Page 1

VÅR/SOMMAR 2011


SAGAFORM = GE BORT DET SOM DU SJÄLV VILL ÄGA.

inomhus keep 8 tea 12 sos 14 retro 18

Varumärket Sagaform står för lustfyllda och innovativa gåvor för köket och det dukade bordet. Inomhus och utomhus. Gåvor att ge bort till någon annan och likaväl något som man vill unna sig själv. Sagaform vill vara det självklara valet när det gäller presenten till värdinnan på lördagens middagsbjudning eller till den nyinflyttade grannen som ska känna sig välkommen till området. Även som företagsgåva till kollegorna som tack för ett gott samarbete vill Sagaform stå högst upp på önskelistan. Med andra ord står Sagaform för produkter som skänker glädje, uppskattning och ett lustfyllt leende hos mottagaren. För att möjliggöra detta samarbetar vi med Sveriges främsta formgivare. Formgivare som är väl insatta i varumärkets kärnvärden och som alltid håller sig ajour med heminredningstrender och aktuella livsstilar. Ett måste för att kunna tillgodose våra kunder med förstklassig skandinavisk design. Vi ställer lika höga krav på våra leverantörer. Hög kvalitet på våra produkter är ett måste för att berättiga en plats i Sagaforms sortiment. Så varmt välkommen till Sagaforms lustfyllda värld.

paperboat 22 animal 24 sweden 26 sunflower 28 tex mex 29 silicone 32 season 34 herbs/spices 36 project 44 club 46 aloha 52 juicy 53 bar 56 bamboo 61 oval oak 64 edge 74 shine 78 café 80 meeting 92 utomhus bbq 96 paradise 106 picnic 112 parrot 120 seaside 122 adventure 126 travel 133

innehåll 3


FORMGIVARE

BJÖRK-FORTH Pia O. Björklund och Magnus Forthmeiier är utbildade vid Textilhögskolan, Borås och har arbetat i många år med mode för olika svenska företag. Sedan 1997 driver de tillsammans designstudio Björk-Forth där de utför freelanceuppdag inom textil- och produktdesign för svenska och utländska företag. Vid sidan av freelanceuppdragen tar de även fram den egna kollektionen rotor med främst produkter i stengods och textil.

CAMILLA ENGDAHL Camilla är utbildad på HDK i Göteborg och har sedan 1996 arbetat med formgivning och brukskeramik dagligen. Under några år har hon även arbetat som fast formgivare för ett svenskt inredningsföretag. Hennes ateljé och hem finns numera i Skövde där hon jobbar med egen produktion av brukskeramik i sin verkstad och tar förutom det formgivningsuppdrag främst i keramik och porslin. Camilla vill gärna att hennes produkter ska ge glädje i form av en skön känsla i handen eller upplevas som en lekfull uppmaning.

FORM US WITH LOVE Form Us With Love är en gränsöverskridande designbyrå som gör nyskapande designlösningar för produkter, möbler, belysning och inredning. Form Us With Love arbetar från sitt kontor och showroom i Gamla Stan, Stockholm med svenska och internationella kunder. Med utställningar världen runt har FUWL uppmärksammats i media för sin innovativa design och även belönats med det prestigefyllda Red Dot Design Award, Elle EDIDA och UNG 06/07.

FRESH DESIGN GROUP Fresh Design Group bildades 2010 under en kurs i produktdesign vid Luleå Tekniska Universitet, där ett samarbete med New Wave Group och Sagaform ägde rum. Entreprenörerna bakom verksamheten är Camilla Karlsson, Jonas Nyström, Linnea Nyström och Sarah Sandström. Samtliga personer studerar till ingenjörer inom Teknisk Design, med inriktning mot Produktdesign. Fresh Design Group fokuserar på att skapa innovativa och användarvänliga produkter med stilren design.

HANNA WERNING Hanna Werning är grafisk designer, utbildad på Central Saint Martins College of Art & Design i London. Har i London arbetat som senior designer på Foundation 33 i tre år för bl a Channel 4, Island Records, MTV och Serpentine Gallery. Hanna har designat textila mönster för Borås Cotton, Eastpak, Dagmar (SE), Boxfresh (UK) och Stüssy (USA). Mest uppmärksammad har hon blivit för sina AnimalFlowers affischtapeter. Blev år 2004 tilldelad EDIDA, Elle Interiörs designpris för ”Väggdekor & Tapeter”.

JON ELIASON Frilans produkt- och inredningsdesigner bosatt i Stockholm och utbildad vid Beckmans School of Design. Jon har mestadels arbetat med produkter för “det dukade bordet” men också barnleksaker, möbler och inredningar åt TVprogrammet “Roomservice”. Jon kombinerar uppdrag med eget konstnärligt arbete inom glas och keramik. Stora inspirationskällor i hans formgivning är naturen, historien, vetenskapen och måltiden.

JONAS RYLANDER Jonas Rylander är utbildad vid HDK i Göteborg med praktikperiod på Electrolux Design Center i Stockholm. Efter examen startade han sitt konsultföretag Fishdesign. Sedan examen arbetar Jonas som frilansande designer och kunderna är företag som arbetar med allt från fordon till möbler eller champagne-event. Gemensamt är att de söker kreativitet och formkänsla av högsta klass.

LOTTA ODELIUS Efter tio år som Art Director och grafisk formgivare etablerade sig Lotta Odelius våren 2006 som fristående designer. Först ut var kollektionen Klyftig med bland annat grytunderlägg i fyra fruktiga mönster. I Sagaforms regi har grytunderläggen kompletterats med kökshanddukar och grytlappar. Lotta strävar efter att skapa funktionella produkter som inspirerar till en gladare vardag. Hennes formspråk är stilrent men lekfullt och med rötter i skandinavisk design.

4 formgivare


MARIE OLOFSSON Produktdesigner Marie Olofsson är utbildad på Danmarks Designskole i Köpenhamn där hon blev utexaminerad 2004. Som examensprojekt arbetade hon med att undersöka och leta efter speciella effekter med det transparanta färgade glaset. Resultatet blev ett antal färgade ljuslyktor som Sagaform valt att producera. Bor i dag i Västsverige med sin familj där hon driver sin egen designbyrå.

LOVISA WATTMAN Utbildad till industridesigner på Konstfack i Stockholm och på Arkitekturskolan i Aarhus, Danmark. Med sitt passionerade intresse för mat och matlagning har arbetet med produkter till köket och det dukade bordet varit i fokus. Lovisa har varit verksam inom området sedan studierna avslutades, till en början som anställd designer och driver sedan 1999 det egna designföretaget.

MATZ BORGSTRÖM Matz har mycket framgångsrikt designat produkter för ett flertal stora svenska designproducenter bl a Orrefors, Asplund Boda Nova. Han var med och startade den svenska designutbildningen Beckmans skolas Formlinje, där han ansvarade för utbildningens innehåll. Dessutom har han varit lektor i Glasdesign på Konstfacks Institution för Keramik & Glas. Han har som ett bevis för sin formgivning mottagit en mängd internationella utmärkelser och stipendier.

MORITZ Peter och Eva är verksamma i Lund, sedan -98, och arbetar tillsammans med designuppdrag och konsthantverk. Deras erfarenhet spänner över de flesta produktionsmetoder och material. Många av produkterna har nära relation till människan, ofta direkt kroppsnära som t.ex. bestick, möbler och smycken.

PASCAL CHARMOLU Är fransk medborgare och bosatt i Stockholm sedan 1984. Pascal studerade på Konstfack i Stockholm/Industridesignlinjen (The Swedish Academy of Art and Crafts) och gick ut 1990. Han har sedan dess arbetat som frilansdesigner med ett stort antal uppdragsgivare, både i Sverige och utomlands. Pascals produkter i Sagaforms sortiment som mött stor uppmärksamhet, både inom och utanför Europas gränser, har belönats med ett flertal designomnämnanden och priser.

ROGER PERSSON Roger Persson arbetar som industridesigner, utbildad vid HDK i Göteborg och har även studerat möbelformgivning vid School of Visual Arts i New York. Sedan 2000 driver han tillsammans med två stycken kollegor designstudion Stilpolisen i Göteborg. Roger arbetar huvudsakligen med möbel och belysningsdesign men har även formgivit produkter inom andra produktområden från leksaker till strömställare. Formgivning är för mig en lek med linjer och kurvor som öppnar upp för nya formlösningar och funktioner.

TRANSFORMER Transformer är Peter Pinzke och Johan Bergström. Båda är utbildade designingenjörer från Malmö Högskola och sedan starten 2004 har de skapat prisbelönt produktdesign men även inredning och service design. Kontoret ligger i det medeltida kvarteret S:t Gertrud, mitt i Malmö. För Transformer handlar design om att skapa med både hjärna och hjärta, att överraska och glädja utan att glömma det viktigaste – användaren.

YLVA OLSSON Olsson är utbildad i konstindustriell design och sätter fokus på det dukade bordet. Lekfullhet är riktgivande i Olssons formgivning. Efter examen 2007 från konstindustriella högskolan i Helsingfors, driver hon nu designbyrå utanför Kristianstad. För Sagaform har Olsson designat serien ”Animal” som består av tre skålar där tradition möter nutid i julens tecken.

formgivare 5


inomhus


keep FORMGIVARE LOTTA ODELIUS

O PHQWLO 9˜ONRP NDU HWªQV U H W U D NY UQD JUDQQD

Keep förvaringsburk rund, stor

Keep förvaringsburk rund, mellan

Keep förvaringsburk rund, liten

Stengods med eklock.

Stengods med eklock.

Stengods med eklock.

Art.nr: 5015945

Art.nr: 5015947

Art.nr: 5015949

Mått: 1,5 l H 200 mm

Mått: 1 l H 144 mm

Mått: 0,5 l H 88 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0125123

0104123

00083123

Rek. butikspris: 299,00

Rek. butikspris: 249,00

Rek. butikspris: 199,00

8 keep


10 keep


keep FORMGIVARE LOTTA ODELIUS

Keep förvaringsburk fyrkantig, stor Stengods med eklock. Art.nr: 5015955 Mått: 180 x 90 x 140 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Keep förvaringsburk fyrkantig, liten Stengods med eklock. Art.nr: 5015957 Mått: 180 x 90 x 60 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Keep skål med lock, liten Keep grytunderlägg

Stengods med eklock.

Stengods och ek.

Art.nr: 5015953

Art.nr: 5015959

Mått: Ø 80 mm H 50 mm

Mått: 170 x 170 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0033123

0083123

Rek. butikspris: 79,00

Rek. butikspris: 199,00

Keep skål med lock, stor Stengods med eklock. Art.nr: 5015951 Mått: Ø 120 mm H 65 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0054123 Rek. butikspris: 129,00

keep 11


tea FORMGIVARE CAMILLA ENGDAHL

7LOOP

NXVLQ

GDJH

LQWH

S™I

Q

˜OVND

ªGHOV

QGH

H

Blossom tekanna Stengods/ek Art.nr: 5016018 Mått: 1,2 l

nyhet

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0146123 Rek. butikspris: 349,00

Muggarna är packade i en användningsbar och praktisk förvaringsburk av plåt.

12 tea

Tulip teset

Daisy teset

Clover teset

Mugg i stengods och tekula i silikon/rostfritt stål.

Mugg i stengods och tekula i silikon/rostfritt stål.

Mugg i stengods och tekula i silikon/rostfritt stål.

Art.nr: 5015360

Art.nr: 5015361

Art.nr: 5015362

Mått: 35 cl

Mått: 35 cl

Mått: 35 cl

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0083123

0083123

0083123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00


tea 13


sos FORMGIVARE BJÖRK-FORTH

SOS skål Stengods. Art.nr: 5015973 Mått: 180 x 170 x 120 mm Paketering: 6

SOS fiskfat

Förp.typ: Giftbox

Stengods.

0083123

Art.nr: 5015970

Rek. butikspris: 199,00

Mått: 480 x 250 x 45 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox

nyhet

0166123 Rek. butikspris: 399,00

*ODG0LGVR PPDU ªQVNDUKH ODWMRFND VO˜NWHQ6 .z/

SOS skål 2-pack Stengods. Art.nr: 5015971 Mått: 120 x 115 x 85 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

14 sos

SOS smörbytta

SOS smörkniv 2-pack

Skål i stengods med lock i akrylplast.

Rostfritt stål med glashandtag.

Art.nr: 5015972

Art.nr: 5015974

Mått: 180 x 120 x 75 mm

Mått: L 160 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Windowbox

0104123

0054123

Rek. butikspris: 249,00

Rek. butikspris: 129,00


sos

SOS serveringsskål Stengods. Art.nr: 5015874 Mått: L 300 mm

FORMGIVARE BJÖRK-FORTH

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0054123 Rek. butikspris: 129,00

SOS sillburk

SOS sillgaffel 2-pack

Stengods med lock av plast.

Rostfritt stål med glashandtag.

