Page 1

NIEUWSBULLETIN VAN ACER 02|11

Innovatie van Acer op Mobile World Congress 1


INHOU INHOUD

NIEUWSBULLETIN VAN ACER 02|11

MANAGING EDITOR Circle Line Marketing & Communication srl Via Grazzini 7 - 20158 Milano - Italy Ph. +39 (02) 332231 www.circle-line.eu

3| Tablets: de weg naar onbegrensde mobiliteit van Acer op MWC 4| Innovatie De toekomst van mobiliteit is gearriveerd! van Acer op MWC 6| Innovatie Tablets, tablets en nog eens tablets! Aspire 5253 8| Acer Entertainment is alles Aspire One 522 10| Acer HD-ervaring van de volgende generatie U5200-videoprojector 12| Acer Fascinerende lessen HN274H 3D-scherm 13| Acer Optimaal genieten van 3D 14| Acer wordt officiële partner van Ducati in sociale netwerken 15| Acer ‘Vind ik leuk’ en maak contact!

Customer Service

COMMERCIËLE EN TECHNISCHE INFORMATIE IS BESCHIKBAAR OP DE SITE ACER.NL / ACER.BE UNSUBSCRIBE

VOORLETTER (S)

ACHTERNAAM

STRAAT

NUMMER

POSTCODE

PLAATS

LAND HIERBIJ DEEL IK U MEDE DAT IK ACER NEWS NIET MEER WIL ONTVANGEN. Deze nieuwsbrief van Acer wordt uitsluitend ter informatie gratis verzonden. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen verzoeken wij u vriendelijk om bovenstaand formulier in te vullen en per fax te sturen naar nummer +39 02 33223154. Hartelijk dank voor uw medewerking. Acer en het Acer logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acer Corporation.Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van de respectievelijke bedrijven. Copyright 2011 Acer. Alle rechten voorbehouden. Afbeeldingen dienen enkel ter illustratie van het product. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Tablets: de weg naar onbegrensde mobiliteit Volgens de laatste voorspellingen zullen in 2015 een miljard mensen gebruikmaken van mobiel breedband, en zullen 1,4 miljard mensen zowel een bekabelde als draadloze internetverbinding tot hun beschikking hebben. Dat betekent dat in totaal 2,4 miljard mensen, ruim een derde van de hele wereldbevolking, mobiel toegang zal hebben tot het web. Oftewel: toegang tot internet overal, altijd en met allerlei verschillende apparaten. Als gevolg daarvan zullen er nieuwe gebruikspatronen en nieuwe gebruikersbehoeften ontstaan en zullen er nieuwe apparaatmodellen worden ontwikkeld, die het gezicht van de IT-branche totaal zullen veranderen. Nieuwe apparaten zorgen immers weer voor nieuwe mogelijkheden; net zoals gebeurde met notebooks, netbooks en smartphones en momenteel het geval is met tablets. Bij Acer hebben we zowel mobiliteit als innovatie in ons DNA, en zijn we perfect gepositioneerd om te profiteren van deze transformatie, die geleidelijk aan zal leiden tot gebruikspatronen en apparaten die goed zullen aansluiten bij een ‘on-the-go’ manier van leven. Plezier en productiviteit, entertainment en werk: ons leven heeft verschillende kanten die naadloos in elkaar overgaan.

De apparaten die we gebruiken, moeten aansluiten bij deze flexibiliteit en multitaskingvaardigheden, zodat we content kunnen gebruiken en delen, en productief kunnen zijn wanneer dat nodig is. Dit is de gedachte achter onze tablet reeks. 3


Innovatie van Acer op MWC

De toekomst van mobiliteit is gearriveerd! Tijdens het Mobile World-congres in Barcelona, dat plaatsvond van 14 tot en met 17 februari 2011, was het op de stand van Acer een drukte van belang. Journalisten, bloggers en IT-professionals heetten de gloednieuwe producten van Acer een warm welkom. Langs de glooiende wanden en in het centrale deel van de stand, die was vormgegeven als het ‘Interact’-logo, waren de nieuwe tablets en smartphones van Acer voor het eerst in hun volle glorie te aanschouwen.

