__MAIN_TEXT__

Page 1

COBERTA_13 Ruta 2020_BB.qxp_- 3/8/20 12:54 Página 1

13 RUTA de l’ART 10,11 i 12 d’octubre 2020 Castelló d’Empúries - Vila Comtal

ORGANITZA:

Anna M. Constanseu (pintora)

ISBN: 978-84-09-22463-0

13 RUTA de l’ART

rutadartcastello@gmail.com www.rutadelar tce.com

Emili Armengol - Orada - alumini, inox i pedra

PATROCINA:


13 RUTA

de

RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:26 Página 1

l’ART

CASTELLÓ D’EMPÚRIES V i l a

c o m t a l


RutaArt Cataleg 2020BB_- 8/9/20 17:17 Pรกgina 2


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:26 Página 2

Busquem la llum Intentem posar un xic de llum a tanta foscor com tenim ara. Tenyim el temps, l’espai, el dia i la nit de gammes multicolors perquè l’octubre ens porti l’acoloriment arreu una altra vegada i ens faci tornar el somriure als llavis i els semblants alegres com sempre teníem quan arribaven aquests dies, com cada any, cada tardor. Enguany rebem la visita dels mestres de l’art procedents d’arreu de les nostres contrades, així com de Galícia, Cantàbria i la Catalunya del Nord. Tots ells amb un bagatge ple d’obres dignes de ser admirades i visitades als indrets on estan ubicats dins el marc de la nostra població. Pintors, escultors, dissenyadors, fotògrafs, dibuixants... Tots ells ens presenten les seves obres més preuades amb l’afany de complaure un públic que sap entusiasmar amb tanta diversitat. Aquesta és ja la tretzena ruta. Aquest, un projecte que va començar fa tretze anys i que no ha perdut l’embranzida en cap moment. Un objectiu que va prendre forma amb l’ànim de no defraudar ni decaure en cap moment com així ha estat. Entre tots hem fet que no hagi caigut en sac d’oblit i que ja s’hagi fet popular i tradicional alhora, arribades aquestes dates. L’octubre comença amb la Ruta de l’Art. Aquests dies marquen el final de l’estiu i ens assenyalen que la tardor fa poc que ha entrat i que, a partir d’aquest moment, quan fem la cloenda de l’actual, una altra ruta es començarà a gestar amb l’ànim de ser encara millor si és possible. Aquesta és la clau de l’èxit que ha fet que aquesta iniciativa hagi continuat. La dedicació i l’esforç de tots nosaltres i l’interès a superar-ho cada any afegint-hi tècniques noves, espais diferents, varietat de conceptes. Fem que aquest esperit no defalleixi! Benvinguts a la Ruta un any més. Gaudim-la!

l’ART

2

de

13 RUTA

M. MERCÈ FONTCLARA i GENÍS


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:26 Página 3

Salutació a la Ruta de l’Art Benvolgudes i benvolguts, Teniu a les vostres mans el catàleg de la 13a Ruta de l'Art, l'esdeveniment cultural i lúdic que converteix any rere any i sempre en aquestes dates el nostre centre històric en un aparador d’art . Aquest any més que mai cal posar en valor aquest esdeveniment. Tots som conscients de les dificultats que estem passant. Cal adaptar-nos a la nova realitat. No volem deixar de banda aquells actes o activitats que, prenent les mesures oportunes, ens enriqueixen i alhora, després d’unes quantes edicions, ja ens identifiquen com a poble. Art i patrimoni. Son els conceptes amb els que va néixer aquesta ruta l'any 2008. I son els conceptes que encara perduren i no hem de deixar de banda. De patrimoni a casa nostra en tenim i força. I d'art també, però molt més i més variat aquests dies. Voldria fer un agraïment a l'Anna M. i tot el seu equip, als artistes, als propietaris d'espais privats que participen a la ruta, a entitats i associacions que hi col·laboren i a les persones de l'Ajuntament que hi posen el seu gra de sorra perquè tot surti el millor possible. Des del lloc que ocupo, convido als vilatans de Castelló d'Empúries a participar d’aquesta ruta i a la gent que ens visita d'altres contrades a gaudir d'una magnífica estada a casa nostra aprofitant al màxim aquest esdeveniment cultural. Aquí tothom és benvingut . Bona Ruta de l'Art SALVI GÜELL i BOHIGAS

l’ART

3

13 RUTA

de

Alcalde de Castelló d’Empúries


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:26 Página 4

Creant la nostra sort La Facultat de Belles Arts no podia faltar a la Ruta d’aquest any; sí, és la número 13, però no som supersticiosos. Els sòlids pitagòrics són 13; el 13 apareix en la successió de Fibonacci, que està íntimament relacionada amb la proporció àuria; el nombre atòmic de l’alumini és el 13; en el judaisme, un nen passa a ser adult quan compleix 13 anys; la lluna dóna 13 voltes a la terra durant un any; el número 13 és present en les nostres vides, i que sigui símbol de mal o bon auguri depèn de nosaltres. A la Facultat ens agrada creure en la nostra sort, la que construïm a partir del treball i la perseverança. Els nostres alumnes dediquen quatre anys a preparar-se per a sortir al món laboral, a descobrir tant les seves habilitats, com el seu mitjà d’expressió i el seu particular univers creatiu, fer exposicions forma part d’aquesta formació, ja que són l’aparador que els donarà visibilitat i els ajudarà a interactuar amb la “vida real”; perquè els alumnes, arriba un moment que deixen de ser-ho, per a convertir-se en professionals. Ha estat un any difícil per a les mostres d’art, i per a la cultura en general; per tant ens agradaria donar un especial agraïment a totes aquelles persones i entitats que amb la seva empenta han fet possible que la Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries segueixi sent un referent en les trobades artístiques de Catalunya. És un plaer i un aprenentatge participar, any rere any, en aquest esdeveniment que reuneix a tants artistes.

