET NORSKE AMERIKA», USA

8 - 18.6.2013 Reiseledere: Jon Espeland og Vidar Søyland

TUR

2

Midt-Vesten, USA

13 - 26.7.2013, Reiseleder: Øystein Ramberg

Bli med på til spennende områder i «Det norske Amerika» i Minnesota og Nord- og Sør-Dakota! Det blir omvisning i Minneapolis, besøk hos norsk-amerikanske farmere på prærien, Western musical og mulighet for ridetur i fantastiske Theodore Roosevelt nasjonalpark i den lille westernbyen Medora. Videre til Black Hills-området i Sør-Dakota hvor man finner noen av USA’s mest besøkte severdigheter som presidentskulpturene i Mount Rushmore, Crazy Horse Memorial og mye, mye mer. Rundreisen gjennomføres med komfortabel turbuss med mange interessante stopp underveis!

Vi besøker Minneapolis, det skandinaviske Amerika i Mora, Fargo, Bismark, Western Musikal og hesteridning i Medora, Little Big Horn i Montana hvor Custer døde i kamp mot indianerne. Den fantastisk Yellowstone nasjonalparken. Cody med Rodeo og Buffalo Bill Museet. Over Bighorn Mountains til Black Hill med de 4 presidentene og Crazy Horse m.m.

sabra.no/1

sabra.no/2

Pris eks. flyskatter fra kr 21 290,-

Kontakt oss for program og pris


TUR

4

TUR

3

GALAPAGOS OG ECUADOR

15.2 - 2.3.2013 Reiseleder: Jon Espeland

Galapagos! – muligens det mest eksotiske sted på kloden? I alle fall det mest særegne fugle- og dyreliv du finner på jorden! I dette lille øyriket i Stillehavet, hundre mil utenfor kysten av Ecuador, lever dyre- og fuglearter som ikke finnes noe annet sted i verden. Det oppleves nesten som å være på en annen planet! Vertslandet Ecuador er et av de mest indianske i Latin-Amerika! Her holder quichua-indianerne på sine eldgamle og fargerike tradisjoner. Natur og folkeliv i Ecuador gjør besøket til en festreise!

sabra.no/3 Pris eks. flyskatter fra kr 32 450,-

cruise i Karibien

24.1 - 10.2.2013 Reiseleder Ø. Ramberg

Bli med å besøk noen av de flotteste øyene i Karibien – St. Tomas, St. Martin, St. John/ Antigua, St. Lucia, Barbados, Grenada, Aruba og Curacao. Tenk å være med på et luksushotell som tar deg rundt i det Karibiske Hav og en temperatur på ca. 25 grader, mens det er kuldegrader hjemme i Norge. I tillegg får du to dager i Ft. Lauderdale før cruiset og mulighet for å bli igjen 3 dager i New York etter cruiset. Se www.sbara.no her er turen omtalt med priser og det hele. Velkommen med på tur. sabra.no/4

Pris eks. flyskatter fra kr 21 115,-


TUR

7

Cuba på langs med havanna og Santiago

4 - 16.4.2013 Reiseleder: Magne Rydland TUR

5-6

CUBA MED HAVANNA OG VARADERO

21.2 - 5.3.2013 Reiseleder: Arild Espegren 19 - 30.11.2013 Reiseleder: Trygve Torgersen

(Tur 5) (Tur 6)

Cuba er revolusjon, sigarer, veteranbiler, folkeliv, musikk og vakre strender. To unge menn, Fidél Castro (32) og Che Guevara (30) skrev verdenshistorie da de tok makten på Cuba 1. januar 1959. Siden har den lille kommuniststaten irritert storebror USA i nord, bare 170 km borte… og vakt begeistring og entusiasme hos andre. Bli med på en reise tilbake til 50-tallet; – gamle amerikanske biler, eksklusive sigarer, gatemusikanter, enorme sukkermarker og innbydende strender… Du er herved invitert til en eksotisk reise! Tur 5 går i høysesong, derav prisforskjellen. Begge tidspunkter er bra med godt vær på Cuba. sabra.no/5

Pris eks. flyskatter fra kr 18 690,-

sabra.no/6 Pris eks. flyskatter fra kr 16 690,-

Dagens Cuba er en reise i nostalgi og kontraster. På den ene siden opplever vi det vakre, det eksotiske og særegne, på den andre siden en befolkning i daglig strev for å få endene til å møtes! Og midt i dette gjestfrihet, hjertevarme, livsglede og sang og musikk «på hvert hjørne». På denne turen får vi med oss det langstrakte Cuba fra hovedstaden Havanna til landets nest største by, Santiago de Cuba, 120 mil lenger øst.

sabra.no/7 Pris eks. flyskatter fra kr 22 490,-


TUR

8

Peru i Vinterferien

21.2 - 5.3.2013 Reiseleder: Olav M. Tonstad

Rundreise med fokus på kultur, landbruk og mat. Passer for alle interesserte. Inkahovedstaden Cusco og «den glemte inkabyen» Machu Picchu var senter i det mektige Inkariket! Inkaene var et jordbruksfolk og mais og poteter var Inkarikets viktigste matvarer. Gullet, som europeerne søkte, hadde inkafolket mer enn nok av. Men det kunne ikke spises og potet og mais var derfor høyere verdsatt enn gull! Turen går i utgangspunktet fra Stavanger, men utreise fra Oslo kan søkes opp. sabra.no/8 Pris eks. flyskatter fra kr 24 890,-

TUR

10

PERU I SOMMERFERIEN

28.6 - 9.7.2013 Reiseleder: Arild Espegren

TUR

11

PERU i november

9 - 23.11.2013 Reiseledere: A. Espegren

Peru er uten tvil Sør-Amerikas mest interessante reisemål. Å besøke Peru i påsken er en særlig fargerik opplevelse. Da blomstrer katolske og indianske tradisjoner side om side. I hjertet av Andesfjellene besøker vi inkaenes hovedstad Cusco og mystiske Machu Picchu. Vi besøker flytende sivøyer på Titicacasjøen og det særpregede samfunnet på øya Taquile. I Peru lever indianerne sitt tradisjonelle og fargerike liv slik de har gjort i århundrer.