Art.nr: 5015873

Art.nr: 5015877

Mått: 50 cl H 105 mm

Mått: L 140 mm

Paketering: 6

Paketering: 12

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Windowbox

0070123

0054123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 129,00

$WWJHERUW VRPSUHVHQW

SOS ostkupa Fat av stengods och kupa av plast. Art.nr: 5015876 Mått: 250 x 165 x 85 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00 SOS serveringsbräda Stengods. Art.nr: 5015875 Mått: 260 x 300 x 10 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

16 sos


SOS snapskaraff med kork Dubbelväggigt glas. Art.nr: 5015870 Mått: 40 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

SOS snapsglas 4-pack Munblåst glas. Art.nr: 5015871 Mått: 4 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

nyhet SOS ljuslykta

SOS ljuslykta liten 2-pack

Glas med bottenplatta av trä.

Glas med bottenplatta av trä.

Art.nr: 5015872

Art.nr: 5015977

Mått: H 170 mm Ø 100 mm

Mått: H 130 mm Ø 70 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0054123

0062123

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 149,00

sos 17


*UDW

retro

IªGHWLVS™

OVHGD

.ROOH

FORMGIVARE LOTTA ODELIUSJHQ

JRUQD

Retro mugg 2-pack

Retro tekopp med fat

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015824

Art.nr: 5015830

Mått: 30 cl, H 110 mm

Mått: 35 cl, H 80 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0070123

0062123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 149,00

Retro tekanna Stengods. Art.nr: 5015942 Mått: 1,5 l Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00

18 retro

Retro assiett

Retro frukostskål

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015828

Art.nr: 5015826

Mått: Ø 210 mm

Mått: 50 cl, H 65 mm, Ø 140 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0029123

0033123

Rek. butikspris: 69,00

Rek. butikspris: 79,00


retro FORMGIVARE LOTTA ODELIUS

Retro förvaringsburk, stor Stengods med lock i akaciaträ. Art.nr: 5015940 Mått: 1,2l H 190mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

Retro förvaringsburk Stengods med lock i akaciaträ. Art.nr: 5015832 Mått: 50 cl H 100 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0054123 Rek. butikspris: 129,00NWLVN GLHQSUD )ªUSDFND VER[ IªUYDULQJ

Retro äggkopp, 2-pack Stengods. Art.nr: 5015944 Mått: Ø 130 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0054123 Rek. butikspris: 129,00

20 retro


retro 21


paperboat

Paperboat serveringsset Skål av stengods, serveringsbestick i teak. Art.nr: 5015735 Mått: 220 x 370 x 130 mm

FORMGIVARE FORM US WITH LOVE

Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00

Paperboat snapsset Karaff av stengods. 4 st stapelbara snapsglas av munblåst glas. Art.nr: 5015734 Mått: 60 cl, 3 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0112123 Rek. butikspris: 269,00

7LOOE™WHQVVNHS

SDUH S™KDQVIªGHOVH GDJ

Paperboat serveringsskål, vit

Paperboat serveringsskål, blå

Paperboat serveringsskål, gul

Paperboat salt- och pepparset

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015736

Art.nr: 5015737

Art.nr: 5015738

Art.nr: 5015744

Mått: 300 x 160 x 55 mm

Mått: 300 x 160 x 55 mm

Mått: 300 x 160 x 55 mm

Mått: H 55 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 12

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0070123

0070123

0070123

0054123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 129,00

22 paperboat


animal FORMGIVARE YLVA OLSSON

Animal skål Butterfly liten, gul

Animal skål Butterfly liten, grön

Animal skål Butterfly liten, lila

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015780

Art.nr: 5015781

Art.nr: 5015782

Mått: 180 x 135 x 60 mm

Mått: 180 x 135 x 60 mm

Mått: 180 x 135 x 60 mm

Paketering: 12

Paketering: 12

Paketering: 12

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0041123

0041123

0041123

Rek. butikspris: 99,00

Rek. butikspris: 99,00

Rek. butikspris: 99,00

Animal serveringsskål Butterfly, stor Stengods. Art.nr: 5015779 Mått: 250 x 240 x 130 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

7LOO

W\F

Q™J

NHU

;;;

24 animal

RQM

P\

DJ

FNH

WRP


Animal serveringsskål Tupp Stengods. Art.nr: 5015778 Mått: 250 x 200 x 60 mm Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00 Animal serveringsskål Hare

Animal skål Katt

Stengods

Stengods.

Art.nr: 5015777

Art.nr: 5015903

Mått: 180 x 110 x 50 mm

Mått: 220 x 155 x 40 mm

Paketering: 12

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0041123

0075123

Rek. butikspris: 99,00

Rek. butikspris: 179,00

FORMGIVARE SAGAFORM

Animal skål Älg Stengods. Art.nr: 5015346 Mått: 220 x 220 x 70 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Heart skål med slev Stengods/bambuträ. Art.nr: 5015344 Mått: 250 x 220 x 125 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0146123 Rek. butikspris: 349,00

animal 25


sweden

)ªUSDFNQLQJPHG P™QJDPªMOLJKHWHU

FORMGIVARE YLVA OLSSON

Serveringsskål Sweden Stengods. Art.nr: 5015863 Mått: 420 x 130 x 45 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0146123 Rek. butikspris: 349,00 Sweden skål, liten Stengods. Art.nr: 5015904 Mått: 70 x 210 x 20 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0058123 Rek. butikspris: 139,00

Dalahäst serveringsskål Stengods. Art.nr: 5015862 Mått: 210 x 200 x 60 mm Paketering: 6

nyhet

s

FORMGIVARE SAGAFORM

Sweden serverings-/skärbräda Ek med läderband. Art.nr: 5016032

Förp.typ: Giftbox

Mått: 470 x 165 x 13 mm

0083123

Paketering: 6

Rek. butikspris: 199,00

Förp.typ: Bulk 0083123

26 sweden

Rek. butikspris: 199,00


sunflower FORMGIVARE MORITZ

Sunflower salladsset, blå

Sunflower salladsset, gul

Skål i stengods och redskap i ek.

Skål i stengods och redskap i ek.

Art.nr: 5015909

Art.nr: 5015978

Mått: Ø 280 mm H 80 mm Paketering: 4

Mått: Ø 280 H 80 mm Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0146123

0146123

Rek. butikspris: 349,00

Rek. butikspris: 349,00

FORMGIVARE MATZ BORGSTRÖM

Sunflower salladsset, grön Skål i stengods och redskap i ek. Art.nr: 5015908

Getingfälla

Mått: Ø 280 mm H 80 mm

Stengods.

Paketering: 4

Art.nr: 5016026

Förp.typ: Giftbox

Mått: Ø 122 mm H 125 mm

0146123

Paketering: 6

Rek. butikspris: 349,00

Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

28 sunflower

nyhet

nyhet


tex mex

Texmex snurrbricka set Snurrbricka i akacia med 4 st skålar i stengods. Art.nr: 5015576 Mått: 270 x 270 x 122 mm

FORMGIVARE BJÖRK-FORTH

Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0208123 Rek. butikspris: 499,00

Texmex set Stengods. Art.nr: 5015493 Mått: 550 x 170 x 20 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00 Texmex serveringsbestick Akaciaträ. Art.nr: 5015820 Mått: 300 mm Paketering: 6 Förp.typ: Card 0054123 Rek. butikspris: 129,00

Texmex plockskål

Texmex tacovärmare

Texmex tacofat

Texmex tacotallrik 2-pack

Stengods.

Stengods.

Stengods/bricka av plast.

Stengods.

Art.nr: 5015492

Art.nr: 5015489

Art.nr: 5015494

Art.nr: 5015490

Mått: Ø 140 mm H: 85 mm

Mått: Ø 200 mm

Mått: Ø 300 mm

Mått: Ø 280 mm

Paketering: 6

Paketering: 8

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0033123

0112123

0125123

0104123

Rek. butikspris: 79,00

Rek. butikspris: 269,00

Rek. butikspris: 299,00

Rek. butikspris: 249,00

tex mex 29


tex mex FORMGIVARE BJÖRK-FORTH

Texmex tortillavärmare Bomull/polyester. Art.nr: 5015586 Mått: Ø 300 mm Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Texmex kökshandduk 100 % bomull. Art.nr: 5015656 Mått: 50 x 70 cm Texmex förkläde 100% bomull. Art.nr: 5015605 Mått: One size

Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0029123 Rek. butikspris: 69,00

Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0070123 Rek. butikspris: 169,00

Texmex bordstablett

Texmex bricka

Texmex brödfat, litet

Texmex brödfat, stort

Rotting.

Rotting.

Rotting.

Rotting.

Art.nr: 5005053

Art.nr: 5005050

Art.nr: 5005048

Art.nr: 5005047

Mått: 400 x 300 x 5 mm

Mått: 360 x 280 x 70 mm

Mått: 360 x 160 x 60 mm

Mått: 450 x 180 x 70 mm

Paketering: 12

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0041123

0083123

0054123

0075123

Rek. butikspris: 99,00

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 179,00

30 tex mex


silicone

Underlägg, grön

Underlägg, blå

Silikon.

Silikon.

Art.nr: 5015506

Art.nr: 5015816

Mått: 245 x 245 mm

Mått: 245 x 245 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0033123

0033123

Rek. butikspris: 79,00

Rek. butikspris: 79,00

nyhet

Durkslag, blått

Durkslag, grönt

Durkslag, röd

Silikon.

Silikon.

Silikon.

Art.nr: 5016090

Art.nr: 5015504

Art.nr: 5015658

Mått: H 110 mm Ø 190 mm

Mått: H 110 Ø 190 mm

Mått: H 110 mm Ø 190 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0083123

0083123

0083123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

Grytvante, svart

Grytvante, blå

Grytvante, grön

Grytvante, röd

Silikon.

Silikon.

Silikon.

Silikon.

Art.nr: 5015840

Art.nr: 5015803

Art.nr: 5015498

Art.nr: 5015657

Mått: 120 x 110 x 80 mm

Mått: 120 x 110 x 80 mm

Mått: 120 x 110 x 80 mm

Mått: 120 x 110 x 80 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0037123

0037123

0037123

0037123

Rek. butikspris: 89,00

Rek. butikspris: 89,00

Rek. butikspris: 89,00

Rek. butikspris: 89,00

32 silicone


 6RPWDFN D IªUHUILQ GHU LQVDWVXQ ™UHW Q

H &KHI

Skål silikon, svart Formbar. Art.nr: 5015920 Mått: Ø 320 H 80 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Ägghållare, svart Silikon. Art.nr: 5015841 Mått: 100 x 90 x 122 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0037123 Rek. butikspris: 89,00

Tång, blå

Marinadborste, blå

Rostfritt stål/silikon.

Rostfritt stål/silikon.

Art.nr: 5015804

Art.nr: 5015805

Mått: 320 mm

Mått: 220 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0083123

0062123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 149,00

silicone 33


season Season portions-/ugnsform, 4-pack

FORMGIVARE BJÖRK-FORTH

Stengods. Art.nr: 5015341 Mått: Ø 130 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Season ugnsform

6Q\JJIªUSDFNQLQJ XS SVNDWWDGJ™YD

Stengods. Art.nr: 5015822 Mått: 335 x 225 x 70 mm Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00

34 season

Season skål

Season pajform

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015823

Art.nr: 5015821

Mått: Ø 32 cm

Mått: Ø 24 cm

Paketering: 4

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0166123

0112123

Rek. butikspris: 399,00

Rek. butikspris: 269,00

Season ägghållare

Season ljuslykta

Stengods.

Glas med bottenplatta av trä.

Art.nr: 5015340

Art.nr: 5015853

Mått: 160 x 110 x 60 mm

Mått: H 170 mm Ø 100 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0062123

0054123

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 129,00


season 35 19 season


herbs/spices FORMGIVARE FRESH DESIGN GROUP

nyhet

+

+

Fresh multiskål, vit

Fresh multiskål, grön

Melamin/plast. Serveringsskål, durkslag

Melamin/plast. Serveringsskål, durkslag

och lock/serveringsbräda. Allt-i-ett.

och lock/serveringsbräda. Allt-i-ett.

Art.nr: 5016034

Art.nr: 5016019

Mått: Dia 240mm H 150mm

Mått: Dia 240mm H 150mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0125123

0125123

Rek. butikspris: 299,00

Rek. butikspris: 299,00

FORMGIVARE MORITZ

)˜UGLJSDFNDGIªU DWWO˜JJDVS™O™GDQ

Letter tvådelat serverings-/salladsbestick Rostfritt stål. Art.nr: 5015666 Mått: 235 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0070123 Rek. butikspris: 169,00

36 herbs/spices

=


herbs/spices nyhet

Örtsax Rostfritt stål/plast.

FORMGIVARE SAGAFORM

Art.nr: 5016020 Mått: 190 mm Paketering: 2 Förp.typ: Display 0033123 Rek. butikspris: 79,00

FORMGIVARE MORITZ

Mingle salt- och pepparset

Kryddkvarn batteridriven, svart

Kryddkvarn batteridriven, vit

Stengods.

Med lysdiod och keramiskt verk.

Med lysdiod och keramiskt verk.

Art.nr: 5015303

Batterier ingår ej.

Batterier ingår ej.