l’ART

4

de

13 RUTA

Per tant, aquí seguim, 13 són 13. ENRIC TEIXIDÓ Professor associat Facultat de Belles Arts de la UB


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:53 Página 5

L’Art en temps de la covid

5

l’ART

L’Art no només li ha afectat la pandèmia, dissortadament ja fa massa temps que agonitza, això sí, la covid-19 l’ha rematat. La seva situació s’agreuja dia a dia, som els grans oblidats de les institucions, sigui quin sigui el seu color. Sembla mentida que no s’hagin preguntat mai com podrien donar suport a l’art en general en totes les seves disciplines, les iniciatives que podrien fer per ell. Per què, què seria de la vida sense l’art en totes les seves manifestacions? Pintar, llegir, esculpir, dissenyar, ballar, cantar i fins aquí un llarg etcètera. Actualment, ens hem de conformar amb les engrunes dels pressupostos, per a l’art, ja que difícilment hi ha mai una partida destinada expressament per a ell, quan l’art és el fonament de tota la cultura. L’artista és un professional com qualsevol altre, que contribueix en els pagaments dels impostos com un altre treballador i sí que es recorden de recaptar els seus beneficis quan n´hi ha. També, com a persona, té hipoteques, lloguers, rebuts per pagar i aquest fet costa de valorar, hi ha una creença popular que pensa que l’artista no hauria de tenir un salari. Tenim la sort que l’Ajuntament de Castelló d’Empúries cada any ens obre una finestra amb el seu suport a la Ruta de l’Art, sobretot enguany que, dissortadament, s’han hagut de suspendre altres esdeveniments culturals tan arrelats al nostre municipi. Som conscients que aquesta serà una Ruta diferent de les altres. Mascareta, guardar distància entre els visitants i l’ús del gel hidroalcohòlic, en fi, totes les normes de seguretat vigents. Però, de ben segur, que això no ens traurà l’alegria ni les ganes de gaudir de l’Art en majúscula.

13 RUTA

de ANNA M. CONSTANSEU Pintora i Comissària de la Ruta de l’Art


sumari

RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 6

Alba, M. José. . . .

8

Cassú, Fotògraf. .

24

Llobet, Albert. . . .

40

Amara Nasira . . . .

9

Castaño, Tomás. .

25

Loux. . . . . . . . .

41

anajoi. . . . . . . .

10

Constanseu. . . .

26

Mallol, Xavier. . . .

42

Ansón, Ricard. . . . 11

Danés, Llorenç. . . 27

Mañas, Ruben. . . .

43

Ares. . . . . . . . .

12

Donoso Ros, Ramon 28

Martínez, Esther. .

44

Armengol, Emili. .

13

Efe, Núria. . . . . . 29

Mauri, Laia. . . . . . 45

Becerra, Toni. . . .

14

Estarriola, Josep. . 30

Pampín, Monika. .

46 47

Bielsa Martín, Manel 15

Ferro calent. . . .

31

Peré Solanilla . . . .

Bisbe, Xavier. . . .

16

Fétiveau, Sylvie . .

32

Pérez, José Manuel . 48

Bosch, Narcís. . . .

17

Figueres, Imma . .

33

Piris, Aida . . . . . .

49

Budria, Pau

18

FNOF. . . . . . . . 34

Pizac. . . . . . . . .

50

Cabeza, Paco. . . .

19

Fomichev, Yuri. . . 35

Pla, Mercè. . . . . .

51

36

Plaja, Josep. . . . .

52 53

Gartín, Oscar . . .

Caritx, Nayra. . . .

21

Geronès, Margarida 37

Prat, Miquel. . . . .

l’ART

Canals, Josep. . . . 20

Casadevall, Elena

22

Gruart i Fort, Joan 38

Puente Vilardell, Xavier 54

de

Casadevall, Gabriel 23

13 RUTA

6

Leinad. . . . . . .

39

Puig Palmer, Manel

55


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 7

Pujolràs. . . . . . .

56

Tenedor, Esther. . .

72

Jesús, Marc. . . . . .

87

Radford, Jack. . . .

57

Torrent Sala, Marc

73

Jiménez, Fernando. .

88

Raveneau, Corinne

58

Torrent, Jordi

74

Jubany, Jordi. . . . .

89

Vaquer, Laia. . . . .

75

Mir, Juan. . . . . . . .

90

Ventura Julià. . . .

76

Morro, Antoni Miquel

91

. . . . Rico, Guzmán. . .

59

Risques Blasi, Guillem 60 RisquesArt. . . . .

61

Victorrey. . . . . . . . 77

Ristol, Joel. . . . .

62

Vila, Tomàs. . . . .

Facultat de Belles Arts Universitat de Barcelona

78 Bonet Hasberkorn, Diana 94

Rubió, Enric. . . . .

63

Vilanova, Nuria. . . . 79 Duhart, Camile. . . . . . 95

Sabé Tort, Sara. . .

64

Villalón, Rafa. . . . .