De Iconia Smart deelde het podium met andere modellen, zoals de leuke liquid mini met zijn felle en trendy kleuren, die geweldige smartphoneprestaties combineert met een kleine, prettig aanvoelende behuizing. Ook present was de beTouch E210, een van de weinige smartphones met touchscreen, compleet qwertytoetsenbord en optisch trackpad. Dit apparaat is dan ook speciaal ontworpen voor mensen die graag een touchscreen willen, maar het gemak van een conventioneel toetsenbord nog niet willen opgeven. Wilt u een uitgebreidere indruk krijgen van deze enerverende dagen? Bekijk dan de foto’s op deze en de volgende pagina’s!

De aanwezige journalisten en professionele liefhebbers van technologie wierpen zich op de smartphones en probeerden die enthousiast uit. Met name de Iconia Smart, het apparaat dat de wereld van tablets koppelt aan de wereld van smartphones, had veel bekijks. Het apparaat, dat is voorzien van een 4,8-inch beeldscherm met een beeldverhouding van 21:9, een uitgerekte vorm, een krachtige 8-MP camera met ledflitser en het geïntegreerde clear.fi-mediasysteem, wist velen te verrassen. Het kreeg dan ook veel aandacht en spreekt bij uitstek trendvolgers en tech-liefhebbers aan.

4

5


Innovatie van Acer op MWC

Tablets, tablets en nog eens tablets! Tijdens het Mobile World-congres in Barcelona waren de tablets, die wel leken te zweven dankzij de transparante presentatieondergrond, de absolute supersterren. Bezoekers kregen een voorproefje van de nieuwe Iconia Tab-modellen. De Iconia Tab A500 is een 10,1-inch tablet dat een rijke multimedia-, gaming- en webervaring biedt dankzij het zeer intu誰tieve Android 3.0 Honeycomb.

Alle Iconia Tab-modellen zijn voorzien van clear.fi, het mediasysteem van Acer voor het streamen van multimediacontent van elk apparaat in een thuisnetwerk waarop clear.fi is ingeschakeld. De modellen leken alle drie even goed in de smaak te vallen bij de bezoekers van de stand in Barcelona. Sommigen gaven de voorkeur aan de A100 door de combinatie van draagbaarheid en multimediamogelijkheden, terwijl anderen het 10-inch formaat van de A500 en W500 perfect vonden voor het lezen van boeken, bekijken van films of surfen op internet.

De aluminium behuizing geeft een coole uitstraling en het multitouchscherm biedt een optimale kijkervaring vanuit elke hoek. Voor maximale draagbaarheid is er de Iconia Tab A100, een 7-inch tablet met Android Honeycomb, die krachtige prestaties levert in een stijlvolle, compacte behuizing. Daarnaast werd ook de Iconia Tab W500 ge誰ntroduceerd, een 10,1-inch apparaat dat eigenlijk veel meer is dan alleen een tablet. Het is namelijk uitgerust met het besturingssysteem Windows en een chiclet-toetsenbord van volledig formaat. Daardoor worden uitgebreide multitasking en gebruik voor zowel mobiele entertainment als productiviteit mogelijk, net als bij een gewone pc. 6

7


Acer Aspire 5253

Entertainment is alles

clear.fi aan boord

De Aspire 5253-serie wordt geleverd met clear. fi, Acers nieuwe mediasysteem dat is gebaseerd op de gedachte dat het eenvoudiger is als alle multimedia gewoon naar één systeem met één interface wordt overgebracht, ongeacht waar die multimediacontent zich bevindt. Clear.fi is een crossplatform-oplossing die zonder uitgebreide configuratie werkt; clear.fi-apparaten in het draadloze thuisnetwerk worden automatisch gedetecteerd en de digitale content die erop is opgeslagen, wordt probleemloos gedeeld.

