Page 1

BU SSK ATALOG

LANDSTREFF STAVANGER FOTO: JOANNA KARLSSON

-ALT FOR RUSSEN WWW.RUSSESIDEN.NO


OM OSS 2

OM OSS

DEKKNAVN- OG KONSEPTKLÆR

Russedress ble startet i 2001, og har vært innovatøren når det gjelder konseptklær til russebusser. Vi har alltid vært først ute når det gjelder innovasjon og nytenkning. I dag, mer enn 10 år senere, er Russedress Norges største og mest komplette leverandør av bussklær. Gjennom det siste tiåret har utvalget blitt større og bedre, og med bred erfaring med alt som har med russ å gjøre, får du som kunde god nytte av all denne erfaring. Vi har for eksempel mange kontakter innen lyd og lys, busskjøp, mekaniker og artister, som vi kan hjelpe dere å komme i kontakt med. Vårt hovedkontor har flere showroom med et rikt utvalg av produkter og prøver fra tidligere år, og hele vårt sortiment av farger og produkter. Avtal et uforpliktende møte med oss nå, så forklarer vi mye mer om hvordan vi hjelper deg og bussen din til å få den feteste russetiden overhodet mulig! - Med de beste og feteste klærne, selvfølgelig.

Russedress har Norges lengste erfaring i design og produksjon av bussklær. Vi tilbyr alt fra enkle hood zips til customklær. Alle produkter designer vi sammen med bussene og designerne våre, for å få klær helt tilpasset bussens ønsker. Ta direkte kontakt med buss- og sponsoransvarlig Max på telefon 479 34 354 eller buss@russedress.no for å booke et uforpliktende møte.

SPONSORAVTALE Russedress sponser hvert år en rekke busser og vans, og vi er alltid i full sving med å arrangere møter med busser både til neste års russetid og kullene etter. Om dere kontakter oss på buss@ russedress.no, 479 34 354 eller søker om sponsor på www.russedress.no/sponsor, vil Russedress vurdere hva slags sponsoravtale/rabattavtale bussen kan få. Husk at det aldri er for tidlig eller for sent å kontakte oss for et møte. Alle møter er selvfølgelig helt uforpliktende, så bare kom innom hvis dere er nysgjerrige på å se og høre hva vi i Russedress kan tilby dere.


OVERDEL

TA KONTAKT FOR EN UFORPLIKTENDE PRAT: BUSS@RUSSEDRESS.NO

SINGLET

SINGLET

Dette er en slitesterk og litt baggy singlet laget av deilig myk bomull, og kan trykkes både

Dette er en slitesterk og litt baggy singlet laget av deilig myk bomull, og kan trykkes både

foran og bak, etter bussens eget ønske.

foran og bak, etter bussens eget ønske.

LONGSLEEVE

T - SHIRT

Russedress Longsleeven er en perfekt mellomting av genser og t-skjorte. Tynn og deilig å ha

Russedress t-shirts er laget for å få en optimal passform. Den er litt lenger enn en standard

under for eksempel en hoodzip.

t-shirts, men ikke mer baggy. 3


HOOD

EKSTRA TYKT STOFF OG FAST PASSFORM!

HOOD

HOOD

Russedress Hood er et resultat av ti års utvikling. Stoffet har spesielt egnede egenskaper som gjør at logotrykk sitter bedre. Hettegenseren har forsterkede sømmer på utsatte områder. Vi bruker kun den beste bomullen fra nøye utvalgte leverandører.

4

SAMTLIGE KÅRINGSVINNERE OG PALLPLASSERINGER PÅ TRYVANN 2013 VAR RUSSEDRESS-BUSSER.


HOODZIP

HOODZIP

SKRÅ SØMMER I SKULDERNE, STRETCH-RIBBER I SIDENE, EKSTRA TYKK = DIGG!

HOODZIP

Passform spesielt utviklet for ungdom. Metervaren har spesielt gode egenskaper som gjør at logotrykk sitter bedre vask etter vask. Den har også forsterkede sømmer på alle utsatte områder, og 100 % bomull fra utvalgte leverandører. Glidelåsen er YKK. Markedets suverent beste glidelåser. SAMTLIGE KÅRINGSVINNERE OG PALLPLASSERINGER PÅ LANDSTREFF LILLEHAMMER 2013 VAR RUSSEDRESS-BUSSER.

