Page 1

HVORFOR VELGE LIMA FOTO? Vi tilbyr et nytt, moderne og unikt fotokonsept som gir våre kunder full valgfrihet på alle mulige måter. Her er de fem viktigste argumentene til å velge oss. ✓

Vi ordner alt Lima Foto organiserer alt det praktiske rundt fotograferingen. Det eneste vi trenger fra klubben er et oppdatert medlemsregister med e-postadresser. Om ikke klubbhuset er egnet som lokasjon, sørger vi for å skaffe egnede lokaler. Flere bilder å velge mellom Foreldrene skal få muligheten til å velge bilder de synes er gode av sine barn. Der andre tilbyr noen få bilder å velge mellom, tilbyr vi så mange at alle garantert blir fornøyd. Vi tar en rekke ulike portretter, og våre kunder får velge mellom dem alle. Vi tar også mange forskjellige lagbilder.

Digital katalog Vi kan nå tilby alle klubber en digital og interaktiv katalog med alle portretter og lagfoto. Enkelt, miljøvennlig og lett tilgjengelig! Full valgfrihet Foreldrene velger fritt hvilke bilder de vil ha, hvor mange de vil ha og hvordan de vil ha dem – digitalt, på papir eller begge deler. Vi sender ingen uønskede bildepakker i posten. Vi har heller ingen fastlåste pakkeløsninger eller kompliserte betalings- og bestillingssystemer.

Enkel og brukervennlig bestilling Vi tilbyr markedets beste og mest brukervennlige bestillingsløsning. Her kan foresatte gå inn å se på og plukke ut de bildene de ønsker. Hele prosessen er enkel og sikker. Foresatte kan velge å betale med kort eller få tilsendt faktura. All kontakt med foresatte foregår på e-post.*

* Ingen registrering av e-postadresser for foreldre i kundeklubb. E-post blir kun brukt i forbindelse med fotograferingen.

Priser Fotopapir: 1 stk 20×30 cm. Kun kr. 169,1 stk 13×19 cm. Kun kr. 139,1 stk 9×13 cm. Kun kr. 89,Fri frakt og ingen fakturaavgifter Digitale bilder: Bildefil kun kr. 169,- pr stk (gjelder både portrettbilde og lagbilde) Ønsker man å kjøpe alle bildene digitalt, tilbyr vi en pakkepris på kr. 479,-. Denne inkluderer alle portrett og lagbildene, samt søskenbilder om dette er tatt. • Ingen kjøpsforpliktelser • Rask levering • Full valgfrihet • Faktura/kort eller delbetaling • Kundevennlig bestilling • Miljøvennlig • Løsning for skilte foreldre • Tilfredstiller forbrukerombudets krav for skole-, klubb- og barnehagefoto


Bildene er eksempler fra tidligere fotograferinger. Se flere bilder og les mer om oss på www.limafoto.no

ENKELT FOR KLUBBEN OG ENKELT FOR FORELDRE!

Avtaler tid for fotografering Mottar e-postadresser til foresatte En uke før fotografering - Informasjon sendes på e-post til foresatte Fotografering Noen dager etter fotografering sendes en E-post med innlogging. Foresatte går selv igjennom og velger ut de bildene de selv ønsker. Digitale bilder lastes ned med en gang. Bestilling av eventuelle papirbilder.


REFERANSER

Espen P. Gjester Lørenskog fotball

I 2 år har Lørenskog IF benyttet Lima foto som leverandør for å ta bilder av våre lag og spillere. Lørenskog If har ca 900 spillere og 60 lag. Vi benytter bildene aktivt på våre hjemmesider og i vårt medlemsregister. Lima foto har gjennomført fotograferingen på en fin og profesjonell måte. Kvalitetene på bildene har vært meget bra. Tilbake meldingene fra våre foresatte har også vært meget bra. Lima foto har et oversiktelige webbasert system og det er ingen kjøpetvang. Dette er noe vi I Lørenskog IF er meget opptatt av. Vi kan trygt anbefale Lima foto som partner ved fotografering.

Kai R. Hallberg Leder, EIF Håndball

Thomas Haave Styreformann , Holmen IF Fotball

Vi I Holmen Fotball har valgt Lima Foto som leverandør for vår fotballklubb. Holmen fotball har 750 medlemmer og det er krevende å få logistikken til å fungere. Vi opplever Lima Foto som svært profesjonelle før, under og etter fotoseansen. Vi fikk god informasjon om hvor og når alle lag skulle stille opp, Lima hadde ordnet lokaler på en lokal skole og resultatene av fotograferingen var veldig bra, varierte og morsomme. Det at man slapp å kjøpe alle bildene ei heller trenger å returnere bilder er slik det burde være -og det har Lima Foto forstått kan anbefales på det varmeste!

EIF håndball er opptatt av samarbeidspartnere som er gode lagspillere. Her leverer Lima Foto på alle områder. Vi i EIF håndball anbefaler alle klubber til å ta bilder av lag og spillere, det skaper minner for resten av livet. – Vår anbefaling, velg Lima foto. Da får du fotografer som finner frem smilet på spillerne og alt annet blir ordnet enkelt og greit. Det eneste du må planlegge er dato, sted for fotografering og sende over lagslistene – resten fikser Lima foto.«Med Lima Foto på laget, har vi en leverandør som er strukturert, effektiv og som har dyktige fotografer med glimt i øyet – Resultatet ser man i de flotte lag og enkeltbildene»

Anki Mikalsen Rælingen fotball

«Som klubb var vi ikke i tvil når vi ble presentert en moderne løsning fra Lima Foto. Det var effektivt og veldig enkel administrasjon for oss. Lima Foto ordnet alt. Innlogging, bestilling og betaling av bilder var også veldig enkelt, og at man ikke bare fikk bilder tilsendt, som man kanskje ikke ønsket. Rælingen Fotballklubb anbefaler andre klubbe å bruke Lima Foto».


Vi kan nå tilby alle klubber en digital og interaktiv katalog med alle portretter og lagbilder. Enkelt, miljøvennlig og lett tilgjengelig!

KLUBBFOTO – AKKURAT SLIK KLUBBEN VIL HA DET!

I november 2014 startet Lill Tonje Johansen Ristvedt, Lars Hvile og Morten Øyås, Lima Foto. Med tilsammen over 40 års erfaring fra fotobransjen, ønsket vi å tilby en mer moderne og fleksibel løsning enn det som fantes på markedet fra før. Folk var lei påtvungne pakkeløsninger med liten grad av fleksibilitet og valgfrihet. Vårt mål er derfor å tilby klubbfoto akkurat slik foresatte ville ha det. Mange foreldre ble intervjuet før vi landet på det vi mener er den optimale fotoløsningen. Etter å ha fotografert over 40.000 barn har vi fått mange gode tilbakemeldinger på at det endelig finnes en løsning som tar foreldres behov på alvor.

E-post: post@limafoto.no | Telefon: 63 88 10 10 | Adresse: Lima Foto AS. Elvesvingen 19, 2003 Lillestrøm | www.limafoto.no

Sportfoto brosjyre Lima Foto 2018  
Sportfoto brosjyre Lima Foto 2018  
Advertisement