80 Estany Bosch, Julia . . . 96

Segura Turigas, Laia

65 García Salazar, Felipe. . 97

Serrat, Robert. . . Sicilia, Pere. . . . .

66 67

El Claustre

GALERIA D’ART • GIRONA

Gutiérrez Sánchez, Juan. 98

Alamà. . . . . . . . . 82 Motta, Laia. . . . . . .

Solà, Josep M.. . .

68

99

Alzamora, Alfonso . . 83 Ribas, Martí . . . . . . . 100 Grau, Alícia . . . . . . 84 Giménez, Albert . . . 85 PATROCINADORS . . . . . . . . 102

Teixidó, Enric. . . .

71

Jensen, Frank . . . . . 86

ACTIVITATS. . . . . . . . . . . . 111

7

l’ART

Staniforth, Natalie. . 70

13 RUTA

Ros Albalà, Jennifer. . 101

de

Solernou Crusat, Roger 69


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 8

M. José Alba 627 757 344 mariajosealba.over-blog.com mjosealba1@hotmail.com

l’ART

8

de

13 RUTA

Passion Red • Oli sobre tela • 120 x 120 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 9

Amara Nasira 640 664 705 amaranasira@hotmail.com www.amaranasira.es

13 RUTA

de

Mujer Brilla • Oli sobre tela • 65 x 54 cm

l’ART

9


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 10

anajoi 676 029 947 annajoi70@gmail.com

l’ART

10

de

13 RUTA

Esclat • Microfusió / plata • 2 x 2 x 2,5 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 11

Ricard Ansón 607 675 737 ricardrigall79@gmail

13 RUTA

de

Escala • Acrílic • 120 x 120 cm

l’ART

11


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 12

Ares www.ares.cat ares_escultura

l’ART

12

de

13 RUTA

Ànima I • Fusta i pintura • 1300 x 565 x 60 mm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 13

Emili Armengol 667 473 229 www.emiliarmengol.com

13 RUTA

de

Rajada 2019 • Bronze, inox, pedra • 61,5 x 70 x 12 mm

l’ART

13


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 14

Toni Becerra 686 578 069 Tonibecerrawatercolor

l’ART

14

de

13 RUTA

Seat vermell • Watercolor • 55 x 55 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 15

Manel Bielsa Martín (the photographic hunter) 665 522 104 bielsa.manel@gmail.com manel.bielsamartin

13 RUTA

de

Shooting the “ruta” lovers • Fotografia • 30 x 40 cm (emmarcat amb vidre)

l’ART

15


9 Art Grup

RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 16

Xavier Bisbe 610 466 384 xbe@xbe.cat xbe.cat/pintures xavierbisbe/

l’ART

16

de

13 RUTA

Austin Mini Morris • Oli sobre tela • 50 x 73 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 17

Narcís Bosch 617 212 315 info@narcisbosch.com www.narcisbosch.com

13 RUTA

de

Blood butterflies • Tècnica mixta i acrílic sobre tela • 120 x 170 cm

l’ART

17


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 18

Pau Budria Esgleas 644 379 097 paubudria@gmail.com @paubudria

l’ART

18

de

13 RUTA

Fuita • Fotografia, pintura abstracta • 40 x 50 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 19

Paco Cabeza Moreno 680 446 592 www.pacocabezart.com

13 RUTA

de

Primavera Capmany • Mixta sobre tela • 81 x 65 cm

l’ART

19


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 20

Josep Canals 625 511 623 jspcanalsmiquel@gmail.com josepcanals-escultura.blogspot.com

l’ART

20

de

13 RUTA

MOEBIUS CLIV • Poliéster/fusta/ferro • 375 x 160 x 160 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 21

Nayra Caritx 615 737 704 nayracaritx /nayracaritx@gmail.com www.nayracaritx.com / insta

13 RUTA

de

La llum de la mort • Porcellana + forja • Peça principal aprox. 1,20 x 0,40 x 0,50 cm

l’ART

21


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 22

Elena Casadevall Castelló 657 364 172 www.elenacasadevall.com

l’ART

22

de

13 RUTA

Cecs • Oli sobre tela • 40 x 40 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 23

Gabriel Casadevall 660 684 503 Gabriel Casadevall

13 RUTA

de

Tres pomes i blau • Oli sobre tauler entelat • 33 x 41 cm

l’ART

23


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 24

Cassú Fotògraf 607 830 783 cassufotograf@gmail.com www.cassufotograf.net

l’ART

24

de

13 RUTA

Sense títol • Fotografia • 70 x 100 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:27 Página 25

Tomás Castaño 630 643 972 arte@tomascastano.com www.tomascastano.com

13 RUTA

de

Habana - Blue Car • Oli sobre tela • 81 x 65 cm

l’ART

25


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 26

Constanseu 615 577 038 www.annaconstanseu.com constanseu_art

l’ART

26

de

13 RUTA

Palamós • Oli sobre tela • 80 x 80 cm


9 Art Grup

RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 27

Llorenç Danés 686 135 369 llorensdanes30@gmail.com

13 RUTA

de

Picabous III, serie sabana Africana • Tècnica mixta • 89 x 116 cm

l’ART

27


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 28

Ramon Donoso Ros 638 260 737 ramondonosoros@gmail.com ramon_donoso_ros - instagram

l’ART

28

de

13 RUTA

Les esses xiuxiuejen el soroll del vent • Talla sobre fusta • 40 x 20 x10 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 29

