__MAIN_TEXT__

Page 1

03

Núm.003 gener del 2015 20.000 exemplars gratuïts

Foto guanyadora del concurs FOTOPORTADA GENER 2015

@ nurx_

Vols sortir a Sabadell a mà? Visita’ns a www.sabadellama.com o truca’ns al 634 631 934

Joaquin Reguant Molina Comptabilitat General i Analítica Assessoria Fiscal

IVA IRPF IMPOST DE SOCIETATS i PATROMONI

*diplomat per EADA i ESADE

680 266 366

T. 680 266 366 jreguantm@gmail.com www.joaquin-reguant.com


Editorial

Índex

Aquest any 2014 ha estat un any que no ha deixat indiferent a ningú. Si diguéssim que una gran part de la població està contenta de deixar enrere aquest 2014 i que espera el 2015 amb esperances d’un canvi positiu, no aniríem gens descabellats. Des de l’inici de la crisi, l’esgotament i la manca de recursos s’acumulen, i en cap moment s’ha arribat a intuir la llum al final del túnel. Aquest 2015 serà any de canvi, no se sap si econòmic, però no en tenim cap dubte que si que n’hi haurà un de polític. Amb les eleccions municipals, les generals, i molt probablement les autonòmiques de Catalunya, de ben segur que es produirà un sacseig a l’escenari polític, que esperem que ens retorni l’esperança de poder gaudir d’un futur mes pròsper. Feliç any nou!!

SABADELL ACTUALITAT

p. 3

BENESTAR I BELLESA

p. 7

ON MENJAR

p. 10

ESPECIAL REBAIXES

p. 15

MASCOTES

p. 17

MOTOR

p. 18

LLAR

p. 19

PASSATEMPS

p. 20

ENTREVISTA

p. 21

IMMOBILIÀRIA

p. 23

CULTURA A MÀ

p. 27

GUIA BÀSICA

p. 29

Edició EDITA: Sabadell a Mà DISTRIBUIT PER: Sabadell (Eixample - Centre Creu Alta - Concòrdia - Can Rull - Ca n’Oriach) PUBLICITAT: 634 631 934 - info@sabadellama.com TIRADA ACTUAL: 20.000 exemplars mensuals. Sabadell a Mà no es fa responsable de la veracitat de cap de les promocions ofertades per als seus anunciants, ni dels errors comesos en l’edició dels seus anuncis. Les promocions i ofertes publicades no tenen caràcter vinculant, cal consultar abans l’anunciant per evitar possibles errors en l’edició.

Servei personal de venda garantida. Informi-se’n sense compromís.

93 724 66 38 www.fincassabadell.es


SABADELL ACTUALITAT

La cavalcada de Reis sortirà des de la Creu de Barberà

Foto: David B. La cavalcada de Reis de Sabadell mantindrà el seu recorregut i característiques bàsiques un any més En aquesta ocasió, el punt de sortida serà l’extrem amb Barberà

del Vallès, és a dir, la Ronda Pau Vila. La cavalcada travessarà l’eix central en direcció Nord, a través de la carretera de Barcelona, l’avinguda de Barberà, la Rambla, el Passeig, Passeig

Manresa, Via Massagué, avinguda 11 de setembre, carretera de Prats de Lluçanès, Francesc Layret, avinguda de la Concòrdia i finalment l’avinguda de Matadepera. A part de la cavalcada ‘de ciutat’, a Sabadell hi haurà altres cavalcades més centrades als barris per on no passa el gran seguici. N’hi haurà als Merinals, Torre-romeu i el Poblenou, on hi ha també pessebre vinent, a la plaça de les dones.

Acord històric entre les patronals locals Totes les patronals sabadellenques sense excepció es van unir al desembre per crear el Consell per l’Economia Productiva, un ens de debat i reunió que vol fer de lobby per reclamar i aconseguir que els poders públics facin mesures en favor de la creació de llocs de treball i la productivitat. En formen part la Cambra de Comerç, el Gremi de Fabricants (i dues fundacions vinculades: la Fundació per l’ESDi i la Fundació per la Indústria), el Centre Metal·lúrgic, el Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) i la secció vallesana de Pimec.


SABADELL ACTUALITAT

‘Maquillatge’ per al nou Passeig de la plaça Major El govern local va presentar fa uns dies un seguit de millores i modificacions al Passeig de la plaça Major. L’espai va ser reinaugurat fa un mes. El consistori instal·larà una trentena de jardineres tant a l’espai ocupat fins Nadal per la fira de Santa Llúcia com a l’espai que deixarà lliure la pista de gel en els propers dies. Així mateix, l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art Illa ha fet uns dissenys per col·locar a les tanques d’obres. També s’ha reforçat la senyalització tant amb adhesius a terra

com amb tòtems. Amb els nous canvis, i la pèrgola dissenyada per Alfons Borrell més l’element d’aigua encara inconcret que recordarà al brollador tradicional quedarà finalitzat l’espai. D’altra banda, el dia 5 de gener s’obrirà a la ciutadania el Racó del Campanar, encara tancat per facilitar l’arrelament de la gespa al seu entorn. L’espai ja té les sòfores que hauran de donar ombra a l’estiu i també l’escultura La campana, d’Antoni Tàpies.

Foto: Ajuntament de Sabadell

Antíguo, electrónica, ropa, muebles, libros, menajes y más...


SABADELL ACTUALITAT

Catàstrofe natural al Rodal per la ventada La ventada viscuda aquest desembre va causar gravíssims danys al Rodal de Sabadell, especialment als boscos de la zona nord de la ciutat, com el de Can Deu, pràcticament assolat. El consistori va declarar la prohibició a circular pel Rodal pel risc extrem de caiguda d’arbres i branques. Mentre es netegen els boscos, es pensa com reforestar. Costarà temps veure de nou els boscos com fins fa poques setmanes.

Foto: J. d. A.

Els accionistes del C.E.Sabadell donen via lliure a Sakamoto L’assemblea d’accionistes del Centre d’Esports Sabadell va aprovar per unanimitat la proposta del Consell Directiu per ampliar capital per valor de tres milions d’euros. Una sortida plantejada pel ja màxim accionista i president del club, Keisuke Sakamoto. El club va tancar la temporada 2013-2014 amb un dèficit de 3,3 milions d’euros. No obstant, la situació

financera ha millorat després de pagar a l’Agència Tributària més d’un milió d’euros. L’impagament feia perillar la continuïtat dels arlequinats a la divisió de plata. Ara cal que l’equip remunti posicions, ja que van tancar l’any en penúltima posició de la Liga Adelante i el recanvi a la banqueta no ha suposat cap revulsiu pels ara entrenats per Àlex Garcia.