I 2011 var det 100 år siden vitenskapsmannen Hiram Bingham oppdaget Machu Picchu. Det ble en verdenssensasjon da han fant «inkafolkets tapte by». I tre generasjoner har Machu Picchu vært en myte og et Soria Moria. Takket være moderne turisme i vår tid, har tusenvis fått mulighet til å oppfylle sin drøm om å besøke dette vakre og nærmest uvirkelige monumentet mellom dype daler og høye tinder dypt inne i Andesfjellene. Vi overnatter ved foten av Machu Picchu og får god tid på stedet. I tillegg har vi selvsagt lagt inn de andre store severdighetene i Peru, inklusive regnskogen i Amazonas.

Når det går mot vinter i Norge er det forsommer i Peru. For 19. året på rad arrangerer vi tur til Peru i november, de siste årene med ventelister. Med kulde og vintermørke bak oss, stiger vi opp i Andesfjellene til Solens rike. Her hersket det mektige Inkariket fram til spanjolene invaderte dem i 1532. Cusco var hovedstad og Machu Picchu en av deres viktige byer! Et besøk på Machu Picchu er bokstavelig talt som å vandre like inn i eventyret! Vi besøker også Titicacasjøen med flytende sivøyer, storbyen Arequipa, og øygruppen Ballestas med sjøløver, pingviner og millioner av sjøfugl! Mulighet for ekstra dager i Amazonas-jungelen.

sabra.no/9 Pris eks. flyskatter fra kr 24 690,-

sabra.no/10 Pris eks. flyskatter fra ca kr 27 000,-

sabra.no/11 Pris eks. flyskatter fra ca kr 26 000,-

TUR

9

Peru i påsken

21.3 - 1.4.2013 Reiseleder: Arild Espegren


TUR

12

NORD-PERU & ECUADOR

5 - 20.10.2013 Reiseleder: Arild Espegren

TUR

13

BOLIVIA

9 - 23.11.2013 Reiseledere: Magne Rydland, Jon Espeland

Mange har besøkt Lima, Cusco og Titicacasjøen i Peru. Men svært få har vært nord for hovedstaden Lima hvor det er også er fantastiske og for de fleste turister «uoppdagede» severdigheter. Turen er spesielt produsert med tanke på deg som har vært i Peru før, og som ønsker å se mer av dette spennende landet. Vi starter i Guayaquil i Ecuador og reiser sydover gjennom gammelt inka-land og storslått natur og avslutter i Lima. Turen passer selvsagt også for førstegangsreisende, og det er mulig å forlenge oppholdet med individuelt opplegg etter gruppereisen.

Bolivia er landet som på mange måter er blitt liggende i en bakevje, langt fra kysten og dypt inne i Andesfjellene. Engang het det «Øvre Peru» og var en provins i nabolandet Peru. Men frigjøringshelten Simón Bolivar ville det annerledes. Han erklærte landet uavhengig og kalte det opp etter seg selv! Bolivia er det mest indianske av alle landene i Sør-Amerika, og skjuler opplevelser som få har fått med seg. Fra misjonsprovinsen og Amazonas i sørøst til sølvbyen Potosi og saltsjøen Uyuni i vest, byr Bolivia på eksotiske og spennende opplevelser.

sabra.no/12 Pris eks. flyskatter fra ca kr 26 000,-

sabra.no/13 Pris eks. flyskatter fra ca kr 26 000,-

TUR

14

BOLIVIA og PERU

Avreise ca 6.11.2013 Reiseledere: Ramberg og Hedberg

Reisen begynner i La Paz hvor vi lander 4.300 m.o.h. Vi besøker byen og fortsetter over Altiplano-sletten og over Andes fjellene til Titicaca sjøen 3815 m.o.h. Her besøker vi Sivøyene og indianerne på Taquile, hvor mennene går og strikker. Fortsetter til Cusco – inkarikets gamle hovedstad. Togreise til Machu Picchu. Besøk i Amazonas-jungelen i Peru. Mulighet for et par badedager før hjemreise. Program ferdig i slutten av desember 2012.

sabra.no/14

Kontakt oss for program og pris


TUR

AFRIKA

15

DEN STORE SØRLIGE AFRIKA-REISEN

2 - 17.2.2013, Reiseleder: Leif Eriksen

TUR

16

Sør-Afrika

2 - 17.11.2013, Reiseleder: Leif Eriksen

På denne turen reiser vi litt nord for Sør Afrika til VICTORIA FALLENE, denne mektige fossen som ligger mellom ZAMBIA og ZIMBABWE, vi fortsetter til BOTSWANA og skal ha noen dager med safari i CHOBE NASJONALPARK, både fra båt på elven og i bil i bushen. Parken er kjent for å ha mer enn 80 000 elefanter. Safari på dagen, og kveldene under Afrikas stjernehimmel. Vi reiser så til CAPE TOWN i SØR AFRIKA og får med oss alle severdigheter denne vakre byen har: Robben Island, Table Mountain og Kapp det gode håp for å nevne noe. Ellers vil man føle at Cape Town har alt, og med en reiseleder som har vært i denne byen vil det ikke mangle på forslag. De 2 siste nettene tilbringer vi i vindistriktet ved byen FRANCHOEK hvor vingårdene ligger tett, og hvor man kan nyte god mat etter en rolig dag. En tur med mange opplevelser og store kontraster.

Rundreise i landet som har alt, ikke minst kontraster. Travle storbyer – stillhet i fjellene, Fasjonable villastrøk – landsbyens enkle stråhytter. Vi opplever fjell og hav, mennesker og dyr, på safari hvor vi jakter på løve, leopard, nesehorn, bøffel og elefant; «De fem store». Vi bor på gode hotell, og maten er også et eventyr i seg selv sammen med godt drikke fra landet vi er i og til hyggelige priser. En annen god ting med Sør Afrika er at det er ingen tidsforskjell, så vi kan gå rett i gang når vi lander etter nattflyvning. Vi starter i Johannesburg med Soweto, Pretoria, Panoramaruten, Krügerparken, Swaziland, Zululand opplever Det Indiske Hav og Durban før vi flyr til Cape Town med Robben Island, Table Mountain, Kapp Det Gode Håp og vindistriktet. En rundtur man kan gjerne gjøre flere ganger.

sabra.no/15

sabra.no/16

Pris eks. flyskatter: fra kr 34.700,-

Kontakt oss for program og pris


TUR

17

KENYA med badeferie på ZANZIBAR

3 - 17.8.2013, Reiseleder: Øystein Ramberg

TUR

18

«Solskinnsøya» Madagaskar 24.9 - 9.10.2013, Reiseleder: Gunnar Skjolden

Bli med på en av de mest fantastiske turene vi setter opp i SABRA. Tenk å få oppleve Afrikas ville dyr på nært hold på savannene i Masai Mara under migrasjonen. Vi er i bur(bilen) - de går fritt. Vi vil også oppleve Afrikas jungel ved Mt. Kenya, krysse ekvator 2 ganger med bil, samt se hundretusener av flamingoer ved Nakuru-sjøen Og Nairobi med Karen Blixen. Avslutningen for de som ønsker på The Breezes Hotel på Zanzibar. Fantastisk.