5


OVERTITTEL

UNDERTITTEL / INFO

TRYVANN - DITT LIVS PARTY FOTO: BENDIK JOHNSGARD, ROK

6

RUSSEDRESS FUNFACTS


COMBO JERSEY Hvert år utvikler vi nye helt unike produkter til bussortimentet, dette er en av dem.

BUTTON HOOD Hvert år utvikler vi nye helt unike produkter til bussortimentet, dette er en av dem.

COLLEGE GENSER Hvert år utvikler vi nye helt unike produkter til bussortimentet, dette er en av dem.

SWEATER Hvert år utvikler vi nye helt unike produkter til bussortimentet, dette er en av dem. DU ER RUSS SAMMEN MED 40.000 ANDRE, DET KAN BARE BETY GOD S.

SPESIALPLAGG

PRIS ELLER SPONSORFORESPØRSEL: SEND MAIL TIL BUSS@RUSSEDRESS.NO

SHORTS - GUTT Hvert år utvikler vi nye helt unike produkter til bussortimentet, dette er en av dem.

SHORTS - JENTE Hvert år utvikler vi nye helt unike produkter til bussortimentet, dette er en av dem. 7


OVERTITTEL

UNDERTITTEL / INFO

TRYVANN - DITT LIVS PARTY FOTO: BENDIK JOHNSGARD, ROK

8

RUSSEDRESS FUNFACTS


RUSSETREFFENE

IKKE GÅ GLIPP AV RUSSETREFFENE!

TRYVANN - DITT LIVS PARTY

LANDSTREFF LILLEHAMMER

Årets russekull skal feire det 10. organiserte russetreffet på Tryvann. Fem kvelder i april og mai inviteres det til russefest på taket av Oslo, med sceneshow og bussringer. I 2013 var det mellom 10.000 og 14.000 russ samlet hver kveld for å feste med de omlag 150 russebussene fra hele landet. I 2013 vant Russedressbussene samtlige pallplasseringer i De Offisielle Kåringene.

Landstreffet på Lillehammer ble for første gang arrangert i 1999, og samler russ fra hele landet til en uforglemmelig helgefestival. På Lillehammer, som på Tryvann, stiller de største satsebussene med lyd- og lysanlegg for å lage god stemning for sine medruss. Riggbussene konkurrerer om å vinne de gjeveste kåringene i NM i Buss, hvor ca. 30 busser stilte med rigger i millionklassen på Landstreffet i Lillehammer 2013. I 2013 vant Russedressbussene samtlige pallplassering i NM i Buss.

LANDSTREFF STAVANGER Landstreffet i Stavanger ble arrangert for første gang i 1987, og har de siste 12 årene vært utsolgt hvert eneste år. For LS2013 ble arrangementet utsolgt, igjen, hele 8 måneder før festivalen. Landstreffet har stort fokus på bussringer, samtidig som de skaper en totalpakke med store internasjonale DJ’s og masse aktiviter. Den røde tråden gjennom hele arrangementet skal være gode musikkopplevelser, og de siste årene har både Avicii, Calvin Harris, Skrillex, Tiesto, Tinie Tempah, Ludacris, Robyn og mange andre store internasjonale stjerner gjestet Norges største russetreff. Det er 6 bussringer med store lyd- og lysrigger. Landstreffet er døgnåpent, så bussringene kan også spille musikk gjennom hele natten. I

tillegg til dette booker de inn store internasjonale DJ’s som spiller på noen heldige lyd-busser i bussringene. De siste årene har blandt annet Madeon, Laidback Luke, Kaskade, Nicky Romero, Mord Fustang (inkl LMFAO), og Porter Robinson fått ringene på LS til å koke. Siste slipp av billetter til LS2014 er ved skolestart. Billettene selges kun gjennom billettservice.no. Følg med på landstreff.no og facebook.com/ landstreffstavanger.

TRYVANN 2013

LANDSTREFF LILLEHAMMER 2013

LANDSTREFF STAVANGER 2013

RINGENES HERRE THE FALCON (Årets Russedressbuss)

ÅRETS BUSS NIMBUS

ÅRETS KONSEPT VOYAGER

ÅRETS BUSS 1. NIMBUS 2. LA CONCORDE 3. SMYGARD

ÅRETS RIGG 1. THE FALCON (Årets Russedressbuss) 2. LOUVRE 3. SMYGARD

ÅRETS LYD HULDRA

ÅRETS LYD 1. THE FALCON (Årets Russedressbuss) 2. LA CONCORDE 3. NIMBUS

ÅRETS LYS 1. SMYGARD 2.THE FALCON (Årets Russedressbuss) 3. LA CONCORDE

ÅRETS LYS 1. LA CONCORDE 2. SMYGARD 3. NIMBUS

ÅRETS LYD 1. LA CONCORDE 2. FY FARAO 3. FLOKA

ÅRETS RIGG 1. LOUVRE 2. NIMBUS 3. LA CONCORDE

ÅRETS EKSTERIØR 1. LOUVRE 2. STEAMFUNK 3. STABBURET

ÅRETS KONSEPT 1. MOULIN ROUGE (Årets Russedressbuss) 2. FLOKA 3. WILD

ÅRETS INTERIØR 1. STABBURET 2. NIMBUS 3. W.I.L.D.