Codificació i venta de bombins Aper tures Reparació de bombins Comandaments de garatge

Carrer Sant Vicenç, 100, local 3 · Tel. 937 243 023


SABADELL ACTUALITAT

Els plats forts de la temporada cultural 2015 La temporada cultural 2015 té com a plats forts l’obra de teatre Conversaciones con mamá, interpretada per María Galiana i Juan Echavone, en una adaptació teatral de Jordi Galcerán. Jordi Boixaderas i Jordi Bosch portaran l’èxit de la temporada passada al Villarroel El crèdit. Al febrer la companyia T de teatre interpretarà Dones com jo. Completarà la temporada teatral les interpretacions per a tota la família de Joventut de la Faràndula (El món del màgic d’Oz i El conte de Hansel i Gretel, ja al maig). En quant a la música, la programació

es completa amb el cicle de concerts de l’Orquestra Simfònica del Vallès, el de música de cambra de Joventuts Musicals i el d’òpera a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell (Italiana in Algeri i Turandot). Els promotors UiU deixen de programar als equipaments municipals. En quant a dansa, l’Esbart Sabadell Dansaire organitza una gala de dansa clàssica amb motiu del Dia Mundial. I també hi haurà la representació del Trencanous a La Faràndula.

Foto: David B.

Duplicats de claus i comandaments codificats Ex tracció del còdig a par tir del bombí Codificació a par tir de l‘immobilitzador Recuperació de claus de moto codificades Cambi de carcaces

Foto: David B.


BENESTAR I BELLESA

Sabadell a Mà - Benestar i bellesa

10 Consells per cuidar la teva pell a l’hivern Hem arribat oficialment a l’hivern. És el moment de pensar en cuidar la nostra pell d’acord amb l’estació. L’Acadèmia Espanyola de Dermatologia i Venereologia (AEDV) ens ofereix un decàleg per aconseguir-ho. 1. Prevenir i combatre la deshidración accentuada pel fred: cal triar una bona crema hidratant i per a això han de portar components “humectants” que atreguin l’aigua dins de la pell, com la glicerina, propilénglicol, urea, lactat sòdic, etc. i components amb efecte oclusiu, que serveixen de barrera, per impedir la pèrdua d’aigua epidèrmica, com són la lanolina, silicona i els seus derivats, etc.

Font: Belleza Activa AMIC

pèptids que disminueixin el to 8. Evitar en el possible els canvis bruscos de temperatura al muscular. passar d’un ambient caldejat per 4. Protecció solar: no oblidem la calefacció a l’aire lliure, amb que gran quantitat de sol el temperatures molt baixes, ja rebem mentre realitzem les que això augmenta la possibilitat nostres activitats diàries, també d’aparició de vasos dilatats amb a l’hivern, de manera que vermellors inestètiques. hem d’emprar el fotoprotector Disminuir la ingestió diàriament, l’índex de protecció 9. serà més elevat si es realitzen d’alcohol i el consum de tabac esports d’hivern, sobretot esquí. doncs, juntament amb el fred, disminueixen la vascularització 5. Afegir complements orals cutània amb el que augmenten amb vitamines antioxidants del les vermellors i la deshidratació. grup A, B, C i E, que, encara que no reverteixin l’envelliment, si 10. Recordeu que és la millor època per sotmetre a tractaments milloren la seva aparença. de rejoveniment, tipus peeling o 6. Si han aparegut taques, làser. utilitzar alguna substància despigmentant, bé afegida a un cosmètic si aquestes són suaus o indicada pel dermatòleg.

2. Disminuir les arrugues superficials: emprar cosmètics que continguin hidroxiàcids, 7. No oblidar una neteja acurada, retinol i / o vitamina C. mat í i nit, triant una netejadora 3. Si estan una mica més suau, que no augmenti l’agressió marcades, afegir cosmètics amb diària que el fred ocasiona.

Calassanç Duran, 12 08203 Sabadell 93 710 46 37

649 578 591 Duran i Sors, 7B 08201 Sabadell 93 726 24 12

Antoni Genescà, 1 08230 Matadepera 93 720 86 38

info@trasserra.com

ESPECIALISTES EN TRACTAMENTS CAPILARS 25% de DESCOMPTE (Nómes al saló de Calassanç Duran)

ANÀLISI CAPIL·LAR GRATUÏT 07

Higiene facial+ tratamiento facial con aromaterapia personalizado y masaje relax con aceites esenciales 45 €. LLevandote crema de tto el mismo dia descuento del 30%. Maquillaje fiestas navidad 18 € con ampollita flash. Servicios a domicilio..Informate!! Reserva tu hora. FELIZ AÑO NUEVO!!!


BENESTAR I BELLESA Què és el massatge Tailandès?

Font: Orienthai SPA

El massatge Tailandès actua sobre punts energètics (línies zen) utilitzant pressions i estiraments que incidiran favorablement en l’elasticitat muscular i conservant en bon estat d’aquests músculs i articulacions. Segons la filosofia yoguita l’energia empresonada en el cos, en músculs tensos i articulacions amb poca mobilitat, s’allibera amb els estiraments derivats de les postures utilitzades, s’allibera tensió física i mental. Té com a objectiu harmonitzar i equilibrar les funcions fonamentals del cos, redueix l’estrès, afavoreix la relaxació muscular, prevé lesions, alleuja el dolor muscular, i afavoreix un estat favorable general. La durada d’una sessió de massatge és d’una hora a dos. Es realitza amb el pacient vestit amb roba agradable, preferentment cotó, estirat sobre un futon a terra. El massatge tailandès reuneix les tècniques de 3 disciplines de tractament tradicional: 1. Amassament dels músculs. 2. Manipulació de l’esquelet o quiropràctica (osteopatia). 3. Digitipuntura, pressionant sobre certs punts d’acupuntura o línies energètiques. No obstant això, el massatge tradicional tailandès forma part d’un veritable art de la vida a Tailàndia, i requereix una certa actitud de recerca i investigació. A Tailàndia es practica en els centres mèdics així com en els temples i l’àmbit familiar

Sabadell a Mà - Benestar i bellesa

Té els seus inicis fa 2500 anys. Els tailandesos van captar la forma del Hatha Ioga i els aspectes de l’Ayurveda sufí., Afegint influències de la medicina tradicional xinesa. A aquesta barreja de massatge i teràpia se l’anomena en Tailandès; Nuad-Bo Rarn. El seu fundador va ser Shivago Komarpaj el metge i amic de Buda.