Madagaskar er som en Noas ark i drift i Det indiske hav, en øy og et land befolket av sjøfarende folk og gjort til koloni av franskmennene. For om lag 1300 år siden kom et sørøstasiatisk folk over havet og fant et urørt naturparadis på denne øya. De hadde med seg en kultur og en religion så helt annerledes enn på Afrikas fastland. Det smeltet sammen med elementer fra afrikanere og arabere, pirater og misjonærer. ”Unik” er et for enkelt ord for å betegne dyreliv, kulturer og landskaper. – Kom og bli med til lemurenes hjemland! Det er omlag femti forskjellige arter...

sabra.no/17

sabra.no/18

Kontakt oss for program og pris

Pris inkl. flyskatter fra kr 34.900,-


TUR

19

Istanbul – Hvor øst møter vest

20 - 27.4.2013 Gunnar Skjolden

Så utrolig nær – og så utrolig eksotisk og spennende: Istanbul er byen med de mange navn. Navn med historisk sus. En gang Konstantinopel, en gang Bysants, en gang Myklagard. Dette er porten til Orienten - en spennende duft av en fremmed verden. Dette er byen som forener to verdener der den ligger i knutepunktet mellom Europa og Asia. Fyldig utfluktsprogram, tid for å oppdage selv. Istanbul er en opplevelse du ikke må gå glipp av! sabra.no/19 TUR

20

Pris inkl. flyskatter fra kr 13 900,-

Makedonia og Albania

30.4 - 15.5.2013 Reiseleder: Gunnar Skjolden

I hjertet av Sørøst-Europa: Et par av vår verdensdels siste uoppdagede reisemål. Republikken Makedonia og Albania. Balkan møter Italia, ottomansk arkitektur blander seg med romerske ruiner og pittoreske gamle kirker. Ohrid-sjøen, en perle av natur og historie. Vakre og dramatiske landskaper, med to døgn i de albanske alper – hvor gjestfriheten står høyt. sabra.no/20 TUR

EUROPA

21

Pris inkl. flyskatter fra kr 21 800,-

Azerbaijan, Georgia og Armenia

23.5 - 7.6.2013 Reiseleder: Gunnar Skjolden

Storslagne landskaper i det sørlige Kaukasus idet snøsmeltingen slipper taket og våren er vakker. En utrolig blomsterprakt! Nærkontakt med bibelhistoriens Ararat og en av kristenhetens eldste kirker, der sangen ligner den som lød i tempelet i Jerusalem. Flammende landskaper ved Baku, Georgias vingårder og fine kjøkken, et ukjent hjørne av Europa. «- Den som engang har drukket av floden Kur, vil alltid længes tilbake til Kaukasien». Knut Hamsun sabra.no/21

Pris inkl. flyskatter fra kr 25 700,-


TUR

22

Samos og Patmos

28.5 - 4.6.2013, Reiseleder: L. Nyg jerde

TUR

23

KØBENHAVN mED KONSERT og OPERA

9 - 12.5.2013 Reiseleder Leif Eriksen

TUR

24

Elvecruise Moskva – St. Petersburg

19 - 29.6.2013 Reiseleder: G. Skjolden

Dette er en tur til kildene for den greske og kristne kulturen. Hvem har ikke hørt om Pytagoras og hans berømte setning? Samos er hans hjemsted. Eller om Johannes Åpenbaring? Han fikk sin åpenbaring på Patmos. Vi besøker Johannesgrotta og Chora by med Johannesklosteret. Vi deler oppholdet mellom de to vakre øyene Samos og Patmos. Det blir tid til både hvile, sol og bading, samt besøk til historiske minnesmerker. En av dagene inviterer vi på til tur til Efesus. Kunnskapsrike, lokale guider er med. På skandinavisk språk tar de oss tilbake til oldtida. Her er mye å se og oppleve!

Vi opplever forsommer i Kongenes by København. Konsert med Leif Ove Andsnes og Danmark Radios Symfoniorkester i deres nye sagnomsuste konserthus. Leif Ove Andsnes er solist i Beethovens klaverkonsert nr 2 og 4, og dirigent for Beethovens «Grosse Fuge» for strykere. Omvisning og middag i konserthuset. I Københavns operahus blir det Puccinis opera «Il Trittico», de 3 enaktere «Kappen» – «Søster Angelica» og «Gianni Schicci». Også denne kveld vil det være norske innslag; Randi Stene synger rollen som Fyrstinnen i «Søster Angelica». Vi bor like ved Nyhavn og Kongens Nytorv.

To av Europas gamle kulturbyer møter nå et nytt århundre med friskt mot, bundet sammen med en vannvei gjennom brede bygder og grønne landskaper, landsbyer hvor lite har forandret seg, byer med kirkekunst av ypperste klasse. – Og, siden vi er på de kanter: Med buss til Borgå og Helsinki, for et par dager i nabofolkets hovedstad, en nordisk utpost mot øst. – En liten godbit av en tur!

sabra.no/22 Pris inkl. flyskatter fra kr 10 850,-

sabra.no/23 Pris eks. flyskatter fra kr 8 900,-

sabra.no/24 Pris inkl. flyskatter fra kr 22.800,-


TUR

25

Pasjonsspillene i Erl

Juli 2013, Reiseleder: Gunnar Skjolden

Hvert sjette år i fire hundre år, siden 1613, har folk i den lille alpebygda Erl i Tyrol, på grensen mellom Tyskland og Østerrike, takket Gud for at de ble reddet fra byllepest i 1614, ved å oppføre Jesu lidelse og oppstandelse om et pasjonsspill – på sin måte. En opplevelse av tro, og troskap mot løfter!

sabra.no/25

Kontakt oss for program og pris

TUR

26

Opera i Verona

19 - 26.8.2013 Reiseleder: Leif Eriksen

TUR

27

SPANIA, SANTIAGO DE COMPOSTELA

26.9 - 6.10.2013 Reiseleder: Dag Johansen

2013 er det 100 år siden første forestilling ble vist på Arena di Verona – dette romerske amfiteater fra år 20 etter Kristus, og 200 år siden komponistene Verdi og Wagner ble født, noe som vil bli markert i jubileumsåret. Er man ikke glad i opera når man går inn, kan man lett være operaelsker når man går ut etter en forestilling med 25000 publikummere, og selv uten mikrofoner høres den svakeste tone. I år kan vi glede oss over forestillingene «Aida» og «Rigoletto», samt galla-konsert med Placido Domingo. I tillegg kan man få høre «Nabucco» - alle 3 operaer av Verdi. Vi nyter middager på topprestauranter, og vi bor ved Gardasjøen.