ÅRETS INTERIØR 1. NIMBUS 2. LA CONCORDE 3. RETRO

ÅRETS KONSEPT 1. W.I.L.D. 2. HERMETICA 3. LOUVRE

ÅRETS EKSTERIØR 1. MOULIN ROUGE (Årets Russedressbuss) 2. LOUVRE 3. LA CONCORDE

ÅRETS RIGG MONTECRISTO (Årets Russedressbuss) ÅRETS LIVE BARBAROUS ÅRETS BUSSLÅT THE SHIRE ÅRETS EKSTERIØR: KOOL AND THE GANG ÅRETS INTERIØR: GUTTA PÅ TUR ÅRETS LYS: ZOO YORK ÅRETS BUSS BLACK SWAN

= Russedressbuss 2013

9


PARKAS

KLASSIKEREN: EXPEDITION

Utstyrt med varm pels for kalde russe-netter.

EXPEDITION

Fargeutvalget varierer fra år til år.

10

EXPEDITION

Dette har vært vår mest solgte parkas siden lanseringen i 2008. Det er en stor parkas fylt med gåsedun for å holde varmen, den er også impregnert for å tåle regn.

DEN KJENTE RAPDUOEN ERIK OG KRISS HAR JOBBET SOM BUSSKONTAKTER I RUSSEDRESS.


Utstyrt med avtagbar pels i hetten.

PARKAS

TOPPMODELLEN: ARTIC EXPLORER

Tykk og behagelig pute på innsiden av hetten.

Utstyrt med praktisk øl-åpner på glidelåsen.

ARTIC EXPLORER

Fargeutvalget varierer fra år til år.

ARTIC EXPLORER

Dette er vår nyeste parkas. Vi har fylt jakken med enda mer rent gåsedun enn det er i Expeditionmodellen, preget den med mer detaljer, satt på en avtagbar pels(fusk såklart) rundt hetten og vi har lagt inn en «pute» i hetten. Alt dette gjør denne parkasen til vår mest eksklusive Parkas.

RUSSEDRESS HAR SITT EGET TV-PROGRAM PÅ YOUTUBE KALT ”RUSSEDRESS-TV”.

11


OVERTITTEL

UNDERTITTEL / INFO

LANDSTREFF STAVANGER FOTO: JOANNA KARLSSON

12

RUSSEDRESS FUNFACTS


CUSTOM DESIGN

CUSTOMDESIGNET GENSER TIL BUSSEN GJENNOMFØRER KONSEPTET HELT!

CUSTOM DESIGN Russedress kan, som markedsledende leverandør i markedet, spesialdesign hoods og hoodzips ned til hver minste lille detalj. I samarbeid med våre designere, kan dere leve dere inn i rollen som klesdesignere og bestemme alt fra farge på tråden til måten produktet skal sys på. I et designmøte tegnes genseren fra scratch og du kan gjøre som du vil! En customdesignet genser vil uten tvil kunne gjennomføre deres konsept til det fulle! Her kan du velge fritt fra et fargekart på opp til 3000 forskjellige farger, samt bytte om armer, hette, lommer og sømmer. Ikke nok med det, du kan og velge å brodere logoer og detaljer eller pynte med håndsydde paljetter istedenfor det karakteristiske trykket man er kjent med fra ordinære russeklær.

SNOWCRYSTALS

DOVREGUBBEN

ROLLING STONES

- Trykket logo og håndsydde paljetter. - Dusk på hetten.

- Heltrukket glidelås med hull til øyne samt trykk av munn og nese. - Fuskepels som hår.

- Trykket logo med håndsydde paljetter som detaljer.

PARAMOUNT

BARBAROUS

EL CALEUCHE

- Helbrodering av logo. - Metallisk gulltråd. - Broderte detaljer på hette og ermer.

- Albue- og skulderpatcher med trykket design. - Trykket logo.