Mått: Ø 75 mm, H 65 mm

Art.nr: 5015298

Art.nr: 5015299

Paketering: 6

Mått: 225 mm

Mått: 225 mm

Förp.typ: Giftbox

Paketering: 6

Paketering: 6

0062123

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Rek. butikspris: 149,00

0104123

0104123

Rek. butikspris: 249,00

Rek. butikspris: 249,00

herbs/spices 39


herbs/spices Olja-/vinägerflaska med kork Flaska i glas och kork med hällpip i silikon. Art.nr: 5015772 Mått: H: 140 mmm / 35 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Slevlägg Slevlägg i porslin med undersida av silikon. Antiglid Art.nr: 5015774 Mått: 240 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0075123 Rek. butikspris: 179,00

Dressing shaker med kork Shaker i glas med kork i silikon. Art.nr: 5015771 Mått: H: 140 mm / 35 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Mortel I stengods med undersida av silikon. Antiglid Art.nr: 5015773 Mått: 150 x 110 x 100 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

herbs/spices 41


herbs/spices FORMGIVARE PASCAL CHARMOLU Duo örtkruka Bevattningskruka i stengods för färska örter. Art.nr: 5015859 Mått: 270 x 130 x 80 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00 Örtkruka, liten Bevattningskruka i stengods för färska örter. Art.nr: 5007162 Mått: 130 x 130 x 86 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0070123 Rek. butikspris: 169,00

RQ

NU\GGDS™WLOOYDU

WHU (QJ™YDVRPV˜W Örtkruka, stor Bevattningskruka i stengods för färska örter. Art.nr: 5007176 Mått: 160 x 160 x 100 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123

Trio örtkruka

Rek. butikspris: 199,00

Bevattningskruka i stengods för färska örter/hyacinter. Art.nr: 5015274 Mått: 400 x 130 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00

42 herbs/spices


herbs/spices 43


project FORMGIVARE TRANSFORMER

Chokladfondue set Stengods. Fyra fonduegafflar av rostfritt stål medföljer. Art.nr: 5010149 Mått: Ø 115 mm H 105 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

FORMGIVARE SAGAFORM

Pastaslev med parmesanrivare och mått. Allt i ett. Rostfritt stål. Art.nr: 5015545 Mått: 260 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0054123 Rek. butikspris: 129,00

Kniv 2-pack, svart Brödkniv och kockkniv. Non-stick behandlat stål med plasthandtag. Art.nr: 5015839 Mått: 310 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0112123

44 project

Rek. butikspris: 269,00


project FORMGIVARE ROGER PERSSON

Redskapsställ med löstagbar slevlägg och redskap Stengods/rostfritt stål/ek. Art.nr: 5015884 Mått: 180 x 140 x 105 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00

Diskborstehållare med torkställning Stengods/rostfritt stål. Art.nr: 5015541 Mått: 230 x 150 x 80 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0146123 Rek. butikspris: 349,00

project 45


club

Club allglas 4-pack, blå/grön Munblåst glas. Art.nr: 5015926 Mått: 25 cl

FORMGIVARE MATZ BORGSTRÖM

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Club snapsglas 4-pack, blå/grön Munblåst glas. Art.nr: 5015886 Mått: 4 cl Paketering: 6

Club martiniglas 4-pack, blå/grön

Förp.typ: Giftbox

Munblåst glas.

0125123

Art.nr: 5015925

Rek. butikspris: 299,00

Mått: 15 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Club snapskaraff med kork, blå Munblåst glas. Art.nr: 5015711 Mått: 75 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0075123 Rek. butikspris: 179,00

WLOO *UDWWLV WHQ VWXGHQ SD Q3DS H E E D U J

Club snapsglas 4-pack, gul/blå Munblåst glas. Club champagneglas 2-pack gul/blå Munblåst glas. Art.nr: 5015691 Mått: 25 cl H 190 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

46 club

Art.nr: 5015712 Mått: 4 cl Paketering: 6 Förp.typ: Windowbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00


Club champagneglas

club

2-pack, rosa/lime Munblåst glas. Art.nr: 5015264 Mått: 25 cl H 190 mm Paketering: 6

FORMGIVARE MATZ BORGSTRÖM

Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Club champagneglas 2-pack, orange/turkos Munblåst glas. Art.nr: 5015265 Mått: 25 cl H 190 mm Club martiniglas 4-pack

Paketering: 6

Munblåst glas.

Förp.typ: Giftbox

Art.nr: 5032011

0083123

Mått: 15 cl

Rek. butikspris: 199,00

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Club allglas 4-pack Munblåst glas. Art.nr: 5015864 Mått: 25 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Club snapsglas 4-pack Munblåst glas. Art.nr: 5032012

D /XVWI\OOGDJ™YRULO˜FNU IªUSDFNQLQJDU

Mått: 4 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

48 club


club 49


club FORMGIVARE MATZ BORGSTRÖM Ishinkset Rostfritt stål. Art.nr: 5032001 Mått: Ø 180 mm H 185 mm Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0290123 Rek. butikspris: 699,00

*UDWWLVWLOOVH

JHUQ LIªUHWDJVFXS HQL WHQQLV

Drinkset, 3 delar Mixer i rostfritt stål, träredskap av körsbär. Art.nr: 5032021 Mått: Ø 85 mm H 140 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0146123 Rek. butikspris: 349,00

Vinkylare

Shaker

Spritmått, stål

Rostfritt stål.

Rostfritt stål.

Rostfritt stål. Visar 2 cl och 4 cl.

Art.nr: 5032003

Art.nr: 5032006

Art.nr: 5032009

Mått: Ø 16 cm H 21,5 cm

Mått: Ø 100 H 210 mm

Mått: Ø 40 H 53 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 12

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0208123

0166123

0033123

Rek. butikspris: 499,00

Rek. butikspris: 399,00

Rek. butikspris: 79,00

club 51


aloha FORMGIVARE LOTTA ODELIUS

nyhet Aloha glas 4-pack, blå Glas. Art.nr: 5015962 Mått: 38 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Aloha kanna med 4 glas Glaskanna med lock och handtag i plast. Art.nr: 5015966 Mått: 1 l Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123

7DF

)U™

NIª

Q-R

52 aloha

Rek. butikspris: 299,00

UVH

KQR

QDV

W

FK+

HOHQ

H


juicy nyhet

FORMGIVARE LOTTA ODELIUS

Juicy skärbräda med kniv, röd Skärbräda i glas och kniv i rostfritt stål med silikonhandtag. Art.nr: 5015906 Mått: Ø 250 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

Juicy karaff, röd Munblåst glas. Art.nr: 5015975 Mått: 1 l Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Juicy bricka, röd/gul Melamin. Art.nr: 5015416 Juicy glas 4-pack, orange

Juciy glas 4-pack, röd

Mått: Ø 380 mm

Art.nr: 5015402

Art.nr: 5015403

Paketering: 6

Mått: 38 cl

Mått: 38 cl

Förp.typ: Bulk

Paketering: 12

Paketering: 12

0070123

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Rek. butikspris: 169,00

0070123

0070123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

juicy 53


juicy

Juicy glas stort, 4-pack I blandade färger. Glas. Art.nr: 5015707 Mått: 47 cl

FORMGIVARE LOTTA ODELIUS

Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Juicy glas 4-pack, blå

Juicy glas 4-pack, grön Art.nr: 5015401

Art.nr: 5015400

Mått: 38 cl

Mått: 38 cl

Paketering: 12

Paketering: 12

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0070123

0070123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

KDQGHQ

0HGI\UDJODVL

Juicy karaff, grön

Juicy karaff, blå

Munblåst glas.

Munblåst glas.

Art.nr: 5015410

Art.nr: 5015883

Mått: 1 l

Mått: 1 l

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0083123

0083123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

54 juicy


Juicy skärbräda med kniv, grön Skärbräda av glas och kniv av rostfritt stål med silikonhandtag. Art.nr: 5015905 Mått: Ø 250 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

Juicy bricka, blå/grön Melamin. Art.nr: 5015415 Mått: Ø 380 mm Paketering: 6 Förp.typ: Bulk 0070123 Rek. butikspris: 169,00

juicy 55


bar Bar whiskeyglas, rundad botten, 6-pack Glas. Art.nr: 5015280 Mått: 20 cl Paketering: 8 Snapskaraff och isbehållare

Förp.typ: Giftbox

med 4 st snapsglas

0104123

Munblåst glas.

Rek. butikspris: 249,00

Art.nr: 5015855 Mått: 230 x 100 x 100 mm, 40 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0096123 Rek. butikspris: 229,00

SDUHW 7LOOEUXG RP RSSDUV *RGDGU HUOLYHW IªUO˜QJ EHW DS™MRE Q U H Q Q ˜ 9 Karaff, rundad botten med silikonplatta Munblåst glas. Art.nr: 5015857 Mått: 2,5 l Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox

Avec glas, rundad botten, 6-pack

0112123

Glas.

Rek. butikspris: 269,00

Art.nr: 5015902 Mått: 10 cl Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

56 bar


bar 57


bar

Bar barset i metallbox

Bar korkskruv Penguin, metall

Korkskruv, kapsylöppnare och vin-

Med folieskärare + extra skruv. Packad

kork. I rostfritt stål och krom.

i presentbox.

Art.nr: 5015713

Art.nr: 5015235

Mått: 160 x 160 x 53 mm

Mått: 192 x 50 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0104123

0208123

Rek. butikspris: 249,00

Rek. butikspris: 499,00

nyhet

Bar korkskruv, metall Innovativ korkskruv med folieskärare.

Vinkork 12-pack i blandade färger

Art.nr: 5002496

Plast.

Mått: 180 x 140 mm

Art.nr: 5016035

Paketering: 10

Mått: Ø 38 mm H 42 mm

Förp.typ: Giftbox

Paketering: 4

0187123

Förp.typ: Display

Rek. butikspris: 449,00

0014123 Rek. butikspris: 35,00

Bar korkskruv, grön/svart

Bar korkskruv, svart/vit

Plast.

Plast.

Art.nr: 5015709

Art.nr: 5015714

Mått: 150 x 65 x 40 mm

Mått: 150 x 65 x 40 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Windowbox

Förp.typ: Windowbox

0062123

0062123

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 149,00


Hot drink set 2-pack Dubbelväggigt termoglas. Skedar i rostfritt stål och underlägg i plast och rostfritt stål. Art.nr: 5015854 Mått: 33 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

PET vattenflaska med kork Termoglas. Art.nr: 5015856 Mått: 1,5 l Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Bar glasunderlägg Pussel Rostfritt stål. Art.nr: 5015510 Mått: 88 x 88 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

FORMGIVARE ROGER PERSSON

Bar fondue-set 6-pers. Rostfritt stål. Art.nr: 5014097 Bar Bag-in-box ställ

Mått: 180 x 155 mm

Ek/metall. Hopfällbart.

Paketering: 6

Art.nr: 5015528

Förp.typ: Giftbox

Mått: 200 x 180 x 160 mm

0187123

Paketering: 6

Rek. butikspris: 449,00

Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

bar 59


Eco

Omtänksam design Denna produkt avslöjar en känsla för form, funktion och miljö. Den är gjord av odlad bambu och bidrar därför inte till skövlingen av världens skogar. Produkten är miljövänlig. Alla lim och oljor som använts är certifierade, och produkten har transporterats med båt. Allt detta gör det lättare för dig att handla smart och njuta av din mat så mycket mer.


bamboo FORMGIVARE MORITZ

Eco Serveringsskål Ekologiskt odlad bambu. Eco salladsbestick Ekologiskt odlat bambu. Art.nr: 5015539 Mått: 330 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox

Art.nr: 5015534 Mått: Ø 260 mm H 60 mm Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00

0062123 Rek. butikspris: 149,00

Eco serverings-/skärbräda Ekologsikt odlad bambu. Art.nr: 5015538 Mått: 330 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox Eco smörkniv 2-pack

Eco smörgåsplatta 2-pack

0104123

Ekologiskt odlad bambu.

Ekologiskt odlad bambu.

Rek. butikspris: 249,00

Art.nr: 5015536

Art.nr: 5015532

Mått: 175 mm

Mått: 190 x 150 mm

Paketering: 12

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0025123

0062123

Rek. butikspris: 59,00

Rek. butikspris: 149,00

Eco serveringssked Ekologiskt odlad bambu. Art.nr: 5015540 Mått: 260 mm

Eco skål med sked

Paketering: 6

Ekologiskt odlad bambu.

Förp.typ: Giftbox

Art.nr: 5015535

0041123

Mått: Ø 130 mm H 60 mm/165 mm

Rek. butikspris: 99,00

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

bamboo 61


bamboo

Bamboo brödkniv Blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål, 53-55 HRC och handtag i bambu.

FORMGIVARE MORITZ

Art.nr: 5015363 Mått: 335 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0137123 Rek. butikspris: 329,00

Bamboo kockkniv Blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål, 53-55 HRC och handtag i bambu. Art.nr: 5015364 Mått: 300 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0137123 Rek. butikspris: 329,00

Bamboo skalkniv Blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål, 53-55 HRC och handtag i bambu. Art.nr: 5015365 Mått: 210 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Bamboo knivset, 3 delar Blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål, 53-55 HRC och handtag i bambu. Art.nr: 5015366 Mått: 335 mm, 300 mm, 210 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0299123 Rek. butikspris: 729,00

62 bamboo

O

SHUVRQD

DVVD 7LOOPLQY 

NWªUHQ

'LUH


bamboo 63


oval oak FORMGIVARE JONAS RYLANDER

Skärbräda universal Ek. Art.nr: 5016097 Mått: 383 x 240 x 18 mm Paketering: 4 Förp.typ: Hangtag 0146123 Rek. butikspris: 349,00

nyhet

64 oval oak

Skärbräda bröd

Skärbräda trancher

Ek.