I Santiago de Compostela i Nord-Spania ligger den mektige Jakobs-katedralen. Den regnes som den nest flotteste i Europa, bare slått av Peterskirken i Rom. Hundretusener av pilegrimer har vandret langs Jakobsleden i over tusen år. Vi vandrer 112 km fra Sarría til Santiago. Det kreves minimum 100 km sammenhengende vandring for å kvalifisere til pilegrimssertifikatet. Opplevelsen av å komme fram til katedralen etter ettertenksomme dager langs pilegrimsleden, er overveldende! Turen byr på rekreasjon, mentalhygiene, mosjon og lange linjer i vår europeiske historie.

sabra.no/26 Pris eks. flyskatter fra kr 13 500,-

sabra.no/27 Pris eks. flyskatter fra kr 16 000,-


TUR

28

Middelhavscruise

8 - 20.9.2013, Reiseleder: Lidvar Nyg jerde

Cruiset går fra Roma til Istanbul. Knapt andre steder, i vår kjente verden, har mer å fortelle enn dette området. Viktige hendelser som kom til å gripe inn i vår historie, og forme vår kultur, har hendt her. Det gjelder selvsagt oldtiden, men også helt opp til vår tid skjer det ting her som har betydning for oss. Når vi legger opp ei sjøreise på denne måten, er det selvsagt for å hvile og ha ferie. Men vi har tro for at en god kopling kan berikes med tilkopling. Mange spør etter tematurer og kunnskapsreiser. Hver dag blir det satt av tid til sosialt samvær og undervisning. sabra.no/28 Pris eks. flyskatter fra ca kr 16 400,-

TUR

29

Krakow

10 - 13.10.2013 Reiseleder Lidvar Nyg jerde

Krakow er en av Europas aller vakreste byer, der hver stein har ei historie å fortelle! Her finner vi et av verdens første universiteter, grunnlagt i 1364. Geniet Nikolaus Kopernikus bodde og arbeidet i Krakow, som også er hjembyen til Pave Johannes Paul. Krakow er den eneste, polske storbyen der arkitekturen ble spart under krigen. Konsentrasjonsleirene Auswitch og Birkenau like utenfor Krakow kaster mørke skygger fra krigshistorien, og sørger for at nye generasjoner blir kjent med en av menneskehetens største forbrytelser. sabra.no/29 Pris eks. flyskatter fra kr 5 500,-

TUR

30

Jul i Roma

21 - 28.12.2013, Reiseleder: G. Skjolden

Hvem har sagt at julen må være hvit? Gjør den gylden, opplev julen i det fine vinterlyset, gult som av rav, som kaster lange skygger i Romas gater midtvinters. Roma er mer enn bare en by, Roma er en hel verden. Opplevelsene står i kø, her finnes alt av kunst, historie, shopping og matkultur. Roma er byen man må besøke en gang – og så stadig vil vende tilbake til! Byen går en i blodet, den setter seg i bena.

sabra.no/30 Pris inkl. flyskatter: fra kr 12 900,-


Midt-Østen TUR

31

Israel, når mandeltrærne blomster

5 - 21.3.2013 Reiseleder: G. Skjolden

TUR

32

Israel

26.4 . 5.5.2013 Reiseleder: Lidvar Nyg jerde

Vi skal gå ned fra vår egen tid, gjennom en sjakt i Tel Megiddo, gjennom lag av 20 kulturer, til kilden som ble stensatt under en konge på 800-tallet f. Kr. Vi skal lese Jesu bergpreken på stedet der de klassiske ord ble talt. Vi skal vandre over valmueenger der Salaheddin slo korsfarerne i det avgjørende slaget om makten i Midtøsten. Vi skal oppdage jødisk mystikk i Safed, høre om det ultimate offer på Massada, bade i Jordans kilder ved Banjas, flyte i Dødehavet. Vi skal tilbringe døgn med israelere i en kibbutz ved Genesaret-sjøen, og høre palestinernes syn på saken i basarene i Nablus. Og vi skal se delfinene i Eilat.

Få tema engasjerer mer enn Midtøsten. I massemedia blir det brukt sterke ord for og i mot Israel. Men dette er ikke noe nytt. Det mektige Romerriket hadde et annerledes forhold til denne provinsen enn andre. Først ga de jødene privilegier, men snudde om og satte sitt mektige krigsmaskineri inn for å bringe dem til taushet. Historikerne er forundret over dette. De fleste av oss kjenner bibelske personer og hendinger. Vi har hørt og sett i fjernsynet om kriger og konflikter mellom israelere og palestinere. Noe helt annet er det å stå der. Da blir vi rykket inn i hendelsene. Vi vil møte begge parter, ansikt til ansikt, og høre dem fortelle.

sabra.no/31 Pris inkl. flyskatter fra kr 23 800,-

sabra.no/32 Pris eks. flyskatter fra kr 16 900,-

TUR

33

Israel

25.10 - 3.11.2013 Reiseleder: Ø. Ramberg

Tur med landbruksfaglig innhold. Besøk i Joppe, Natanya, Tiberias med Genesaretsjøen, Mt. Hermon, Golanhøydene, Jordandalen, Dødehavet, Masada, Jerusalem og Betlehem. Av landbruksfaglige besøk – Moshav Kfar Vitkin – melkeproduksjon med robot og vanlig melkeanlegg. Hvordan bøndene produserer elektrisk kraft. Melk og kjøttproduksjon på Golan. Landbruksbesøk i Negev m.m. De mest innholdsrike turene er når vi også får innblikk i primærnæringen i et land. Program klart i slutten av nov. 2012.