Bent u op zoek naar een notebook met geweldige prestaties en indrukwekkende capaciteit? Zoek dan niet verder. De Acer Aspire 5253 is geknipt voor u! De Acer-notebooks in de 5253-serie maken het dagelijkse computergebruik een stuk aangenamer, dankzij de betere high-definition weergave, fantastische multitasking en het indrukwekkend lage energieverbruik.

Milieuvriendelijk

Deze laptops zijn zeer milieuvriendelijk en zijn gebouwd met technologieën, materialen en processen die voldoen aan alle huidige internationale standaarden. Daarom zijn ze voorzien van beeldschermen met ledlampen die minder energie verbruiken en toch betere prestaties leveren, en energie-efficiënte processoren die een langere accuwerktijd en dus meer mobiliteit garanderen.

Gemakkelijk communiceren

Dankzij verschillende connectiviteitsoplossingen worden internettoegang en communicatie zeer eenvoudig. Acer InviLink™ 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED®, dat ondersteuning biedt voor Acer SignalUp™ draadloze technologie, garandeert betrouwbare draadloze verbindingen, en Gigabit Ethernet levert razendsnelle en stabiele bekabelde communicatiemogelijkheden. Ook kunt u met de ingebouwde high-definition Acer CrystalEye-webcam en microfoon live chatten met uw vrienden over de hele wereld of zakelijke videoconferenties organiseren.

Geef uw creativiteit de ruimte

Het hart van deze laptop is de krachtige nieuwe AMD E-Series Accelerated Processing Unit (APU) en de VISION Engine van AMD. Samen zorgen die voor vloeiende weergave van HD-films en online HD-video’s, voldoende verwerkingskracht voor zelfs de meest veeleisende applicaties, DirectX® 11-weergavemogelijkheden en een langere accuwerktijd. Geavanceerde multitasking, high-definition games, muziek- en fotobewerking en het maken en bewerken van HD-films; de Aspire 5253 is het perfecte hulpmiddel als u uw creativiteit de ruimte wilt geven.

Genieten van HD-entertainment

Dit nieuwe Aspire model is verkrijgbaar in 15.6” formaat en is voorzien van een high-definition Acer CineCrystal™ ledbeeldscherm met achtergrondverlichting, waarop meer details uitzonderlijk helder en verbazingwekkend realistisch worden weergegeven. Het beeldscherm heeft een verhouding van 16:9 en een hoge resolutie. De Aspire 5253-serie garandeert dan ook adembenemende high-definition beelden die zowel thuis als ergens anders een ware bioscoopervaring bieden. Bovendien zorgt de nieuwste versie van de HDMI-standaard er niet alleen voor dat u de HD-beelden op een groot scherm kunt weergeven, maar ook dat extreem hoge videoresoluties worden ondersteund.

8

9


Acer Aspire One 522

Blijf in contact

HD-ervaring van de volgende generatie Ervaar de nieuwe, spannende Acer Aspire One 522 netbook Meer dan alleen maar browsen

De nieuwe Aspire One 522 combineert op geraffineerde wijze een strak en stijlvol uiterlijk met uitstekende prestaties, waardoor gebruikers kunnen genieten van een geweldige HD-ervaring waar ze maar willen. Deze netbook is voorzien van een AMD Fusion Accelerated Processing Unit (APU), waardoor een geheel nieuwe gebruikerservaring en ongelooflijke HD-prestaties mogelijk zijn. Bent u klaar voor het moderne digitale universum, overal en altijd?