08


La teva tenda de cosmetics naturals

Alta qualitat a preus assequibles

C/ Sant Pere, 21 (cantonada Sant Pau) SABADELL


Panna & Pomodoro Sedisa Repartiments: La nova forma de vendre pizzes Tens un sopar imprevist? Els teus amics es presenten a casa a veure el partit de futbol...què fas??? Et donem una immillorable opció:

2: Escalfa el forn a 250 graus. Mentre esperes, talla tomàquet de l’hort, agafa una de les nostres mozzarelles artesanals, les talles a rodanxes i les vas posant sobre la massa. 3: Especia al teu gust per sobre del tomàquet, i llesta per anar al forn! Forneja-la entre 7 i 10 minuts i ja tindràs el sopar fet!!! Això si... els teus amics vindran cada setmana, hi hagi o no partit. Prova de fer-la en qualsevol sopar i no te’n penediràs!!!

Sabadell a Mà - On menjar

1: Agafa una base de les nostres pizzes artesanals.

10


on menjar Bar Chako

Dual Mirallac

Parc de Catalunya s/n Tel. 937 268 709 Restaurant íntim en ple Parc Catalunya

Sant Pere, 24 Tel. 606 689 621 La tradició de quatre generacions ens avalen.

Buxó

El Rebenque

La Plaça

CalaBoca

El Tourmalet

Marisquería Caracola

Avgda. Can Deu, 02 Tel. 667 614 538 Ofertes a grups. Cuina casolana i entrepans de luxe. Carrer de Gràcia, 102 Tel. 937 271 914 Especialitat en peix i marisc.

Marià Fortuny, 10 Tel. 607 707 819 Tapes selectes.

Can Feu

Pintor Borrassà, 43-47 Tel. 937 262 791 Nou menú de tapes nits 25€.

Can Jonqueres

Prats de Lluçanès, 488 Tel. 937 173 261 Menús per empresa disponibles.

Contrast

Pare Sallarès, 19 Tel. 937 251 733 L’Agosarada, la cuina autèntica mediterrània de carrer.

11

Gràcia, 129 Tel. 931 863 179 El secret de la bona carn es troba en el tall.

Montserrat, 180 Tel. 937 250 379 Tapes i Menjars. Menús especials de nadal.

La Peskera

Corominas, 11 Tel. 937 274 052 La teva braseria a peu del Mercat central.

Sol i Padrís, 90 Tel. 937 117 954

Especialistes en mariscades, arrossos i menús per a grups.

Genial

Nou Canaletes

Escola Industrial, 24 Tel. 937 272 088 Qualitat a bon preu.

Capmany, 24 Tel. 937 259 347 Especialestes en tapes en ple centre.

La Casona

Rancho Argentino

La Graella

Sushi 21

Riera Villaret, 11 Tel. 937 164 882 Tots els dimecres arròs caldós amb el menú.

Amèrica, 58 Tel. 937 272 730 Restaurante amb parc infantil.

Major, 19 Tel. 937 240 583 La diferència es troba a la carn.

Rosa, 28 Tel. 931 779 353 Referent al Vallès en cuina japonesa.


Especialistes en cargols a la llauna

Dissabtes i diumenges arròs caldós amb llemàntol amb el menú US DESITGEM UN FELIÇ 2015!!! Carrer Riera Villaret, 11 08208 - Sabadell · 937 16 48 82

ÍNTIM, PERSONAL I TRANQUIL IDEAL PER PASSAR UNA BETLLADA ESPECIAL VINE I PREN UNA COPA A LA BORA DEL LLAC 937 268 709 Parc Catalunya - Plaça Catalunya s/n

Sabadell a Mà - On menjar

Menú calçotades per 25€ Calçots il.limitats

Tots els divendres i dissabtes sopar més ball des de 20€ Calçotada:

FELIÇ ANY NOU!!!

Calçots il.limitats Parrillada de carn Crema catalana Pa, aigua, vi o sangria Cafè 23€

Informació i reserves al 937 173 261

Carretera Prats de Lluçanès, 488 · 08208 Sabadell 12


LA RECEPTA DEL MES

Croquetes de carn d’olla Ingredients: 1/2 kg de carn rostida i triturada 1 l de llet 200 g de farina 50 g de farina de blat de moro (Maizena)

10 g de sal 60 g de mantega pa ratllat 1 ou batut oli d’oliva suau per fregir

Preparació: En una cassola gran, s’hi posa la carn juntament amb la mantega. A foc mig, es va remenant fins que la mantega es fongui. En el vas de la batedora, s’hi barreja la llet amb la sal, la farina i la maizena. Es bat amb el túrmix fins que la mescla sigui homogènia. S’incorpora la mescla anterior a la barreja de la carn i la mantega, i es remena enèrgicament a foc mig-alt fins obtenir una massa compacta que es desenganxi de les parets de la cassola. A continuació, s’aboca la massa al damunt d’un tros de film transparent, i s’extén tot formant una superfície llisa d’uns 2-3 cm de gruix. Es cobreix amb film transparent i es deixa refredar a temperatura ambient. Quan ja sigui freda, es formen les croquetes, es passen per les clares o ou batut i s’arrebossen amb pa ratllat. I en aquest punt, les podeu congelar o bé fregir-les amb oli d’oliva ben calent fins que quedin ben rossetes. Bon profit! 13


59,90€ IVA INCLÒS ENERGY PHONE COLORS DUAL SIM 512 MB RAM 4GB ROM, PANTALLA 4” 3 ANYS DE GARANTIA !!!

REBAIXES www. esege.cat · C/ Sant Oleguer 77, Local D · 937 27 27 36

C/ Advocat Cirera, 13 · 08201 Sabadell · 699 753 670 www.labugambiliasabadell.com

MODA I COMPLEMENTS BOTIGA 1 C/ Rambla 108, Sabadell 937 271 875

BOTIGA 2 C/ Plaça st. Roc 4, Sabadell 937 278 180

DESCOMPTE DE 100€ AMB COMPRA MINIMA DE 500€ Avinguda Matadepera 9-11 SABADELL

· 93 723 21 88


DARUMA TATTOO 15% descompte

Daruma Tattoo y Piercing darumatattoos 93/010 93 82

T’ESPEREM PER LES REBAIXES! 937 252 250

C/ Baldiri i Reixac 3, 08206 Sabadell (Barcelona)