Núria Efe 625 511 623 nuriaefe@gmail.com nuria-efe.blogspot.com

13 RUTA

de

“Platillo” de sirenes • Ceràmica Rakú • Ø 32 x 4,5 cm

l’ART

29


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 30

Josep Estarriola 660 700 153 estarriolajosep@gmail.com

l’ART

30

de

13 RUTA

Arços negres • Oli sobre tela • 61 x 50 cm (12F)


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 31

Ferro Calent 618 717 041 www.ferrocalent.com

13 RUTA

de

Enxarxem • Tècnica mixta • 110 x 50 cm

l’ART

31


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 32

Sylvie Fétiveau 629 791 437 silviejolie@hotmail.com sylviefetiveau.com

l’ART

32

de

13 RUTA

Jazz • Pastel • 30 x 24 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 33

Imma Figueras 659 598 890 figuerasfa@gmail.com

13 RUTA

de

Reconstrucció Tècnica mixta (poliestirè, terres minerals, ciments, ferro) • 85 x 80 x 70 cm

l’ART

33


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 34

FNOF (François Burgener) 0041 79 658 74 02 fnof@bluewin-ch

l’ART

34

de

13 RUTA

Coup de feu • Acrílic, pasta, sorra • 80 x 80 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 35

Yuri Fomichev 644 496 135 yuri.fom0758@gmail.com yury_fomichev_artist

13 RUTA

de

Venus sumeria • Oli sobre tela • 97 x 116 cm

l’ART

35


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 36

Oscar Gartín 667 647 691 www.oscargartin.com

l’ART

36

de

13 RUTA

Cadaqués • Oli sobre tela • 89 x 146 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 37

Margarida Geronès i Puig 636 245 047 geronespuig@gmail.com

13 RUTA

de

Trencadís • Refractari, esmalts i porcellana • Ø 80 x 35 cm

l’ART

37


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 38

Joan Gruart i Fort 626 323 226 www.gruart.cat

l’ART

38

de

13 RUTA

Les nostres ombres s’acaricien • Oli i acrílic • 100 x 100 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 39

Leinad 660 783 443 https://www.flickr.com/photos/dosuna83

13 RUTA

de

Esperant • Fotografia digital • 420 x 280 cm

l’ART

39


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 40

Albert Llobet 667 623 294 www.albertllobet.cat @albert-llobet Albert Llobet-artist

l’ART

40

de

13 RUTA

Trascendint el quadre en vermell • Resina i acrílic sobre fusta • 40 x 40 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 41

Loux 33 675 408 032 louxjlc@gmail.com www.louxjlc.wix.com/monsite

13 RUTA

de

Sin título • Tècnica mixta • 100 x 150 cm

l’ART

41


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 42

Xavier Mallol 615 321 860 xavier.mallol@gmail.com www.xaviermallol.com

l’ART

42

de

13 RUTA

Mediterrània en silenci • Oli sobre tela • 89 x 130 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 43

Ruben Mañas 640 890 966 artimaniaruben@gmail.com

13 RUTA

de

Camaleón • Cartón modelado y esmaltado • 1,30 m x 70 cm

l’ART

43


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 44

Esther Martínez Banqué 646 319 460 esthermartinez@gmail.com @esthermartinez.cat www.esthermartinez.cat

l’ART

44

de

13 RUTA

A flor de piel Tècnica mixta (acrílic, tinta xinesa i grafit) • 100 x 81 x 2 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 45

Laia Mauri 600 363 567 info@laiamauri.com www.laiamauri.com

13 RUTA

de

Metamorphosis Humana • Projecte de Vestuari Escènic Artístic, brodat, pintura d'aquarel·les i tècnica mixta. Tot el projecte ocupa un espai de 3,30 metres en conjunt. Les peces tenen les seves mesures específiques.

l’ART

45


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 46

Monika Pampín 610 495 265 @Artpampin

l’ART

46

de

13 RUTA

Costa Brava • Acrílic amb pasta de relleu • 49 x 1,50 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 47

Josep Maria Peré Solanilla 626 472 787 jm50ps@live.com

13 RUTA

de

La Carta • Tècnica mixta / tela • 65 x 92 cm

l’ART

47


RutaArt Cataleg 2020BB_- 8/9/20 16:40 Página 48

José Manuel Pérez Ferrández 653 210 550 josemanuelpferrandez@gmail.com

l’ART

48

de

13 RUTA

Sense títol • Oli sobre tela • 55 x 46 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 49

Aida Piris 679 236 912 www.aidapiris.com @aidapiris_art

13 RUTA

de

La Primavera • Pintura digital (Photoshop) • 29,7 x 42 cm

l’ART

49


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 50

Pizac 620 362 081 grisaia.p@gmail.com

l’ART

50

de

13 RUTA

Punto ciego • Talla fusta • 60 x 40 x 50 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 51

Mercè Pla 615 174 559 mpmercepla@gmail.com www.escultura-ceramica-merce-pla.net

13 RUTA

de

No puc parar de somiar • Ceràmica. Gres refractari 1.245º • 17 x 19 x 33 cm

l’ART

51


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 52

Josep Plaja 606 909 857 plaja.josep@gmail.com @plajajosep josepplaja.blogspot.com

l’ART

52

de

13 RUTA

Llançà • Oli sobre tela • 92 x 73 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 53

