Page 1

t n a r k m Jubileu

ONDER ANDERE IN DEZE EDITIE TOEN & NU RUYSDAEL STRIPPENKAART SALOMON BLOND KORTINGSACTIES ONZE BURGEMEEESTERS ONBEPERKT TAPAS ETEN VAN RUYSDAEL KANJERS EERSTE GASTEN MEESTERS IN GASTVRIJHEID…

www.GrandCafeVanRuysdael.nl

T. 0251 232 232

facebook.com/grandcafevanruysdael


Jubileumkrant 10 jaar Grand Café van Ruysdael

Z Wij feliciteren Grand Café Van Ruysdael met haar 10 jarig jubileum.

Strengweg 3 • 1969 KP Heemskerk, tel: 0251 - 25 09 57 • fax: 0251 - 24 48 79 e-mail: info@adricheminterieurbouw.nl

2


n o o ew G ar a J “ 10 ” j i r stv a G & g Gezelli Een enorme uitdaging, spannend, een sprong in het diepe; zo omschrijven we de periode waarin we van start gingen met Grand Café Van Ruysdael. Horeca-en ondernemerservaring?: Jazeker. Kenden we Heemskerk?: Nou... wel een beetje. Bier drinken, dat konden ze wel in Heemskerk. Dat wisten we omdat we meerdere jaren hadden meegedraaid in de Amazone-kermistent. Maar uit eten gaan? Of lunchen? In 2004 was er bijna geen restaurant of brasserie te bekennen in het dorp. Zat men wel te wachten op Grand Café Van Ruysdael?

n i Z Zin in de zomer

‘Uiteraard lunchen we lekker op het terras’ Het terras bij Van Ruysdael is met recht een eye-catcher. Zo’n 115 zitplaatsen waar onze gasten heerlijk kunnen plaatsnemen. Weer of geen weer!, want de enorme overkapping met verwarming kan op elk gewenst moment dienst doen!

LUNCHWEETJES Onze Broodjes, Warme Lunch Specials en Toppers zijn verkrijgbaar met boerenland bruin of wit, baguette of ciabatta.

Populaire lunch items zijn: Chicky Chicky,

Club Sandwich, Mambo Jambo, Pan Carpaccio, Classic burger.

Wij serveren ook pannenkoeken, tosti’s,

uitsmijters en salades. En uiteraard is er ook lekkers voor de kids!

Koffie met ie Aardbei-pass Gebak

€ 2,50!

rderop Zie voucher ve ant kr e in dez

We hebben sinds kort het gebaksassortiment uitgebreid met: een brownie, cheesecake, passie-aardbei punt en een hazelaartje.

Onze keuken is vanaf 10.00 uur geopend

Toch bleek onze droom snel uit te komen. Van Ruysdael werd omarmd door Heemskerkers en het groeide uit tot een enorm succes. De slogan ‘gewoon gezellig en gastvrij’ is naar onze mening waar het allemaal om draait. Het streven naar gastvrijheid bezorgde Grand Café Van Ruysdael enkele jaren geleden een plaats in de Nederlandse Café top 100. Inmiddels staan we op de 4e plaats ! We zijn trots op ons bedrijf, trots op onze medewerkers maar ook trots dat we in een heerlijke omgeving als Heemskerk kunnen ondernemen. Elke dag mogen we weer fantastische mensen als gast verwelkomen. Een goede samenwerking met collega-ondernemers, goed contact met de gemeente; het is ons heel wat waard. Om het 10 jarig bestaan te vieren, vindt er een aantal acties plaats waarmee u uw voordeel kunt doen. Daarnaast kunt u genieten van ons zelf gebrouwen Jubileumbier Salomon Blond en zal er in oktober een jubileumfeest plaatsvinden met niemand minder dan Xander de Buisonjé en Wolter Kroes. 10% van de verkoopomzet van het jubileumbier en een deel van de kaartverkoopopbrengst van het Jubileumfeest wordt geschonken aan Het Kiwanis Huis van het kinderbrandwondencentrum (RKZ) te Beverwijk. Deze jubileumkrant is voor ons een mogelijkheid om terug te kijken op 10 jaar plezier, samenwerking en keihard werken. Met als doel de maximale gastvrijheid en kwaliteit aan onze gasten te bieden. We brengen heel graag enkele ‘toppers van toen en nu’ onder de aandacht, want het is uiteindelijk het team van medewerkers dat bepalend is voor het succes. Maar ook treft u onze leveranciers en relaties in deze jubileumkrant. Bedrijven, mensen met dezelfde gedrevenheid, dezelfde liefde voor de horeca of het ondernemerschap. De goeie samenwerking en het wederzijds vertrouwen hebben natuurlijk ook bijgedragen aan het succes van Grand Café Van Ruysdael. Tot slot richten we ons tot U, onze gast. We vinden het een eer dat u ons in de afgelopen 10 jaar trouw bent gebleven. We hopen u in de toekomst nog vaak te mogen verwelkomen. Uiteraard gaan wij ons uiterste best daarvoor doen!

Dank je wel gast, erk, dank je wel Heemsk s, dank je wel relatie !!! dank je wel top team Lex & Sandy


Jubileumkrant 10 jaar Grand Café van Ruysdael

Professionals met passie in onderhoud en renovatie

UW VASTGOED, ONZE ZORG

www.huipen.nl Banketbakkerij - Chocolaterie

Roos feliciteert Grand Café Van Ruysdael met 10 jaar het lekkerste gebak!

Koffie met passie aardbeienpunt

Bij inlevering van deze coupon 1 koffie met passie aardbeienpunt voor maar 5 2,50 geldig van 1 juni t/m 30 juni 2014

Dorpsstraat 1 • T (072) 581 24 73 • I www.banketbakkerij-roos.nl • E info@banketbakkerij-roos.nl

4

Dé lekkerste winkel van Bergen!


Ruysdael et geba k Koffie m offie Speciaa lk

Sa lomon

Brood je

d ivers

ecia l Lunch Sp

5.

atie dael va ri Va n Ruys

6.

Hoofdge

7.

recht

rt IJ s desse

8.