PI I MARGALL, 30 - 08208 SABADELL - CREU ALTA

www.annaq.net CALCEM TOTS ELS PEUS

PREUS BAIXOS TOT L’ANY 11 de setembre, 78 bjs. - Sabadell 937 22 43 13

PELUQUERÍA UNISEX CENTRO DE ESTÉTICA

PELUQUERÍA UNISEX CENTRO DE ESTÉTICA

NUEVA GERENCIA, NUEVO GÉNERO

NUEVOS PRECIOS

NUEVO LOCAL. NUEVAS INSTALACIONES

Av. Matadepera nº 47 - 937 240 542

Lluçanes nº9 - 637 455 279

RESTAURANT & GIN CLUB SABADELL CUPÓ REGAL Reserva anticipada De dilluns a dimecres excepte festius i vigilies de festiu Mínim 2 persones

Tel. 931 779 353 · www.sushi21.es

VAL PER 1 ROTLLO ESPECIAL SUSHI 21


MASCOTES

URGÈNCIES VETERINÀRIES

Sabadell a Mà - Mascotes

93 725 99 83 Escola Pia, 94-96 local 9 · 08201 Sabadell www.novaveterinaria.cat

Nom: Llampec Sexe: Mascle Reg. 1805 Xapa: 033 Data naixement: 02-05-2002 Raça: Mestís Tamany: mitja Gos molt tranquil i juganer que adora les persones, a les que sol bordar buscant la seva atenció.

Nom: Rex Sexe: Mascle Reg. 2879 Xapa: 0179 Data naixement: 06-06-2003 Raça: Mestís Tamany: gran Molt afectuós i tranquil. No fa les seves necessitats a casa, ni borda. És obedient, respectuós.

Veterinària a preus universitaris Bernat Boades, 10 · 08206 - Sabadell Tel. 931 196 117 www.sabadelladiestra.com

Nom: Lesly Sexe: Femella Reg. 1487 Xapa: 17 Data naixement: 09-07-2005 Raça: Creuat Tamany: gran Molt intel.ligent i carinyosa, amb moltes ganes de jugar i estar acompanyada.

Nom: Moro Sexe: Mascle Xapa: 078 Data naixement: 01-11-2007 Raça: x Llaurador Tamany: gran És un gordito feliç. Molt bo, carinyós i noble. Acostuma a passar hores estirat, però quan vol juga i corre una estoneta

Més info: 937 26 72 27 www.es.protectorasabadell.org

937 168 487 www.enedosvet.es · Jaume I nº 8, local 2-3

Vols anunciar-te amb nosaltres?

634 631 934 17

SABADELL ADIESTRA

CAN GOS.GAT

PASSIÓ PER LES MASCOTES

PERRUQUERIA CANINA I FELINA

Canguratge a domicili Entrega de pinso a domicili 937 176 573 · Plaça Assemblea de Catalunya, 17 local 2

Clínica

Sant Maties, 28-30 937175284

Consultori

Ctra. Terrassa, 337 937275908

Urgències 650.677.713 Urgències telefòniques TOTS ELS DIES DE L’ANY Clinica veterinària de dilluns a dissabte Hores concertades

937 236 591

Avinguda de Josep Tarradellas, 20


MOTOR Circlar amb neu, pluja... Font: Tot Sant Cugat

AMIC

que us segueixen. Si l’asfalt té trams lliscants convé que conduïu de manera tranquil·la per no perdre el control del vehicle, trepitjant l’accelerador i el fre de forma suau i fent servir marxes llargues en cas que l’adherència dels pneumàtics es redueixi molt. Si teniu en marxa la calefacció per evitar que els vidres s’entelin, deixeu una mica obertes les finestres perquè l’aire calent us pot provocar una gran somnolència. Si us sorprèn una nevada i us veieu atrapats per la neu a la carretera cal tenir en compte la possible congelació de les pastilles de fre i convé que aixequeu els parabrises, perquè el pes de la neu els podria trencar.

C/ Petrarca, 9 · 08206 Sabadell Tel./Fax: 93 723 98 16 rpm.sport@hotmail.com

TALLERES SALAMANCA 93 726 64 19 c/ Can Julià Ferrer, 9 08206 Sabadell

Sabadell a Mà - Motor

Abans d’emprendre un viatge a l’hivern en condicions climatològiques adverses, com pluja, neu o boira, és molt important preparar bé el vehicle, omplir el dipòsit de gasolina, així com comprovar el nivell d’anticongelant, el dibuix dels pneumàtics o l’estat dels fars i de les escombretes. També és necessari portar un joc de cadenes, i haver après a col·locar-les, i una manta per si ens quedem atrapats per la neu. Un cop en marxa, deixeu una distància de seguretat amb el vehicle del davant més gran de l’habitual per tenir temps suficient de reaccionar davant qualsevol incidència a la carretera i poder avisar la resta de vehicles

C\ Moratín, 107 · 08206 - Sabadell (Barcelona) Telf: 93 745 93 59 · www.marcmotos.com 18


LLAR Parets amb panells tèxtils

Font: Tot Sant Cugat / Amic

Sabadell a Mà - Llar

Hi ha cortines confeccionades amb diferents tipus de gèneres i de diferents mides per adaptar­se a tot tipus de finestres i estils decoratius, a més es poden complementar amb cordills per lligar-les i altres ornaments, i existeixen diferents sistemes per penjar-les. Així, les seves funcions principals són decorar les finestres, proporcionar intimitat als interiors i matisar la llum del sol.

19

Però, les cortines no només serveixen per vestir les finestres, sinó que també es poden utilitzar per dividir espais i crear ambients. Aquesta és una opció decorativa molt útil per a estances petites en les quals l’espai és tan limitat que no és possible utilitzar mobles o murs per separar zones. El teixit de les cortines escollides per separar espais dintre d’una estança es pot canviar fàcilment segons la decoració que escolliu per a cada temporada. Amb les cortines podeu delimitar la zona del vestidor o de l’armari dintre d’un dormitori, també podeu dividir una cuina d’un menjador, o separar el rebedor del saló, per exemple.


PASSATEMPS

Capricorn

Acuari

Peixos

Aries

Des. 22 - Gen. 19 Segueix l’esforç per equilibrar l’economia. Esperes que arribi el moment de fer-te present. Meditació i aprofundiment dels teus límits i pors. Vols millorar les teves formes i fer-te més proper.

Gen. 20 - Feb. 19 Molta energia per lluitar pels teus ideals. Hi ha projectes professionals que t’agradaria estructurar però per ara et manquen recursos econòmics. Sentiments profunds i veritables amb la parella.

Feb. 20 - Març 20 És bo que comencis a creure més en tu i que estructuris un pla d’acció per millorar el teu sector professional, àrea on poden esdevenir importants i beneficiosos canvis, però cal que moguis fitxa.