Miquel Prat 696 459 793 pratmiquel@gmail.com miquelprat_artplastic

13 RUTA

de

Uppercut o Desamor • Mixta sobre tela • 114 x 146 cm

l’ART

53


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 54

Xavier Puente Vilardell 669 871 515 xpv@xavipuente.com www.behance.net/xavipuente xavipuente_

l’ART

54

de

13 RUTA

ST-08/2019 • Talla directe sobre fusta d’acàcia • 40 x 27 x 54 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 55

Manel Puig i Palmer mapuig2005@hotmail.com

13 RUTA

de

6 • Fotografia • 30 x 42 cm

l’ART

55


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 56

Pujolràs 630 160 939 www.mateupujolras.com @mateupujolras

l’ART

56

de

13 RUTA

Sant Pau de la Calçada • Oli sobre tela • 114 x 162 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 57

Jack Radford 722 776 831 jackradford2004@yahoo.co.uk

13 RUTA

de

Vuit N.o 4 • Acrílic sobre tela • 60 x 90 cm

l’ART

57


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 58

Corinne Raveneau 0033 761 780 942 corinneravewitte@gmail.com corinneraveneau.com

l’ART

58

de

13 RUTA

Puesta del sol • Aquarel·la • 35 x 45 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 59

Guzmán Rico 972 768 090 - 619 844 623 guzman.rico@hotmail.com guzmanricogleznovo

13 RUTA

de

La Clicka de Balazote • Terracota • 34 x 29 x15 cm (7,9 kg)

l’ART

59


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 60

Guillem Risques Blasi 600 869 370 guillem.risques@outlook.es @guillemrisquesblasi

l’ART

60

de

13 RUTA

ROSTRES • Fotografia (revelat fotogràfic) • 30 x 40 / 30 x 45 / 40 x 50


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 61

RisquesArt 636 327 017 mrisquesblasi@gmail.com

13 RUTA

de

Retrobar-se • Aquarel·la • 29,5 x 29,5 cm

l’ART

61


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 62

Joel Ristol 657 304 281 www.jristol.com @joelristol

l’ART

62

de

13 RUTA

Retrat de la tia Nuria • Oli sobre tela • 110 x 90 cm


Enric Rubió 636 561 040 www.enricrubio.com @enricrubioserra

13 RUTA

Mediterranean sunset • Oli sobre tela • 100 x 100 cm

l’ART

63

de

9 Art Grup

RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 63


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 64

Sara Sabé Tort (ARTSARASABÉ) 620 032 910 artsarasabe@gmail.com artsarasabe

l’ART

64

de

13 RUTA

Transport • Tècnica mixta sobre tela • 150 x 60 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 65

Laia Segura Turigas 660 636 288 yoimami.roses@gmail.com @laia.s.turigas

13 RUTA

de

Dona Lluna • Il·lustració digital • 29,7 x 42 cm

l’ART

65


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 66

Robert Serrat 678 969 239 robert.serrat.q@gmail.com

l’ART

66

de

13 RUTA

Ballarina • Escultura: resina epoxi 2 components • 45 x 30 x 45 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 67

Pere Sicilia 639 712 301 sicilia@intercomgi.com peresicilia estudisicilia.com

13 RUTA

de

Kayak • Multiimatge, moviment intencionat (abstracte) • 100 x 100 cm

l’ART

67


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 68

Josep M. Solà 669 131 250 paisatge@josepmariasola.com www.josepmariasola.com josepmsola.artista

l’ART

68

de

13 RUTA

L’alzina surera • Oli sobre tela • 60 x 81 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 69

Roger Solernou Crusat 635 501 063 www.rogersolernou.cat roger.solernou

13 RUTA

de

Atemporalitat sincrònica • Oli sobre tela • 114 x 146 cm

l’ART

69


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 70

Natalie Staniforth 622 051 676 www.sculpture.cat Natalie Staniforth# Natalie Staniforthsculptor

l’ART

70

de

13 RUTA

Colgando de un hilo • Bronze • 45 x 25 x 15 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 71

Enric Teixidó Simó 690 60 14 58 eteixidoasura@ub.edu

13 RUTA

de

Bocata • Fosa de metalls (alumini) • 143 x 60 x 40 cm

l’ART

71


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 72

Esther Tenedor Solsona 620 727 989 info@esthertenedor.com www.esthertenedor.com

l’ART

72

de

13 RUTA

Sèrie Recolliment Escultura de Terracota patinada amb òxids. Peanya de ferro patinada. 45 x 15 x 15 + peanya de 85 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 73

Marc Torrent Sala 638 744 241 ttorrent92@hotmail.com www.torrentsala.weebly.com @marctorrentsala

13 RUTA

de

Adéu • Oli sobre tela • 20 x 20 cm

l’ART

73


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 74

Jordi Torrent 616 847 410 jtorrent.art@gmail.com

l’ART

74

de

13 RUTA

Geisha 2 • Oli sobre tela • 130 x 97 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 75

Laia Vaquer 646 355 512 www.laiava.blogspot.com

13 RUTA

de

Boreas • Fotografia • 50 x 50 cm

l’ART

75


9 Art Grup

RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 76

Ventura Julià 665 364 095 pventurajulia@gmail.com http://pereventura.blogspot.com

l’ART

76

de

13 RUTA

Noia a la finestra • Oli sobre tela • 150 x 100 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 77

victorrey 647 005 227 v@victorreygrande.com

13 RUTA

de

Bruma • Tècnica mixta oli / acrílic • 100 x 100 cm

l’ART

77


9 Art Grup

RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 78

Tomàs Vila 639 325 326 vilapuigdemont@hotmail.com tomas.vila.blogspot.com.es

l’ART

78

de

13 RUTA

Celler • Oli sobre tela • 100 x 150 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 79