9.

ij n Flesje w

rga 10. Bitte

rn ituur

erlijk recht op he ar t geeft u voor De volle ka S PA TA ONBEPERKT .v. € 22,50 1 persoon t.w SWEKEN. TAPA zijde. tijdens onze op de achter or waarden Zie actievo

Vraag bij on ze med ewerkers naar d eze strippenkaart

ysdael

fe Van Ru

Grand Ca

ing

10

% ijn Fest Korting Maandag Zondag 2 juni t/m 15 juni 2014

VRIJ-MI-BO

1r0t% ing

ko

DINER

23 mei t/m 014 27 juni 2

1 0 % kort

ing

Maandag 1 zondag 29 6 juni t/m juni 2014

Ons Jubileumbier

lond B alomon S

Door: Marcel Lampe

“10% voor het Kiwanis Huis”

In november 2013 begonnen collega barkeeper Michael Bax en ik aan de opleiding Biersommelier. We slaagden met vlag en wimpel voor het eerste examen in januari 2014. Het tweede examen vindt plaats in het najaar. Het 10-jarig bestaan van Grand Café Van Ruysdael is een fantastische aangelegenheid om het idee van een ‘eigen bier te brouwen’, vorm te geven. We wilden een mooi blond bier maken dat zeer toegankelijk zou zijn voor de gasten bij Van Ruysdael. In samenwerking met Kees Schouten van DNHBB zijn we in februari een beslag gaan maken. Na het rusten op de lager tank, het bottelen in april, staat Salomon vanaf mei op de tap bij Van Ruysdael. Salomon Blond is een mooi blond bier met een alcohol percentage van 6%. Fruitige tonen met wat fijne bitters erin en een droge afdronk. Eigen gebrouwen bier, dat is genieten! Kom je ook proeven? 10% van de opbrengst komt ten goede aan Het Kiwanis Huis van het kinderbrandwondencentrum (RKZ) te Beverwijk. Salomon Blond bier dankt zijn naam aan Salomon Jacobsz. van Ruysdael (1600 – 1670) Nederlands kunstschilder en tekenaar uit de Gouden Eeuw.

Ter ere va

n 10 jaar

Grand Ca

fe Van Ruys dael

SALO MON Blond 10 jaar Vernoemd

Gewoon Ge

zellig & Ga

stvrij!

naar kuns tschilder S alomon Ja

cobz. Van

Ruysdael

Jubileumb ier ʻSalomo bier met mooie bit n Blondʼ: Een he erlijk blo tere tonen nd en een dr oge afdron k

In 2013 kwam ik in contact met brouwerij DNHBB in Uitgeest. Vanwege het 950-jarig bestaan van Heemskerk was er de wens om een H950 bier te brouwen. Dit bier werd ontwikkeld middels expertise van het Kennemer wijn- en biergilde, brouwerij DNHBB en enkele fijnproevers zoals ik. Het bier kwam ook bij Van Ruysdael op de tap, het werd een succes. Het idee om een eigen bier te gaan brouwen was geboren.

UITGEEST

4.

r Blond bie

1 % kor0 t

t/m 19 mei2014 Maandag1 juni Zondag

l. DNHBB

3.

ko

cl. Alc. 6% vo

2.

HIGH TE & LUNC A H

1r0ting

inhoud 75

1.

In de maanden mei en juni 2014 kunt u middels onze Jubileum Strippenkaart sparen voor Onbeperkt Tapas voor 1 persoon t.w.v. € 22,50. Bij uw bezoek aan Van Ruysdael ontvangt u een stempel voor elk genuttigd drankje of gerechtje dat op deze strippenkaart staat vermeld. De volle kaart kunt u inleveren tijdens de Tapas Weken: 1 juli - 30 augustus 2014.

R E N I D %


Jubileumkrant

Heerlijk ambachtelijk schepijs!

10 jaar Grand Café van Ruysdael

feliciteert gaat verhuizen!

van harte met zijn 10 jarig bestaan!

per 4 april kunt u ons vinden op: Sint Adelbertusweg 2 1935 EL Egmond-Binnen

www.ijsmakerij-civediamo.nl

HORECABR AINS FELICITEER T LID GR AND CA FÉ VA N RU YSDA EL

MET HUN 10 JARIG BE STAAN! 10 jaar al een top zaak, dat getuigt van goed ondernemerschap! Een voorbeeldfunctie voor de rest van Horeca Nederland. Dat er nog vele jaren met elkaar kennis gedeeld mag worden!

6

www.horecabrains.nl

Blijvertje of zaterdaghulp

WWW.LEZA.NL

De oplossingsgerichte systemen van LEZA realiseren besparing en beheersbaarheid qua kosten en tijd. Kortom LEZA zorgt ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent, uw ‘horecavak’.


Dave Krastel 38 jaar, Beverwijk

enheide o r G i k k i N Bakkum 26 jaar,

n d el : M o deha Opleiding ss tne uw, Sport: fi : Gastvro unctie f e Jouw m ti vende full bij VR : leidingge werk je na Hoe lang , 10 jaar met Sharo egin l Matties il B , t n h e d ig Van het b n R e et vri bij VR : eten : M Bijnaam avondje l kleine e e v l en voora Jouw ideale ij rb e n ij sje w rigio as eten lekker fle ten of tap Wit te wijn, pinot g e n te h c : himi van gere s a S : drankje bij VR Favoriete gerecht e Jouw favoriete V R : G o ed lm za erken bij edrijf, altijd iets w tonijn en te d leerb pect om n Leuk as uke collega’s, goe e probere le ten die w r, s e a fe g e d p werks o t eer gerich laten beleven : te doen, z ervaring te sdael in 3 woorden re p u s n e y e f Van Ru al Omschrij ellig en alles kan ots dat ik e g z : Ik ben tr . n Huiselijk, ij eggen z z g a wil a am m Wat ik nog n Ruysdael werk z n. a re V ij le b te r 10 jaa el veel er n o g he p o o h ik En

Michael Ba

29 jaar, H

eemskerk

x

Opleiding Getrouw : Elektrotechniek e n d altijd vrijg : Een barkeeper is ICT ezel Sport: S qu Hoe lang ash en zaalvoetba l Sinds sep werk je bij VR : tember 2 Jouw functie 006 : Bark Andere activiteit eeper en bedienin g maken m : Alles ov et er bier lere “bier-som als doel over een aantal jaa n en zelf bier melier” te r het diplo halen Jouw ideale ma avondje zonnetje eten : Va op het terr n a f 3 uur in h as, versc tot een uu hillende h e rtje apjes a la t Favoriete of 11 tapas band : R ed H o t Favoriete Chil Quadrupe drankje : Spec i Peppers l O a k A ge iaalbier; L a Trappe Jouw favoriet d gerecht of carpac bij cio Leuk as , Black Angus Rib VR : Garnalen coc pect om E k te werkenye Steak en brown tail die weten ies wat hard bij V R werken is : Collega’s gezellighe . En natu id die urlijk altij Omschrij ! d die f VR in 3 beste gra woorden nd gastvrijhe cafés van Nederla : Een van de id bovena n an staat! d waar

Opleiding: MAVO, Basiskok, Zelfstandig werkend kok, Leermeester(kok) Getrouwd: Nog niet haha Kinderen: Venice (12), Jelle (11), Noah (8) en Jaylee (1) Sport: Vissen, voetbal Jouw functie: Zelfstandig werkend kok Hoe lang werk je bij VR: 10 jaar Bijnaam: Spanjaard, Blauwe. Jouw ideale avondje eten: Lopend door Barcelona, biertje drinken tapas eten...heeeeerlijk!! Thats life.. Favoriete artiest: Elvis Presley Jouw favoriet gerecht bij VR: Rib-eye steak van de lavagrill met sea salt flakes Leuk aspect om te werken bij VR: Groot team, veel persoonlijkheden, veel aanspraak dus nooit saai Wat ik nog wil zeggen: Na 10 jaar is mijn werk een 2e thuis geworden en voelt ook zo. Sommige mensen beseffen niet wat ze hebben, en daarom ben ik blij dat ik na 10 jaar nog bij dezelfde werkgevers werk die mij een zeer vertrouwde en stabiele werkomgeving hebben geboden. Ook blijf ik me verbazen over de teamprestaties binnen het bedrijf, het is nooit te gek! We blijven groeien!