Març 21 - Abril 19 Aquests mes estàs més reservat del que és normal en tu, fins i tot una mica malenconiós. Grans passions que et dominen amb possibilitat d’enamorament. T’agradaria tenir més autoritat a la feina.

Taure

Bessons

Cranc

Lleó

Abril 20 - Maig 20 Pots tenir una conversa seriosa i profunda amb la parella que serà de gran ajuda per a la relació. Sortides amb amics amb la finalitat de divertir-te. Temps de descobrir els teus talents amagats.

Maig 21 - Juny 21 Cautela en assumptes materials. Molta energia per endegar projectes professionals innovadors. Tindràs inspiració per escriure i serà molt gratificant i alliberador. Ajuda desinteressada d’un amic.

Juny 22 - Juliol 22 Seria bo que poguessis desconnectar de les teves preocupacions laborals per garantir la teva salut. Si no tens parella, pots conèixer una persona comunicativa i de bones maneres que et captivarà.

Julio 23 - Agost 22 Et sents prou realitzat en l’àmbit laboral però saps que cal fer canvis per actualitzar-te. Compte de no tancar-te massa en tu mateix doncs podries acabar aïllant-te excessivament i perdent l’alegria.

Sudoku

4

6 8

8

6

4

5 2

9

9

7

3

1

1

5

8

4

6

3

9

9 3

9

2

8 5 7

2

8

Solucions del Sudoku del mes de desembre

2

1 8

8 1 4

7

4

9 9 1 4 6 7 2 3 8 5

5 3 6 8 9 1 4 7 2

2 7 8 3 5 4 1 6 9

7 8 5 1 4 9 6 2 3

3 6 2 5 8 7 9 4 1

1 4 9 2 3 6 7 5 8

4 5 7 9 2 3 8 1 6

6 2 3 7 1 8 5 9 4

8 9 1 4 6 5 2 3 7

Verge

Balança

Agost 23 - Set. 21 Obligacions amb persones de la família que no et vénen de gust. Pots enamorar-te d’ algú de qui et separen uns quants anys. Et sents energèticament renovat i et sedueix la idea de tornar a tenir fills.

Set. 22 - Oct. 22 Comunicació amb persones d’altres països o cultures de la que pot derivar una bona amistat. Et poden venir llegats o herències importants dins l’àmbit familiar. Gaudiràs dels jocs de competició.

Escorpí

Sagitari

Oct. 23 - Nov. 21 Manifestaràs emocions intenses i directes. Bona comunicació amb figures maternes o amb el món femení en general. Obres de millora o decoració de la llar. Et planteges treballar a casa.

Nov. 22 - Des. 21 Moment especialment expansiu de la teva persona. Cal transformar el sector econòmic, les pautes antigues ja no serveixen. Mentalment inquiet, fins i tot amb insomni. Poden sorgir molt bones idees.

Te queremos ayudar a recuperar la ilusión por la vida.

Sabadell a Mà - Llar

Horòscop

Llama

93 722 04 82

20


L’entrevista “El meu pitjor rival serà la cursa mateixa”

Sabadell a Mà - L’entrevista

Marc Coma va començar la temporada guanyant el Dakar i l’ha acabada aconseguint el seu sisè campionat mundial de raids. Nascut a Avià el 1976, encara hi segueix. Hi entrena i viu una vida <<tranquil•la>>, envoltat dels seus orígens, tant familiars com esportius: és en aquesta localitat berguedana on, als vuit anys, va pujar per primer cop sobre una moto. Trenta anys després, té el repte d’assolir el seu cinquè Dakar, <<la cursa més dura del món>>. Quan està preparat un pilot per donar el salt al Dakar? No sé si mai s’e stà prou preparat. A un pilot li arriben molt poques oportunitats a la vida i quan se’t presenta, hi has d’anar. És el meu cas. M’hagués agradat arribar-hi molt més preparat en el seu moment, però quan tens l’oportunitat s’ha d’aprofitar. Amb quines expectatives et presentes a l’edició del 2015? Amb expectatives ambicioses. Som els actuals guanyadors de la cursa, portarem el número 1 i intentarem repetir. Serà un Dakar difícil, com sempre. El que hem de fer és evitar tenir problemes. Si els podem evitar, no renunciem a res. Quin creus que serà el rival que t’ho posarà més difícil? Sempre hem enfocat la cursa de manera que el principal rival sigui la cursa mateixa. El Dakar és la prova més dura del món, és tota una adversitat des del primer moment fins al final. Es pot donar el cas, però, que en els últims dies hagis de fer un marcatge a un pilot o hagis de jugar amb la tàctic a. Quins són els principals obstacles i perills de la cursa? Arribem a passar a 4.000 metres d’alçada. Aquí no tenim muntanyes de més de 3.400 metres i en aquesta època la majoria d’elles ja estan cobertes de neu. És impossible anar en moto a aquestes alçades. Això fa que hàgim hagut d’explorar diferents maneres per arribar-hi preparats. És una carrera de desgast, cada dia dorms poc, estàs fent una mitjana de 600 o 21

Font: Marta Roqueta Fernàndez AMIC 700 quilòmetres, les altes temperatures de dia, menges poc... tot això et va creant un desgast. Mantenir una concentració alta sota aquestes condicions durant quinze dies és el perill més gran que hem d’afrontar.

Foto: Genís Serra / AMIC

El Dakar és la prova més dura, però també la més mediàtica. Tota la temporada gira al voltant d’aquesta competició? Aquest any ha sigut molt bo a nivell de resultats, hem aconseguit el sisè títol mundial (de raids). Això significa que hem estat competint du rant tot l’any en diferents deserts del món, des d’Abu-Dhabi fins a Marroc o Brasil. És la millor manera d’entrenar i arribar en forma al Dakar. Sí que és cert que el Dakar és la cursa més mediàtica. Ens passa com als ciclistes, que competeixen tot l’any però la seva gran cursa és el Tour de França. Vas guanyar una edició del Dakar a l’Àfrica i vas ser el primer que va guanyar a Sud-Amèrica. Com valores el canvi? Sóc dels pocs pilots que ha conegut el Dakar als dos continents. Sóc un gran enamorat d’Àfrica i és una pena que la situació actual fins i tot sigui pitjor que quan es va anul•lar el Dakar al 2008. A partir d’aquell moment, la cursa va canviar de continent, a Sud-Amèrica. Crec que la cursa s’ha consolidat i fins i tot s’ha fet més gran del que era. Ara m’és difícil dir on és el lloc de la cursa. M’agradaria tornar a l’Àfrica, perquè significaria que la situació al continent africà ha millorat molt, però hem de ser co nscients que això està molt lluny. Per tant, ara gaudeixo de Sud-Amèrica i d’aquest moment tan bo de salut que té el Dakar.