Nuria Vilanova 629 678 379 nurnaiam@msn.com

13 RUTA

de

Pola Nėboa • Tècnica mixta sobre tela • 46 x 33 cm

l’ART

79


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 80

Rafa Villalón 635 781 492 rafavillalon@gmail.com rafavillalon-ilustracion.blogspot.com.es

l’ART

80

de

13 RUTA

Maria I i II • Acrílic sobre fusta • 40 x 60 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 81

El Claustre G A L E r I A D ’A r t - G irona


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 82

Alamà

El C la u s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

l’ART

82

de

13 RUTA

Valentina • Tècnica mixta sobre tela • 120 x 120 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 83

Alfonso Alzamora

El C l au s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

13 RUTA

de

Menina en negre i vermell • Acrílic sobre tela • 50 x 50 cm

l’ART

83


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 84

Alícia Grau

El C la u s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

l’ART

84

de

13 RUTA

Bicicleta vora el mar • Oli sobre fusta • 24 x 33 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 85

Albert Giménez

El C l au s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

13 RUTA

de

Venècia en daurats • Tècnica mixta sobre tela • 60 x 60 cm

l’ART

85


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 86

Frank Jensen

El C la u s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

l’ART

86

de

13 RUTA

Xiprer • Tècnica mixta sobre fusta • 127 x 15 x 15 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 87

Marc Jesús

El C l au s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

13 RUTA

de

Guspires al mar • Oli sobre tela • 80 x 100 cm

l’ART

87


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 88

Fernando Jiménez

El C la u s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

l’ART

88

de

13 RUTA

Introspecció • Tècnica mixta sobre tela • 161 x 195 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 89

Jordi Jubany

El C l au s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

13 RUTA

de

Banyoles en grocs • Oli sobre tela • 81 x 100 cm

l’ART

89


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 90

Juan Mir

El C la u s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

l’ART

90

de

13 RUTA

Olivera de Cadaqués • Oli sobre tela • 60 x 100 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Página 91

Antoni Miquel Morro

El C l au s t re

G A L E r I A D ’A r t • G I r O N A

972 51 20 65 galeria@elclaustre.com www.elclaustre.com

13 RUTA

de

Dues reines • Marbre blanc i marbre rosa • 51 x 90 x 30

l’ART

91


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:28 Pรกgina 92


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Pรกgina 93

Facultat de B elles Ar ts universitat de B arcelona

Espai coordinat per Enric Teixidรณ Comissari des participants de la Facultat de Belles Arts Universitat de Barcelona


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 94

Fa c ul t at d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Diana Bonet Haberkorn 681 145 318 dbhaberkorn@gmail.com

l’ART

94

de

13 RUTA

Data límit • Ferro, poliestirè, fusta i fum • 150 x 50 x 50 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 95

693 803 677 camile.duhart@gmail.com

Fac ul tat d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Camile Duhart

13 RUTA

de

Besoko Hitza • Bronze • 30 x 30 cm

l’ART

95


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 96

Fa c ul t at d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Júlia Estany Bosch 690 696 343 juliaestanybosch@gmailcom

l’ART

96

de

13 RUTA

Flor de ferro • Escultura sonora participativa / ferro, fusta i cartró endurit • 100 x 50 x 50 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 97

666 039 442 infofelipegarcia@gmail.com www.garciafelipe.com felipegarcia_studio

Fac ul tat d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Felipe García Salazar

13 RUTA

de

Untitled (De la sèrie Monuments) • Instal·lació tècnica mixta • Mides variables

l’ART

97


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 98

Fa c ul t at d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Juan Gutirrérrez Sánchez 659 053 395 juangu1952@gmail.com

l’ART

98

de

13 RUTA

Los sueños de mi princesa • Acrílic sobre tela • 81 x 100 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 99

645 152 212 lamottan@unal.edu.co laiamotta

Fa c u lt at d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Laia Motta

13 RUTA

de

Expediente II • Tècnica mixta • 190x140 cm

l’ART

99


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 100

Fa c ul t at d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Martí Ribas 682 926 863 martinet98.mr@gmail.com

l’ART

100

de

13 RUTA

Carícies del vent • Escultura sonora • 45 x 160 cm


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 101

653 306 246 https://jrcreationsart.blogspot.com jr_creations_art

Fac ul tat d e B e l l e s A r t s - u n i ve r s i tat d e B a rce lo n a

Jennifer Ros Albalá

13 RUTA

de

Aceptación • Moldeado • 17 x 26 x 28 cm

l’ART

101


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Pรกgina 102

Patrocinadors


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Pรกgina 103


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Pรกgina 104


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Pรกgina 105


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 106

MARCS FIGUERES MARCS ESTIL • MIRALLS EMMARCAMENTS A MIDA PINTURES A L’OLI • AQUAREL·LES TÍTOLS • TAPISSOS

C/ Migdia, 12 - 17600 FIGUERES Tel. 972 504 344 marcsfigueres@hotmail.com

Pere Estany, 12 • 972 250 152 portalcastello@gmail.com Harmɸnical Economics® "L'economia és el medi, l'Harmonia és la finalitat"