Ek.

Art.nr: 5016099

Art.nr: 5016098

Mått: 383 x 240 x 18 mm

Mått: 383 x 240 x 18 mm

Paketering: 4

Paketering: 4

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0146123

0146123

Rek. butikspris: 349,00

Rek. butikspris: 349,00


REE EUDM W W H IªU 7DFN WLNHQ N D U US Q XQGH RQDOH V U H NVS .ª 


oval oak FORMGIVARE MORITZ

Skärbräda Ek. Art.nr: 5015335 Mått: 325 mm Paketering: 6 Förp.typ: Windowbox 0096123 Rek. butikspris: 229,00

9LQRF

E˜WWU

Salladsbestick

Rostfritt stål med ekhandtag.

Rostfritt stål med ekhandtag.

Art.nr: 5015334

Art.nr: 5015332

Mått: 255 mm

Mått: 235 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Windowbox

Förp.typ: Windowbox

0125123

0104123

Rek. butikspris: 299,00

Rek. butikspris: 249,00

KRVW

EOLUE

DUD OG UHGH V™JU EOLU DWWLV S™ ™UV GDJHQ HMX˜

66 oval oak

Serveringsset

Ostknivset, 3 delar

Serveringstång

Serveringsspade

Rostfritt stål med ekhandtag.

Ek.

Rostfritt stål med ekhandtag.

Art.nr: 5015330

Art.nr: 5015380

Art.nr: 5015331

Mått: 190 mm

Mått: 230 mm

Mått: 260 mm

Paketering: 6

Paketering: 12

Paketering: 6

Förp.typ: Windowbox

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Windowbox

0083123

0016123

0054123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 129,00


D EOLUEDU W V R K F 9LQR HEOLU ˜OGUHG X M H U W E˜W UV LVS™™ W W D U J V™ GDJHQ

oval oak 67


68 oval oak


oval oak

Vinkaraff med ekkork Munblåst glas. Art.nr: 5010116 Mått: 2 l Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Vin/vattenkaraff med ekkork Munblåst glas. Art.nr: 5015336 Mått: 1 l Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

Olja/vinägerflaska med ekkork, 2-pack Munblåst glas. Art.nr: 5015337 Mått: 30 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

oval oak 69


oval oak FORMGIVARE HELENE TIEDEMANN Ostkupa Ek/munblåst glas. Art.nr: 5026044 Mått: Ø 180 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0146123 Rek. butikspris: 349,00

Grytunderlägg 2 delar Ek. Art.nr: 5015814 Mått: Ø 200 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

Ostrivare

FORMGIVARE SAGAFORM

Osthyvel

Ek/rostfritt stål.

Rostfritt stål med ekhandtag.

Art.nr: 5010138

Art.nr: 5010160

Mått: 140 x 85 x 90 mm

Mått: 230 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0070123

0041123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 99,00

Snurrbricka set

Snurrbricka

Snurrbricka i ek med osthyvel och stor

Ek.

ostkniv i ek/rostfritt stål.

Art.nr: 5010109

Art.nr: 5010158

Mått: Ø 350 mm

Mått: Ø 350 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Giftbox

0125123

0199123

Rek. butikspris: 299,00

Rek. butikspris: 479,00

70 oval oak


oval oak FORMGIVARE TRANSFORMER

FORMGIVARE LOVISA WATTMAN

Örtvagga Rostfritt stål/ek. Art.nr: 5015663 Mått: 300 x 200 x 15 mm “Standing” salladsbestick set

Paketering: 6

Ek. Med magneter.

Förp.typ: Giftbox

Art.nr: 5015529

0112123

Mått: 285 mm

Rek. butikspris: 269,00

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0070123 Rek. butikspris: 169,00

FORMGIVARE JON ELIASON

Mekano ljusstake Byggbar ljusstake i ek. Art.nr: 5015339 Mått: 400 x 50 x 400 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0146123 Rek. butikspris: 349,00

72 oval oak


Hands salladsredskap Ek. Art.nr: 5015710 Mått: 150 x 110 x 13 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

Kokbokshållare

Salt- och peppar set

Ek.

Ek.

Art.nr: 5010135

Art.nr: 5010119

Mått: 350 x 260 x 10 mm

Mått: 120 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0104123

0062123

Rek. butikspris: 249,00

Rek. butikspris: 149,00

Sängbricka Ek. Art.nr: 5010156 Mått: 625 x 300 x 260 mm Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0250123 Rek. butikspris: 599,00

oval oak 73


edge

EDGE Mortel Mortel i ek och mortelstöt i pressat stengods. Art.nr: 5007033 Mått: 160 x 160 x 160 mm Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0166123 Rek. butikspris: 399,00

EDGE Liten mortel Mortel av ek och kula i pressat stengods. Art.nr: 5007073 Mått: 120 x 120 x 50 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

HOLD Kokbokssidhållare Rostfritt stål. Art.nr: 5007108 Mått: 270 mm Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

74 edge


edge

EDGE Kockkniv set Innehåller Kockkniv 21 cm samt Bryne. Blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål, 53-55 HRC och handtag av rostfritt 18/8 stål. Keramiskt bryne med handtag av rostfritt 18/8 stål.

FORMGIVARE PASCAL CHARMOLU

Art.nr: 5007091 Mått: 410 x 90 x 35 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0310123 Rek. butikspris: 749,00

Sagaforms EDGE är en unik serie knivar och knivset. Designern Pascal Charmolu har använt japanskt rena linjer som ger uttryck för vår tydliga funktionsfilosofi.

EDGE Knivar Start set Innehåller Kockkniv 21 cm, Brödkniv samt Filékniv.

EDGE-bladen är gjorda av molybdenum/vanadium 1,4116-stål av hög kvalitet, härdat till Rockwell 53-55 HRC. Den distinkta EDGE-profilen skapas genom att bladet först stansas ut och sedan slipas till perfekt finish. Knivarna är extremt lätta att slipa, till och med för nybörjaren. Handtagen är av ihåligt 18/8 rostfritt stål.

Blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål, 53-55 HRC och handtag av rostfritt 18/8 stål. Art.nr: 5007088 Mått: 410 x 265 x 35 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox

Den unika EDGE-designen går ut på att bladen löper genom hela handtaget och är förankrade längst bak, vilket ger knivarna både fjädring och styrka. Varje kniv är individuellt designad för att uppnå den perfekta balansen mellan handtaget och knivens storlek och vikt. För att bevara skärpan hos EDGE-knivarna ska man inte diska dem i diskmaskinen. Knivarna är förpackade i en fin presentförpackning av metall.

0391123 Rek. butikspris: 939,00

EDGE Kockkniv och metalltvål set Kockkniv 16 cm med blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål, 53-55 HRC och handtag av rostfritt 18/8 stål samt luktborttagningstvål av metall. Art.nr: 5007114

Vi kan även ordna gravering av ditt namn eller logo i metall, trä och läder. Kontakta oss för information och priser.

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0208123 Rek. butikspris: 499,00

EDGE Metalltvål Luktborttagningstvål av metall. Art.nr: 5007071 Mått: 100 x 65 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

För att knivarnas kvalitet ska bevaras rekommenderar vi att de inte diskas i diskmaskin. EDGE-knivarna är förpackade i en snygg presentförpackning av metall.

edge 75


edge FORMGIVARE PASCAL CHARMOLU

EDGE Kockkniv Art.nr: 5007001 Mått: 210 mm EDGE Köksknivar

0183123

Blad av molybdenum/vanadium 1.4116 stål,

Rek. butikspris: 439,00

53-55 HRC och handtag av rostfritt 18/8 stål. Förp.antal: 6 Förp.typ: Giftbox

76 edge

EDGE Brödkniv

EDGE Brödkniv

Art.nr: 5007002

Art.nr: 5007082

Mått: 212 mm

Mått: 250 mm

0183123

0190123

Rek. butikspris: 439,00

Rek. butikspris: 459,00

EDGE Tomatkniv

EDGE Filékniv

Art.nr: 5007081

Art.nr: 5007004

Mått: 120 mm

Mått: 150 mm

0146123

0183123

Rek. butikspris: 349,00

Rek. butikspris: 439,00

EDGE Skalkniv

EDGE Lax/skinkkniv

Art.nr: 5007005

Art.nr: 5007006

Mått: 84 mm

Mått: 250 mm

0146123

0166123

Rek. butikspris: 349,00

Rek. butikspris: 399,00


EDGE Kockkniv

EDGE Japansk kockkniv

Art.nr: 5007042

Art.nr: 5007007

Mått: 270 mm

Mått: 166 mm

0208123

0205123

Rek. butikspris: 499,00

Rek. butikspris: 499,00

EDGE Kockkniv

EDGE Minikockkniv

Art.nr: 5007014

Art.nr: 5007008

Mått: 160 mm

Mått: 112 mm

0179123

0146123

Rek. butikspris: 429,00

Rek. butikspris: 349,00

EDGE Ostkniv Art.nr: 5007009 Mått: 125 mm 0137123 Rek. butikspris: 329,00

OOD WLOOD / 8 *2' GHU Q X Q N WªUH Q Y™UD D U YH DUOH ‹QVN 

EDGE Bryne med stålhandtag Keramiskt bryne med handtag av rostfritt 18/8 stål. Art.nr: 5007087 Mått: 330 mm Paketering: 12 0149123 Rek. butikspris: 359,00

edge 77


shine FORMGIVARE MARIE OLOFSSON

Shine ljuslykta liten, blå/turkos

Shine ljuslykta liten, gul/grön

Munblåst glas.

Munblåst glas.

Art.nr: 5030018

Art.nr: 5030019

Mått: Ø 125 mm H 125 mm

Mått: Ø 125 mm H 125 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0062123

0062123

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 149,00

Shine ljuslykta liten, lila/grön Munblåst glas. Art.nr: 5015253 Mått: Ø 125mm H 125 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

 SY™U S X U VH QL )™O\ MXVW P R URV WLOOYD D JRUQ H O O R .  

FORMGIVARE SAGAFORM

Mirror ljuslykta 3-pack, blå

Mirror ljuslykta 3-pack, grön

Mirror ljuslykta 3-pack, lila

Glas.

Glas.

Glas.

Art.nr: 5015367

Art.nr: 5015368

Art.nr: 5015369

Mått: Ø 70 mm H 80 mm

Mått: Ø 70 mm H 80 mm

Mått: Ø 70 mm H 80 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0070123

0070123

0070123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

78 shine


cosmos 79


café

Take away mugg Studio, med silikonlock Porslin. Dubbelväggig.

nyhet

Art.nr: 5016017 Mått: 25 cl H 150 mm

Take away mugg Leaf,

Take away mugg Inka,

med silikonlock

med silikonlock

Porslin. Dubbelväggig.

Porslin. Dubbelväggig.

Art.nr: 5015392

Art.nr: 5015394

Mått: 25 cl H 150 mm

Mått: 25 cl H 150 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0062123

0062123

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 149,00

Take away mugg Pix,

Take away mugg Flower,

med silikonlock

med silikonlock

Porslin. Dubbelväggig.

Porslin. Dubbelväggig.

Art.nr: 5015918

Art.nr: 5015919

Mått: 25 cl H 150 mm

Mått: 25 cl H 150 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0062123

0062123

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 149,00

Take away mugg vit,

Take away mugg Cross,

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

Locket av silikon håller drycken varm och undviker spill.

med silikonlock

med silikonlock

Muggen är gjord i dubbel-

Porslin. Dubbelväggig.

Porslin. Dubbelväggig.

väggigt porslin. Konstruktionen

Art.nr: 5015928

Art.nr: 5015849

skapar en termo-/isoleringseffekt.

Mått: 25 cl H 150 mm

Mått: 25 cl H 150 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftset

Förp.typ: Giftbox

0054123

0062123

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 149,00

En silikonförslutning i botten av muggen förhindrar att vatten kommer in i håligheten under diskning/rengöring.

80 café


café 81


café FORMGIVARE MORITZ

nyhet

82 café

Loop mugg röd

Loop mugg gul

Loop mugg, vit

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015981

Art.nr: 5015982

Art.nr: 5015912

Mått: 25 cl H 100 mm

Mått: 25 cl H 100 mm

Mått: 25 cl H 100 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0022123

0022123

0022123

Rek. butikspris: 55,00

Rek. butikspris: 55,00

Rek. butikspris: 55,00

Loop mugg, blå

Loop mugg, grön

Loop mugg, svart

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015910

Art.nr: 5015911

Art.nr: 5015935

Mått: 25 cl H 100 mm

Mått: 25 cl H 100 mm

Mått: 25 cl H 100 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0022123

0022123

0022123

Rek. butikspris: 55,00

Rek. butikspris: 55,00

Rek. butikspris: 55,00


JDU PXJ D \ Q LJHQ IªU N yQWO F D 7 EEHW D S™MR 'LQ Q H I FKH WDUH H E GHW U HGD QDP J R U W

Loop tekopp med fat/lock, blĂĽ

Loop tekopp med fat/lock, grĂśn

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015913

Art.nr: 5015914

MĂĽtt: 30 cl H 100 mm

MĂĽtt: 30 cl H 100 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

FĂśrp.typ: Giftbox

FĂśrp.typ: Giftbox

0054123

0054123

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 129,00

Loop espressokopp med fat/lock 2-pack, svart

Loop espressokopp med fat/lock 2-pack, rĂśd

Loop espressokopp med fat/lock 2-pack, blĂĽ

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015915

Art.nr: 5015916

Art.nr: 5015917

MĂĽtt: 10 cl H 70 mm

MĂĽtt: 10 cl H 70 mm

MĂĽtt: 10 cl H 70 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

FĂśrp.typ: Giftbox

FĂśrp.typ: Giftbox

FĂśrp.typ: Giftbox

0054123

0054123

0054123

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 129,00

cafĂŠ 85


café Santos mugg Mocca Mugg vit

Mugg av porslin med

Porslin. Dubbelväggig.

gummibotten. Antiglid.