L’entrevista

Has nascut a Avià i hi segueixes vivint. Com és? La meva intenció ha estat sempre estar aquí amb la gent amb qui he crescut. És el millor entorn que tinc per entrenar i per tenir una vida tranquil•la, això m’ajuda moltíssim. Si aquest entorn no m’ajudés a desenvolupar la meva feina, segurament hagués hagut de plantejarm’ho. Com van ser els teus inicis amb la moto? A cada sempre s’havia respirat gasolina. Tant el meu pare com dos germans seus havien competit de manera amateur en moto. Sempre veies una moto per aquí a casa, i això, vulguis o no, et desperta les teves inquietuds. Als vuit anys el meu tiet Lluís em va començar a portar en moto, a fer volts al voltant de casa, i allò encara em va despertar més aquestes inquietuds. Als tretze anys, després d’insistir molt i a canvi de bones notes, el meu pare em va comprar una moto. No és que fos un molt mal estudiant, però sí que no m’esforçava gaire i, d’aquesta manera, van fer que m’esforcés una mica més. Seguiràs amb la moto fins que el cos aguanti o et passaràs a les quatre rodes? Acabo de complir 38 anys, ja no sóc un jove i he de ser conscient que estic a la part final de la meva carrera com a esportista dins de les dues rodes. Sí que vull continuar vinculat a aquest món perquè és el que he viscut i el que m’agrada, però també he d e dir que pel meu cap passa canviar a les quatre rodes en un futur. No sé quan. De moment em veig amb força per estar a sobre una moto i ser competitiu. La motivació encara continua sent viva i, mentre això sigui latent, continuarem. L’edat pesa més en les dues rodes que en les quatre? A la moto hi ha un factor de risc i el nivell de preparació i exigència és molt alt. Això amb

l’edat et crea un desgast i arriba un moment en què, sense uns nivells de motivació molt alts i amb un cos que ja no et va acompanyant, és impossible seguir. Com es prepara un motorista durant el dia a dia? Intentem fer una preparació tan completa com sigui possible, comencem a preparar el Dakar en el moment que acaba. Fem la planificació de curses durant tot l’any, sobretot els testos al desert, perquè aquí no en tenim. Hem de ser competitius tant en fang com amb dunes i ens hem d’adaptar a temperature s de menys zero graus fins als 50. Això fa que el ventall de condicions que hem hagut d’entrenar sigui molt ampli. Necessitem una programació molt ben feta, perquè en el moment de la cursa el cos i la moto estiguin preparats i el conjunt pugui ser competitiu. Algun exemple concret d’aquesta preparació? Ara vinc de competir de Xile, al rally d’Atacama, que és on es disputarà el Dakar. Ha estat la millor manera d’entrenar, és una carrera que ens ha ajudat moltíssim. Catalunya té molts campions del món del motor, l’últim exemple és el triplet a Moto GP, Moto 2 i Moto 3. Per què hi ha tanta tradició? Hi ha diversos factors. Aquí és on hi havia les fàbriques Montesa, Bultaco, Ossa i moltes altres. Això crea una escola, afició i cultura de motor. I també tenim un país que és dels millors del món per poder practicar aquest esport. Aquests factors ajuden a què ara estiguem en un mome nt que no s’havia vist mai a la història. Tampoc no hem d’oblidar la federació. S’ha fet molt bon treball de base i ara s’estan recollint els fruits.

Sabadell a Mà - Motor

Fins a quin punt els avenços tecnològics són determinants en curses com el Dakar? Necessitem unes motos competitives i sobretot fiables. Però, per sort, és una especialitat que encara premia molt la part humana. Poques especialitats dins el motor poden dir-ho. Un pilot que compra la moto a la botiga pot lluitar per entrar entre els cinc primers.

Foto: Genís Serra /AMIC 22


937 246 638 c/ Francesc Lairet, 40 路 08208 Sabadell


616 269 53 931 616 037

Espronceda, 53B · Sabadell

Ref. 50020 CENTRE. Triplex exterior de 3 plantes. 105 m2. 2 banys. 3 hab. armaris encastrats. Safareig, terrassa. 182.500 €

Ref. 50073 CASA DE DISSENY A LA CREU ALTA. Unifamiliar. 220 m2. 4 Hab. Pati, terrasses, garatje. Prop plaça Marcet. 380.000 €

Ref. 40176 CENTRE. Pis de 135 m2. 4 hab. i 2 banys.Ascensor, balcó, calefacció. Parking. Zona comunitaria. . 350.000 €

Ref. 40190 CENTRE. Pis115 m2. Seminou. 4 Hab. 2 banys. Calefacció, aire condicionat. Zona comunitària. Parking 250.000 €

Ref. 40208 CREU DE BARBERA. Pis de 3 hab. reformat. Balcó, calefacció, aire condicionat, exterior. 119.000 €

Ref. 40217 CREU DE BARBERA. 80 m2 i 3 hab. Exterior. Ben conservat. Terres de gres. Portes de roure. Parking opc. 75.000 €

LLOGUER. Magnífic local a C/ Vallcorba. CREU ALTA . 350m2. Al costat d’escoles. 900 €

LLOGUER . Oficina 80 m2 a planta principal amb entrada independent. Ca n’Ooriach. 300 €

25

www.inmolite.com/fincor

DUPLEX EN VENDA. Ca N’Oriach. Seminou, 2 habitacions + altell. L’has de veure! 129.000 €

CASA EN VENDA . CASTELLAR DEL VALLES. Preciosa. 3 Plantes, parking. 5 habitacions, 3 banys. GRAN OPORTUNITAT. 350.000 €

CASA EN VENDA. GRAN OPORTUNITAT. Ca n’Oriach. 4 habitacions. Terrasses. 123.000 €


Habital Zurbano 12 937155588 info@habital.net

Ref. 10660 149.000€ PIS A L’EIXAMPLE. Superf. 98 m², 3 hab. 1 bany, cuina (10m oficce), menjador (26m), terres gres, garatge 2 places, tancaments alumini, fusteria interior cirerer, aire condicionat, exterior, assolellat, balcó. Totalment reformat.

Ref. 10661 141.000 € PIS AL CENTRE. Superf. 86 m², 3 habitacions , 1 bany, cuina oficce 14m, menjador (22m), terres gres, ascensor, calefacció, tancaments alumini, fusteria interior cirerer, exterior, assolellat.