Jacqueli (Jack ie) ne de Ruyter 45 ja ar, Assen

delft Opleiding : Getrouw LBO consumptie ve Techn d : No Wa iek y( Kinderen : Dochter ! ) Sport: W Jamie Le e andelen e n fietsen Jouw functie : O pstarter, Hoe lang ‘Man w Bijnaam erk je bij VR : us van Ruys’ bij bij VR : S Leermoment jaakie, Ja na 9 jaar ck s o n bij VR : Altij Jouw ideale avondje d blijven lachen ! Favoriete eten : Favoriete artiest: Ramse Mexicaans sS Leuk as drankje : Rode haff y pect om Wijn te werken bij VR : Never a D ull Wat ik nog moment! wil zeggen Geniet va : n gistere n, Droom va n morgen , L e e f va n d a ag !

. . . tellen s voor Even Enkele Ruysrsd!ael Toppe

Het 10 jarig bestaan wordt mede mogelijk gemaakt door het fantastische Ruysdael Team . Gastvrijheid, productkennis en teamspirit vormen de basis van hun inzet. Onze medewerkers doen elke dag weer opnieuw hun uiterste best om uw bezoek aan Van Ruysdae l onvergetelijk te maken. We kunn en helaas niet alle 50 kanjers aan u voorstellen, maar we hebben ee n kleine selectie voor u gemaakt. Graag willen we alle medewerke rs bedanken voor hun inzet en toewijding!

DaanHeemTuskinerkstra 21 jaar,

ia Design n and Mulitmed Communicatio A Hv : Opleiding s : Bijna 7 jaar!! Sport: Fitnes Van Ruysdael bij r je erk zaalmedewerke Hoe lang w wasmanager, at Va : Jouw functie : Andere activiteit design, eb (W l .n Daantuinstra tografie) Branding en Fo bij VR : Leermoment !! n! : Doorwerke avondje eten ... Jouw ideale m m staurant. hm Bij een Sushi re n ee n : Ik be Favoriet film om op te noemen. el ve te , at na filmfa series zijn : Maar favoriete Dead en king Arrow, The Wal s ne ro Th of e Gam : Favoriete drankje on Green Tea pt Li en ils ep VR : Gemeent gerecht bij Jouw favoriet ri bij VR : Broodje Piri pi om te werken am, toffe sfeer pect te Leuk as uk le , in de keuken r niet op. Altijd gezellig dje houden maa lie s/ je ap gr e en de flauw jaar! voor niets al 7 Ik werk er niet

Seckin Durgut

30 jaar, Bakkum

Sharona Schellevis

ijk 24 jaar, Beverw imtelijke Opleiding : Ru municatie, m Co en tie ta Presen t ch re Ut o et Nim 13 pen nds oktober 20 Sport: Hardlo je bij VR : Si erk w g Hoe lang r bedienin : Medewerkste Jouw functie s kan en le al t Da bij VR : Leermoment Van Ruysdael. mogelijk is bij : Gast vrijheid, avondje eten ideale w Jou en menu, service, 3 gang & r ee sf e ed go wijn. n en een flesje m’n vriendinne hable / Film : Untouc Favoriet Boek artiest: Bakermat and, non blanc Favoriete B e wijn, Sauvig rankje : Witt op D Om bij VR : Favoriete om te werken t altijd gezellige ect sp a Leuk n in he terras te werke am het prachtige ofessioneel te pr en t erk. Hech y, nd Sa en dorp, Heemsk x il zeggen : Le aan! Wat ik nog w e 10-jarig best iteerd met julli lic fe ge e rt ha van

Opleiding : Toerisme Getrouwd : Ja Sport: Fitness en kickbo ksen Jouw functie : Afwasm edewerker, glazenhaler en soms ach ter de bar Hoe lang werk je bij Van Ruysdael : 10 maanden Leermoment bij VR : Ik heb de Nederlandse taal geleerd en veel ove r wijnen Jouw ideale avondje eten : Lekker een avond sushi of tapas eten me t een lekker glas wijn Favoriete boek / Film : Bravehear t Favoriete band, artie st: David Guetta Favoriete drankje : Melk Jouw favoriet gerecht bij Van Ruysdael : Rib -eye Leuk aspect om te werken bij VR : Alles bij Van Ruysdael is leuk. Kwaliteit en gezelligheid zijn belang rijk Wat ik nog wil zeggen : Ik ben blij dat ik voor zo een mooi bedrijf als Van Ruysdael mag werke n. Van Ruysdael laat mij gro eien!

Daniëlle Beerep 28 jaar, W oot orm er

Opleiding : M AVO, H nivo 2 & otelschoo 3 gastvro l uw aankome nd gastro en n o om Getrou wd Kinderen : Samenwonend : Damian Jouw functie (7 ) en E : Medewe lisa (1,5 ) Hoe lang rkster w Leermomenterk je bij VR bediening :5 Jouw ideale bij VR : Zo effi jaar ciënt m avondje tapas ete eten : Ba ogelijk werken n met vri rbecueën e n den Favoriet of boek / f Favoriete ilm : Kom t een vrouw band, artie Rihanna bij de dok st: Veel ter o.a. Anou Favoriete k en drankje Leuk as : Wijn of pect om te werken muntthee e e n s up e r leuk tea bij VR : W me vaste gas e heb b e ten hebbe n ik vind het leuk dat we zo n n Wat ik nog veel zo een pra wil zeggen : Ik ben blij d chtige za at ik in ak nog vele jaren bij R mag werken en ik hoop uysdael te blijven!


Jubileumkrant

10 jaar Grand CafĂŠ van Ruysdael

8


Meesters in

gastvrijheid

De medewerkers van Grand Café Van Ruysdael volgen regelmatig trainingen op gebied van gastgerichtheid. Tevens wordt middels mistery visits de kwaliteit van service en producten op niveau gehouden.

2014

Van Ruysdael nr 4 in de Ca fe Top 100 Winnaar Gouden Apenstaa rt op gebied van social media en websit e

Wessels trainingen

Gast is koning Bureau voor horeca mistery visits en gastvrijheids-trainingen

Verzorgt voor diverse bedrijven trainingen op gebied van gastgerichtheid

Frank Heijneman: “Al een aantal jaren mogen wij trainingen verzorgen en mystery guests sturen naar Grand Café Van Ruysdael, dit om samen met het team de puntjes op de i te zetten! Gast is Koning is er trots op dat wij een steentje hebben mogen bijdragen aan het succesverhaal van deze zaak. Van Ruysdael heeft niet alleen een goede naam bij de gasten, die natuurlijk het allerbelangrijkst zijn, maar ook alle horecaondernemers van Nederland kijken naar Van Ruysdael met respect. Wat zo bijzonder is, is dat de medewerkers en de ondernemers werken als een team dat iedere dag weer wil scoren, ze nemen geen genoegen met zilver of brons, maar gaan iedere dag voor goud!”