De Aspire One 522 maakt van elke taak, of het nu het afspelen van een HD-film is, het streamen van een online HD-video of eenvoudigweg internetten, een heerlijke ervaring. In plaats van ‘gewoon’ te surfen op het web, kunt u genieten van high-definition video via internet. Maar dat is nog niet alles. De nieuwe Aspire One 522 bevat een AMD Radeon™ HD 6250 grafische kaart, die een haarscherpe HD-weergave biedt en ondersteuning voor de nieuwste standaarden, zoals Microsoft® DirectX® 11, 1080p-video’s via HDMI®, realtime beeldbewerking met automatische aanpassing van kleur en contrast, en edge sharpening. De Aspire One 522 geeft u multitaskingcapaciteit, zelfs met visueel veeleisende high-definition applicaties. Het DDR3-geheugen zorgt ervoor dat u ook de meest zware applicaties moeiteloos kunt uitvoeren.

Energie-efficiënt

Door meerdere verbindingsopties zoals Wi-Fi, LAN en optioneel 3G of Bluetooth© geniet u van een optimale mobiliteit en blijft u altijd op de hoogte van zaken die u belangrijk vindt. Met de ingebouwde Acer CrystalEyewebcam en digitale microfoon kunt u bovendien live chatten, foto’s maken of een video-conferentie houden.

Deze zeer efficiënte netbook voldoet aan de Energy Star®-standaarden en de Europese richtlijnen RoHS en AEEA voor het gebruik en de afvoer van gevaarlijke stoffen in elektrische en elektronische apparatuur. De netbook is verder kwikvrij en weet dankzij de led-achtergrondverlichting een energiebesparing van 22,2% te realiseren ten opzichte van standaardnetbookschermen.

Trendy kleuren

De Aspire One biedt alle power die u nodig hebt in een dun en licht design ter grootte van een tijdschrift en is verkrijgbaar in twee kleuren: Diamond Black en Green. Het grote toetsenbord is geschikt voor snel typen en het multigesture touchpad is perfect om eenvoudig met uw vingers te bladeren door documenten, afbeeldingen te draaien, te zoomen en surfen.

HD-entertainment onderweg

Dankzij de mogelijkheden voor het afspelen van HDmateriaal heeft deze netbook een plaats in ieder homeentertainmentsysteem. En om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, kan het apparaat via de HDMI-poort snel worden aangesloten op een HDTV of videoprojector, en kan HD-video op een groot scherm met een resolutie van 1080p worden weergegeven. Het heldere Acer CrystalBrite™-beeldscherm met ledachtergrondverlichting, een resolutie van 1280x720 en een beeldverhouding van 16:9, is daarnaast zeer geschikt voor chatten en surfen op het web en het streamen van video. 10

11


Acer U5200-videoprojector

Fascinerende lessen De nieuwe Acer U5200-projector is speciaal ontwikkeld om te voorzien in specifieke onderwijsbehoeften en maakt lessen op een gebruiksvriendelijke manier veel boeiender Uiterst veelzijdige projectie

Voorzieningen die voor scholen zeer interessant zijn, zoals controle via LAN-verbinding, weergave via USB en een ultrakorte projectieafstand zijn nu in de Acer U5200-projector geïntegreerd en helpen zo een uitdagende leeromgeving bieden.

De U5200 biedt een ultrakorte projectieafstand door middel van geavanceerde spiegelreflectie, zodat ook op zeer korte afstand van het scherm een groot beeld kan worden weergegeven. Op een afstand van minder dan 13 cm kan een scherp en nauwkeurig beeld worden weergegeven met een diagonaal van tot 195,6 cm (77 inch). Dit zorgt voor grote flexibiliteit en optimaal kijkcomfort.

Acer HN274H 3D-scherm

Optimaal genieten van 3D Ontdek nu het Acer HN274H 3D-scherm, het nieuwe 27-inch 3D-scherm waarmee u bij uitstek kunt genieten van fantastische 3D-films en -games Dankzij 3D-technologie krijgt uw multimediabeleving, zowel letterlijk als figuurlijk, een extra dimensie. En als u ook nog op een groter scherm kunt genieten van spannende games of actiefilms, is het succes helemaal gegarandeerd! Daarom komt Acer met de HN274H, een van de eerste 27-inch 3D-beeldschermen ter wereld die ondersteuning bieden voor de dual-link HDMI 3D-oplossing. Ideaal voor tech-liefhebbers en gamers.