Ref. 10662 39.000 € PIS A CAN ROQUETES. Superf. 70 m², 3 habitacions (1 doble, 2 individuals), 1 bany, cuina (10m), safareig (4m), menjador (24m), terres terratzo, garatge, tancaments fusta pintada, exterior, assolellat.

Ref. 30112 190.000 € CASA CA N´ORIACH. Superf. 115 m², 3 habitacions (3 dobles), 1 bany, cuina (9m ex), safareig (7m), menjador (20m), terrassa (30m), terres terratzo,, tancaments alumini, orientació est, assolellat.

Ref. 30113 100.000€ CASA CA N´ORIACH. Superf. 145 m², 4 habitacions (4 dobles), 2 banys, cuina, safareig (14m), menjador (18m), terrassa (25m 2ª planta), terres gres, orientació sud, assolellat.

Ref. 50953 440 € PIS A LLOGUER. CREU DE BARBERA. Superf. 50 m², 1 habitació doble, 1 bany, cuina (oberta), menjador (19m), terres parquet, calefacció, vidres dobles, aigua, llum, exterior, assolellat, balcó (6m), tot elèctric.

Ref. 51064 500 € PIS A LLOGUER. COVADONGA. 60 m², 2 hab., cuina (oficce), menjador, terrassa, terres gres, armaris, calefacció, mobles, porta blindada, porter aut., tancaments alumini, fusteria interior embero, exterior, assolellat, balcó.

Ref. 51069 480 € EPIS A LLOGUER. CENTRE. Superf. 60 m², 2 hab., cuina (americana), safareig, menjador, terrassa (14m), terres gres, armaris, calefacció, mobles, tancaments alumini, aire condicionat, exterior, assolellat, pis amb porta independent

Ref. 51071 675 € PIS A LLOGUER. EIXAMPLE. Superf. 100 m², 4 hab. , 2 banys, cuina (10m oficce), safareig, menjador (30m), terres gres, garatge , calefacció, tancaments alumini, fusteria interior faig, aire condicionat, exterior, assolellat.

Ref. 51072 650 € BAIXOS A LLOGUER. CENTRE. 65 m², 2 hab., cuina, menjador (20), parquet, garatge, ascensor, armaris, calefacció, mobles, porta blindada, vidres dobles, tancaments alumini, aire condicionat, assolellat, electrodomèstics.

Ref. 30124 250.000 € CASA A CAN CANYAMERES. 300 m² 4 hab.(3 dobles), 2 banys, cuina office, menjador (38m), terres gres porcelànic, jardí, garatge (4 coches), armaris, calefacció, tancaments alumini, aire condicionat, orientació sud, assolellat.

26


SABADELL CULTURA A MÀ

DIJOUS 1

DIUMENGE 4

DISSABTE 10

Teatre Sant Vicenç ELS PASTORETS. TEATRE 17:30 hores Teatre La Faràndula. “ELS PASTORETS. JOSEP M. FOLCH I TORRES. TEATRE“ 18:00 hores

Teatre La Faràndula. FESTIVAL DE VALSOS I DANSES. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS. MÚSICA 11:30 hores

Teatre La Faràndula. “ELS PASTORETS. JOSEP M. FOLCH I TORRES. TEATRE“ 18:00 hores

Espai Àgora Sabadell. TOTAL, RES. TEATRE 22:30 hores

DISSABTE 3 Teatre Sant Vicenç. ELS PASTORETS. TEATRE 17:30 hores

Sabadell a Mà - Sabadell cultura a mà

GENER 2015

Teatre Arlequí. HANSEL I GRETEL. TITELLES 18:00 hores Teatre La Faràndula. FESTIVAL DE VALSOS I DANSES. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS. MÚSICA 21:00 hores Teatre Sant Vicenç. MOLT SOROLL PER NO RES. TEATRE 22:00 hores L’Alternativa Teatre CONTES DE NADAL de Pere Calders 22:00 hores Espai Àgora Sabadell. TOTAL, RES. TEATRE 22:30 hores

Teatre del Sol. MIKHAIL I LES TRES PREGUNTES. TEATRE 12:00 hores

L’Alternativa Teatre CABARET MODERNISTA Teatre Arlequí. HANSEL I GRETEL. TITELLES 22:00 hores Wild Geese 12:00 hores THE BAND OLERS. MUSICA Teatre Sant Vicenç. 23:00 hores ELS PASTORETS. TEATRE 17:30 hores DIUMENGE 11 Teatre La Faràndula. “ELS PASTORETS. JOSEP M. L’Alternativa Teatre CONTES D’ANIMALETS FOLCH I TORRES. TEATRE“ 12:00 hores 18:00 hores Cavaurpí. ORQUESTRINA LA VALLESANA EN CONCERT I BALL. MÚSICA 22:00 hores Espai Àgora Sabadell. TOTAL, RES. TEATRE 22:30 hores

DILLUNS 5 Carrers de Sabadell REBUDA DE LA CIUTAT ALS REIS D’ORIENT 17:30 hores

DIMARTS 6 Teatre Sant Vicenç. ELS PASTORETS. TEATRE 17:30 hores

27

Teatre Sant Vicenç. MOLT SOROLL PER NO RES. TEATRE 22:00 hores

Teatre Arlequí. HANSEL I GRETEL. TITELLES 12:00 hores Teatre Sant Vicenç ELS PASTORETS. TEATRE 17:30 hores Teatre La Faràndula. “ELS PASTORETS. JOSEP M. FOLCH I TORRES. TEATRE“ 18:00 hores

DIJOUS 15 Biblioteca de Can Puiggener. DOLENT MÉS QUE DOLENT! L’HORA DEL CONTE 18:00 hores


SABADELL CULTURA A MÀ

Carrers de Sabadell PASSADA DE SANT ANTONI ABAT 16:30 hores Teatre Arlequí. HANSEL I GRETEL. TITELLES 18:00 hores Teatre Sant Vicenç. MOLT SOROLL PER NO RES. TEATRE 22:00 hores L’Alternativa Teatre UN JARDÍ DE SORRA 22:00 hores

DIUMENGE 18 Teatre Arlequí. HANSEL I GRETEL. TITELLES 12:00 hores L’Alternativa Teatre LES GOTES MÀGIQUES 12:00 hores Teatre Sant Vicenç. ELS PASTORETS. TEATRE 17:30 hores Teatre La Faràndula. “ELS PASTORETS. JOSEP M. FOLCH I TORRES. TEATRE“ 18:00 hores

DIMARTS 20 Biblioteca del Nord. EL NEN DEL LLAC. L’HORA DEL CONTE 18:00 hores

Fundació Bosch i Cardellach. DIDÀCTICA MUSICAL. ¿PUEDE EL RUIDO SER MÚSICA? UN ESTUDIO SOBRE EL NOISE. CONFERÈNCIA 19:30 hores

