Page 1

RUGA TRAVEL GROUPS NIEUWSBRIEF


WAT IS RUGA TRAVEL GROUPS ? Ruga Travel Groups organiseert de beste culturele en muzikale evenementen in Europa sinds 10 jaar.

Wij verzekeren u ervan dat de hotels en excursies die we aanbieden van begin tot eind gewaardeerd worden.


WIST U AL?

Calella

Calella, 60 kilometers ten noorden van Barcelona is waar het eerste Internationale Muziekfestival 2014 plaatsvind. Dit is 1 van de meest bezochte festivals waar weer elk jaar nieuwe muziekgroepen zich inschrijven. Het International Festival verenigd de verschillende culturen en maakt het dat ze van hun vakantie genieten en gelijkertijd optreden voor de vele toeschouwers die elke jaar ook u groep komen bewonderen.

14/06/2014 – 28/06/2014


CALELLA Calella is een van de prachtigste kustdorpjes aan de Costa Mauresme. Met de stranden, het historische centrum en vele activiteiten tijdens het hoogseizoen is het de perfecte locatie voor een festival. Er is veel aan typisch Catalaanse cultuur en gewoontes om te ontdekken.

Vanaf Calella is het ook gaan zoals Barcelona belangrijkste centra van enterntainment gebied Aventura.

mogelijk om naar grotere steden te en Girona, maar ook naar de de regio op cultureel, artistiek of op zoals Montserrat, Dali en Port


3E INTERNATIONALE MUZIEKFESTIVAL IN PRAGUE Het is een geweldig en heel kleurrijk festival met allerlei verschillende koren, bands en dansgroepen van over de hele wereld. Dus mis de volgende kans niet om het 3e Wereld Muziek Festival in Praag bij te wonen!!

Voor foto´s van Praag 2013

23/08/2014 - 28/08/2014


PRAAG Praag biedt een geweldige mix van geschiedenis en overweldigende architectuur. Je kunt het staatstheater bezoeken, een van de grootste theaters in Europa, of achterhaal de geschiedenis van de muur van John Lennon. Maak een wandeling in het mooie historische centrum of ga terug in de geschiedenis en ontdek de wereld van de monarchie in het kasteel in Praag.


KROATIË 2014 Ruga Travel Groups presenteert u met groot genoegen het nieuwe festival dat plaats vindt in Kroatië. Veel verschillende internationale groepen en soorten muziek zullen deelnemen aan het 1e muziekfestival in Crikvenica zodat het een onvergetelijk festival wordt voor u! Twijfel niet om mee te doen en om uw regio te vertegenwoordigen met de rijke traditionele muziek tijdens dit festival!

09/09/2014 – 16/09/2014


KROATIĂ‹ 2014 Elk jaar verwelkomt KroatiĂŤ 9.1 miljoen toeristen. Kom met ons en deze toeristen mee om van de prachtige landschappen de genieten. De pracht van het land, de vele plaatsen om te bezoeken, de mooie stranden en de geweldige natuur zullen u in staat stellen om helemaal van uw muzikale verblijf te genieten! In Crikvenica kunt u de kerk en het klooster bezichtigen. U kunt ook langs de kust lopen naar de haven van Grizan en van de Kvarnerkust genieten.


ANTALYA 2014 Ruga Travel Groups nodigt u uit om dit grootse event bij te wonen en van een uitzonderlijke vakantie te genieten met de vriendelijke en feestelijke sfeer onder de Turkse zon.


ANTALYA 2014

Antalya, één van de mooiste steden ter wereld, gelegen in het zuiden van Turkije aan de middellandse zee. Elke jaar wordt deze bezocht door meer dan 10 miljoen toeristen uit alle delen van de wereld. Het oude Antalya werd beschermd door 2 muren in de vorm van een hoefijzer. Één daarvan liep langs de kust en de andere landinwaards. Ook vind u veel muren die bepaalde belangrijke gebouwen beschermde en de uitkijktorens die net iets verder stonden.

Het festival word georganiseerd voor volksdansgroepen – Muziek Groepen, Brass bands, koren, Moderne dans en theatergroepen (kinderen-jeugdvolwassenen).De Groepen zullen in 3 en 4 sterren hotels in Antalya verblijven. De optredens in de buitenlucht tijdens het festival zullen 15 minuten duren. Er kan muziek van af een cd gespeeld worden of er kan worden opgetreden met live muziek.


5E INTERNATIONALE FESTIVAL PINEDA DE MAR

U bent een muziekgroep en u wilt optreden voor een publiek en tegelijkertijd genieten van uw vakantie aan de Costa Brava? Dit festival is gemaakt voor u!

Groepen van over de hele wereld (Indonesië, Rusland, Brazilië) nemen deel aan het Pineda festival De groepen treden op voor een publiek dat klaar staat om te juichen en te klappen voor de folkloregroepen, bands en koren. Kom en neem deel om het met uw eigen ogen te zien!

27/09/2014 – 04/10/2014


BEZICHTIG DE COSTA BRAVA De geweldige Costa Brava biedt oneindig veel activiteiten om te doen. Langs de kust kunt u naar prachtige steden zoals Blanes, Calella, Pineda de Mar of Santa Susanna gaan. Als u iets verder naar het zuiden gaat kunt u ook het unieke Barcelona bezoeken, daar gaan jaarlijks miljoenen toeristen heen.

In Barcelona zou u echt Park Guel of het beroemde Sagrada Familia moeten bezoeken. Het is ook een goede plek om te gaan shoppen, of om te genieten van het nachtleven.


Als u vragen heeft over onze programma´s en festivals of nieuwe ideeën heeft neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Ruga Travel Groups International Event Organisation info@rugatravelgroups.com www.rugatravelgroups.net Tel:+34 872 986 783 Fax: +34 872 986 929 Calle A. Castelao, nº29, 2º2ª 17300, Blanes, Costa Brava, Spain

E book dutch 2014  
E book dutch 2014  
Advertisement