Maarten Wessels: “In een zaak die zo hoog in de Top 100 staat, gaat het over veel meer dan de drank en het eten. Het gaat om bezieling van de medewerkers, de sfeer die er hangt. Over het gevoel van gastvrijheid dat je krijgt als je binnenkomt. Het team van Grand Café van Ruysdael snapt dat, begrijpt hoe ze je als gast op een goede manier dienen te benaderen. Aandacht is het codewoord. De aanpak van de ondernemers: opleidingen bieden aan hun medewerkers, kansen geven om je te ontwikkelen, maakt dat er een hecht en kwalitatief sterk team staat. Ze snappen dat het voor een gast vooral gaat om het HOE en minder om het WAT. Want zeg nou eerlijk: de ervaring wordt gecreëerd door het team! “

Siebenheller en partners Bureau voor horeca mistery visits en gastvrijheids-trainingen Eric Siebenheller: “Van Ruysdael is voor ons een voorbeeldbedrijf als het gaat om gastvrijheid. Lex en Sandy zijn altijd bezig met de ontwikkeling en het zoeken naar nieuwe uitdagingen. Één van de middelen die zij inzetten is deelname aan trainingen en workshops. Meerdere malen hebben wij de training ‘Gast in the Spotlight’ verzorgd. De nadruk ligt hierbij op gastgerichtheid, hetgeen een vanzelfsprekendheid is voor de medewerkers. Lunch, diner, terras, gezellig uitgaan en borrelen; ze weten de wensen van de gast zo optimaal mogelijk in kaart te brengen. Aan alle trainingen en workshops wordt altijd enthousiast deelgenomen, met een kwalitatieve, kritische en professionele instelling.

e t s r e e r e l l A e Onz

N E T S GA

Daarnaast is Grand Café Van Ruysdael gastbedrijf geweest voor de Workshop On Tour waarbij horeca ondernemers uit het hele land een kijkje achter de schermen konden nemen. Vanuit Siebenheller & Partners is het een eer om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Wij hopen deze plezierige samenwerking nog vele jaren voort te kunnen zetten!”

Lenting & Partners Horecatraining-en adviesbureau Ton Lenting: “In het begin van deze eeuw kwam ik Lex en Sandy voor het eerst tegen. Lex, een echte Noord-Hollander: een aanpakker, goed van de tongriem gesneden, een man met een heel duidelijke mening. Maar ook niet te beroerd om te leren en dingen van anderen aan te nemen. Sandy: een prettige verschijning, intelligent en ook een tante die van wanten weet. De gedrevenheid en passie voor de horeca spatte er bij alle twee vanaf. Zakelijk instinct en inzicht hebben ze beiden in de genen zitten. Dat medewerkers heel belangrijk zijn, beseffen Sandy en Lex maar al te goed. Iedereen krijgt de kans om trainingen te volgen en zelf zijn ze ook niet te beroerd om voortdurend kennis op te doen. Permanente educatie is een must, zeker in deze snel veranderende wereld, waar stilstand achteruitgang is. Zo blijft iedereen ambitieus. Regelmatig ben ik als hoofdjurylid van de Café Top 100 bij jullie langs geweest, op allerlei verschillende momenten. Jullie weten het voor veel doelgroepen gezellig en interessant te maken, zodat men graag terugkomt bij Van Ruysdael. Van Ruysdael is een voorbeeld horeca bedrijf voor veel horeca collega’s. In het verleden hebben Sandy en Lex regelmatig meegedaan aan de Mobiele Horeca Training. Al jaren terug keken de collega’s en de redactie van Misset Horeca vol bewondering naar de professionele aanpak bij Grand Café Van Ruysdael. Ook toen al was de samenvatting van dat bedrijfsbezoek; een ambitieus ondernemerskoppel wat elkaar goed aanvult, wat snapt dat je moet blijven investeren, leren en inspireren. En zo is het nog steeds!”

en asten die e de eerste g n e ar w nen m o ie w l. Ze ristel R Van Ruysdae Kät hie en K ij b n e tt aan ze n l erinneri g e drempe nrijk. Hun h voet over d e st o O s, n mei 2004 : ig in Schru n Ruysdael, Va é tegenwoord af C d n Gra bezoek aan l het eerste dochter Kriste en toen mijn ed gh zi be e en ons de laatst Jullie nodigd nog bezig met r jullie waren. “Jullie waren ve e ho n e ke ju tten, maar lli het hoekje ke en wel even zi ht en ik even om oc m e w aar. om te kijken en as nog niet kl spontaan uit i, de keuken w st to n ee Dat maakt . en koffie tijd gebleven al ig kk lu hadden alleen ge am, eid zijn feltje bij het ra d en gezelligh ten aan het ta De gastvrijhei za e W . al ia uniek en spec Ruysdael zo en. tafel is geblev wat altijd onze h gehad week voor lunc de in 3x el w njaren orm gezellig. ons in de begi iteit eten en en al kw e ed go Jullie hebben nu in d. Altijd ier. We wonen voor de avon met veel plez d er en minimaal 1x vi ge de e et lli m ju boekje le feesten bij bestaat een er n, zi We hebben ve ze ael’. on sd naar is Van Ruy tenrijk enorm dat ‘Help ik m is s on Schruns Oos j bi r maa jn, is de 1ste mis de Hema’ Heemskerk zi in e w s al naam ‘Help ik s rijden, du t maar 9 uur Gelukkig is he n Ruysdael.” gang naar Va

ullie jubileum en citeerd met j feli e g te Van har artelijke groet van H s. ien z t to el sn el Riem Käthie en Krist


dinerkaart Starters

Plankje brood met kruidenboter en tapenade Crostini variatie met zalm, carpaccio en Serranoham Mediterraans plankje met worst, ham, kaas en olijfjes Spicey chickenwings heerlijk gekruide kippenvleugeltjes Flatbread met olijfolie, zeezout en verse rozemarijn Huisgemaakte tortillachips met guacamole en salsasaus

Voorgerechten

Van Ruysdael variatie proeverij van diverse voorgerechten Duivelse sizzling garnalen in knoflookolie Tonijnpizza tortilla met tonijn en wasabi-mayonaise Carpaccio van ossenhaas met pesto, pijnboompitjes, Parmezaan en rucola Gravad Lax gerookte zalm gemarineerd met dille Kaasfondue romige smeltkaas met tomaatjes en basilicum V Sashimi van tonijn en zalm met wakame en kikkoman Flatbread met gorgonzola, tomaat, spinazie en truff elsalami V Heemskerk aan zee met gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes en tonijnsalade Geitenkaaskroketjes met een honingmosterd dipje V Gegratineerde champignons in kruidenroomsaus V Hollandse garnalencocktail met een heerlijke whiskeysaus

Soepen

Bistro uiensoep met een gegratineerde kaascrouton Huisgemaakte pomodori tomatensoep met room Thaise kippensoep met noedels en bosuitjes

Hoofdgerechten van Vis

Tarbot in het pannetje gebakken Tonijnbiefstuk met sesamzaadjes en een teriyaki dip Zalmfilet van de grill geserveerd met beurre blanc Sliptongetjes op ouderwetse wijze in de roomboter gebakken

Hoofdgerechten van Vlees

Tournedos met een jus van oesterzwammen Ladysteak (150gr) met saus naar keuze Geroosterde kippendijtjes met gele curry en rijst Saté van kipfilet of varkenshaas met kroepoek en atjar Varkenshaasje bedekt met gesmolten met brie Steak frites van de lavagrill met saus naar keuze Spare ribs heerlijk gemarineerde ribs met 2 koude sausjes Lamscurry stoofschotel met rozemarijn en knoflook Smikkelstok grillspies van malse biefstuk, kip en varkenshaas Wok Bangkok gewokte ossenhaaspuntjes en kipfilet Black Angus Rib-Eye Steak (± 300 gram) van de lavagrill Alle vis- en vleesgerechten worden geserveerd met gepast garnituur.