- Håndsydde paljetter i blandede farger. - Brodering av konseptnavn. - Metalliske gulltråder og glidelås av kobber.

PROFFICE-SJEF PER BERGERUD MENER DET Å VÆRE RUSS ER NORGES BESTE GRÜNDERSKOLE. HAN SIER I EN E24-KOMMENTAR AT HAN MENER DET Å FÅ EN RUSSEBUSS PÅ VEIEN KAN SAMMENLIGNES MED DET Å LEDE EN BEDRIFT.

13


SMÅTING

GJØR DEKKNAVNET OG KONSEPTET EKSTRA SYNLIG MED SMÅTING SOM PATCH, KEYCHAIN, HODEBÅND OG MER! HODEBÅND - HVIT

HODEBÅND - SVART

KEYCHAIN - GULL

KEYCHAIN - HVIT

KEYCHAIN - LILLA

KEYCHAIN - TURKIS

KEYCHAIN - SVART

HODEBÅND - LIGHT GRAY

HODEBÅND - NAVY

HODEBÅND - ORANSJ

HODEBÅND - LIME GRØNN

14

IFØLGE EN FORBRUKER TEST FRA 2008 KUNNE MAN KJØPE DE BILLIGSTE KONDOMENE PÅ REMA 1000. DE DYRESTE VAR DET RIMI SOM STOD FOR.


MØTE MED RUSSEDRESS

ÅRETS RUSSEDRESSBUSS

I en møte med Russedress går vi gjennom planene bussen deres har for russetiden, og vi ser på klærne vi kan tilby dere. Vi går også gjennom en eventuell sponsoravtale mellom bussen og Russedress. Som busskunder får dere alltid god oppfølgning og veiledning gjenom russetiden. I et møte med Russedress er alle planer og ideer dere forteller om helt konfidensielle.

Russedress har hvert år en kåring kalt ”Årets Russedressbuss”. I denne kåringen blir fire busser, to guttebusser og to jentebusser, vinnere av klær og effekter opp til 60.000,- hver. Vi forteller mer om denne kåringen når vi møtes.

DESIGN Som kunde hos Russedress har dere tilgang til designeteamet vårt, som hjelper dere med å lage dekknavn- og konseptlogoer, design av klær og bilder til bruk på ulike nettsteder. Logo blir laget slik at den kan brukes til folieprinting.

INFO

KOM INNOM VÅRT SHOWROOM PÅ FJELLBOVEGEN 6 VED SKEDSMOKORSET!

VÅRE BUSSER I 2013 GLOBEN LOUVRE MARCHING COMRADES MONTECRISTO MORPHEUS PICADILLY CIRCUS REPTILIA UNIVERSAL FREAK OUT BEERVANA BONSKI DADA LAND DOMINATRIX EL CALEUCHE EL COLACHO FY FARAO GUTTS RIKE HERMETIKA HONEY RYDER IMPERIAL PALACE IPHUN I SCREAM FOR ICE CREAM KUGALSKAP

LA CONCORDE LUMINOUS INTENSITY MACHINE GUN FUNK MAX MOTIVES MOULIN ROUGE NIGHTMARE CIRCUS PARANORMAL PRIVILEGE PURR’N’FUR RADIO CITY SKY CITY SMYGARD STABBURET TERRA NOVA THE BONDURANTS THE DUKES THE FALCON TRYHARD UNTZ VILLA VOLTA W.I.L.D ZODIAC

FANTASIA FESTNINGEN FLOKA DIONYSOS RETRO THRILLER XENON BEER WITH US SGT. PEPPER KONGER I KAMP DARK TWISTED FANTASY ROCKEFELLAS BAY LIFE KOIA SUPER BOWL RISK SNAFU JUICY THE FEW PAGE SIX MERRY MEN RANGERS

BOLT FANITULLEN HULDRA BONANZA ROLLING STONES SAVAGES LOLBUZZ PERFECT EXCEEDERS GOOD CATCH BERGTATT FAVELA NIMBUS THOMAS TOGET MONOLITTEN VOYAGER THA VINCI SEIZURE GULLREKKA LA COMORRA DA FØNK

15


KONTAKT: buss@russedress.no 479 34 354 16

Følg oss pü Facebook & Instragram! /Russedress

@Russedress

Russedress / Redress AS Org.nr.: 985840784 Fjellbovegen 6, 2016 Frogner Tlf.: 67156161 / E-post: post@russedress.no

Russedress - Busskatalog  
Advertisement