Art.nr: 5015329

Art.nr: 5015844

Mått: 20 cl H 105 mm

Mått: 25 cl

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0018123

0018123

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 45,00

Espressokopp 4-pack, i blandade metallicfärger Porslin. Art.nr: 5015327 Mått: 7 cl H 75 mm Paketering: 6 Förp.typ: Windowbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

FORMGIVARE LOVISA WATTMAN

86 café

Combi mugg med

Combi mugg med

Combi mugg med

hållare i svart silikon

hållare i blå silikon

hållare i grön silikon

Porslin.

Porslin.

Porslin.

Art.nr: 5015393

Art.nr: 5015396

Art.nr: 5015397

Mått: 22 cl

Mått: 22 cl

Mått: 22 cl

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0020123

0020123

0020123

Rek. butikspris: 49,00

Rek. butikspris: 49,00

Rek. butikspris: 49,00


café *UDW

NRQW

NDI

WLVW

RUHW

IHOH

88 café

LOOGH

ªQV

YHUD

WQ\

NDU

QWª

D

UHQMeeting kaffekanna

Kaffekanna

Kaffekanna svart matt

Rostfritt stål.

Rostfritt stål.

Lackat stål.

Art.nr: 5015652

Art.nr: 5004162

Art.nr: 5015297

Mått: 1 l

Mått: 1 l

Mått: 1 l

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0166123

0125123

0125123

Rek. butikspris: 399,00

Rek. butikspris: 299,00

Rek. butikspris: 299,00


Irish coffee set 2-pack Värmetåligt glas med handtag, underlägg och sugrörssked av rostfritt stål. Art.nr: 5002585 Mått: 25 cl x 2 Paketering: 12 Irish coffee set 4-pack

Förp.typ: Giftbox

Värmetåligt glas med handtag samt bricka och

0083123

sugrörssked av rostfritt stål.

Rek. butikspris: 199,00

Art.nr: 5002586 Mått: 25 cl x 4 Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0166123

Muggunderlägg 6-pack

Rek. butikspris: 399,00

Ek. Art.nr: 5014095 Mått: 100 x 64 mm Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0070123 Rek. butikspris: 169,00

Liberica mugg stor vit, blå insida

Liberica mugg stor vit, grön insida

Liberica mugg liten vit, blå insida

Liberica mugg liten vit, grön insida

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015284

Art.nr: 5015285

Art.nr: 5015287

Art.nr: 5015288

Mått: 30 cl / 110 mm

Mått: 30 cl / 110 mm

Mått: 20 cl / 85 mm

Mått: 20 cl / 85 mm

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0018123

0018123

0016123

0016123

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 39,00

café 89


café ER[

3UHVHQW Muggbox 1

Muggbox 2

Presentbox för en mugg

Presentbox för två muggar

Art.nr: 5014090

Art.nr: 5014091

Muggbox 4

Muggbox 6

Presentbox för fyra muggar

Presentbox för sex muggar

Art.nr: 5014092

Art.nr: 5014093

Colombia mugg stor, vit

Colombia mugg stor, blå

Colombia mugg stor, svart

Colombia mugg stor, linne

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5014055

Art.nr: 5014073

Art.nr: 5014082

Art.nr: 5014105

Mått: 20 cl / 110 mm

Mått: 20 cl / 110 mm

Mått: 20 cl / 110 mm

Mått: 20 cl / 110 mm

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0016123

0016123

0016123

0016123

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 45,00

90 café

Colombia mugg liten, vit

Colombia mugg liten, blå

Liberica espresso/glögg vit

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5014053

Art.nr: 5014071

Art.nr: 5014120

Mått: 15 cl / 85 mm

Mått: 15 cl / 85 mm

Mått: 7 cl / 65 mm

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0015123

0015123

0010123

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 25,00


Liberica mugg liten, vit

Liberica mugg liten, blå

Liberica mugg liten, svart

Liberica mugg liten, linne

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5014050

Art.nr: 5014068

Art.nr: 5014077

Art.nr: 5014101

Mått: 20 cl / 85 mm

Mått: 20 cl / 85 mm

Mått: 20 cl / 85 mm

Mått: 20 cl / 85 mm

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0015123

0015123

0015123

0015123

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 39,00

Liberica mugg stor, vit

Liberica mugg stor, blå

Liberica mugg stor, svart

Liberica mugg stor, linne

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5014052

Art.nr: 5014070

Art.nr: 5014079

Art.nr: 5014103

Mått: 30 cl / 110 mm

Mått: 30 cl / 110 mm

Mått: 30 cl / 110 mm

Mått: 30 cl / 110 mm

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0016123

0016123

0016123

0016123

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 45,00

Rek. butikspris: 45,00

Robusta mugg, vit

Robusta mugg, blå

Robusta mugg, svart

Robusta mugg, linne

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5014057

Art.nr: 5014075

Art.nr: 5014084

Art.nr: 5014113

Mått: 20cl / 95 mm

Mått: 20cl / 95 mm

Mått: 20cl / 95 mm

Mått: 20cl / 95 mm

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 36

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0013123

0013123

0013123

0013123

Rek. butikspris: 35,00

Rek. butikspris: 35,00

Rek. butikspris: 35,00

Rek. butikspris: 35,00

café 91


meeting

Java mugg vit

Java mugg blå

Stengods.

Stengods.

Art.nr: 5015577

Art.nr: 5015578

Mått: 25 cl / 90 mm

Mått: 25 cl / 90 mm

Paketering: 36

Paketering: 36

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0022123

0022123

Rek. butikspris: 55,00

Rek. butikspris: 55,00

Java mugg linne

Java mugg svart

Stengods.

Stengods.

Glas.

Art.nr: 5015579

Art.nr: 5015580

Art.nr: 5015651

Mått: 25 cl / 90 mm

Mått: 25 cl / 90 mm

Mått: 1,5 l

Paketering: 36

Paketering: 36

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Giftbox

0022123

0022123

0112123

Rek. butikspris: 55,00

Rek. butikspris: 55,00

Rek. butikspris: 269,00

Meeting bricka Melamin. Art.nr: 5015653 Mått: Ø 380 mm Paketering: 6 Förp.typ: Bulk 0070123 Rek. butikspris: 169,00

Meeting karaff

Meeting glas Stapelbart. Art.nr: 5015649 Mått: 27 cl Paketering: 6 Förp.typ: Bulk 0016123 Rek. butikspris: 39,00

Meeting mjölkkanna och sockerskål på fat Stengods. Art.nr: 5015655 Mått: 215 x 105 x 90 mm Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0072123

92 meeting

Rek. butikspris: 175,00


utomhus


bbq

BBQ bamboo, hamburgerhalster Non-stickbehandlat stål. Avtagbart handtag i bambu. För fyra hamburgare med samma mått som vår hamburgerpress. Art.nr: 5016014 Mått: 550 x 260 x 60 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

nyhet BBQ bamboo fiskhalster, trippel Non-stickbehandlat stål. Avtagbart handtag i bambu. Art.nr: 5016005 Mått: 630 x 280mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

BBQ bamboo fiskhalster, enkel

96 bbq

BBQ bamboo, grillwok

Non-stickbehandlat stål. Avtagbart handtag

Non-stickbehandlat stål. Vikbart

i bambu.

handtag i bambu.

Art.nr: 5016004

Art.nr: 5016015

Mått: 660 x 145mm

Mått: 550 x 380 x 105 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0083123

0104123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 249,00


bbq

BBQ bamboo, grillset 3-del

Multifunktion!

Grillset bestående av grilltång, grillspade samt grillgaffel. Rostfritt stål/bambu.

BBQ pizza-/multipanna

Art.nr: 5016013

Non-stickbehandlad metall.

Mått: 460 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

nyhet

+

=

Art.nr: 5016006 Mått: Ø 325 mm H 40 mm Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

98 bbq


BBQ kockförkläde

BBQ kockförkläde, Evil

100% bomull, 300g/m2.

100% bomull, 300g/m2.Löstagbar

Art.nr: 5016000

ficka placerad på midjebandet.

Mått: Onesize

Art.nr: 5016003

Paketering: 6

Mått: Onesize

Förp.typ: Hangtag

Paketering: 6

0104123

Förp.typ: Hangtag

Rek. butikspris: 249,00

0104123

BBQ stek-/grillhållare för kyckling Non-stickbehandlad metall. Art.nr: 5016007 Mått: Ø 205 mm H 125 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0054123 Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 249,00

nyhet BBQ grillvante Mocka. Art.nr: 5016002 Mått: Onesize Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0083123 Rek. butikspris: 199,00

bbq 99


bbq BBQ Grillset 3 delar med mönstrade handtag Tång, gaffel och stekspade. Rostfritt stål. Art.nr: 5015718 Mått: 430 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

 RPPDUHQ 1MXWDYV DOODY™UD ªQVNDUYL

BBQ Grillförkläde 100% bomull. Art.nr: 5015719

NXQGHU

Mått: One size Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0062123 Rek. butikspris: 149,00

BBQ Grytlapp

BBQ Handduk

BBQ Hängare till grill

100% bomull.

100% bomull.

Rostfritt stål.

Art.nr: 5015721

Art.nr: 5015720

Art.nr: 5015722

Mått: 200 x 275 mm

Mått: 50 x 70 cm

Mått: 185 x 150 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Giftbox

0016123

0025123

0070123

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 59,00

Rek. butikspris: 169,00

bbq 101


bbq Korvgaffel, svart Teleskopisk korvgaffel av rostfritt stål med handtag av trä. Art.nr: 5015078 Mått: 235 / 800 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0054123 Rek. butikspris: 129,00

BBQ marinadpensel Rostfritt stål/silikon. Art.nr: 5015150 Mått: 300 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0041123 Rek. butikspris: 99,00

BBQ salt- och peppar shaker

BBQ Grillset 3-del, svart

BBQ förkläde med grillverktyg och grillvante

Rostfritt stål med handtag i plast.

Grillset bestående av grilltång, grillspade samt grillgaffel.

Polyester/rostfritt stål.

Art.nr: 5015723

Av non-stick behandlat stål med trähandtag.

Art.nr: 5015421

Mått: 450 mm

Art.nr: 5015063

Paketering: 6

Paketering: 6

Mått: 380 mm

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Paketering: 6

0137123

0083123

Förp.typ: Giftbox

Rek. butikspris: 329,00

Rek. butikspris: 199,00

0083123 Rek. butikspris: 199,00

102 bbq


bbq BBQ minigrill med kylväska, svart Packad i en kylväska. Art.nr: 5015120 Mått: 320 x 320 x 200 mm Paketering: 3 Förp.typ: Hangtag 0156123 Rek. butikspris: 379,00

Grillwok Grillwok av non-stick behandlat stål med avtagbart trähandtag. Art.nr: 5015087 Mått: Ø 280 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

BBQ hinkgrill, svart Grill med utfällbara ben och rostfritt galler. Klotgrill, svart Belagd med porslinsemalj på balja och lock. Locket försluts med klämmor som gör det enkelt att bära med sig grillen. Art.nr: 5015936 Mått: Ø 360 mm Paketering: 3 Förp.typ: Giftbox 0208123

104 bbq

Rek. butikspris: 499,00

Art.nr: 5015006 Mått: Ø 270 H 270 mm Paketering: 4 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00


Runt grillspett, 4-pack Metall. Art.nr: 5015885 Mått: Ø 21 Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0070123 Rek. butikspris: 169,00

BBQ avtagbara grillspett på ställ Aluminium. Art.nr: 5015455 Mått: 635 x 298 x 90 mm

0HGª QVNDQ RPHQ VNªQV HPHVW HU)U™ SHUVR Q QDODYG HOQLQJ HQ

Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0125123 Rek. butikspris: 299,00

BBQ hamburgerpress

BBQ hamburgerpress, dubbel

Aluminium/plast.

Aluminium/plast.

Art.nr: 5015152

Art.nr: 5015450

Mått: Ø 115 mm

Mått: 280 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0083123

0125123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 299,00

bbq 105


paradise

7LOO6

MXELOH

FORMGIVARE HANNA WERNING

.ROOHJ

DUDK

HW

S™

RUQD

™UV

S™H

NRQR

Paradise kylväska, stor Rymmer 12 liter. Polyester. Art.nr: 5016050 Mått: 280 x 200 x 280 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0083123 Rek. butikspris: 199,00

nyhet

Paradise kylväska, liten Rymmer 6 st 33 cl burkar. Polyester. Art.nr: 5016051 Mått: 235 x 160 x 190 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0041123 Rek. butikspris: 99,00

Paradise kylryggsäck Polyester. Justerbara remmar. Art.nr: 5016053 Mått: 300 x 150 x 350 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0083123 Rek. butikspris: 199,00

106 paradise

PL


paradise FORMGIVARE HANNA WERNING

nyhet

Paradise förkläde

Paradise strandväska

Paradise bil/termomugg

Vaxad bomull.