sabra.no/33

Kontakt oss for program og pris


TUR

34

Burma – De gylne pagoders land

1 - 15.2.2013 Reiseleder: Gunnar Skjolden - FULLTEGNET 31.1 - 14.2.2014 Reiseleder: Gunnar Skjolden

Asia

- Se kveldssolen tenne liv i diamantene i spiret på den 2500 år gamle forgylte Swedagon- pagoden. Opplev Bagan, «byen med de fire millioner pagoder», og Mandalays kongelige historie, opplev kampen mot tidevannet på vannveiene rundt Rangoon, nyt vårblomstringen og stillheten på Inle-sjøen. Vær med på et to dagers elvecruise på Irrawadi-elven, på et historisk skip med blankpusset messing og nyoljet teakplank. «Det gode liv» i et land fylt av smerte, nostalgi og skjønnhet, der Buddhas lære holder livet oppe.

sabra.no/34

Kontakt oss for program og pris

TUR

35

Burma og Nord-Vietnam

15.11 - 3.12.2013 Reiseleder: Juliette Yu

Bli med på en uforglemmelig rundreise i Nord-Vietnam og Burma! Vi begynner med et avkoblende dagscruise i naturskjønne Ha Long bukten. Herfra til hovedstaden Hanoi hvor vi møtes av et myldrende gateliv, kolonial arkitektur, håndverksgater, vakre innsjøer og grønne parker. Turen tar oss videre med fly til Burma (Myanmar). Vi ankommer Yangon med den gylne og majestetiske Shwedagon-pagoden. Derfra går turen til landets kulturelle og religiøse sentrum, Mandalay. En dagsutflukt med båt oppover Ayeyarwadyelven tar oss til Mingun. I Amarapura befinner den 200 år gamle gangbruen U Bein seg. Vi seiler fra Mandalay til Bagan som ligger i et område med over 2000 templer og pagoder. En flyreise tar oss til Heho og videre til innsjøen Inle, hvor vi får oppleve de flytende hagene. Før vi returnerer til Yangon besøker vi Indaing, kjent for pagodaen med de 1000 stupaer. sabra.no/35

Pris eks. flyskatter fra kr 27.500,-


TUR

36

Vietnam Rundreise

13.2 - 26.2.2013 Reiseleder: Juliette Yu

TUR

37-38

Vietnam - Kambodsja

20.3 - 3.4.2013 Reiseleder: Juliette Yu 20.7 - 3.8.2013 Reiseleder: Lisa Lohne

Vår rundreise begynner med en båttur i naturskjønne Ha Long-bukten. Eventyrlandskapet er dekket med over 3000 sukkertoppsøyer i sjøen og står på listen over UNESCOs naturarv. Videre går turen til hovedstaden Hanoi med grønne parker og myldrende håndverksgater fra 1200-tallet. Herfra flyr vi videre til landets sentrale deler. Fra kystbyen Da Nang fortsetter vi til den antikke byen Hoi An. Byen ved elvemunningen har en fin atmosfære og vi tar oss god tid til å nyte livet og rusle rundt blant byens hyggelige kafeer, restauranter og butikker. Byen byr også på noen av Vietnams hviteste standstrender. Med fly ankommer vi Ho Chi Minh byen, tidligere Saigon, og fra den livlige byen i sør Vietnam gjør vi noen flotte utflukter. Vi blir bedre kjent med Cu Chi-tunnelene og får oppleve det lokale liv langs kanalene i Mekong-deltaet.

Rundreisen i Indokina begynner med en seilas i Ha Long bukten i Vietnam. Over 3000 sukkertoppsøyer ligger spredt utover et smaragdgrønt vann. I den livlige hovedstaden Hanoi tar vi en tur med sykkeldrosje blant håndverksgater opprinnelig fra 1200-tallet. Med fly ankommer vi Siem Reap i Kambodsja. Her reiser det mektige Angkor Wat-tempelet seg i en tropisk jungel. Uttrykksfulle og rikt detaljerte er også templene Banteay Srei, Bayon og Angkor Thom. Vi tar en tur med båt på Tonle Sap-innsjøen og møter flytende fiskelandsbyer på vår vei. I den kongelige hovedstaden Phnom Penh blir vi bedre kjent med landets historie før vi returnerer til Vietnam. I Ho Chi Minh byen, tidligere Saigon, finner vi igjen arkitektur fra kolonitiden. Vi besøker Cu Chi-tunnelene og får oppleve det lokale liv langs kanalene i Mekong-deltaet.

sabra.no/36 Pris eks. flyskatter fra kr 18 950,-

sabra.no/37/38 Pris eks. flyskatter fra kr 22 650,-

TUR

39

Vietnam - Kambodsja

22.10 - 3.11.2013 Reiseleder: Juliette Yu

Rundreisen i Indokina begynner med en seilas i Ha Long bukten i Vietnam. Over 3000 sukkertoppsøyer ligger spredt utover et smaragdgrønt vann. I den livlige hovedstaden Hanoi tar vi en tur med sykkeldrosje blant håndverksgater opprinnelig fra 1200-tallet. Med fly ankommer vi Siem Reap i Kambodsja. Her reiser det mektige Angkor Wat-tempelet seg i en tropisk jungel. Uttrykksfulle og rikt detaljerte er også templene Banteay Srei, Bayon og Angkor Thom. Vi tar en tur med båt på Tonle Sap-innsjøen og møter flytende fiskelandsbyer på vår vei. Vi returnerer til Vietnam og i Ho Chi Minh byen, tidligere Saigon, finner vi igjen flott arkitektur fra kolonitiden. Vi skal besøke Cu Chi-tunnelene og får oppleve det lokale liv langs kanalene i Mekong-deltaet.

sabra.no/39 Pris eks. flyskatter fra kr 21 450,-


TUR

40

Indonesia Indah

TUR

13 - 30.7.2013 Reiseleder: G. Skjolden

41

Langs mekong gjennom fire land

18.11 - 7.12.2013 Reiseleder: Gunnar Skjolden

– Vakre Indonesia, med tre dagers vandretur på Sulawesi.

– Den klassiske reisen

Kulturelle høydepunkter som Midt-Javas sultanpalasser og templer, torajaenes byggeskikk og graver på Sulawesi, Balis magiske skjønnhet, sterke tradisjoner og jordnære hverdagsliv. Bakveier på Java, omveier på Sulawesi, smågrender på Bali. Tre dager til fots i høylandet på Sulawesi, hyggelig nærkontakt med en meget fremmed del av verden.