Montse Sanjaime Soto C O N S U LT O R A F I N A N C E R A

info@msanjaime.com Tel. 619 67 00 86

PINTURES L’ALBERA, S.L. Carretera Besalú, 31 17740 VILAFANT (Alt Empordà) Tel. 972 67 56 29 • Fax 972 67 35 70 E-mail: correu@pintureslalbera.com


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 107

EL FORN –antic Forn Cusí– CAFETERIA - FORN DE PA - TERRASSA Plaça dels Homes, 9 17486-Castelló d'Empúries Tels. 972 25 00 61 - 609 77 86 12 immacortada@hotmail.com Facebook: El Forn -antic Forn Cusí-

Les Voltes C A F È - R E S TA U R A N T

Pl. Jacint Verdaguer, 5 17486 CASTELLO D’EMPURIES Tel. 972 250 505 - M. 618 630 102

Tel. 972 25 08 12 Plaça dels Homes, 4 17486 Castelló d’Empúries

www.lesvoltesrestaurant.net info@lesvoltesrestaurant.net


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 108

Tel. +34 637 234637 info@palau-macelli.com www.palau-macelli.com C/ Carbonar 1, CASTELLO D'EMPÚRIES, 17486

José Antonio Fernández Gerente joseantonio@par-tec.cat Móvil: 699 304 090

WALLS & CELLINGS SLU Aislamientos térmicos acústicos Protección pasiva contra el fuego Sistemas de tabiquería seca Falsos techos Assesoramiento técnico

Taverna de les cols Bar - Restaurant

Plaça de les Cols, 6 17486 CASTELLÓ D’EMPÚRIES Tel. 972 25 02 99


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Pรกgina 109


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 110

Col·laboren

PROPIETARIS DELS ESPAIS EXPOSITIUS


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 111

Activitats DISSABTE, 10

VISITES GUIADES

11 a 19.30 h Obertura espais expositius i Mercat d’Art. 12.00 h Presentació exposició I Concurs de dibuix de la Basílica de Santa Maria de Castelló d'Empúries. 13.00 h Música a la plaça dels Homes amb el Duo Itamaraca 16 h Obertura oficial amb les autoritats. Sortida de la Farinera. 20 h ACTE D’INAUGURACIÓ a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries, amb foto commemorativa de grup. Fi d’acte a l’exterior de la Basílica. Seguidament espectacle i correfoc dels Senyors del Foc i Batucada. A les 22 h música a la plaça de les Cols amb el Duo Itamaraca

DIUMENGE, 11 11 a 21h Obertura espais expositius i Mercat d’Art 13.00 h Música al Portal de la Gallarda amb el Duo Itamaraca 21.30 h A la plaça de la Basílica actuació del Grup Caravan Blues

DILLUNS, 12 11 a 19 h Obertura espais expositius i Mercat d’Art

DISSABTE, DIUMENGE I DILLUNS ruTast amb degustació de vins de l’Empordà «La Shirley» degustació d’empanadilles Argentines CONCURSOS

Dissabte i diumenge Visita guiada Ruta de l’Art - 4 € Es tracta de fer un itinerari pels principals edificis històrics de Castelló d’Empúries explicant les diferents obres que conformen la XIII Ruta de l’Art 10.00 h FRANÇAIS • 11.00 h CASTELLANO • 12.00 h CATALÀ

Dilluns, 12 d’octubre - Castelló d'Empúries Capital comtal ”Tasta patrimoni” - 7 € Itinerari historicoartístic maridat per diverses begudes DO Empordà 12.00 h CATALÀ Menors de 8 anys gratuït, de 8-14 anys descompte 50% Info & Reserves: 972 450 583 - 688 331 094 reserves@empordabrava.net CAL RESERVA PRÈVIA Places limitades. Punt de Trobada: Oficina de Turisme de la plaça dels Homes

Diumenge, 11 d’octubre Visita guiada a l’itinerari literari “Carles Fages de Climent a Castelló d’Empúries” - 4 € 11.00 h CATALÀ Sortida des del Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV Informació i reserves: 618 54 79 58 – reserves@terramar.org

Organitzen: Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV i Terramar

Dibuix rutaKids • Instagram #concursrutagram2020

Informació www.rutadelartce.com i a la Sala municipal i a l’Oficina de Turisme.


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 112

DISTRIBUCIÓ DELS ARTISTES EN ELS DIFERENTS ESPAIS EXPOSITIUS

4

CAPELLA CONVENT DE SANTA CLARA

7

Xavier Puente Vilardell EXPOSICIÓ dins el Museu de les

GALERIA D’ART EL CLAUSTRE

1

ECOMUSEU - FARINERA

Albert Llobet Ruben Mañas Núria Efe Xavier Bisbe Tomàs Vila Llorenç Danés Ventura Julià Enric Rubió Ricard Anson Tomás Castaño Gabriel Casadevall Xavier Mallol Paco Cabeza Laia Vaquer Sara Sabé Tort Corinne Raveneau Pere Sicilia

Alamà Alfonso Alzamora Alícia Grau Albert Giménez Frank Jensen Marc Jesús

BASÍLICA DE SANTA MARIA

Fernando Jiménez Jordi Jubany Juan Mir Antoni Miquel Morro

CAN SANLLEHÍ

BIBLIOTECA RAMON BORDAS I ESTRAGUES

Enric Teixidó

Anajoi

12 8

Sylvie Fétiveau

EL FORN –antic Forn Cusí– Victorrey

PALLER D’EN MELINO

Josep Canals

5

CLAUSTRE CONVENT DE SANTA CLARA

Manel Bielsa Martín Josep Plaja Jordi Torrent Natalie Staniforth Leinad Gillem Risques Blasi Joel Ristol

