Page 1

Socialdemokraterne er bedst for Frederiksberg

Anja Camilla Ravn

Læs mere på www.anjaravn.dk

– ro om økonomien og bedre velfærd Frederiksberg er en sammensat by. Her er både storbyens jag og landsbyens nærhed. Socialdemokraterne er garant for, at her skal være dejligt at bo. For alle. En stærk politisk ledelse er til for alle byens borgere og skal kunne samle og inddrage. Den opgave har De Konservative ikke magtet. Bedre velfærd Socialdemokraterne vil prioritere orden i økonomien og bedre velfærd. Det betyder afbetaling på kommunens milliardgæld og investeringer i daginstitutioner og skoler. En stærk gennemførelse af folkeskolereformen og tryghed i alderdommen. Socialdemokraterne er for alle borgere på Frederiksberg - Socialdemokraterne er bedst for Frederiksberg.

Der skal stemmes to gange 19. november er der ikke bare kommunalvalg, men også regionsvalg. Frederiksberg har brug for en stærk stemme i regionsrådet. Stem for Frederiksberg.

Stem på Pia Illum

på den socialdemokratiske liste

Plads til os alle på Frederiksberg

Anja Camilla Ravn - Plads til os alle


Plads til os alle på Frederiksberg

Vi skal bevare og udvikle en solid folkeskole Udfordrende, rummelig og stærk nok til hele tiden at tiltrække børn fra alle kvarterer og familier. Folkeskolereformen giver os en unik chance for at bevare det der virker og tænke nyt ind samtidigt. Vi skal give alle børn lov til at bruge deres evner så godt de kan. Både dem der skal være ingeniører og dem der skal være salgsassistenter. Og alle deres kammerater. Det er livskvalitet og det er sund fornuft. Vi skal have Frederiksberg i uddannelse og i arbejde Alt for mange unge har hverken læreplads, uddannelse eller arbejde. Flere unge skal brænde for en uddannelse, mange af dem skal have en hjælpende hånd til at vælge rigtigt for sig selv. For mange voksne og især seniorer har mistet grebet om arbejdslivet og går rundt uden at ”være med”. Det er skammeligt at vi ikke kan sørge for plads og udvikling til alle i en by så rig og frugtbar som vores. Jeg vil arbejde for flere lærepladser til vores unge og hurtigere, mere direkte hjælp til ledige. Alle der kan, skal være i gang. Vi skal sikre bedre plads til leg og glæde hos de mindste Igennem de seneste år har vores daginstitutioner og skoler været udsat for et massivt pres. Vi vokser, og hurra for det. Men flere børn skal ikke betyde ringere vilkår for de søde små. Jeg vil stadig kæmpe for forholdene for de mindste, de kan ikke selv. De skal passes af dygtige og omsorgsfulde pædagoger og de skal have plads og rum til at bevæge sig. Også udenfor, hvor vi vil investere i bedre legepladser. Frederiksberg skal have plads til både de små og de smukke, de fattige og de velpolstrede, de kloge og de unge, de gamle og de skøre. Vi skal alle sammen have det godt og vi skal på hver vores måde bidrage og fylde vores plads.

- er bedst for Frederiksberg

Anja Camilla Ravn Som medlem af kommunalbestyrelsen arbejder jeg for et Frederiksberg, hvor der er plads til os alle. Både rent fysisk og også i overført betydning. Kun når vi lever sammen på kryds og tværs af generationer, roller og familier får vi det bedste ud af hinanden. Og det har vi brug for i en tid, hvor mange sætter spørgsmålstegn ved vores samfund og måden det er indrettet på.

Stem personligt på Anja Camilla Ravn

Anja Camilla Ravn  

Anja Camilla Ravn er nr. 4 på Socialdemokraternes liste ved kommunalvalget 2013.

Advertisement