Page 1

Symbol BV World Class Performance Symbol is gespecialiseerd in ‘Process Improvement’ en geeft trainingen, waaronder Lean Six Sigma Green Belt en Black Belt.


Lean Six Sigma Tegenwoordig zijn de eisen voor het verkorten van de doorlooptijd en het verhogen van de kwaliteit steeds hoger. Hierom is het nodig constant te blijven werken aan het verbeteren van kennis op het gebied van kwaliteit en besturing. Dit kan met een Lean Six Sigma training.


Green Belt Een Lean Six Sigma Green Belt is een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het verbeteren van processen. Bij Symbol kunt u een Green Belt training volgen om efficiĂŤnt en gestructureerd te analyseren en op te lossen.


Black Belt Een Lean Six Sigma Black Belt is enerzijds projectmanager en anderzijds vakspecialist. Een Black Belt is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en processen of de verbetering daarvan.


Symbol BV Symbol: http://www.symbolbv.nl/

Lean Six Sigma: http://www.symbolbv.nl/ Green Belt: http://www.symbolbv.nl/lean-six-sigma-green-belt-training-industrie.html Black Belt: http://www.symbolbv.nl/lean-six-sigma-black-belt-training-industrie.html

Ga naar SymbolBV.nl voor Lean Six Sigma trainingen  

Lean Six Sigma trainingen worden aangeboden door Symbol op de website: http://www.symbolbv.nl/

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you