DIMECRES 21 Casal Bonaventura Brutau. CONCERT 1. MÚSICS D’ARA 20:00 hores

DIJOUS 22 Biblioteca de La Serra. LA LLUNA A LA FINESTRA. L’HORA DEL CONTE. FAMILIAR 18:00 hores

DIVENDRES 23 Teatre Principal. QUARTET DE CORDA I CLARINET. MÚSICA 21:00 hores

DISSABTE 24 Observatori Astronòmic de Sabadell. LA LLUNA. TALLER INFANTIL 18:00 hores Teatre Arlequí. HANSEL I GRETEL. TITELLES 18:00 hores Teatre Principal. CONVERSACIONES CON MAMA. TEATRE 18:00 hores

DIUMENGE 25 L’Alternativa Teatre ARA EM DISFRASSARÉ I UN CONTE US EXPLICARÉ 12:00 hores Teatre Sant Vicenç. ELS PASTORETS. TEATRE 17:30 hores

DIJOUS 29 L’Alternativa Teatre MÀSTERS 22:00 hores

DIVENDRES 30 Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu. NITS DE SÈRIES A L’ESTRUCH. WEBSÈRIES CATALANES. CINEMA 20:00 hores

DISSABTE 31 Teatre Principal. COR VAKOMBÀ. MÚSICA 18:00 hores Teatre La Faràndula. POLTRONA CIRCUS. CIRC CRIC 20:00 hores Teatre Principal. COR VAKOMBÀ. MÚSICA 21:00 hores

Sabadell a Mà - Sabadell cultura a mà

DISSABTE 17

GENER 2015

L’Alternativa Teatre SÉXULAS 22:00 hores 28


GUIA BÀSICA Municipal Ajuntament Atenció a l’infància i adolescència OMIC (Informació al Consumidor) Planificació Familiar SCAI (Servei d’ Acollida als Immigrants) Servei de Atenció a la Víctima Sabadell Atenció Jove Serveis Socials Teatre Municipal La Faràndula Vapor Llonch (Formació Ocupacional) Agència Tributària a Sabadell (Hisenda) Agència Tributària de Sabadell (Recaptació de l’Ajunament) Oficina de Treball (SOC). Oficina carrer Sardà Oficina de Treball (SOC). Oficina carrer d’Alfons XIII Jutjats de Sabadell Registre Civil Registre de la propietat Cambra de Comerç de Sabadell Cambra de la Propietat Urbana de Sabadell Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) Oficina de la Mobilitat

93 745 31 00 93 726 47 00 93 745 31 68 93 712 36 03 93 727 29 75 93 745 32 61 93 745 33 01 93 745 31 44 93 745 75 61 93 745 31 61 93 726 00 00 93 745 32 79 93 720 64 60 93 720 66 70 93 745 42 06 93 745 42 18 93 725 86 00 93 745 12 55 93 725 09 24 93 745 31 10 93 727 00 90

SERRALLERIA SABADELL I RODALIES TOT TIPOS DE PANYS

937 243 023

Urgències Ambulàncies Bombers de Sabadell CAS Drogodependència CAP Sant Fèlix Urgencies CAP de SANT OLEGUER CAP de CAN PUIGGENER CAP de CAN DEU CAP de CA N’ORIAC CAP de CAN RULL CAP de CREU ALTA-CAL BALSACH

061 93 726 00 80 93 726 47 00 93 712 29 59 93 712 04 51 93 723 78 09 93 716 78 33 93 723 14 95 93 726 28 42 93 724 77 27

CAP de GRÀCIA CAP de LA CREU DE BARBERÀ CAP de TORRE- ROMEU CAP de EL POBLENOU CAP de LA CONCÒRDIA Hospital Parc Taulí Mossos d’Esquadra PolicIa Municipal PolicIa Nacional Serveis d’Emergències Mèdiques

93 710 90 60 93 711 68 57 93 727 10 83 93 727 22 79 93 723 11 99 93 723 10 10 088 092 091 112

Serveis Autobusos Municipals (TUS) Arxiu Històric Biblioteca Vapor Badia Biblioteca de Can Deu Biblioteca de Can Puiggener Biblioteca de Safareigs Biblioteca de la Serra CASSA (Agua). Averies Funerària

COMPRO SU COCHE

FURGONETA, TAXI, 4X4 MONOVOLUMEN, TURISMOS Tasamos sin compromiso / Con o sin ITV / Impuestos atrasados / Contamos con grúa propia y gestoría / Compramos coche para desguace / Nos desplazamos a domicilio / Resolvemos en el acto

¡PAGAMOS AL CONTADO!

672 059 196

29

93 710 79 51 93 726 87 77 93 745 17 03 93 716 56 04 93 716 51 50 93 717 53 43 93 726 34 68 93 715 57 17 93 727 74 00

Lliga Protectora d’Animals i Plantes Oficina d’Atenció Ciudadana Museu d’Art Museu d’Història Síndic Municipal de Greuges Casal Pere Quart Punt de Voluntariat Radio Sabadell

INVERSOR

COMPRA PISO

AL CONTADO MÁXIMA VALORACIÓN!!!

677.963.689

93 726 72 27 010 93 725 71 44 93 727 85 55 93 726 42 11 93 726 84 78 93 717 23 92 93 745 19 60

SERVICIO DE

GRUAS

Transporto tu vehículo donde digas Sacamos tu coche del parking y lo llevamos donde quieras Transportamos tu moto. Asistencia mecánica. Desde 40€

PIDE PRECIO SIN COMPROMISO

Servicios Económicos Llámanos! 640 221 917


PROPERA OBERTURA Inauguració Dimarts 20 de gener de 18:00h a 21:00h amb 10% de descompte en totes les teràpies

Espai Benestar Sabadell

Centre de teràpies multifuncional

· Psicologia Holística · Tamena · Rainbow Reiki · Omnia Reiki · Testatge Quantic (RAC) · Reflexologia · Flors de Bach · etc...

C/ Duran i Sors, 4 entresol 5 (cantonada rambla), 08201 (Sabadell) Horari del centre i visites: Laborables de 8:00h a 20:00h 628410817

espaisab@gmail.com

Espai Benestar Sabadell

Profile for Sabadell  A Mà

Sabadell a Mà - Gener 2015  

Sabadell a Mà - La revista gratuïta de Sabadell.

Sabadell a Mà - Gener 2015  

Sabadell a Mà - La revista gratuïta de Sabadell.

Advertisement