Väska i vaxad bomull med foder i polyester.

Plast. Dubbelväggig.

Art.nr: 5016055

Art.nr: 5016052

Art.nr: 5016063

Mått: One size

Mått: 550 x 400 x 150 mm

Mått: 40 cl

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Giftbox

0083123

0083123

0033123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 79,00

108 paradise


BBQ hamburgerpress Aluminium/plast. Art.nr: 5015152 Mått: Ø 115 mm Förp.typ: Giftbox Pris/st (Min 50 st): 148,00 Butikspris: 49,00 Tryckkod: 2-A


paradise FORMGIVARE HANNA WERNING

Paradise salladsbestick. Melamin. Art.nr: 5016062 Mått: 330 mm Paradise serveringsfat

Paradise assiett

Melamin.

Melamin.

Art.nr: 5016058

Art.nr: 5016057

Mått: Ø 400 mm

Mått: Ø 200 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0083123

0012123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 29,00

Paketering: 12 Förp.typ: Hangtag 0029123 Rek. butikspris: 69,00

nyhet

Paradise bricka Melamin. Art.nr: 5016059 Mått: 435 x 325 x 15 mm Paketering: 6 Förp.typ: Bulk 0041123 Rek. butikspris: 99,00

Paradise mugg Melamin. Art.nr: 5016056 Mått: 25 cl Paketering: 12 Förp.typ: Bulk 0016123 Rek. butikspris: 39,00

Paradise skål

Paradise salladsskål

Melamin.

Melamin.

Art.nr: 5016060

Art.nr: 5016061

Mått: Ø 145 mm H 70 mm

Mått: Ø 255 mm H 115 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0016123

0041123

Rek. butikspris: 39,00

Rek. butikspris: 99,00

paradise 111


picnic

nyhet Klotgrill, blå

Klotgrill, grön

Klotgrill, röd

Belagd med porslinsemalj på balja och lock.

Belagd med porslinsemalj på balja och lock.

Belagd med porslinsemalj på balja och lock.

Art.nr: 5016087

Art.nr: 5016088

Art.nr: 5016089

Mått: Ø 360 mm

Mått: Ø 360 mm

Mått: Ø 360 mm

Paketering: 4

Paketering: 4

Paketering: 4

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: giftbox

0208123

0208123

0208123

Rek. butikspris: 499,00

Rek. butikspris: 499,00

Rek. butikspris: 499,00

nyhet

112 picnic

Strandstol, blå

Strandstol, grön

Strandstol röd

Stålram med sits i polyester. Avtagbar kudde.

Stålram med sits i polyester. Avtagbar kudde.

Stålram med sits i polyester. Avtagbar kudde.

Art.nr: 5015888

Art.nr: 5015889

Art.nr: 5016080

Mått: 47 x 52 x 60 cm

Mått: 47 x 52 x 60 cm

Mått: 47 x 52 x 60 cm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0083123

0083123

0083123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00


picnic nyhet

Kylväska blå, liten

Kylväska grön, liten

Kylväska röd, liten

Polyester. Rymmer 6 st 33 cl burkar.

Polyester. Rymmer 6 st 33 cl burkar.

Polyester. Rymmer 6 st 33 cl burkar.

Art.nr: 5016065

Art.nr: 5016066

Art.nr: 5016067

Mått: 235 x 160 x 190 mm

Mått: 235 x 160 x 190 mm

Mått: 235 x 160 x 190 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0024123

0024123

0024123

Rek. butikspris: 59,00

Rek. butikspris: 59,00

Rek. butikspris: 59,00

JDU RSSQLQ K U ª I 0HG K DUPRF Y Q H RP UOHV U&KD D P P R VROLJV

Kylväska blå, stor

Kylväska grön, stor

Kylväska röd stor

Polyester.

Polyester.

Polyester.

Art.nr: 5016068

Art.nr: 5016069

Art.nr: 5016070

Mått: 280 x 200 x 280 mm

Mått: 280 x 200 x 280 mm

Mått: 280 x 200 x 280 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0041123

0041123

0041123

Rek. butikspris: 99,00

Rek. butikspris: 99,00

Rek. butikspris: 99,00

114 picnic


nyhet

Happy pläd, grön

Happy pläd, blå

Happy pläd, röd

Fleece picknickpläd med

Fleece picknickpläd med

Fleece picknickpläd med

vattenavstötande baksida.

vattenavstötande baksida.

vattenavstötande baksida.

Art.nr: 5015423

Art.nr: 5015422

Art.nr: 5015424

Mått: 130 x 150 cm

Mått: 130 x 150 cm

Mått: 130 x 150 cm

Paketering: 12

Paketering: 12

Paketering: 12

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0104123

0104123

0104123

Rek. butikspris: 249,00

Rek. butikspris: 249,00

Rek. butikspris: 249,00

nyhet Strandparasoll, blå

Strandparasoll, grön

Strandparasoll, röd

Hopfällbart och packad i nylonväska.

Hopfällbart och packad i nylonväska.

Hopfällbart och packad i nylonväska.

Art.nr: 5016084

Art.nr: 5016085

Art.nr: 5016086

Mått: Ø 160 cm, H 110-170 cm

Mått: Ø 160 cm H 110-170 cm

Mått: Ø 160 cm H 110-170 cm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0083123

0083123

0083123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

picnic 115


Kylväska rund, blå

picnic

Polyester. Hopfällbar. Art.nr: 5016072 Mått: Ø 270 mm H 310 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0083123 Rek. butikspris: 199,00 Kylväska rund, grön Polyester. Hopfällbar. Art.nr: 5016073 Mått: Ø 270 mm H 310 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0083123 Rek. butikspris: 199,00 Picnic bil/termomugg Plast. Dubbelväggig.

Kylväska rund, röd

Art.nr: 5016079

Polyester. Hopfällbar.

Mått: 40 cl

Art.nr: 5016074

Paketering: 6

Mått: Ø 270 mm H 310 mm

Förp.typ: Giftbox

Paketering: 6

0033123

Förp.typ: Hangtag

Rek. butikspris: 79,00

0083123 Rek. butikspris: 199,00

nyhet

Kylväska family stor, blå

Kylväska family stor, grön

Kylväska family stor, röd

Polyester. Rymlig väska med flera fack och fickor.

Polyester. Rymlig väska med flera fack och fickor.

Polyester. Rymlig väska med flera fack och fickor.

Art.nr: 5016091

Art.nr: 5016092

Art.nr: 5016093

Mått: 330 x 200 x 330 mm

Mått: 330 x 200 x 330 mm

Mått: 330 x 200 x 330 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0083123

0083123

0083123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 199,00

116 picnic


picnic Strandstol, svart Stålram med sits i polyester. Avtagbar kudde. Art.nr: 5015984 Mått: 47 x 52 x 60 cm Paketering: 4 Förp.typ: Hangtag 0083123 Rek. butikspris: 199,00

nyhet

nyhet Shoppingväska, svart Polyester. Hopfällbar med hjul. Art.nr: 5016071 Mått: 32 x 15 x 56 cm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0054123 Rek. butikspris: 129,00

118 picnic


Friluftsstol Ram av 16 mm stål, sits i 600D polyester. Art.nr: 5002521 Mått: 86 x 52 x 83 cm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag

Picknickryggsäck, svart

0104123

Ryggsäck av canvas. Innehåller glas, tallrikar och bestick för 4

Rek. butikspris: 249,00

personer samt skärbräda med ostkniv. Art.nr: 5002446 Mått: 380 x 265 x 175 mm Paketering: 4 Förp.typ: Hangtag 0208123 Rek. butikspris: 499,00

nyhet

Boule set, 6 klot

Kylväska

Kylväska med kylklamp, svart

Boule set i canvasbag. Innehåller måttsnöre

Med handtag och dragkedja. Rymmer 6

Med handtag, bärrem och dragkedja samt kylklamp.

samt “lillen”.

st 33 cl burkar. Polyester.

Polyester

Art.nr: 5002450

Art.nr: 5016077

Art.nr: 5002554

Mått: 220 x 150 x 65 mm

Mått: 210 x 140 x 200 mm

Mått: 330 x 280 x 180 mm

Paketering: 4

Paketering: 12

Paketering: 20

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0083123

0020123

0083123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 49,00

Rek. butikspris: 199,00

picnic 119


parrot

Parrot kanna med lock, blå

Parrot kanna med lock, grön

Melamin.

Melamin.

Parrot skålset 4-pack

Art.nr: 5015878

Art.nr: 5015879

Stapelbara. Blandade färger. Melamin.

Mått: 1 l

Mått: 1 l

Art.nr: 5015746

Paketering: 6

Paketering: 6

Mått: 160 x 130 x 65 mm

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

Paketering: 6

0070123

0070123

Förp.typ: Windowbox

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

0079123 Rek. butikspris: 189,00

Parrot muggset 4-pack Stapelbara. Blandade färger. Melamin. Art.nr: 5015745 Mått: 20 cl Paketering: 6 Förp.typ: Windowbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00

120 parrot


Parrot duoskål, grön

Parrot duoskål, rosa

Melamin.

Melamin.

Art.nr: 5015740

Art.nr: 5015741

Mått: 300 x 190 x 80 mm

Mått: 300 x 190 x 80 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0070123

0070123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

Parrot duoskål, orange

Parrot duoskål, blå

Melamin.

Melamin.

Art.nr: 5015742

Art.nr: 5015743

Mått: 300 x 190 x 80 mm

Mått: 390 x 190 x 80 mm

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Bulk

Förp.typ: Bulk

0070123

0070123

Rek. butikspris: 169,00

Rek. butikspris: 169,00

Parrot flaskbag 3-pack Blandade färger. Storlek anpassad till vinflaska. Polyester. Art.nr: 5015766 Mått: 95 x 95 x 280 mm Paketering: 4 Förp.typ: Girdle 0062123 Rek. butikspris: 149,00 Parrot flaskbag, grön Polyester. Art.nr: 5015819 Mått: 95 x 95 x 280 mm Paketering: 12 Förp.typ: Bulk 0019123 Rek. butikspris: 45,00

parrot 121


seaside FORMGIVARE MATZ BORGSTRÖM

Seaside lanterna för värmeljus Metall/glas. Art.nr: 5015887 Mått: H 340 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox

 RMQX K K F SR 6NHS M DVNR K L Y W VND UODJH D O J H 6 

0104123 Rek. butikspris: 249,00

FORMGIVARE SAGAFORM

122 seaside

Seaside muggset 4-pack, blå

Seaside termos 50 cl

Stapelbara. Melamin.

Med skruvkork. Rostfritt stål.

Art.nr: 5015725

Art.nr: 5015728

Mått: 20 cl

Mått: 50 cl

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Windowbox

Förp.typ: Giftbox

0062123

0083123

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 199,00


seaside

Seaside strandstol Ram av 16 mm stål, sits i 600D polyester. Art.nr: 5015807 Mått: 86 x 52 x 83 cm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0125123 Rek. butikspris: 299,00

Seaside kylväska, vin Innehåller 2 glas, 2 servetter och vinöppnare. Art.nr: 5015930 Mått: 200 x 90 x 330 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0083123 Rek. butikspris: 199,00

Seaside strandväska Strandbag med separat värdeväska. Art.nr: 5015726 Mått: 390 x 200 x 330 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0054123 Rek. butikspris: 129,00

Seaside picknick/kylryggsäck, 4 pers Picknickryggsäck med kylfack, vinflaskstopper och glashållare. Innehåll: glas, tallrikar, bestick, flasköppnare, träskärbräda, kniv, servetter, salt & pepparkar. Art.nr: 5015806 Mått: 310 x 280 x 400 mm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0250123

124 seaside

Rek. butikspris: 599,00


Seaside picnicpläd Fleece picknickpläd med vattenavstötande baksida. Art.nr: 5015727 Mått: 130 x 150 cm Paketering: 12 Förp.typ: Hangtag 0104123 Rek. butikspris: 249,00

Seaside hängmatta, blå Hängmatta och bag av kraftig canvas bomull. Max 150 kg. Art.nr: 5015934 Mått: 200 x 90 cm Paketering: 6 Förp.typ: Hangtag 0104123 Rek. butikspris: 249,00

Seaside kylbag, marin Seaside kylväska liten, blå

Seaside kylväska liten, beige

Polyester. Rymmer 6 st 33 cl burkar.

Polyester. Rymmer 6 st 33 cl burkar.

Art.nr: 5015730

Art.nr: 5015731

Mått: 235 x 160 x 190 mm

Mått: 235 x 160 x 190 mm

Paketering: 12

Paketering: 12

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Hangtag

0054123

0054123

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 129,00

Polyester. Rymmer 6 st 33 cl burkar. Art.nr: 5021029 Mått: 240 x 170 x 180 mm Paketering: 50 Förp.typ: Hangtag 0020123 Rek. butikspris: 49,00

Spa set, hink Seaside kylväska, blå

Innehåller massageborste, ryggskrubbare,

Polyester. Rymmer 15 liter.

pimpsten, tvättsvamp mm.

