Page 1

HVORFOR VELGE LIMA FOTO? Vi tilbyr et nytt, moderne og unikt fotokonsept som gir våre kunder full valgfrihet på alle mulige måter. Her er de fem viktigste argumentene for å velge oss. ✓

Spesialist på utefoto Fotografering av barna ute, i naturlige omgivelser, er populært nå på våren. Flere og flere barnehager foretrekker dette. I tillegg til erfaring og engasjement, krever dette god planlegging og riktig utstyr. Her er Lima Foto spesialister. Om barnehagen ønsker det, gjør vi også tradisjonell innendørs portrettfoto i tillegg. Dermed kan foresatte velge det de liker best.

Markedets billigste priser? Sammenlignet med bransjens andre store aktører, ligger Lima Foto lavest i pris. I 2017 senker vi prisen på 9x12 formatet til 89,kroner. Fordi vi synes alle skal kunne ha råd til å ta vare på gode minner av barna!

Full valgfrihet og ingen uønskede pakkeløsninger Alle våre kunder skal få muligheten til å velge bilder de synes er gode av sine barn. Der andre tilbyr noen få bilder å velge mellom, tilbyr vi så mange at alle garantert blir fornøyd. Våre kunder velger fritt hvilke bilder de vil ha, hvor mange de vil ha og hvordan de vil ha dem – digitalt, på papir eller begge deler. Kun erfarne barnefotografer Vi har bare fotografer med lang erfaring innen barnefotografering. Våre fotografer yter god service og er løsningsorienterte i forhold til hvor, hvordan og når bildene skal taes.

Enkel og brukervennlig bestilling Vi tilbyr markedets beste og mest brukervennlige bestillingsløsning. Her kan foresatte gå inn og se på og plukke ut de bildene de ønsker. Hele prosessen er enkel og sikker. Våre kunder kan velge å betale med kort eller få tilsendt faktura. All kontakt med foresatte foregår på e-post.*

* Ingen registrering av e-postadresser for foreldre i kundeklubb. E-post blir kun brukt i forbindelse med fotograferingen.

Priser Fotopapir: 1 stk 20×30 cm. Kun kr. 169,1 stk 13×19 cm. Kun kr. 139,1 stk 9×13 cm. Kun kr. 89,Fri frakt og ingen fakturaavgifter Digitale bilder: Bildefil kun kr. 169,- pr stk (gjelder både portrettbilde og gruppebilde) Ønsker man å kjøpe alle bildene digitalt, tilbyr vi en pakkepris på kr. 749,-. Denne inkluderer alle portrett- og gruppebilder, samt søskenbilder, om man også har tatt dette. • Ingen kjøpsforpliktelser • Rask levering • Full valgfrihet • Faktura/kort eller delbetaling • Kundevennlig bestilling • Miljøvennlig • Løsning for skilte foreldre • Tilfredstiller forbrukerombudets krav for skole- og barnehagefoto


Fotografering av barna ute, i naturlige omgivelser, er populært nå på våren. Lima Foto er spesialister på utefoto. Se flere bilder på www.limafoto.no.


Bildene er eksempler fra tidligere fotograferinger. Se flere bilder på www.limafoto.no

ENKELT FOR BARNEHAGEN OG ENKELT FOR FORELDRE!

Avtaler tid for fotografering Mottar e-postadresser til foresatte En uke før fotografering - Informasjon sendes på e-post til foreldre Fotografering Noen dager etter fotografering sendes en E-post med innlogging. Foreldre går selv igjennom og velger ut de bildene de selv ønsker. Digitale bilder lastes ned med en gang. Bestilling av eventuelle papirbilder.


Vi tilbyr portrettbilder av barna både ute og inne, så står man fritt til å velge det man foretrekker. Se flere bilder på www.limafoto.no


REFERANSER

Vi valgte Lima Foto fordi foreldrene selv kunne velge fritt hva de ville kjøpe etter at de hadde sett bildene. Ingen bilder ble sendt ufrivillig hjem i posten og foreldrene var strålende fornøyd med både bilder og bestillingsløsningen. Fotografen tok selv ansvaret for all kommunikasjon med foreldrene via e-post, og barnehagen ble ikke pålagt noen ekstra oppgaver. Fotografen var veldig flink med barna! Dette førte til at bildene ble bra, samt at voksne og barn fikk en god opplevelse under fotograferingen. Et av barna lurte på om det var lenge til fotografen kom tilbake, for hun hadde hatt det så morsomt. Vi vil bruke Lima Foto igjen fordi foreldre og ansatte ønsker det.

Berit, styrer Kragerud barnehage

Jeg vil så gjerne takke for de ekstremt flotte bildene dere tok av min datter i sommer i forbindelse med barnehagefotograferingen. Enda mer glad ble jeg da jeg skulle inn og bestille, har hatt dårlig erfaring tidligere med vanskelige bestillingsløsninger. Hos dere kunne jeg velge fritt, og det var lett og oversiktlig. Tusen takk for flott service og arbeid!

Gulben, mor i Barnehage

Veldig fornøyd med at barnehagen valgte Lima foto i år. Endelig mange flotte bilder vi kunne velge mellom. Supert at det var tatt bilder både ute og inne. Likte veldig godt at vi foreldre kunne velge mellom digitale bilder og papirbilder. Er den beste fotografen vi har hatt i barnehagen!

Christina, mor i Barnehage


I januar 2018 startet fotograf Rune Haugseng opp Lima Foto sin avdeling på Vestlandet.

BARNEHAGEFOTO – AKKURAT SLIK FORESATTE VIL HA DET!

Rune Haugseng er en lokal fotograf fra Bergen med lang erfaring som fotograf. Han har «alltid» drevet med foto, og har nå tatt skrittet fullt ut som fotograf på heltid. Ta kontakt med Rune Haugseng på epost reh@limafoto.no eller mobil 916 00 011 dersom dere ønsker mer info eller kontakt. Rune Haugseng Fotograf i Lima Foto

Lima Foto ble startet opp i 2014, med ønske om å tilby en mer moderne og fleksibel løsning enn det som fantes på markedet fra før. Folk var lei påtvungne pakkeløsninger med liten grad av fleksibilitet og valgfrihet. Vårt mål er derfor å tilby barnehagefoto akkurat slik foresatte ville ha det. Mange foreldre ble

E-post: reh@limafoto.no | Telefon: 916 00 011 | www.limafoto.no

intervjuet før vi landet på det vi mener er den optimale fotoløsningen. Etter å ha fotografert over 10.000 barn har vi fått mange gode tilbakemeldinger på at det endelig finnes en løsning som tar foreldres behov på alvor.

Limafoto barnehagefoto Rune Haugseng  
Limafoto barnehagefoto Rune Haugseng  
Advertisement