Prachtig beeld

Bril op!

Stijlvol ontwerp met een groen hart

Naast 3D-technologie beschikt het HN274H-scherm over nog meer ultramoderne functies, zodat u zeker weet dat u de meest optimale kijkervaring hebt. Zo heeft het 27inch grote beeldscherm led-achtergrondverlichting, een uitzonderlijk hoge contrastverhouding van 100.000.000:1, Full HD-resolutie (1920 x 1080), en een beeldverhouding van 16:9. Zo lijkt het net alsof u in de bioscoop zit!

De Acer 3D-schermen zijn voorzien van een ingebouwde IR-zender, zodat ze via HDMI eenvoudig kunnen worden aangesloten op een set-top box of Bluray Disc™-speler. Een groep vrienden of familie kan samen genieten van hun favoriete film of game, doordat er meerdere 3D-brillen tegelijk kunnen worden gebruikt. Dit is te danken aan de meegeleverde NVIDIA® 3D-bril die is uitgerust met de geavanceerde active shutter 3D-technologie, in combinatie met de geïntegreerde IR-zender van het beeldscherm.

Het geraffineerde ontwerp van het beeldscherm completeert elk interieur. De sierlijke voet heeft een rand in een opvallende kleur, terwijl de traanvormige aan-uitknop het strakke ontwerp helemaal afmaakt. En het beeldscherm is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Net als de andere EcoDisplaybeeldschermen, is de HN274H energiebesparend, kwikvrij en vervaardigd uit gemakkelijk te recyclen materiaal.

Beheer via het netwerk

De Acer U5200 wordt compleet met netwerkbeheertools geleverd. Het apparaat is zelfs volledig compatibel met het Crestron Network System en biedt controle over de projector via de LAN-verbinding. Deze oplossing biedt diverse krachtige mogelijkheden, waarbij gebruikers tevens via een extern-bureaubladverbinding toegang hebben tot elke pc die via Acer eProjection is geactiveerd en via de LAN-verbinding op de projector is aangesloten.

en diapresentaties rechtstreeks vanaf een USB-stick worden weergegeven, zodat de projector ook zonder pc kan worden gebruikt.

Prachtige 3D-beleving

De Acer U5200 kan van elke les een prachtige 3D-beleving maken dankzij de DLP 3D Ready-technologie. Deze oplossing opent eindeloze mogelijkheden voor boeiende lessen: zo kan bijvoorbeeld de geweldige anatomie van het menselijk lichaam in 3D worden verkend, of zelfs het heelal, of kan het lijken alsof je echt rondloopt op beroemde archeologische vindplaatsen...

Maximale flexibiliteit

Deze projector kent een aantal voorzieningen die de flexibiliteit aanzienlijk verhogen. Zo kan met MobiShow elk type content, video of PowerPoint-presentatie vanaf smartphones en PDA’s met Wi-Fi worden geprojecteerd. En met de USB Slide Show-voorziening kunnen foto’s 12

13


Acer wordt officiële partner van Ducati Acer onderstreept nog eens zijn betrokkenheid bij de motorsport met een nieuwe prestigieuze samenwerking

Acer in sociale netwerken

‘Vind ik leuk’ en maak contact! Volg Acer op de populairste sociale netwerken Zoekt u de snelste manier om op de hoogte te blijven van nieuws over Acer, productlanceringen en evenementen? Wilt u toegang krijgen tot multimediacontent en meedoen aan allerlei leuke activiteiten? Wilt u daaraan ook een bijdrage leveren en wilt u gehoord worden? Ga dan eens naar de officiële Facebook-pagina van Acer! U kunt lid worden door gewoon op ‘Vind ik leuk’ te klikken. Dan wordt u direct verbonden met de wereld van Acer en ontvangt u onze updates in uw nieuwsoverzicht. Op Facebook kunt u ook uw ideeën met ons uitwisselen en met anderen die uw passie voor technologie delen. En dat zijn er zeer velen, overal ter wereld! Op dit