Vi følger i ro og mak den mektige Mekong, selve livsåren i Indokina, gjennom vakre og eksotiske land: Nord-Thailand, Laos, Kambodsja og Vietnam. Vi besøker Krukkesletta og har god tid i Luang Prabang i Laos, utforsker tempelområdet Angkor Wat i Kambodsja, skjult og overgrodd av jungel i århundreder, og avslutter med det dynamiske Vietnam, med fine båtturer og en natt på godt hotell i Mekong-deltaet. Noe av det beste av Sørøst-Asia!

sabra.no/40

sabra.no/41

Pris inkl. flyskatter fra kr 31 600,-

Pris inkl. flyskatter fra kr 38 900,-


TUR

43

TUR

42

Sri Lanka

17.2 - 2.3.2013 Reiseleder: G. Skjolden

– Som en dråpe i havet. En dråpe som er et kaleidoskop av farver, lyder, smaker – av religioner og folkegrupper med dypt rotfestede tradisjoner som bærer historien videre. De fleste er sinhala budd-hister, men her er også tamiler, muslimer, malayer og etterkommer av hollandske plantasjeeiere. Her er åtte steder på UNESCOs verdensarvliste. Svale åser i innlandet, sol-varme strender og palmer langs kystene. For tredve år siden var Sri Lanka et yndet reisemål for kulturinteresserte og solhungrige nordmenn og andre turister. Nå åpner Sri Lanka seg igjen. sabra.no/42 Pris inkl. flyskatter fra kr 27 700,-

TempelFest i Himalaya

22.3 - 8.4.2013 Reiseleder: G. Skjolden

– Bhutan og Sikkim – det siste Shangri-La. Vårblomstring og rhdodendronskoger. Tempelfest i Paro – årets begivenhet i fjellene. Lilleputtoget gjennom teplantasjer i Darjeeling, alle skogens orkideer i Sikkim. Det er ikke for ingenting at fjellfolkene i Sikkim kaller landet sitt Paradis… «Et kollektivt gisp fra titusener av struper da teppet ble foldet ut på veggen, - en thanka, et applikert bilde av en buddhistisk helgen. Vi fremmede så det som det lekreste håndarbeid, troende bhutanesiske buddhister så en sterk åndelig realitet. Munkene blåste i sine lange “teleskop”-basuner og slo på trommer og cymbaler, og langsomt, langsomt la solen et lysskjær over dalen og sensasjonelle tempeldanser fylte dagen» sabra.no/43 Pris inkl. flyskatter fra kr 38 800,-


TUR

44

India, Rajasthan

TUR

1 - 14.3.2013 Reiseleder: Leif Eriksen

45

India, Rajasthan

29.10 - 14.11.2013 Reiseleder: Gunnar Skjolden

INDIA er et stort land og verdens største demokrati. Denne turen vil gi deg opplevelser av India hvor de mange tradisjoner og kulturer ikke er forandret. Fargerike klesdrakter, eksotiske lukter og et yrende liv. Vi får se hvordan menneskene lever i pakt med tradisjonene. Menneskene vi møter er smilende og vennlige, og vi føler oss velkomne.Vi opplever DEHLI, UDAIPUR, JODHPUR, AGRA med TAJ MAHAL for å nevne noe. Hotellene vi bor i er gamle marmorpalasser eller gode 5 stjerners hotell, hvor vi lett kan bli satt tilbake til «1000 og en natt» stemning. Med egen kunnskapsrik guide, og komfortabel buss med klimaanlegg, blir rundreisen til en stor opplevelse

– Blant påfugler og prinser – Rajasthan, kongers land, med kamelmarkedet i Puskhkar I fargerike, mangfoldige India er knapt noen delstat mer mangfoldig og fargerik enn Rajasthan – de dansende påfuglers land. Hver time er en fryd for øyet – ørkenen skifter stadig farge, og avløses av kulturland og skoger, folket er en fargerik og stolt blanding, landet er fylt av drømmepalasser og maharjaers festninger – vi bor i flere av dem! Ved fullmåne i november samles tusenvis av mennesker ved den hellige sjøen i Pushkar for å tilbe gudene på sjøbredden – og for å kjøpe og selge kameler. Kamelmarkedet i Pushkar er en utrolig opplevelse, ett av turens høydepunkter. Ørkenens folk i store leire, gudstjeneste, fesjå, livet med kamelene, månelyset over ørkenen… Utrolige India!

sabra.no/44

sabra.no/45

Pris eks. flyskatter fra kr 31 800,-

Pris inkl. flyskatter fra kr 38 800,-


TUR

46

TO GANGER Korea, Nord og Sør

2 - 19.9.2013 Reiseleder: Gunnar Skjolden

TUR

47

En del av silkeveien

14 - 28.10.2013 Reiseleder: G. Skjolden

–Morgenstillhetens land. På den lille koreanske halvøy, et areal som to tredeler av Norge, to stater med vidt forskjellige samfunnssystemer: Den gåtefulle folkerepublikken i nord, med Kim Il Sung og Kim Jong Il som nasjonens fedre. Så lukket, men vi har funnet en liten åpning – og opplever deres nasjonaldag, med dans og forestillinger. Til sammenligning – vidåpne, ekspansive Sør-Korea. To verdener, men de har så mye felles. Vi skal besøke begge land, med god tid til å se selv og sammenligne og prøve å forstå. Og får glimt av ukjente deler av Kina som en liten bonus.

