__MAIN_TEXT__

Page 6

Paras tuote / Kahvit Gran Palomar: Suodatinkahvi, tumma paahto ”Aromikkuutensa ja Reiluutensakin puolesta ylivertainen Gran Palomar-luomukahvi on vankkumattomalla ammattitaidolla valmistettu erikoisvalikoimasta parhaita Arabica-kahvipapuja, jotka on viljelty Andien vuoriston korkeilla rinteillä, Amatsonian alueen sademetsissä. Tässä kahvissa todella maistaa laadun.” - raadin perustelu

Palmuston kikhernepastat ovat ravinnetiheää pikaruokaa parhaimmillaan: proteiineja niissä on nelisen kertaa enemmän kuin vehnäpastassa mutta hiilareita puolestaan neljä kertaa peruspastaa vähemmän. Eipä olekaan ollenkaan ihme, että nämä vegaaniset ja gluteenittomat pasta-autuudet ovat löytäneet tiensä niin kuntoilijoiden, terveystietoisten kuin muidenkin fiksua ruokaa arvostavien lautasille.

Paras tuote / Hiustuotteet Khadi: Amla-hiusöljy ”Ylellisen tuntuinen Amlahiusöljy tekee hiuksista ilmavat, tuuheat ja kiiltävät. Se ennaltaehkäisee hiusten ohenemista ja antaa hiuksille uutta elinvoimaa.” -raadin perustelu

Perussa ja Ranskassa palkintoja niittäneen Gran Palomar-kahvin hienonhienon maun salaisuus piillee sen alusta loppuun tarkasti valvotussa tuotantoketjussa, joka alkaa Perun kahviviljelmiltä ja päättyy Suomeen. Täällä kahvi paahdetaan tuoreena Mian ja Ivanin toimesta - ja pakataan hellävaroen ja taidolla Ruohonjuuren asiakkaiden kahvihetkiä ryydittämään. Gran Palomar onkin henkilökuntamme mielestä yksi maailman vetovoimaisimmista kahveista - siis ihan parasta päiväkahviseuraa ikinä. Tämä laatukahvi saa taatusti vaativimmankin kahvikissan kehräämään - kokeile vaikka!

Paras tuote / Ruoka, muut Palmusto: Kikhernepastat ”Suomalaisen pienyrityksen valmistamat Palmuston kikhernepastat ja -nuudelit ovat järkevää pikaruokaa: vegaanisia, proteiinipitoisia ja gluteenittomia. Palmuston pastat valmistuvat nopeasti ja ovat terveellisiä ravintoaineita ja hyvää makua tulvillaan.” - raadin perustelu Pastaähkystä ei ole tietoakaan, kun ammennat lautasellesi ravinteikkaita kikhernepastoja, jotka täyttävät vatsan mukavasti - ja mikä parasta: maistuvat ihan mahtavilta! Palmuston kikhernepastoilla herkuteltuasi jaksat painaa pitkää päivää eikä verensokerikaan ampaise niiden nauttimisista taivaisiin, kuten vehnäpastan pupeltamisen jälkeen usein tapahtuu.

10

Amla-hiusöljyn sisältämät, korkealaatuiset intialaiset yrtit ehkäisevät hiuspohjan tulehduksia sekä hiusten ennenaikaista ohenemista. Huippusuositun hiusöljyn tärkeimpänä tehoaineena paistatteleva amla tekee hiuksista ilmavat, tuuheat ja kiiltävät. Agarmotha puolestaan säätelee hiuspohjan rasvoittuvuutta ja lodhra, tulsi sekä neem pitävät hiuspohjan raikkaana ja ennaltaehkäisevät hilseen muodostumista. Pohjaöljyinä komeilevat auringonkukkaöljy-, seesami- ja manteliöljy ravitsevat ja vahvistavat hiuksia - ja saavat päivän paistamaan myös risukasaan! Amla-hiusöljyn käyttäjällä joka päivä on paras hiuspäivä ikinä!

Paras tuote / Ihonhoito O-live: Otsonoitu oliiviöljy ”Otsonoitu oliiviöljy on ylistetty apu mm. finnien ja muiden pienten ihoongelmien hoitoon. Todella toimiva, antimikrobinen öljy tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia sekä tutkitusti myös tehostaa hapensaantia nopeuttaen kudosten uusiutumista.” - raadin perustelu Otsonoidun oliiviöljyn tehohoitavat ominaisuudet pullahtivat buumin kaltaisesti ison ihmisjoukon tietoisuuteen vuonna 2016. Eikä ollenkaan ihme - otsonoidun oliiviöljyn hoitavasta tehosta on saatu kahmalokaupalla erinomaisia kokemuksia mm. avohaavojen ja rikkoutuneen ihon hoidossa, sukuelinten infektioiden taltuttamisessa, palovammojen parantamisessa, ientulehduksen, aknen ja märkäruven aisoihin laittamisessa. Otsonoidun oliiviöljyn vahvemmat versiot ovat toimineet hämmästyttävän uutterasti apuna myös esimerkiksi jalka- ja kynsisienen häätämisessä.

Profile for Ruohonjuuri

Ruohonjuuri-lehti 7  

Ruohonjuuri-lehti selailtavaksesi, ole hyvä!

Ruohonjuuri-lehti 7  

Ruohonjuuri-lehti selailtavaksesi, ole hyvä!