4,00 7,50 8,50 5,00 5,00 4,00

10,00 9,00 10,00 10,00 9,00 8,00 11,00 8,00 10,00 7,50 8,00 10,00

5,00 5,00 5,00

19,00 21,00 19,00 18,50

22,50 20,50 18,00 17,00 18,50 19,00 17,00 19,00 19,50 19,00 23,00

Maaltijdsalades

Pasta salade met gerookte Schotse zalm en pesto Ceasar salade met gegrilde kip, uitgebakken spekjes, Parmezaan en croutons Egmondse geitenkaas salade met Limmer honing, walnoten en gekarameliseerde appeltjes V Carpaccio salade met pijnboompitjes, pesto, Parmezaan en rucola

14,50 14,50 14,50 14,50

Even iets anders

Nachos todos tortillachips met gehakt, sla, kaas, zure room en guacamole Mexican twin twee tortilla’s gevuld met kip en rundergehakt, gegratineerd met kaas Tagliatelle met zalm, zontomaatjes, Parmezaan en rucola Vegetarische lasagne met spinazie, paddenstoelen en pecannoten V Spaghetti all’aglio e olio met knoflook, rode pepertjes, rucola en Parmezaan V

Voor de kleintjes

Mini hamburger voor de kleintjes geserveerd met frietjes 2 pannenkoekjes met stroop en suiker Stokje kipsaté met frietjes en satésaus apart geserveerd Hotdog of frikadelletjes met frietjes en appelmoes Kipnuggets met frietjes en appelmoes Pizzaatjes lekker knapperig uit de oven Spaghetti Bolognese

15,00 15,00 15,00 12,50 13,00

5,00 3,50 4,50 4,50 4,50 4,00 4,00

‘Snoepgroenten’

Tomaatjes, paprika en komkommer Als bijgerecht voor kids! € 2,50 * Deze dinerkaart is geldig tot 1 november 2014

Reserveren? T: 0251 232 232 E: reservering@grandcafevanruysdael.nl

KNIPUIT

‘ad Bibendum Fine World Wines’ feliciteert Grand Café Van Ruysdael met haar 10 jarig bestaan. Graag laten wij u hierop proosten met een heerlijk sprankelend glas Cava Arte Latino. www.adbibendum.nl Fine World Wines Johan & Björn Monard

Bij inlevering van deze coupon ontvangt u 2 glazen Cava Arte Latino. Actie geldig van 1 juni t/m 30 juni 2014.


Tapas Weken 1 juli – 30 augustus Onbeperkt tapas voor € 22,50 p.p. Na het grote succes van voorgaande jaren staan ook deze zomermaanden in het teken van heerlijke Spaanse sferen. We bieden onbeperkt tapas, Spaanse wijnen, Sangria en Spaans bier van de tap! We raden u aan om vooraf te reserveren, zeker wanneer u met een groot gezelschap komt. ¡ Disfrute !

Tapas Frias Koude Tapas Queso Manchego (v)

Tapas Calientes

Warme Tapas

Paella de carne

Rijstgerecht uit Valencia met kip en chorizo

Croquetas de gambas

Chorizo caliente

Pittige Spaanse worstjes

Queso de cabra con miel (v)

Albóndigas

Gekruide gehaktballetjes in warme tomatensaus

Calamares

Alitas de pollo

Gemarineerde kippenvleugeltjes met chilisaus

Sardines a la plancha

Patatas bravas (v)

Warme aardappelblokjes in knoflookmayonaise

Puntitas de alioli

Brocheta solomillo de credo Spiesje van varkenshaas

Croquetas de verdura (v)

Pollo con salsa de miel y mostaza Stukjes kipfilet met honing-mosterdsaus

Costillas

Gambas pil pil

Gepelde gamba’s in warme knoflookolie

Champiñones a la Van Ruysdael (v)

Dungesneden ossenhaas met pesto, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola

Brocheta de pollo Spiesje van kipfilet

Solomillo de cerdo con alioli

Boquerones

Solomillo de cerdo con salsa roquefort

Pollo con salsa de ajo

Schapenkaas gemarineerd in knoflookolie met groene kruiden

Fuet

Gedroogde salamiworst

Aceitunas (v)

Olijven gemengd met knoflook en kruiden

Jamón Serrano Serranoham

Ensalada de atún Tonijnsalade

Vitello tonnato

Dun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kappertjes

Melón con Jamón Serrano Meloen met Serranoham

Carpaccio clásico

Rauwe zure visjes gemarineerd in knoflookolie met citroen

Gebakken stukjes varkenshaas met roquefortsaus

Maximaal 2 tapas per persoon tegelijk bestellen. Nieuwe tapas bestellen wanneer de eerder bestelde tapas op zijn.

Gamba kroketjes met mayonaise Geitenkaasje met honing en pijnboompitjes Gefrituurde inktvisringen met knoflooksaus Sardientjes van de grill

Biefstukpuntjes gebakken in knoflookolie Groentekroketjes Spare-ribs

Champignons, gegratineerd met kaas

Stukjes varkenshaas gebakken in knoflookolie Kippenpootjes met knoflooksaus op Spaanse wijze Voor niet opgegeten tapas rekenen wij € 2,50 De keuken sluit om 22.00 uur

KOK F E CH Ernst Richardson (49)

Ernst Richardson woont in Egmond. “Mijn ouders hadden het bekende restaurant ‘De Boerenwagen’ in Egmond aan den Hoef. Hier was ik als kind werkzaam en heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd. Koken is echt mijn passie. Ik krijg kippenvel van een perfect gegrilde Rib-eye. Een ‘WAUW’ effect creëren is fantastisch. Mijn grootste voorbeeld in mijn vakgebied was en is nog steeds mijn vader Piet. Hij leerde mij koken, werken en waardering kweken voor HET VAK! Ik werkte bijna 20 jaar met hem samen. Pa bedankt xxx!

