Page 1

DIN SNEDKER VIRKSOMHED Nordjysk Møbelfabrik Aalborg er en moderne snedker virksomhed der producerer dansk kvalitet.


VELKOMMEN TIL NORDJYSK MØBELFABRIK

HVEM ER VI? Nordjysk Møbelfabrik er en moderne snedker virksomhed der producerer danske kvalitets produkter. Vi har gennem de sidste 100 år specialiseret os i unikke møbler og inventar til indretninger, med fokus på kvalitet og æstetik.

HVAD TILBYDER VI? Inventar og møbler tilpasset Jeres behov og smag. Inventar til erhverv, kontor, hotel, butik, restauration og institution. Rum i rum løsninger, køkkener, special inventar til private hjem eller blot delkomponenter.

REFERENCER >>

Inventar og møbler tilpasset Jeres behov, smag og rumstørrelse. Inventar til kontor, hotel, butik, restauration og institution. Rum i rum løsninger, køkkener, special inventar til det private hjem. ngen opgave er for lille…


Specialinventar Sigurd MĂźller Vinhandel A/S Aalborg For KPF arkitekter


NØRRESUNDBY BOLIGFORENING AALBORG Aske finér plader på vægge fra gulv til loft, skaber en flot og rolig stemning både i hall og ved den flotte trappe til 1. sal. Skranken er ligeledes produceret med aske finér, som sammen med resten af indretningen, fuldender og samler alle rum. Flot total indretning med charme og nordisk touch.


FREMTIDENS PLEJEHJEM NØRRESUNDBY Et IT-rum skabt som et rum i rummet, produceret i flotte natur materialer. IT-rummet er beklædt med massive ege-lameller og indbyggede bogkasser i kraftig ege-finér. Blomsterkummer og opsatser ligeledes ege-lameller og højborde med flotte egetræsbordplader med kant.


Specialinventar Aalborg Chokoladen Aalborg For Esser Skilte


REDMARK, HASSERIS Skranke udført i en buet model som passer perfekt mål til virksomhedens flotte, lyse indgangsparti og receptionslokale. Skrankens inderside indeholder adskillelige skabe, lang bordplade samt en arbejdsplads med tilpasset hæve sænkebord. Alle overflader er beklædt med møbel linoleum, som bidrager med en mat og blød flade. Linoleum hjælper tilmed på akustikken i rummet, idet den virker lydabsorberende. En fantastisk egenskab i et stort åbent lokale.


STRANDHOTELLET, HOLBÆK Sengegærde med indbyggede sengeborde, væghængte reoler og garderobe. Alt sammen i flot Wood Decor.

Birkefinér plader med lydakustik huller og filtbagside på lofter. På vægge er brugt birkefinér på krydsfinér i special mål. Lakerede.

Specialinventar Sommerhus Tornby/Hjørring for Bjerg Arkitekter


VODSKOV BIBLIOTEK Specialreoler

BALLERUP PSYKIATRI BALLERUP Special skranke med lys


VI ER GODE TIL Finér limning og presning Linoleum Laminat Massiv træ Kantbearbejdning CNC fræsning Lakering Generelt møbelsnedker arbejde

SPØRG OS


KONTAKT OS Tlf.: 98 17 06 00 Mail: mdj@nordjyskmoebelfabrik.dk www.nordjyskmoebelfabrik.dk

Nordjysk Møbelfabrik, Administration Skelagervej 11, 9000 Aalborg

Nordjysk møbelfabrik inspiration 02 2017  
Nordjysk møbelfabrik inspiration 02 2017