moment telt de Acer-community in Facebook al meer dan 100.000 leden en dit aantal neemt nog steeds toe. Sportliefhebbers zullen een andere pagina, Acer in Sport, ook leuk vinden. Daar zijn de verhalen te vinden over de sporten, atleten en evenementen waarbij Acer sponsor is. Voorbeschouwingen van Acer-producten en demonstraties zijn ook te zien op het speciale kanaal van Acer op YouTube. U hoeft zich er alleen maar op te abonneren en u mist nooit meer de laatste video’s van Acer. U kunt deze ook in uw profiel posten en met uw vrienden delen! We willen u graag snel verwelkomen!

Recentelijk kondigde Acer aan een overeenkomst met Ducati Corse te hebben ondertekend, waarmee de onderneming Officieel Partner wordt van de vermaarde fabrikant van motorfietsen. Het historische Italiaanse merk Ducati beleefde zijn debuut in de MotoGP in 2003 en werd al snel een van de succesvolste deelnemers. Zoals elk team dat wil uitblinken op sportgebied, bereikt Ducati zijn doelen via teamwork, toewijding, continuïteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen, en wordt elk individu daarbij volledig op waarde geschat. Acer, dat al geruime tijd intensief betrokken is bij de sportwereld en dan met name bij de motorsport, baseert zijn kracht en voortdurende groei op precies dezelfde waarden.

simulatie van vloeistofdynamica tot hoogwaardige mobiele apparaten die de rekenkracht bieden die nodig is voor de analyse van telemetriegegevens. Acer en Ducati Racing hebben een aantal diepgaande overeenkomsten. Beide ondernemingen worden gedreven door hun passie voor het leveren van uitmuntende prestaties, kennen een totale toewijding en volharding om nieuwe doelen te bereiken, de bereidheid om nieuwe paden te betreden en de wil om te investeren in innovatie. Een partnership tussen twee merken die zo dynamisch en innovatief zijn als Acer en Ducati kan alleen maar voordeel opleveren en een bron zijn van nog betere prestaties zijn voor beide ondernemingen.

De overeenkomst voor twee jaar omvat de levering van hardware, waaronder Acer-clients en Gateway-servers. Dankzij de oplossingen van Acer en Gateway kan Ducati profiteren van de modernste en meest efficiënte systemen voor 3D CAD voor het ontwerp van de motoren; variërend van systemen met superieure rekenkracht voor 14

Word hier lid!

www.facebook.com/acer www.facebook.com/acerinsport www.youtube.com/acer 15


circle-line.eu

Acer raadt Windows® 7 aan.

Pc of tablet? Kies beide. Het leven bestaat uit het maken van keuzes: werken of genieten van je vrije tijd, thuis of onderweg, aanraken of typen, accepteren of negeren. Waarom zou je kiezen en maar de helft ervaren? • Authentieke Windows® 7 Home Premium • 10.1” LCD display (1280 x 800) • 2GB DDR3 RAM, 32GB SSD • Twee 1.3 MP camera’s met opnamemogelijkheid • WiFi en Bluetooth 3.0 standaard • Leverbaar met en zonder toetsenbord • Eén overzicht van alle sociale netwerksites met Acer SocialJogger

Discover the new Iconia Tab W500 at your nearest computer superstore. For any further Information: 0870 853 1005 Acer en het Acer logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acer Inc. Copyright 2011 Acer Inc. All rights reserved. Microsoft, Windows, het Windows logo zijn beide geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de United States en/of andere landen. Intel, the Intel logo, Intel Core and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and other countries. Andere namen en merknamen kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

Acer nieuws  

Voorstelling van de nieuwe producten, ACER nieuws

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you