– Den gylne vei til Samarkand. I hjertet av Asia, oaser i ørkenen: - Store byer, store severdigheter, store opplevelser. Vår reise i Turkmenistan og Uzbekistan handler om kultur og historie i områder som har vært besøkt av alle de store erobrerne gjennom historien, og alle har lagt igjen sine «avtrykk» i form av byggverk og minnesmerker.

sabra.no/46

sabra.no/47

Pris inkl. flyskatter fra kr 39 500,-

Pris inkl. flyskatter fra kr 27 900,-


TUR

48

TAIWAN OG HONGKONG

30.5 - 13.6.2013 Reiseleder: M. Rydland

Oppdag Taiwans naturlige skjønnet og møt havnebyen Hongkong i Kina. Nasjonalmuseet i hovedstaden Taipei huser noen av Kinas fremste kunstskatter. Vi kjører langs østkysten hvor Stillehavet drønner mot steile klippevegger. Her finner vi den imponerende Taroko-kløften i marmorstein. Dessuten varme kilder og bambusskog. Fra byen Hualien blant fjell og sjø tar vi oss til Beinan kulturpark og nasjonalmuseum for fortidshistorie. De varme kildene i Chihpen er et yndet turistmål og vi reiser herfra videre til badebyen i sør, Taitung. I Kending nasjonalpark i Pingtu skal vi tilbringe noen dager i et tropisk paradis. Vi får et inntrykk av landets fremste havneby, Kaohsiung, før vi ankommer landets eldste by, Tainan. Med fly fra Taipei lander vi i den tidligere brittiske koloni, Hong Kong. Her klatrer høyhusene over bratte fjellvegger og utsikten fra Victoria Peak er uslåelig. En rundreise utover det vanlige, helt fantastisk! sabra.no/48 Pris eks. flyskatter fra kr 28 450,-

TUR

49

Beijing og Xi´aN i Kina

22.3 - 1.4.2013 Reiseleder: Martin Yu

Opplev høydepunktene fra Kinas kulturskatter i hovedstaden Beijing og Xian, byene som ved ulike tidsepoker har vært hovedsteder i Midtens Rike. Beijing fungerer i dag som administrativt og politisk sentrum og kan tilby sine besøkende en variasjon av severdigheter. Vi vandrer tilbake i historien der vi besøker Den kinesiske mur, Den forbudte by, Sommerpalasset og Den himmelske freds plass. Reisen fortsetter med tog til Xian der terrakottahæren til keiser Qin Shi Huangdi tilhører en av 1900-tallets aller fremste arkeologiske funn. Retur til Beijing med fly. Denne reisen gir et meget godt inntrykk av to forskjellige byer med noen av Kinas fremste severdigheter.

sabra.no/49 Pris eks. flyskatter fra kr 12 850,-


TUR

50

KINA MED TIBET, CHENGDU OG SHANGHAI

23.6 - 7.7.2013 Reiseleder: Lisa Lohne

TUR

51

Kina Rundreise

20.9 - 6.10.2013 Reiseleder: Martin Yu

En rundreise i det hellige Tibet og til pandaens rike i Chengdu! Det strålende vinterpalasset til Dalai Lhama, Potala-palasset, troner høyt over Lhasa. Jokhang-templet, Tibets helligste, er pilegrimenes fremste valfartssted. I Lhasa besøker vi Sera-klosteret og finner veien til Barkorgaten hvor vi blander oss med innbyggerne. Med buss drar vi ut fra byen til Tsedang hvor vi finner Samye-klosteret, Tibets første tempel, og Traduk-klosteret. Videre med buss til Shigatse og på veien stopper vi ved den hellige Yamdrok-innsjøen, besøker Palkhor Chode-klosteret og vandrer på de antikke isbreene. Ved foten av Tara´s fjell ligger det enorme Tashilunpo-tempelet. Videre med tog på verdens høyeste beliggende togstrekning. Her tilbringer vi to døgn og nyter en fantastisk flott utsikt fra togvinduet. I Chengdu får vi mer kunnskap om pandaen i dens naturlige oppvekstmiljø. Vi gjør en båtreise langs elven til den Store Buddha i Leshan. Fra Chengdu ankommer vi Shanghai med fly. Byen med en kolonial historiebakgrunn tilhører nå fremtiden med byggekunst signert verdens fremste arkitekter.

En meget opplevelsesrik rundreise i Kina hvor vi vandrer gjennom de keiserlige plassene, Den forbudte by og Sommerpalasset. Uslåelig er utsikten fra Den kinesiske mur over det omkringliggende fjellandskapet. Vi besøker minnesmerker fra nåtiden som Den himmelske freds plass og området for OL Beijing 2008. Nattoget tar oss videre gjennom historien til den gamle hovedstaden Xi´an. Byen huser et av verdens mest enestående arkeologiske funn, de imponerende Terrakottakrigerne. Vi får med oss en underholdende forestilling med musikk og dans inspirert fra Tang dynastiet. Dagen etter går turen videre med fly til Guilin som ligger et naturskjønt landskap med sukkertoppsfjell og rismarker. Avsidesliggende og i urørt natur overnatter vi i Long Ji. Tilbake i Guilin reiser vi med båt langs Li-elven til Yangshou. Etter et opphold i et poetisk landskap ankommer vi verdensmetropolen Shanghai. Vi lar oss inspirere av en av verdens mest kjente havnebyer med moderne arkitektur, koloniale bygg og mange flotte severdigheter.

sabra.no/50

sabra.no/51

Pris eks. flyskatter fra kr 26 500,-

Pris eks. flyskatter fra kr 22 450,-


Reise på egen hånd? Sabra Tours er gjennom årene kjent for å arrangere gruppereiser. Vi ser imidlertid at mange av våre gjester fra tid til annen ikke ønsker å reise i gruppe, men gjerne vil ha et skreddersydd opplegg for å reise på egenhånd. Vi har nå nylig ansatt Torgeir Birkedal (47) som salgsog produksjonsansvarlig for å arbeide med individuelle reiser.

-Vi har lenge følt behovet for å betjene kunder som ønsker å reise individuelt, og er glad for å ha en kapasitet som Torgeir til å arbeide med dette, sier administrerende direktør Trond Olav Paulsrud. Med Torgeir på teamet kan vi gi våre kunder et enda bredere tilbud, med sikker kvalitet.

Torgeir har bred erfaring med å tilrettelegge turer til kjente og mer ukjente steder. Han har reist mye selv, og går med stor entusiasme inn i å finne muligheter for nye, spennende reiseopplevelser.

Snakk med Torgeir om du vil på ferie, enten det er til Stockholm eller til Ouagadougou eller andre steder. Det er gode sjanser for at han har vært der og kan tilrettelegge en reise fordi han er lokalkjent.

Kontakt Torgeir på 24 14 94 90 eller mail: torgeir@sabra.no


Sabra Tours ble etablert i 1993. Vi arrangerer gruppe- og spesialreiser til alle verdensdeler. Vår fremste styrke består i at vi har meget erfarne salgs- og produksjonsansvarlige, som kjenner reisemålene svært godt og har spisskompetanse på sine fagområder. Dessuten har vi et solid nettverk av samarbeidspartnere ute i den store verden. Vi har også et nært og godt samarbeid med alle de store flyselskapene, noe som gir de beste muligheter til å finne gode løsninger til fornuftige priser. Sabra Tours tilbyr turer på disse områdene:

Våre turprogram skreddersys i nært samarbeid med hver enkelt gruppe. Programmene omfatter reise, opphold, omvisninger, ekskursjoner og kulturelt program. Dessuten legger vi stor vekt på å sette opp gode konserter for alle våre reisende. Sabra Musikkreiser er offisiell samarbeidspartner med Norges Korforbund.

