Page 1

HET IDEALE INTERIEUR Daar maken we werk van


GESCHIEDENIS

WE ZIEN HET NET ALS WILLEM Volgens de overleveringen had Willem Rusink het al, toen hij in 1899 vanuit zijn boerenschuur begon met timmerwerk aan boerderijen en woningen. Willem was er de man niet naar om blindelings te maken wat zijn naobers hem vroegen. Hij keek daar ook doorheen. Zag welke oplossing het beste zou uitpakken voor zijn klanten. Dat prentte hij in zijn hoofd. In zijn geïmproviseerde timmerbedrijfje maakten zijn handen precies na wat hij in zijn verbeelding voor zich zag. We zijn geneigd om te zeggen: gelukkig is er sinds 1899 weinig veranderd.

WIJ, JIJ EN JE MENSEN Sinds 1899 hebben we ons ontwikkeld tot allround specialist in de interieurbouw. We zijn gegroeid, maar wel dicht bij onszelf gebleven. Wil je ­ zeker in ons vak ­ telkens weer een creatief, mooi en perfect product leveren, dan moet je plezier hebben in je werk. Enthousiaste klanten versterken die betrokkenheid. We leveren oplossingen die voor resultaten zorgen ­ en dat is meer dan een interieur. Dat zijn je kantoormedewerkers die goed in hun vel zitten. De vrolijke en geïnspireerde leerlingen op je school. De terugkerende klanten in je winkel. De tevreden cliënten en medewerkers in je zorginstelling. Het gaat uiteindelijk altijd om mensen.


MENSENWERK

Mooi, Praktisch en

DUURZAAM Rusink Interieur ontwerpt, produceert en monteert nieuwe inrichtingen en zorgt voor vernieuwing van je bestaande interieur. Samen met jou en eventueel een

interieurarchitect werken wij toe naar het eindresultaat dat je voor ogen hebt.

Natuurlijk wil je een interieur dat een genot is om te zien. Tegelijkertijd moet het op en top functioneel zijn. Praktisch en eindeloos bestand tegen het dagelijks

gebruik. Zulke interieurs, daar maken we werk van. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent.


MENSENWERK

LUISTEREN, MAKEN EN INNOVEREN Sinds 1899 is er natuurlijk ook veel veranderd. We maken gebruik van een ultra modern machinepark, waardoor de kwaliteitsbeheersing en de voortgang van onze productie optimaal zijn. Vrij vertaald: we werken vakkundig snel. Onze vakmensen zijn prima geschoolde professionals. We luisteren goed naar onze klanten, peilen de klanttevredenheid en verbeteren en innoveren waar mogelijk. Dat mogen onze klanten van ons verwachten.


WINKELS EN HALFFABRICATEN

HET IDEALE INTERIEUR IS ELKE KEER ANDERS Om de concurrentie van online shopping het hoofd te bieden, passen retailers frequenter dan in het verleden hun inrichting of interieur aan. We kennen dit speelveld en bieden passende oplossingen. Voor diverse opdrachtgevers en samenwerkings­ partners leveren we ook halffabricaten die worden opgenomen in een totaalconcept. Denk bijvoorbeeld aan kantoor, winkel­, praktijk­ of beursinrichting etc.


SCHOLEN

UITGEKIENDE CONCEPTEN VOOR SCHOLEN Het interieur en de inrichting van een schoolgebouw vragen om een goed doordacht concept. Een school moet een veilige omgeving bieden, spannend, prikkelend, uitdagend zijn en daarnaast sfeervol ingericht zijn. Of het nu gaat om de aula, school­ kantine of lokalen.

“UITDAGEND, PRIKKELEND EN VEILIG” Een mooi schoolinterieur en ­meubilair draagt bij aan een motiverende omgeving voor de leerlingen.


SCHOLEN

MOBIEL MAATWERK VOOR DE DIGITALE LEEROMGEVING Samen met de Mariaschool Ulft ontwikkelden we speciale Ipad­ of tabletkarren. De mobiele units zijn voorzien van stopcontacten, een tijdrelais en een centrale stekker. De deuren zijn veilig vergrendeld met draaistang­ sloten. Deze units zijn geschikt voor alle typen Ipads/tablets en leverbaar in elke gewenste kleur.


