Page 1

Socialdemokraterne er bedst for Frederiksberg

Anders Kaare www.kaarefrederiksen.dk/anders.html

– ro om økonomien og bedre velfærd Frederiksberg er en sammensat by. Her er både storbyens jag og landsbyens nærhed. Socialdemokraterne er garant for, at her skal være dejligt at bo. For alle. En stærk politisk ledelse er til for alle byens borgere og skal kunne samle og inddrage. Den opgave har De Konservative ikke magtet. Bedre velfærd Socialdemokraterne vil prioritere orden i økonomien og bedre velfærd. Det betyder afbetaling på kommunens milliardgæld og investeringer i daginstitutioner og skoler. En stærk gennemførelse af folkeskolereformen og tryghed i alderdommen. Socialdemokraterne er for alle borgere på Frederiksberg - Socialdemokraterne er bedst for Frederiksberg.

Der skal stemmes to gange 19. november er der ikke bare kommunalvalg, men også regionsvalg. Frederiksberg har brug for en stærk stemme i regionsrådet. Stem for Frederiksberg.

Stem på Pia Illum

på den socialdemokratiske liste

Giv os Frederiksberg tilbage - giv os et bymuseum

Anders Kaare - er bedst for Frederiksberg


Giv os Frederiksberg tilbage - giv os et bymuseum

Frederiksbergs Bymuseum skal ligge i Møstings Hus En placering centralt på Frederiksberg og tæt på den gamle hollænderby er helt idéel. Rådhusets Stadsarkiv har masser af dokumenter om Frederiksberg, men egentlige genstande fra byen og dens udvikling er der få af. Det gælder om at samle sammen nu, inden alt forsvinder. Møstings Hus ved Andebakken benyttes i dag mest til mindre udstillinger, men vi har også Store Godthåb, som snart er ledigt. Byt rundt på Store Godthåb og Møstings Hus, så Store Godthåb bliver udstillingsbygning, medens Møstings Hus bliver et flot bymuseum. Støt forslaget med din stemme på socialdemo­ kraternes kandidat nr. 8: Anders Kaare Frederiksen.

Stem på en lejer Anders Kaare har i 8 år været formand for Lejerbo-afdelingen Seedorffs Vænge. Det giver en god ballast, når kommunens boliganvisningsregler skal genforhandles. Stem på en lejer, som ved hvad det drejer sig om. www.kaarefrederiksen.dk/anders.html

- er bedst for Frederiksberg

Anders kaare Anders Kaare er historiker og desuden efter 28 år i Frederiksberg Kommunalbestyrelse veteran i politik og byudvikling. Men Frederiksbergs historie forsvinder, fordi vi som den eneste af de større byer i Danmark ikke har et bymuseum.

Støt idéen - og vælg Anders Kaare til kommunalbestyrelsen

Anders Kaare Frederiksen  

Anders Kaare Frederiksen er kandidat for Socialdemokraterne til kommunalbestyrelsen på Frederiksberg

Anders Kaare Frederiksen  

Anders Kaare Frederiksen er kandidat for Socialdemokraterne til kommunalbestyrelsen på Frederiksberg

Advertisement