Sabra Musikkreiser Sabra Musikkreiser arrangerer turer for kor, korps, storband og dansegrupper. I løpet av de siste 20 årene har vi hatt mer enn 2500 utøvende musikkgrupper på tur rundt om i verden. Våre reisemål er i hovedsak i Europa og USA, men vi har også grupper til SørAmerika, Sør-Afrika, Midt-Østen og Asia.

For privatpersoner og bedrifter tilbyr vi fotballreiser til England, Spania og Italia.

Sabra Sport & Event Sabra Sport & Event har en rekke turer og arrangementer for privatpersoner, toppklubber, breddeklubber og bedrifter.

Som offisiell leverandør til Norges Fotballforbund arrangerer vi også turer til alle landslagets bortekamper. Til alle hjemmekamper formidler vi også billetter og arrangerer prematch parties.

I samarbeid med Norges Håndball Forbund skreddersyr vi turer for partnere og andre håndballentusiaster til alle de store mesterskapene. Sabra Sport & Event er også turoperatør for Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball i forbindelse med norske toppklubbers årlige treningsopphold på La Manga. Vi har også andre håndplukkete destinasjoner og anlegg som gir muligheter for gode og utviklende treningsopphold innenfor fotball, håndball og svømming. Sabra Kulturreiser Sabra Kulturreiser arrangerer begivenhetsrike rundreiser skreddersydd av våre svært erfarne og bereiste produsenter, som for øvrig selv stiller som reiseledere på de fleste turene. Sammen med håndplukkede lokale guider tilbyr de våre gjester turer til en verden full av steder å oppleve, mennesker å møte, historier å høre, lyder, dufter og smaksopplevelser.


En del av våre kulturreiser har spesiell oppmerksomhet rettet mot kunst og kultur, turer til musikalske festspill i inn- og utland og besøk på berømte operascener verden rundt. Mange andre går til land og steder som ikke så mange andre tilbyr, ofte til steder utenfor masseturismens oppgåtte stier. Skreddersøm Sabra Tours kan i tillegg tilby skreddersydde produkter innenfor følgende områder: • Landbruks- og skogbruksturer som utvikles i samarbeid med organisasjoner og bedrifter med faglig fordypning i form av ekskursjoner og samlinger •

Ledere og lærere innenfor utdanningssektoren – både reisefaglig og skolefaglig program utvikles i nært samarbeid med den reisende

Arrangement og turer for bedrifter og organisasjoner som trenger det lille ekstra.

Sabra Fokusreiser AS Sabra Tours eier også drøyt 90 % av Sabra Fokusreiser AS. I dette selskapet arrangeres det en rekke temareiser i kristen regi. Blant annet har vi et bredt utvalg av temareiser til Israel – både med charter- og rutefly. I tillegg arrangerer vi temareiser til Hellas, Tyrkia, Italia, Malta og USA. Les mer på www.fokusreiser.no


Smakebit fra 2014

Patagonia i november 2014 Patagonia er Norges motsats i sør, men med en natur som muligens er flottere den norske. Den er storslagen, vill og trolsk og tar pusten fra de fleste! Vi legger opp til en reise gjennom det sørlige Argentina og Chile med natur og dyreliv som tema. Det blir en reise til lands og til vanns, og fylt med vakre og spennende opplevelser. Reiseleder Jon Espeland

Pris og program klart i slutten av 2013


Vi tar forbehold om trykkfeil, samt endringer i pris, program og valuta.

0028 OSLO | Pb. 8897 Youngstorget | Sabra Tours AS


Ønsker du mer informasjon om noen av disse turene? Fyll ut og send skjemaet. Husk frimerke!

o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o

avreiseDato

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

8.6.2013 13.7.2013 15.2.2013 24.1.2013 21.2.2013 19.11.2013 4.4.2013 21.2.2013 21.3.2013 28.6.2013 9.11.2013

12

5.10.2013

13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

9.11.2013 6.11.2013 2.2.2013 2.11.2013 3.8.2013 24.9.2013 20.4.2013 30.4.2013 23.5.2013 28.5.2013 9.5.2013 19.6.2013 Juli 2013

Reise

USA USA Galapagos/Ecuador Cruise i Karibien Cuba Cuba Cuba Peru i vinterferien Peru i påsken Peru i sommerferien Peru i november Nord-Peru, Ecuador Bolivia Bolivia, Peru Sørlige Afrika Sør-Afrika Kenya og Zanzibar Madagaskar Istanbul Makedonia, Albania Kaukasus Samos, Patmos København Elvecruise Russland Erl

Kryss Tur av Nr

avreiseDato

26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

19.8.2013 26.9.2013 8.9.2013 10.10.2013 21.12.2013 5.3.2013 26.4.2013 25.10.2013 31.1.2014 15.11.2013 13.2.2013 20.3.2013 20.7.2013 22.10.2013

o o o o o o o o o o o o o o

Reise

Opera i Verona Spania Middelhavscruise Krakow Jul i Roma Israel Israel Israel Burma Burma, N-Vietnam Vietnam Vietnam-Kambodsja Vietnam-Kambodsja Vietnam-Kambodsja

Kryss Tur av Nr

avreiseDato

40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

13.7.2013 18.11.2013 17.2.2013 22.3.2013 1.3.2013 29.10.2013 2.9.2013 14.10.2013 30.5.2013 22.3.2013 23.6.2013 20.9.2013

o o o o o o o o o o o o

Reise

Indonesia Langs Mekong Sri Lanka Bhutan og Sikkim India, Rajasthan India, Rajasthan Korea, Nord og Sør En del av Silkeveien Taiwan Hongkong Beijing og Xi´an Kina med Tibet Kina Rundreise

Ja, Takk! (sett kryss) Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Sabra Kulturreiser på e-post. Navn Adresse Postnummer

Poststed

Tlf

Mailadresse

Riv av

Kryss Tur av Nr


Sabra Tours AS Pb. 8897 Youngstorget 0028 OSLO

hgt2013-web  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you