Ik werk vanaf de opening bij Van Ruysdael. Tijdens mijn sollicitatie voelde het gelijk goed, tot op de dag van vandaag. Twee keer per jaar, in mei en in november presenteer ik een nieuwe dinerkaart. Gemiddeld gaan er 1000 dinerborden en 1000 lunchgerechten per week door. Tijdens de populaire tapasweken ligt dit nog hoger. De sfeer van onze zaak is laagdrempelig en we hebben de goede prijs-kwaliteit verhouding. De gast bepaalt wat hij eet, wanneer en waar; geen begin- en eindtijd voor lunch of diner. En uitsluitend voor een kopje thee of een biertje binnenwandelen, is natuurlijk ook prima. Gerechtjes afhalen kan uiteraard ook. De keukenbrigade telt 9 koks”

Sportief? Vroeger heb ik tot mijn 22ste gevoetbald, zelfs in het 1ste elftal van Adelbert uit Egmond-Binnen gespeeld. Vanaf mijn 17e heb ik gerookt. In 2011 ben ik resoluut gestopt. Vanaf dat moment ben ik gaan hardlopen; 25 km per week en deelname aan de halve marathon van Egmond. Samen met mijn ‘Buddyforlife’ Erno Levering Ideale avond eten? Uitgebreid tafelen met mijn familie. Samen gezellig koken. 2 van mijn kids (Kelly en Joey) zijn ook koks. Waarom Van Ruysdael? Elke dag is weer anders en werken met een enthousiaste groep collega’s is fantastisch. Wat raad jij de gast aan? Krokant geroosterde kippendijtjes. En natuurlijk de Rib-eye.

Rec Duivels ept ‘Van Reu Garnalen ysdael’ Voor ee

8 Black Tiger ga --n persoon: mb gepeld enagaetgjeasamaat 26/30 1 teen knof look g rd, rof 1 eetlepel samb gehakt, prei ringen, blad al oelek, Bij elkaar voege selderij en olijfolie. n in een of schaaltovjee. nvast pannetje Dit goe in de oventdotvdearthitten op het vuur of dan direcdte soleierv‘esizzling’ is en ren. Eet smakelijk!


ww

Jubileumkrant

d li w.i

g h t. nl

ID Li g ht

installatietechniek

10 jaar Grand CafĂŠ van Ruysdael

Wij feliciteren Sandy & Lex met het tien jarige jubileum Vandaag de dag is energie besparen door bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler of ledverlichting toe te passen het credo. Maar geeft led wel mooi warm licht en wat zal de besparing zijn?

Sfeerverlichting

ID Light heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een allround installatiebedrijf en met een schat aan ervaring kunnen wij u bijstaan met raad en daad.

Hoogwerkerservice

Verlichting

Service & Onderhoud Koolmand 9, 1724 BC Oudkarspel T 0226 - 320500 E info.idlight.nl, I www.idlight.nl

LED

Electra-installatie

CV-installaties

Wij helpen u graag met een goed en eerlijk advies. Naast het leveren en vakkundig installeren kunnen wij uw installatie onderhouden en periodiek keuren. Met ons uitgebreide wagenpark, eigen hoogwerkers en mobiele werkplaats is dan ook geen klus te gek. Kom eens langs in de showroom of bekijk onze website

www.idlight.nl

Creatief met Licht en Techniek...

Bezoek onze showroom! Reinigingsmiddelen Reinigingsmachines Reinigingsmaterialen HygiĂŤne Papier Afvalbakken en Disposables Veiligheid en Milieu

MET KENNIS VAN ZAKEN AAN TAFEL schoonmaakar tikelen

12

T. 0251 - 21 19 21

Waterland 25 1948 RK Beverwijk info@gejoma.nl www.gejoma.nl

ABN AMRO House Noord Holland-Noord bouwt aan de bank voor de best presterende Leisure, Travel en Hospitality bedrijven. Helpt u ons mee bouwen? Neem gerust contact met ons op: 020-3831364

Scan deze QR-Code met uw mobiele telefoon en bekijk onze mobiele website!


maken r e i h k Oo weer s e l l a j i w hoon c s d n e blink omst. k w u r voo

Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij C.K. Niesten Kleis 73 - 1911 MD Uitgeest T: 0251 213 045 • M: 06 539 493 50

10 jaar Grand Café van Ruysdael

r a a j 0 1 t e m Pr of iciat é f a C d n a Gr ! l e a d s y u Van R

Jubileumkrant

bedrijf k a a m n Schoo nwasserij e rt & Glaz elicitee f n e t s ie C.K. N nd Café G ra et het m l e a ysd ! Van Ru bileum u j g i r a j 10-

Castricummerwerf 75 A * 1901 RV Castricum T (0251) 65 23 88 * www.beentjesgroentebroers.nl

10 jaar = 10% korting www.hekeltje.nl

072-5112704

Wij feliciteren Grand Café Van Ruysdael van harte met het 10-jarig bestaan!

Vanwege dit heugelijke feit krijgt iedere consument die voor 1 juli koffie bestelt via onze webshop 10% korting. Bij bestellingen vanaf € 50,00 wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Ook op Jura koffiemachines, met verse bonenkoffie voor thuis, ontvangt u tijdelijk 10% korting.

Kijk op www.cafemashop.nl voor het aanbod. Caféma, Aandacht voor koffie! Deac NL 0147-527 815

Verhuur voor party & event en tenten

13


Jubileumkrant 10 jaar Grand Café van Ruysdael

Gefeliciteerd met jullie 10-jarig bestaan!

Strandhuisjes • Keukens • Kantoor- en Horecainrichting • Woninguitbouw

14


Frank Bruin

37 jaar, werkte tussen 2005 en 2007 als barkeeper bij Van Ruysdael. Via Owen de Jong kwam ik bij Van Ruysdael terecht. Ik vind het mooi dat ik onderdeel heb uitgemaakt van de begintijd van Van Ruysdael. Mijn mooiste herinneringen zijn die aan de zaterdagavonden dat het volle bak was, rijen voor de deur, lekker knallen achter de bar, dan schoonmaken en met een voldaan gevoel rond 5 uur met het team een broodje eten. Veel gelachen. Dat zijn van die momenten die me lang zullen bijblijven. Grand Café Van Ruysdael heeft ervoor gezorgd dat de Heemskerker niet meer zijn dorp uit hoeft om een hapje te gaan eten of een borrel te halen. Lex en Sandy hebben een zaak opgebouwd waar Heemskerk trots op mag zijn, waardoor er nu een bloeiend horeca leven is. Kermis Heemskerk: een heerlijke georganiseerde bende met veel personeel en een hoop lol onderling. Wat mij altijd zal bijblijven is de strakke organisatie en de rust die er daardoor is, zowel op de werkvloer als achter de schermen en het begeleiden en opleiden van het personeel. Of het nu gezellig gevuld is of ramvol, het personeel geeft je altijd de indruk dat ze de tijd voor je hebben. Dat is echt heel erg knap. Ik heb in verschillende opzichten veel geleerd van Annemiek, Sandy en Lex. Van Ruysdael is een heerlijk georganiseerd bedrijf waar alles goed geregeld is voor zowel de gast als werknemer. Heerlijk om daar onderdeel vanuit te maken.