Art.nr: 5015732

Art.nr: 5002493

Mått: 300 x 160 x 300 mm

Mått: 190 x 170 x 170 mm

Paketering: 6

Paketering: 12

Förp.typ: Hangtag

Förp.typ: Giftbox

0083123

0104123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 249,00

seaside 125


adventure

Svampkniv i canvasfodral Art.nr: 5002417 Mått: 140 mm Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0033123 Rek. butikspris: 79,00

Forest svampset Svampkasse med 4 fickor och svampkniv. Levereras i nylonfodral. Art.nr: 5015624 Mått: 350 x 200 x 250 mm Paketering: 18 Förp.typ: Giftbox 0083123 Rek. butikspris: 199,00

126 adventure

Korvgaffel teleskop Utdragbar korvgaffel av rostfritt stål/trähandtag. Levereras i canvasbag. Art.nr: 5002457 Mått: 235 x 800 mm Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0062123 Rek. butikspris: 149,00


adventure Termos “Big” dryck/mat

Termos stål/gummi

Dryck/mat termos med gummerat

Kraftig ståltermos med gummigrepp,

handtag samt bärrem.

tre muggar samt behållare för mjölk

Art.nr: 5021132

och socker.

Mått: 1 l

Art.nr: 5021131

Paketering: 4

Mått: 75 cl

Förp.typ: Giftbox

Paketering: 12

0166123

Förp.typ: Giftbox

Rek. butikspris: 399,00

0166123 Rek. butikspris: 399,00

Termos

Ståltermos med mugg och snabbkork.

Ståltermos med mugg och snabbkork.

Art.nr: 5002426

Art.nr: 5002415

Mått: 100 cl

Mått: 50 cl

Paketering: 20

Paketering: 20

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0083123

0054123

Rek. butikspris: 199,00

Rek. butikspris: 129,00

Termos

Termos med 2 st muggar

Termos med stor mugg

Ståltermos med mugg och

Ståltermos.

Ståltermos med stor mugg och

snabbkork.

Art.nr: 5004103

snabbkork.

Art.nr: 5002425

Mått: 75 cl

Art.nr: 5002818

Mått: 75 cl

Paketering: 20

Mått: 75 cl / 25 cl

Paketering: 20

Förp.typ: Giftbox

Paketering: 18

Förp.typ: Giftbox

0096123

Förp.typ: Giftbox

0075123

Rek. butikspris: 229,00

0099123

Rek. butikspris: 179,00

128 adventure

Termos

Rek. butikspris: 239,00


Värmekudde Vätskan i kudden blir varm när man knäcker metallbiten inuti. Kudden kan återanvändas genom att koka den i 10 minuter efter användning. Art.nr: 5002660 Mått: 100 x 60 mm Paketering: 36 Förp.typ: Giftbox 0010123 Rek. butikspris: 25,00

Sittunderlag, vikbart Vikbart sittunderlag av nylon. Art.nr: 5002464 Mått: 250 x 85 x 15 mm Paketering: 50 Förp.typ: Girdle 0014123 Rek. butikspris: 35,00

4 muggar i nylonväska 4 muggar i rostfritt stål, packad i en nylonväska. Art.nr: 5004152 Mått: 4 x 20 cl Paketering: 12 Förp.typ: Giftbox 0104123 Rek. butikspris: 249,00

Sittunderlag i fodral Litet praktiskt sittunderlag med foliebaksida packat i nylonpåse. Art.nr: 5004112 Mått: 350 x 300 mm Paketering: 120 Förp.typ: Hangtag 0020123 Rek. butikspris: 49,00

adventure 129


adventure

nyhet Bil/termomugg Plast. Dubbelväggig. Med inlägg för egen profilering. Art.nr: 5015983 Mått: 50 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0026123 Rek. butikspris: 65,00

Muggen har ett löstagbart pappersinlägg som du lätt kan byta ut till ditt eget favoritmotiv. Utbredningen av inlägget finner du på vår hemsida www.sagaform.com eller genom att kontakta oss.

130 adventure

Bil/termomugg, ljusblå

Bil/termomugg, svart

Bil/termomugg, grön

Rostfritt stål/plast. Dubbelväggig.

Rostfritt stål/plast. Dubbelväggig.

Rostfritt stål/plast. Dubbelväggig.

Art.nr: 5015570

Art.nr: 5015571

Art.nr: 5015572

Mått: 40 cl

Mått: 40 cl

Mått: 40 cl

Paketering: 6

Paketering: 6

Paketering: 6

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0062123

0062123

0062123

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 149,00

Rek. butikspris: 149,00


Bil/termomugg, randig Plast. Dubbelväggig. Art.nr: 5015836 Mått: 40 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0033123 Rek. butikspris: 79,00

Bil/termomugg, rostfri Rostfritt stål/plast. Dubbelväggig. Art.nr: 5015837 Mått: 42 cl Paketering: 6 Förp.typ: Giftbox 0041123 Rek. butikspris: 99,00

Bil/termomugg, stål Stålmugg med dricklock av plast. Art.nr: 5002430 Mått: 50 cl Paketering: 30 Förp.typ: Giftbox 0033123 Rek. butikspris: 79,00

adventure 131


travel

Reseset Ögonlapp, nackkudde samt öronproppar. Art.nr: 5002739 Paketering: 50 Förp.typ: Giftbox 0020123 Rek. butikspris: 49,00

Skoputs set, stor

Skoputs set, liten

Rese-set med skovårdsprodukter i nylonbag.

Rese-set med skovårdsprodukter i nylonbag.

Art.nr: 5002469

Art.nr: 5002468

Mått: 40 x 200 x 150 mm

Mått: 70 x 120 mm

Paketering: 6

Paketering: 12

Förp.typ: Girdle

Förp.typ: Hangtag

0033123

0014123

Rek. butikspris: 79,00

Rek. butikspris: 35,00

Första hjälpen väska stor, röd

Första hjälpen väska stor, svart

Första hjälpen väska liten, röd

Första hjälpen väska liten, svart

Innehåller mitella, gasbinda, fetvadd,

Innehåller mitella, gasbinda, fetvadd,

Innehåller mitella, gasbinda, steril bomull,

Innehåller mitella, gasbinda, steril bomull,

steril bomull, kompresser, tejp, foliepläd,

steril bomull, kompresser, tejp, foliepläd,

kompresser, gummihandske, sårtvätt,

kompresser, gummihandske, sårtvätt,

gummihandske, sårtvätt, plåster, pincett,

gummihandske, sårtvätt, plåster, pincett,

plåster, sax, säkerhetsnålar samt första

plåster, sax, säkerhetsnålar samt första

sax, säkerhetsnålar samt första hjälpen

sax, säkerhetsnålar samt första hjälpen

hjälpen instruktioner på engelska.

hjälpen instruktioner på engelska.

instruktioner på engelska.

instruktioner på engelska.

Art.nr: 5002670

Art.nr: 5002671

Art.nr: 5002678

Art.nr: 5002679

Mått: 110 x 150 mm

Mått: 110 x 150 mm

Mått: 130 x 170 mm

Mått: 130 x 170 mm

Paketering: 64

Paketering: 64

Paketering: 40

Paketering: 40

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

Förp.typ: Giftbox

0054123

0054123

0079123

0079123

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 129,00

Rek. butikspris: 189,00

Rek. butikspris: 189,00

travel 133


MILJÖ OCH ETIK – ETT AKTIVT VAL! Miljö och etik har alltid varit viktiga frågor för Sagaform. KRAV PÅ LEVERANTÖRERNA – Social Uppförandekod New Wave anser det mycket viktigt att gentemot sina kunder och leverantörer visa att man respekterar olika länders legala krav jämte internationella organisationers syn på grundläggande rättigheter. För New Waves del är det viktigt att ta ansvar för vår verksamhet i såväl Europa som övriga världen. Vi klargör och visar vår etiska och moraliska ståndpunkt i alla lägen, vilket vi också är fullt övertygade om borgar för långsiktig utveckling och goda affärer. Vår uppförandekod, Code of Conduct, appliceras på alla fabriker som är inblandade i produktionen av New Wave-koncernens produkter. Samtidigt som vi är medvetna om de olika legala och kulturella förhållanden som fabriker verkar i runtom i världen, så visar denna uppförandekod baskraven som alla fabriker måste uppfylla för att få göra affärer med New Wave. Code of Conduct är ett avtal som New Waves leverantörer ska ingå och förbinda sig att följa och som bl a föreskriver att leverantören ska följa lagkrav samt ge New Wave full tillgång till fabriker och data för kontroller avseende leverantörens efterlevnad av reglerna. Code of Conduct innehåller vidare punkter som gäller icke-diskriminering, förbud mot barnarbete, löner och arbetstider, arbetsförhållanden och frihet att organisera sig fackligt.

MILJÖ Produktion och transporter har stor mil jöpåverkan. Förutom Segers fabrik i Sverige och Toppoints fabrik i Holland har New Wave ingen egen tillverkning. New Wave eftersträvar ett nära samarbete med sina leverantörer vad gäller miljöhänsyn och i ovan nämnda Code of Conduct finns krav på att leverantörerna ska följa de kemikalierestriktioner som Sveriges Textilimportörers kemikalieguide ger ut. Leverantörerna ska vidare tillse att deras underleverantörer anstränger sig för att minska förbrukningen av jungfruligt råmaterial, utsläpp av ”icke naturligt” material, avfall, luftutsläpp, energiförbrukning och förbrukning av färskvatten. Förutom i Sverige har New Wave etablerade inköpskontor i Kina, Bangladesh och Vietnam. På inköpskontoren finns anställda som följer produktionen och ser till att leverantörerna lever upp till New Waves kvalitets- och miljökrav. New Wave skickar också stickprover från tillverkningen till oberoende testinstitut, t.ex. IFP Research och SGS, som testar produkterna för att kontrollera om otilllåtna medel ingår. New Wave arbetar kontinuerligt med miljöförbättringar i den ordinarie produktionen. Koncernen har sedan tidigare avvecklat merparten av klorblekningen till förmån för blekning med hjälp av väteperoxid.

134 miljö och etik

New Wave lägger ned stora resurser på att försäkra sig om att cancerogena AZO-färgämnen inte används. Leverantörer har också förmåtts att använda mekanisk förkrympning istället för kemisk formstabilisering för att undvika rester av formaldehyd, vilka kan vara allergiframkallande. New Wave samlastar så mycket som möjligt mellan de olika företagen inom koncernen från Fjärran Östern. New Wave undersöker för närvarande möjligheten att transportera via järnväg i stället för lastbil i Bangladesh. New Wave utnyttjar flyg marginellt och endast i nödfall.

ARBETSFÖRHÅLLANDEN För New Wave inkluderar miljö även i allra högsta grad arbetsmiljö och hur man behandlar anställda i leverantörers produktionsanläggningar. New Waves personal utför löpande kontroller för att bl a säkerställa att inga produkter produceras av barnarbetare. New Waves leverantörer har tecknat avtal där man intygar att barn, i enlighet med Förenta Nationernas barnkonvention1, ej arbetar i produktionen. Inköparna och koncernens inköpskontor kontrollerar aktivt arbetsmiljön på de fabriker som New Wave använder sig av. I flera fall har koncernen bidragit med olika slags skyddsutrustning till fabriker i utvecklingsländer. Trots att New Wave har omfattande kontroller är det svårt att garantera att inget barnarbete förekommer och att arbetsmiljön alltid är god. Vid oanmälda besök hos leverantörer har New Wave även använt läkare för att fastställa åldern och säkerställa så att inga minderåriga arbetar i produktionen.

ETIK New Wave vill aktivt delta i att bygga ett bättre samhälle för dem som arbetar i de produktionsanläggningar där koncernens kollektioner framställs. Detta har bl a tagit sig uttryck i finansieringen av The New Wave School, en utbildningssatsning som omfattar över 250 barn i Jue Xi i södra Kina. Ett annat exempel är att New Wave i Finland har ett samarbete med Unicef, som innebär att en viss del av försäljningsintäkterna från ett antal produkter går till organisationen. 1

Förenta Nationernas Konvention om barnens rättigheter, paragraf 32:1: ”Medlemsstaterna erkänner

barnets rätt att vara skyddat från ekonomisk exploatering och från något utförande av arbete som kan vara riskfyllt eller inkräkta på barnets utbildning, eller vara skadligt för barnets hälsa eller psykiska, mentala, själsliga, moraliska eller sociala utveckling”.


New Wave Group medlemmar i Clean Shipping Project Sedan oktober 2008 är New Wave Group medlemmar i Clean Shipping Project, ett västsvenskt projekt som jobbar för en hälso- och miljöanpassad utveckling av sjöfarten. Projektet fungerar som så att medlemmarna i projektet begär in miljöinformation om deras skepp baserat på 20 olika miljöfaktorer från rederierna. Informationen samlas i ett miljöindex, Clean Shipping Index, där hela rederier kan miljöbedömas. Informationen kan sedan användas vid upphandlingar för att sätta press på rederierna att miljöanpassa sina skepp. Det är fritt fram även för icke medlemmar och intressenter utanför Sverige att använda sig av indexet. Ett mål på sikt är att även internationella transportköpare ska börja ställa gemensamma krav på sjötransporten.