ZORGINSTELLINGEN

ZORGVULDIGE AANDACHT VOOR INSTELLINGEN In het interieur en de inrichting voor zorginstellingen staan het comfort en de beleving van de cliënt centraal, maar is de werkbaarheid voor de zorg­ verlener niet minder belangrijk. Naast sfeer en functionaliteit letten we ook goed op aspecten als hygiëne en onderhoudsvriendelijkheid.


ZORGINSTELLINGEN

“DOORDACHT, ERGONOMISCH HOOGSTAAND”


ZORGINSTELLINGEN


ZORGINSTELLINGEN FLEXIBELE RENOVATIE IN DE ZORG Bij zorginstellingen de Wienwei en Antonia in Terborg voerden we een grondige renovatie uit. We maakten en monteerden kasten en vensterbanken op maat, met hoog/laag werkbladen in alle gewenste afmetingen.

Projectcoördinator Toon Maarssen: “Het prettige aan samenwerken met Rusink Interieur is dat de lijnen echt kort zijn. Eigenlijk verliep alles heel voorspoedig. Op het moment dat we een vraag hadden of ergens tegenaan liepen zorgden ze onmiddellijk voor een oplossing. Iedereen is blij met het eindresultaat, het ziet er prachtig uit en de gebruikers zijn erg tevreden over de werkbaarheid.”


ZAKELIJK

NEDAP

volledige kantoorinrichting In opdracht van Buropoint waren we voor Nedap Groenlo, afdeling Livestock, betrokken bij de nieuwe inrichting van de kantoorruimte, garderobe, vergader­ ruimtes, keuken en showroom. In de eigentijdse en trendy stijl zijn diverse natuurlijke materialen gebruikt – mooi aansluitend op de bedrijfsactiviteiten van Nedap Livestock: ‘Oplossingen voor de melkveehouderij’.


Het interieur van je kantoor is meer dan alleen het visitekaartje van je onderneming. In een goed uitge­ balanceerde kantoorinrichting presteren medewerkers aantoonbaar beter!


ZAKELIJK


ZAKELIJK

KULTURHUS Borchhuus Varsseveld

Stichting Borchuus, Kulturhus, is een locatie die ter beschikking staat voor allerlei activiteiten van de bewoners van Varsseveld en omgeving. Bij de inrichting van de Agora, een overdekt Marktplein/ Foyer, heeft Rusink Interieur de afwerking van de bar gemaakt. Deze afwerking is gedaan met HPL plaatmateriaal.

“DE MISSIE VAN BORCHUUS IS HET FACILITEREN VAN CONTACTEN TUSSEN MENSEN.”


ZAKELIJK

VERBOUWING TANDHEELKUNDIG CENTRUM Bouwkundige verbouwing en de verzorging van het meubilair bij Tandheelkundig Centrum Verhagen en Waanders in Varsseveld. Ontwerp is van Ynske Breukelaar, interieurarchitectuur.


ZAKELIJK

MEUBILAIR RAADZAAL In opdracht van Office Organisatiemiddelen en naar ontwerp van IAA Architecten mochten wij de meubels voor de raadzaal en commissiekamers van het nieuwe gemeentehuis Berkeland maken en plaatsen.


PARTICULIER

MAATWERK MET UITSTRALING VOOR PARTICULIEREN Je hebt een idee over de inrichting van je keuken of woonkamer, een bepaald kastsysteem of bijvoorbeeld een mooie lambrisering, maar geen idee hoe je dat klaarspeelt? Samen komen we er gegarandeerd uit. Je kunt ons inschakelen zoals je wilt: voor een enkel meubelstuk tot een complete inrichting.

“UNIEK, PRAKTISCH EN IN IEDERE STIJL” Van karakteristieke, landelijke stijl tot hypermodern en strak, het kan allemaal.


PARTICULIER


Rusink BV Gunjansdijk 4 7055 BM Heelweg Postbus 75 7050 AB Varsseveld T: 0315-24 14 04 F: 0315-24 21 03 E: info@rusink.nl www.rusink.nl

Brochure rusink Interieurbouw  
Brochure rusink Interieurbouw  
Advertisement