Sa! week 9 - 2016

Page 1

Sa!

8 TENNISLESSEN € 50,GEEN LIDMAATSCHAP OF RACKET NODIG!

koelkast of vaatwasser vervangen?

Voor senioren op maandag of dinsdagavond Opgave tot 26 maart • start 4-5 april 2016 Info en opgave: marjan_haan@hotmail.com

De normaalste zaak van de wereld Hoofdstraat 2 • 8401BZ Gorredijk Telefoon: 0513 463 488

kijkt anders

Woensdag 2 maart 2016

Jaargang 3 Nummer 9

www.sa24.nl

MOOIE ZEGES PAGINA 17

ZONNEPANELEN

KLAVERJASSEN

THEMAPAGINA’S

GABRIËLSPLAS

PIT EN NAT

LAATSTE AFSCHEID

De Libbe Gabriëlsplas in Ureterp is een van de zeven locaties waar de komende jaren, in het kader van KH2018, mogelijk een energie-kunstwerk wordt gerealiseerd. Initiatiefnemer PowerField heeft al overeenstemming met de eigenaar van de plas. De pompeblêden moeten straks via Google Earth te zien zijn.

Buiten straalt de zon, binnen zijn de hoofden verhit. Niet vanwege de strijd maar wel omdat het in het dorpshuis van Lippenhuizen een volle bak is. Liefst 64 klaverjassers streden zaterdag om het open Opsterlands kampioenschap klaverjassen. Imke Postma uit Lippenhuizen ging uiteindelijk met de titel naar huis.

“Je kunt pas loslaten als je op een nieuwe manier kunt vasthouden”, aldus Rien van der Zeijden. Iedereen kan tegenwoordig op zijn eigen manier het afscheid van dierbaren invullen. Sa! brengt deze week maar liefst zeven pagina’s achtergrondverhalen rond het thema ‘Het laatste afscheid’.

PAGINA 3

PAGINA 9

PAGINA 19

woning van de week

SchoterlandSeweg 98 nieuwehorne Vraagprijs  225.000,– K.K. www.sierdmoll.nl