Inom New Wave Group arbetar vi redan i dagsläget med att kontinuerligt kontrollera våra fabriker och produkter för att garantera att de uppfyller de ställda miljö- och hälsokraven. Vi använder oss av så lite flygtransport som möjligt och konsoliderar i hög grad våra sjötransporter för att minimera spill i våra containers. Att vara medlemmar i Clean Shipping Project är ett naturligt steg vidare; nu kan vi vara med och aktivt påverka arbetet för en renare sjötransport. Clean Shipping Project är uppbyggt på ett sätt som ligger i linje med New Wave Groups sätt att tänka och arbeta. Projektet är ”hands on” och lägger mer tid på handling än på byråkrati.

miljö och etik 135


marknadsmaterial JOYFUL INNOVATIVE GIFTS

JOYFUL INNOVATIVE GIFTS Skylt Sagaform Art.Nr 5099627 Mått: 70 x 50 cm

Skylt Sagaform Art.Nr: 5099325 Mått: 70 x 50 cm

keep design by lotta odelius

tea design by camilla engdahl

oval oak design by moritz

oval oak design by moritz

KEEP is a series of storage canisters and bowls that conveniently holds

TEA is a cup for genuine tea lovers. Find your personal favourite among our

As we expanded our OVAL OAK series, we wanted to

As we expanded our OVAL OAK series, we wanted to

everything from sugar and pasta to coffee and tea. Its stylized decoration and robust form exudes lighthearted

three patterns, Tulip, Daisy and Clover. Ideal with your morning toast or

emphasise and enhance the wood feel with a soft,

emphasise and enhance the wood feel with a soft,

for snuggling up with a good book and a hot cuppa on a chilly afternoon.

distinct design language. Keywords are practical function

distinct design language. Keywords are practical function

Perfectly shaped for the hand, our TEA cups hold about 35 cl, just the right

and a perfect fit for the hand.

and a perfect fit for the hand.

sophistication. KEEP works well when complimenting your kitchen and catching your eye whether on the counter, next to the stove or

amount for nearly every occasion! The patterns, inspired by the richness

accenting a table setting.

of the floral world, also have a retro feel. Perhaps this is what creates the feeling of recognition and homeliness!

tea design by camilla engdahl

keep design by lotta odelius

Tältskylt Keep

Tältskylt Tea

Tältskylt Oval Oak

Art.Nr: 5099619

Art.Nr: 5099620

Art.Nr: 5099631

Mått: A4

Mått: A4

Mått: A4

136 marknadsmaterial


loop design by moritz

retro design by lotta odelius

retro design by lotta odelius

loop - design by moritz Peter and Eva Moritz have had their design and crafts studio in Lund in the south of Sweden since 1998. Their experience covers most production methods and materials. Many of the products are closely tied to human use, often in direct contact with the body, such as cutlery, furniture and jewellery.

Tältskylt Loop Plexiskylt Sagaform

Art.Nr: 5099324

Art.Nr: 5099340

Mått: A4

Mått: 50 x 50 cm

retro

season

design by lotta odelius

design by björk-forth

Vepa Retro Art.Nr: 5099615 Mått: 34 x 100 cm

retro - design by lotta odelius

season - design by björk-forth Pia O. Björklund and Magnus Forthmeiier were trained at the School of Textiles at the University College of Borås and have worked with fashion for a range of Swedish businesses for many years. Since 1997, they have jointly run the Björk-Forth design studio, where they carry out freelance assignments in textile and product design for companies in Sweden and elsewhere. In addition to freelancing, they also create new products in their own collection for the Swedish design company Rotor, primarily from stoneware and textile.

Tältskylt Season

Tältskylt Retro

Art.Nr: 5099616 Mått: A4

Art.Nr: 5099614

sos

sos

design by björk-forth

design by björk-forth

Mått: A4

sos

juicy

design by björk-forth

design by lotta odelius

sos - design by björk-forth Pia O. Björklund and Magnus Forthmeiier were trained at the School of Textiles at the University College of Borås and have worked with fashion for a range of Swedish businesses for many years. Since 1997, they have jointly run the Björk-Forth design studio, where they carry out freelance assignments in textile and product design for companies in Sweden and elsewhere. In addition to freelancing, they also create new products in their own collection for the Swedish design company Rotor, primarily from stoneware and textile.

Tältskylt Juicy

Vepa SOS

Tältskylt SOS

Art.Nr: 5099296

Art.Nr: 5099322

Art.Nr: 5099323

Mått: A4

Mått: 34 x 100 cm

Mått: A4

marknadsmaterial 137


DISTRIBUTÖRER I VÄRLDEN SWEDEN Headoffice Sagaform AB Trandaredsgatan 200, 507 52 Borås, Sweden Phone: +46 33 23 38 00 Fax +46 33 23 38 23 E-mail: info@sagaform.com Internet: www.sagaform.com

FINLAND Oy Trexet Finland AB Juvan teollisuukatu 12, 02920 Espoo, Finland Phone:+ 358 9 525 95850 Fax + 358 9 5259 5847 E-mail: sagaform@trexet.fi Internet: http://www.sagaform.com

AUSTRALIA/NEW ZEELAND Retail CWM Network 960 Stud Road 3178 Rowville (Victoria Australia) Phone +61 (0) 3 9765-5700 Fax +61 (0) 3 97534099

FRANCE Texet France 52-54 Rue du Capitaine Guynemer La Defense 6 92400 Courbevoie, France Phone +33 01 56 37 06 10 Fax +33 01 56 37 06 11 Mobile +33 06 63 97 02 30 E-mail: dannyb@sagaform.com E-mail: infofr@sagaform.com Internet: http://www.sagaform.com

AUSTRIA Profile Texet Deutschland Gmbh Celler Str. 1, D-27374 Visselhövede Phone +49 4262 959 84 0 Fax +49 4262 959 84 99 Mobile +49 170 455 21 86 E-mail: guido.deppen@texeteurope.com Internet: www.sagaform.com BELGIUM Retail/Profile Texet Benelux NV Nieuwlandlaan 24 D, 3200 Aarschot, Belgium Phone +32 16 57 11 57 Fax +32 16 57 11 24 E-mail: info@texet.be Internet: http://www.texet.be BULGARIA Genesis 77A D. Hadjikotsev Str, 1421 Sofia Phone +359 2 9503555 Fax +359 2 8657128 CZECH REPUPLIC/SLOVAKIA ALBERTINA s.r.o. / NAOKO Revolucni 24, CZ 110 00 Prague 1 Czech Republic Phone +420 222 312 567 Fax +420 222 313 403 E-mail: info@naoko.cz DENMARK Sagaform ApS Banemarksvej 50 E. 2sal., 2605 Brøndby, Denmark Phone +45 43 43 71 00 Fax +45 43 43 71 05 E-mail: mail@newwave.dk Internet: http://www.sagaform.com EGYPT Eklego Design 4, Emaret El Yamani St., Zamalek, Cairo, Egypt Phone +202 27366353 ext (105) Fax +202 27357274 ext (210) ESTONIA Retail/Promo Köögikaubad OÜ Uus tn 28,10111 Tallin, Estonia Phone +372 6416 857 E-mail: kiikakooki@kiikakooki.ee

GERMANY Germany Retail Texet Deutschland Gmbh, Celler Str. 1 D-27374 Visselhövede Phone +49 4262 959 84 0 Fax +49 4262 959 84 99 Mobile +49 170 455 21 86 E-mail: guido.deppen@texeteurope.com Internet: www.sagaform.com GERMANY Profile Texet Deutschland GmbH Celler Str. 1, D-27374 Visselhövede, Germany Phone +49 (0) 4262 959 84-52 Fax +49 (0) 4262 959 84-99 E-mail: elke.hermonies@texeteurope.com Internet: http://www.texeteurope.com GREECE AGELINCO S.A. 30 Thivaidos & Theoridos Str., 145 64 Athens, Greece Phone +30 210 819 86 30 HUNGARY Profile Texet Deutschland GmbH Arsenal Objekt 16, Tür 11, A-1030 Wien, Austria Phone +43 (1) 505 58 29-0 Fax +43 (1) 505 58 29-19 E-mail: elke.hermonies@texeteurope.com Internet: http://www.texeteurope.com ICELAND Lifa ehf. Köllunarklettsvegi 4, IS-104 Reykjavik, Ísland/Iceland Phone +354 5110909 Fax +354 5610808 Internet: www.lifa.is ITALY Schönhuber AG – SpA Via Verdi, 8, 39031 Brunico, Italy Phone +39 0474 57 10 00 Fax +39 0474 57 10 99 E-mail: info@schoenhuber.com Internet: http://www.schoenhuber.com

JAPAN SIC, Scandinavian Information Center 4-16-9 Kamiogi, Sugnami-Ku, 167-0041 Tokyo Phone +81-3-3399-9638 Fax +81-3-3399-9659 E-mail: sic@sic-jpn.com

SPAIN Profile New Wave Sportswear S.A Poligono Industrial Sud-oeste 08192 Saint Quirze del Vallés (Barcelona) Phone +34 93 721 95 95 Fax +34 93 721 03 81

MEXICO Kitchen Brands SA de CV Mexico Edo de Mexico. Phone (5255) 52939351 Fuente de Pirámide#1 /501 Col. Lomas de Tecamachalco. Naucalpan Estado de Mexico C.P 53950

SOUTH AFRICA Profile Moonsafari 7 Quince Road, The media Mil, Milpark Johannesburg Phone: +27 114821393 E-mail: sandra@moonsafari.co.za

NORWAY Sagaform AS Profile/Retail New Wave Norway, Norsk Profil Center, Karenslyst Alle 5, 0278 Oslo Phone +47 22 54 18 80, Fax +47 22 54 18 99 E-mail: post@sagaform.no Internet: http://www.sagaform.no POLAND Profile Texet Poland Sp 2.0.0 Lutycka 11, 60-415 Poznan Phone +48 61 8685671, Fax +48 0 691861336 E-mail: smager@texet.pl Internet: http://www.texet.pl POLAND Retail FreeForm ul. Budkiewicza 51, 05-091 Zabki Phone +48 22 519 93 80 E-mail: biuro@freeform.com.pl SINGAPORE BI&L Pte Ltd 2 Leng Kee Road #01-08, Thye hong Centre 159086 Singapore Phone +65 6471 2880 Fax +65 6471 2180 SLOVENIA/CROATIA/MONTENEGRO/ MACEDONIA/BOSNIA HERZEGOVINA Promo ProSIGMA d.o.o. Limbuska cesta 2, SI-2341 Limbus-Maribor Phone +386 2 4213 200 Fax +386 2 4213 207 GSM +386 31 366329 Internet: www.prosigma.si SPAIN/PORTUGAL Riera Internacional S.A Pol. Santa Rita – C/. Electricitat, 7, 08755 CASTELLBISBAL (Barcelona) Phone 93 7724100 Fax 93 7721853 E-mail: riera@rieragroup.com Internet: http://www.rieragroup.com

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i katalogen.

SOUTH AFRICA Retail Sagaform 7 Quince Road, The media Mil, Milpark Johannesburg Phone: +27 114821393 E-mail: info@sagaform.co.za SOUTH KOREA Peniel Indus CO. Ltd 699 Yulsuk-Ri, Wabu-Eup, Namyangju-City 472-904 Kyungki-Do, Korea Phone +82 31 576 6848 Fax +82 31 576 6849 SWITZERLAND Nordisk Design AG Tribschenstrasse 11, CH-6002 Luzern, Switzerland Phone +41 41 360 33 33 Fax +41 41 360 33 88 E-mail: info@nordiskdesign.ch Internet: http://www.nordiskdesign.ch THE NETHERLANDS Profile/Retail Texet Benelux NV Nieuwlandlaan 24 D, 3200 Aarschot, Belgium Phone +32 16 57 11 57 Fax +32 16 57 11 24 E-mail: info@texet.be Internet: http://www.texet.be UK & IRELAND Profile United Brands of Scandinavia Ltd T: +44 (0)1685 815 099 M: +44 (0)7788 415370 E-mail: esa.bergqvist@united-brands.co.uk UK & IRELAND Retail Forma House LTD Unit 3, Mitcham Ind Est, 85 streatham Road Mitcham CR4 2AP Phone +44 0208 646 3883 Fax +44 0208 640 7171 E-mail: info@formahouse.co.uk Internet: http://www.formahouse.co.uk USA/CANADA Sagaform Inc 900 Liberty Place, Sicklerville, NJ 08081 Phone 1-856-626-1340 Fax 1-856-626-1342 E-mail: infousa@sagaform.us Internet: http://www.sagaform.com


SVERIGE RETAIL ART.NR 5099356 PRODUKTION NWG COMMUNICATIONS FOTOGRAF MIM BILD TRYCKERI STROKIRK-LANDSTRÖMS © SAGAFORM AB 2010

Sagaform_Vår-sommar_2011  

VÅR/SOMMAR 2011 inomhus keep 8 tea 12 sos 14 retro 18 paperboat 22 animal 24 sweden 26 sunflower 28 tex mex 29 silicone 32 season 34 herbs/sp...

Advertisement