Juan Gutiérrez Felipe García Diana Bonet Jennifer Ros

Camile Duhart Martí Ribas Júlia Estany Laia Mota

Margarida Geronès Puig

3

RESTAURANT LES VOLTES

obres del concurs infantil de pintura sobre la Basílica

13

6

PALAU MACELI

Emili Armengol

CÚRIA - PRESÓ

Laia Segura Robert Serrat

9

PORTAL DE LA GALLARDA

Esther Tenedor

FACULTAT DE BELLES ARTS UNIVERSITAT DE BARCELONA

2

11

14 CONVENT SANT AGUSTÍ 10

LOCAL PARROQUIAL

Josep Estarriola M. José Alba Esther Martínez Laia Mauri Elena Casadevall Risquesart Amara Nasira José Manuel Pérez Ramon Donoso

Ares Nayra Caritx Rafa Vilallón Ferro Calent

15

Narcís Bosch Pizac Mercè Pla

LA BLUA. ESPAI D’ART

Miquel Prat

Roger Solernou


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 113

16

CONVENT SANT DOMÈNEC (Ajuntament)

Marc Torrent Toni Becerra Nuria Vilanova Yuri Fomichev Oscar Gartín Peré Solanilla Josep M. Solà

Loux Pau Budria Esgleas Cassú fotògraf Aida Piris Rico Guzmán Imma Figueres

Pujolràs Manel Puig Palmer Jack Radford FNOF Monika Pampín Joan Gruart

17

SALA MUNICIPAL

Constanseu

M E R C AT D ’A R T *

ruTast selecció de vins de l’Empordà i empanadilles de la Shirley Mostra dels dibuixos guanyadors del concurs rutaKids 2019

L

9

SO

N

O

/C

TANY C/ PERE ES

C

Z UI . RADO L P M A

8

T MALA

RG

PLAÇA DEL VI

E C/ PRAT DE LA

10

12

C/

RIBA

i PL. DELS H

TA

4

1

5 3

P1

C/ SANT FRAN

CESC

LA DE PL. NEDA MO

EUS

2

C/

16

13

DE

P2

L

RE

NT

AD

I

UME I PL. JA

15

RI

OL

C/ DELS JU RD NT JO C/ SA

ÈNEC

T DOM

PL. DEL JOC DE PILOTA

P3

FR UI

AV

14N T

IME

DE

E . D

C/

DA

CL C/

TS

. SAN TRAV

P4

6 LA

11

UNT

GRAM C/ A. A

17

OMES

DE

TU

T L PON C/ DE

7

PL. MN. CINTO VERDAGUER

ON

VE

M

D

LA

C/

C/

C/ CO E

Adquiriu números pel sorteig de l’escultura d’Emili Armengol. Venda a la Farinera, al Mercat d’Art i a diferents comerços de Castelló

O

R


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 PĂĄgina 114

#rutagram2019 Guanyadors del concurs

Carme Foraster

harms-ina

rutakids2019 Guanyadors del concurs

l’ART

114

de

13 RUTA

Alisfair Grigg - 8 anys

Cristina Giralt - 6 anys

Judit Barat Serra - 12 anys


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 115

Agraïments M’agradaria agrair a l’ajuntament i l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, per a la seva implicació i perquè una vegada més m’han donat l’oportunitat de seguir endavant amb la Ruta de l’Art. Agrair als diferents components de Castelló 2000 i de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Castelló. A la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Al comerç de Castelló i als patrocinadors, que sempre ens han donat suport. A les cases particulars que ens deixen els seus espais. A la basílica de Santa Maria per cedir-nos els seus espais.

Agrair a tots els que amb els seu suport i ajuda fa que aquesta ruta sigui realitat cada any.

Una menció també a tot l’equip que s’encarrega del Mercat d’Art: Kiko Gómez, David Colomer, Carme Martí, Enzo Colomer, Nora Colomer, Marina Constanseu, Marc Colomer i Xavi Casamitjana. A Yvonne León per la seva generosa ajuda en la difusió a les xarxes.

I per últim, als principals protagonistes, tots els artistes que han participat i volen continuar fent-ho, i al públic que ens dóna el suport amb la seva assistència, ja que sense ells no seria possible la Ruta de l’Art. Moltes gràcies a tots, esperem que pugueu gaudir de la Ruta de l’Art i de Castelló d’Empúries!

115

l’ART

Comissària Anna M.Constanseu www.rutadelartce.com Tel. 615 577 038

13 RUTA

de Maquetat i imprès a Roger -DIGITAL PRESS & PRINT SLU - Figueres - Dipòsit Legal: Gi-928/2020


RutaArt Cataleg 2020BB_- 11/8/20 15:29 Página 116

Una Ruta on es fonen l’Art, la Cultura i la Història


COBERTA_13 Ruta 2020_BB.qxp_- 3/8/20 12:54 Página 1

13 RUTA de l’ART 10,11 i 12 d’octubre 2020 Castelló d’Empúries - Vila Comtal

ORGANITZA:

Anna M. Constanseu (pintora)

13 RUTA de l’ART

rutadartcastello@gmail.com www.rutadelar tce.com

Emili Armengol - Orada - alumini, inox i pedra

PATROCINA:

Profile for 13 Ruta Art 2020

Ruta Art Cataleg 2020 Low  

Advertisement