KANJvEaRn TSoen Ilse Grupstra

29 jaar, werkte van 2007 - 2011 als gastvrouw / bediening Ik kwam via een andere horeca ondernemer uit Egmond bij Van Ruysdael terecht. Ik was eerst bedieningsmedewerker en werd later leidinggevende. Ik vond werken bij Van Ruysdael altijd heel erg leuk omdat de sfeer top is, in het restaurant, op het terras. Ook collega’s onderling waren altijd erg vertrouwd met elkaar. De formule ‘alles kan en alles is mogelijk voor de gast’ werd ook echt nagestreefd; dat vond ik altijd super! Zo kon je echt je gasten een topavond bezorgen. Broodje Chicky Chicky was één van de hardlopers bij de lunch. Saté was de hardloper van het diner! Ik heb bij Van Ruysdael heel veel geleerd over het horeca vak! Het werd ook wel de ‘Rietveld Academie’ genoemd. Gastvrijheid tot in de puntjes en ook vele trainingen en cursussen over productkennis en gastvrijheid. Ik kom nog steeds graag bij Van Ruysdael om een hapje te eten of lekker een drankje te doen. Altijd gezellig. Er werken nog steeds veel van mijn collega’s van toen, maar ook de nieuwe aanwinsten zijn altijd erg vriendelijk.

Frank werkt nu bij Sonnevanck in Wijk aan Zee. Daarnaast assisteert hij zijn vrouw Irene Sevillano Pachon (tevens oud medewerkster van Van Ruysdael) bij het runnen van haar bedrijf Cursusspaans.nu.

Wouter Lammers

36 jaar, werkte van 2005 -2008 bij Van Ruysdael. José Wiegers, voorheen top-barkeepster bij Van Ruysdael, had Wouter getipt. Wouter werkte als bedrijfsleider. De diversiteit van het werk en de collega’s maakten het enorm leuk om daar te werken. Van Ruysdael is een bedrijf dat continu draait; vroeg geopend, laat gesloten. Daar komt zoveel bij kijken. Dat is altijd een uitdaging geweest. Het was serieus en hard werken en heel veel regelen. Duivelse garnalen was toch echt de grootste hit bij de gasten. Zelf vind ik de sashimi van zalm/tonijn heerlijk. Ik heb veel geleerd van Lex, met name om altijd verder te ontwikkelen. Ik werk nog steeds tijdens de kermis: fantastisch leuk, maar ook heel hard werken. Wouter werkt nu als project adviseur grootkeukentechniek bij Van Gestel Grootkeukentechniek.

Ilse is nu werkzaam bij SunSeaBar in Wijk aan Zee als leidinggevende bediening.

Richard van Roijen

44 jaar, werkte als barkeeper en DJ van 2006 -2010. Nooit had ik gewerkt met een keukenbrigade en bedienend personeel. Daarvoor werkte ik uitsluitend bij drankverstrekkende café’s. Voor mij een uitdaging dus. Ik was gewend aan maximaal 100 man bij De Bastille in Amsterdam. Maar bij Van Ruysdael wordt in het weekend het restaurant omgetoverd tot een ware disco en moeten er zomaar 500 bezoekers worden vermaakt. Nog steeds werk ik bij Van Ruysdael tijdens de feestweek, ook als DJ. Fantastische week en top sfeertje. En natuurlijk heerlijke Kermissoep van Ernst (chef kok). Mijn lievelingsgerecht bij Van Ruysdael was het personeelseten. Heerlijk die karbonades, slavinken, gehaktballen, alle stamppotten en vooral de lofsalade. Natuurlijk heb ik veel geleerd. Allereerst op tijd komen. Dat lukte mij bij mijn voorgaande werkgevers niet. Altijd werd het team vergeleken met een voetbalelftal: ‘de achterhoede’ (keuken), ‘de voorhoede’ (bediening). Alleen bij goeie samenwerking en communicatie (overspelen) konden er goeie resultaten worden geboekt. En bij slechte prestaties zat je ook echt op de reservebank. In mijn periode noemde ze mij de Johan Cruijff van Van Ruysdael. De nummer 14, El Salvador! Maar dit terzijde.

Owen de Jong

Eendracht maakt machtig. Dat was en is nog steeds het motto van Van Ruysdael.

Owen weet zich de eerste EK Voetbal bij Van Ruysdael nog goed te herinneren: Dinsdag 15 juni 2004: Duitsland Nederland (1 -1). De wedstrijd werd uitgezonden op groot beeldscherm. Normaal is Van Ruysdael op dinsdag gesloten, maar voor deze gelegenheid open. We wisten niet wat we konden verwachten. We wisten dat in de tijd van ‘De Zon’ (vorige zaak) het wel redelijk gevuld was tijdens voetbalwedstrijden, maar geen gekkenhuis. We rekenden op hooguit 80 man. Dan zouden we heel blij zijn.

Nina Sirre

40 jaar, werkte vanaf de start (2004 en 2005) als bedrijfsleider bij Van Ruysdael.

Marcel, Annemiek, Lex en ik hadden de bar klaargezet en Sandy zou even later komen, want die wilde gezellig nootjes op tafel zetten en liep in de supermarkt. Maar wat gebeurt er: de hele zaak loopt vol, geen idee waar ze vandaan kwamen. Een paar 100 man. De bierkraan ging open en is niet meer dichtgegaan. Iedereen in de stress… zweet op onze rug, dozen biervaasjes worden opengetrokken om iedereen van pils te voorzien en Lex belt Sandy: “gooi die nootjes maar weer terug en als een raket deze kant op”. Deze dag zal ik nooit meer vergeten. Het was een chaos! Iedereen zat op de tafels, op de bar of hing in de lampen. Helaas speelde Oranje gelijk, maar de toon was gezet en de Oranje-avonden waren de eerste voorboden voor de volle vrijdag- en zaterdagavonden die gingen volgen. Na deze leerschool waren we echt overal op voorbereid. Lex en Sandy, dank voor de mooie tijd. Ik heb er veel van geleerd.

31 jaar, werkte in 2008 als gastvrouw / bediening bij Van Ruysdael. Nina introduceerde ‘het tutteltje’(een likeurtje voor bij de koffie). Het was een warm nest waarin ik terecht kwam. Zo familiair maar toch zo professioneel en georganiseerd, precies waar ik van houd. Het werk was zo leuk, omdat het team zo leuk was. We waren erg goed op elkaar ingespeeld niks was gek genoeg en we stonden altijd voor elkaar klaar. Je ziet dat ook aan de gasten, zij genieten ook wanneer een team lol heeft. Het was een groot feest om daar te werken. Kermis vieren, wat kunnen ze dat goed daar in Heemskerk! Dat moet je echt meemaken. Fantastisch als je daar tussen mag werken. Vooral de avonden vond ik het leukst!. Mijn vaste plekje was achter de grote bar naast mijn grote vriend Richard (Van Roijen DJ). De absolute hit was Café Brulée, jeetje daar heb ik er toch veel van verkocht. Soms wel 3 achterelkaar aan 1 persoon! Ik heb heel veel geleerd van Lex en Sandy. Met name het doorzettingsvermogen, niet verslappen. Heel veel respect. Ik kom nog regelmatig. Hoewel ik hier slechts 1 jaar heb gewerkt, voelt het intens. Ook als gast. Het team is nog altijd super. Nina is nu werkzaam als bedrijfsleidster bij Restaurant Bergen Binnen in Bergen.


Jubileumkrant 10 jaar Grand Café van Ruysdael

Feliciteert Grand Café Van ruysdael met het 10-jarig bestaan! w w w. s t r u i j s . n l

MARTECH INSTALLATIETECHNIEK BV

feliciteert Grand Café Van Ruysdael met het 10 jarig bestaan. Ook hier verzorgen wij al 10 jaar de elektra werkzaamheden.

16


HIGH TEA VAN RUYSDAEL

Gezellig bijkletsen, heerlijk relaxen; Een High Tea is een fantastische gelegenheid om te genieten. Onze High Tea ‘Van Ruysdael’ wordt u aangeboden inclusief diverse soorten thee. Daarnaast kan er gekozen worden uit koffie, cappuccino of koffie verkeerd. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur. We hebben ook een High Tea Gift Card. Erg leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen.

High Tea ‘Van Ruysdael’ € 19,50 p.p.

Thee of koffie met zoetigheidjes De High Tea gaat van start met koffie of thee en heerlijke zoetigheidjes zoals muffins, petit fours, chocomousse en een kleine smoothie. Klein soepje van pomodori tomaat Voorafgaand aan de hartige broodjes serveren we een klein glaasje soep. Tramezzini’s en wraps We serveren heerlijke vrolijke tramezzini’s en wraps met o.a. tonijn, zalm, serranoham, carpaccio en kipfilet

High Tea ‘De Luxe’ € 23,50 p.p.

De High Tea zoals hierboven beschreven wordt uitgebreid met een feestelijk glaasje Prosecco. Uiteraard zijn er nog andere uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u denken aan luxe borrelhapjes, een luxe dessert of vers fruit (zolang het seizoen dat toelaat).

Graag vooraf reserveren (minimaal 2 dagen). Voor reserveringen kunt u mailen: reservering@grandcafevanruysdael.nl of bellen 0251 232232

S R E T S E E M E BURG van Heemskerk Oud burgemeester Bernt Schneiders “Toen ik burgemeester van Heemskerk was had ik het plezier om te werken aan de verbetering van het centrum. Het zag er allemaal wat gedateerd uit en er kon best meer leven in de brouwerij. Ook Beverwijk was toen bezig om de Breestraat op te knappen en de kans bestond dat er veel publiek weg zou lekken. Samen met de ondernemers hebben we toen een goed plan gemaakt dat grotendeels is uitgevoerd. Een van de speerpunten was om meer horeca toe te laten. Want horeca brengt gezelligheid en biedt de gelegenheid aan mensen om elkaar te ontmoeten en uit te gaan. Natuurlijk was er ook weerstand tegen omdat bewoners het ergste vreesden. Grand Cafe Van Ruysdael vormde de doorbraak waarna meerdere schapen over de dam kwamen. Ik heb zelf menig glas in Ruysdael gedronken en ik vond dat Heemskerk er een stuk gezelliger op was geworden. Maar ja, toen lonkte Haarlem! Van harte gefeliciteerd met het tienjarige bestaan en ik wens jullie een zonnige toekomst toe in mijn oude dorp!”

Bernt Schneiders

Burgemeester van Haarlem

Oud burgemeester Jaap Nawijn “Bij mijn komst in Heemskerk maakte ik al snel kennis met Horeca Heemskerk. Geheel in lijn met het door mijn voorganger ingezette beleid om horeca in het centrum van Heemskerk een gezicht te geven, heb ik steeds initiatieven om de gezelligheid in het dorp te bevorderen omarmd en gestimuleerd. Toen als gevolg van nieuwe centrumontwikkelingen voor de feesttenten tijdens de jaarlijkse kermis een andere plek gevonden moest worden, hebben deze in mijn tijd een prominente en herkenbare plaats gekregen, op het Burgemeester Nielenplein en het Kerkplein. Midden in het uitgaansgebied, waar het jaarlijks dorpsfeest voor mijn gevoel de juiste plek heeft gekregen. Grand Café Van Ruysdael heeft zich, samen met een aantal collegabedrijven, altijd positief ingezet om met de gemeente en de politie, het gezellig uitgaan in Heemskerk mogelijk te maken. Zo ben ik de horeca nog steeds erkentelijk voor de constructieve bijdrage in het project Veilig Uitgaan gericht op met name jongeren als het gaat over Jeugd en Alcohol. Ik feliciteer u van harte met uw tienjarig bestaan en wens u een heel mooie toekomst, waarop ik graag met u het glas hef!”

Jaap Nawijn

Burgemeester van Hollands Kroon

Burgemeester Mieke Baltus Grand Café Van Ruysdael viert zijn 10-jarig jubileum: een mijlpaal! Het centrum van Heemskerk is sinds de komst van verschillende horecagelegenheden gezellig, uitnodigend en bruisend geworden. En Grand Café Van Ruysdael draagt hier volop aan bij met een goede keuken, fijne sfeer en een aanlokkelijk terras. Noteringen in de Nederlandse café- en terras top 100 zijn dan ook terecht. Ik feliciteer het team van Grand Café Van Ruysdael heel hartelijk met hun jubileum en wens dat de inwoners van Heemskerk blijvend kunnen genieten op deze fijne plek!

Mieke Baltus

Burgemeester van Heemskerk


Jubileumkrant 10 jaar Grand Café van Ruysdael

FELICITEERT GRAND CAFE VAN RUYSDAEL MET HET 10-JARIG BESTAAN

NOORD-HOLLAND HORECABEVEILIGING BV

feliciteert

Grand Cafe Van Ruysdael

met het 10-jarig jubileum.

Bedankt voor de

fijne samenwerking! NOORD-HOLLAND HORECABEVEILIGING BV

18

www.nhhb.nl - info@nhhb.nl


Anno 2004 - Café de Zon

En dan

komt d áár het

podium

1 e staatsiep

ortret

g gen we

gin Biljarts

g u r e T e d in d j i t

dan ‘En

doen’ ek ‘G d n eelsavo n o s er P

dáár de keu ‘En dan komt Kermis Kanjers !

e bar d r áá mt d

ko

ken!’

Santa B abe

Nieuw record in 2005 !

zijn Ernst en

harem en een

Moest

perhek’

m erboden bu ‘v 5 0 0 2 o n An

Stralen de m

eid

Serieuze mannen

!

lusten biertje


Juni & Juli WK OP GROOT SCHERM September KERMIS 2014 Zaterdag 15 November PETER BEENSE XANDER DE BUISONJE & Zaterdag WOLTER KROES 29 November 3FM DRIVE IN SHOW

Mei & Juni SPAARACTIE & 10% KORTINGSFESTIJN Juli & Augustus TAPASWEKEN Zaterdag 18 Oktober JUBILEUMFEEST

10 Jaar Serious Request g i l l e z e G ‘Pre-Party’ Gewoon & Gastvrij

GRANDCAFEVANRUYSDAEL.NL

Jubileumkrant ’ 10 jaar Gewoon Gezellig & Gastvrij ‘  

Grand Café Van Ruysdael bestaat dit jaar 10 jaar! En om dat te vieren geven we een speciale jubileumkrant uit, bieden we onze gasten fantast...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you